Zaman: Cum May 22, 2026 13:46

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Çin'den internete "sanal polis"

Pekin polisi, internetteki yasadışı sitelerle mücadele kapsamında "sanal polis memur"larını devriyeye çıkaracak.

Pekin Kamu Güvenliği Bürosu'ndan yapılan açıklamada, çizgi karakter şeklinde tasarlanan polis memurları, internet kullanıcılarının bilgisayar ekranlarında otomatik olarak belirecek. Ekranda araç ya da motorsikler kullanarak dolaşacak olan sanal polis memeurları, bilgisayar kullanıcılarını yasadışı internet içeriklerinden uzak durmaları konusunda uyaracak.

Çinli yetkililer, internet üzerinden yapılan ve Pekin yönetimini hedef alan muhalefet eylemlerini engellemek için internet servis operatörü firmalarla anlaşma sağlamıştı.

Kaynak
Read more : Çin'den internete "sanal polis" | Görüntüleme : 1036 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

CHP'den ilkeli duruş

Anamuhalefet partisi CHP, iktidar yanlısı sivil güçlerin yoğun saldırılarına rağmen geri adım atmadı ve seçmenlerine verdikleri sözü tutup Meclis oturumuna katılmadı.

CHP: Kimse içine sindiremedi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, 11. Cumhurbaşkanı seçilen Abdullah Gül’ün, sadece AKP’li milletvekillerinden oy aldığını belirterek, “Burada dikkat çeken nokta AKP’den başka hiçbir siyasi parti sayın Gül’e oy vermedi. Sayın Gül bir tek iktidar partisinin oylarıyla seçilmiş bir Cumhurbaşkanıdır” diye konuştu. Cumhurbaşkanı seçimlerinden önce söylenebilecek her şeyi söylediklerini ...
Read more : CHP'den ilkeli duruş | Görüntüleme : 775 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Haberler

Eski "İslamcı" yeni Cumhurbaşkanı

Abdullah Gül'ün 11’inci Cumhurbaşkanı seçilmesi, uluslararası haber kuruşları, dergi ve televizyonlar tarafından 'acil' ya da 'son dakika' şeklinde duyuruldu. Gül’ün Cumhurbaşkanı seçilmesine dünya basını, 'İslamcıların zaferi' ve 'Türkiye'de ilk kez bir eski İslamcı Cumhurbaşkanlığı'na oturdu' yorumlarını yaptı.

Uluslararası ajanslar, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı seçilmesini flaş haber olarak duyurdu. Amerikan basını, seçimi "İslamcıların zaferi" şeklinde yorumladı.

İngiliz Reuters haber ajansı, TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın, Gül'ün 339 oyla Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı olarak ...
Read more : Eski "İslamcı" yeni Cumhurbaşkanı | Görüntüleme : 921 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Komutanlar katılmadı, yabancılar katıldı

AKP'li ve DTP'liler alkışladı

Cumhurbaşkanı seçim turlarına katılmayan CHP, Abdullah Gül'ün yemin töreni için de Genel Kurula girmedi.

22 Temmuz seçimlerinde aday olmayan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Bakanlar Kurulu sırasına son kez oturarak Gül'ün yemin törenini izledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir grup MHP'li milletvekiliyle Genel Kurula girerek yerini alırken, DTP Grup Başkanı Ahmet Türk de DTP'li milletvekilleriyle birlikte törende hazır bulundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, birleşim açılmadan Bakanlar Kurulu ...
Read more : Komutanlar katılmadı, yabancılar katıldı | Görüntüleme : 957 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Gül: Tarafsızlığımı titizlikle koruyacağım

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yemin töreninin ardından yaptığı konuşmada tarafsızlığını titizlikle koruyacağını söyledi. Gül konuşmasını "Allah beni utandırmasın" sözleri ile bitirdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ''Görevde bulunacağım süre içerisinde hiçbir ayrım yapmaksızın bütün vatandaşlarımızı kucaklayacağım. Tarafsızlığımı titizlikle koruyacağım ve devlet organlarının uyumlu çalışmasını sağlamak için elimden gelen bütün gayreti göstereceğim'' dedi. Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Genel Kurulu'nda and içmesinin ardından yaptığı teşekkür konuşmasına, ''Ülkemiz demokrasisinin ne kadar olgunlaştığını hem kendimize hem de bütün dünyaya bir kez daha ...
Read more : Gül: Tarafsızlığımı titizlikle koruyacağım | Görüntüleme : 668 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Ayın Burcu: Başak (24 Ağustos - 22 Eylül)

Başak

Özellikler:

Anahtar kelime: Analiz etmek

Şifre: Seçici, verimli olmalı ve işe yaramalıyım.

İlke: Ayırımcılık Olumlu uygulama: Netlik Olumsuz uygulama: Eleştiri

Özellikleri: Seçici, ayırımcı, pratik, analitik, yararlı, dakik, dikkatli, detaycı, titiz, düzenli, disiplinli, becerikli, yardımsever, çalışkan, mütevazi, şüpheci, eleştirici, mükemmeliyetçi, önyargılı, endişeli, kuruntulu, güvensiz.

Başak burcu toprak elementidir ve değişken niteliktir. Başaklar toprak elementi özelliklerini sağlık ve hijyene olan düşkünlükleriyle ve ayrıca araştırma, düzen, dakiklik ve çalışkanlıkları ile ortaya koyarlar. Birçok ...
Read more : Ayın Burcu: Başak (24 Ağustos - 22 Eylül) | Görüntüleme : 913 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Koca Kafalar ve Sağır Oda - Aras Dağlı

indirmek icin tikla: :arrow: Koca Kafalar ve Sağır Oda - Aras Dağlı

rar-sifresi: guncelmeydan

Read more : Koca Kafalar ve Sağır Oda - Aras Dağlı | Görüntüleme : 1063 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

Ask-ı Meçhul'den nameler

Sana bir adım kadar yakınken seni kaybediverdim karanlık gecelerde.
Sustum!Daha dogrusu konusamadım ve derdimi anlatamadim sana.
Simdi sen gittin hayalin kaldı üzerimde.
Ve ben gittim ismim kaldı geride...

Sessiz ve bir o kadar da düsüncelerle dolu bir veda var üzerimde.
Keskeler ve pismanlıkların yanı sıra güzel günlerin hatirasini sakladım hep icimde.
Vedaları geride birakip yarina bakmam lazım ama bunun icinde biraz zaman ve sabır lazım.

...
Read more : Ask-ı Meçhul'den nameler | Görüntüleme : 890 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x