Zaman: Sal Eki 28, 2025 21:00

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Bu sözler çok tartışılacak !..

Bu sözler çok tartışılacak !..

Necati’yi satış listesine koyup Hakan Şükür’le devam kararı alan Feldkamp sonunda gerekçesini açıkladı.. Yıldız oyuncunun "Paraları bittiği için beni satıyorlar" şeklinde bir gazetede çıkan ama daha sonra yalanlanan sözlerini hatırlatan nitelikte konuşan Kalli, çocukluk anılarını da anlattı. İşte Alman teknik adamın, Futbol Extra'nın Ağustos sayısına yaptığı ve uzun süre tartışılacak açıklamaları..

"PARAYI HAKAN DEĞİL, NECATİ GETİRİR!"
"Türkiye’den ayrı kalalı uzun zaman oldu. Geldiğimde mesela Medyayı daha profesyonelleşmiş gördüm. Eskisi gibi ...
Read more : Bu sözler çok tartışılacak !.. | Görüntüleme : 989 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Atatürkçüleri vurmalı... | Bekir Coşkun

Atatürkçüleri vurmalı...

BUGÜNLERDE "Atatürkçülük", "Cumhuriyet", "laiklik" gibi laflar etmek iyi değil.

Diyelim ki ben "laiklik" diyeceğim zaman, dört bir yana bakarım, etraf uygun mu?..

Uygunsa "Laiklik meselesine gelince..." diye başlarım. Uygun değilse, iki avucumu dizlerimin arasına sıkıştırıp, boynumu yana yatırarak sessizce otururum.

Kimi zaman kendimi tutamayıp da "Laiklik..." demek üzere ağzım açılmış, bir de "La..." hecesi çıkmışsa, ikinci heceden itibaren anında toparlarım:

"Laaa...havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim..."

Etrafıma bakarım, nasıl oldu?

Böylece durumum ...
Read more : Atatürkçüleri vurmalı... | Bekir Coşkun | Görüntüleme : 1058 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Barış Akarsu'nun ölümündeki sırlar

Barış Akarsu'nun ölümündeki sırlar

Son duasını Meryem Ana'da etti. Arkadaşlarıyla vedalaştı. AKTÜEL'in haberi...

Tüm ülkeyi üzen bir kazada hayatını kaybetti genç sanatçı Barış Akarsu. Hayranları günlerce, gece gündüz demeden hastane bahçesinde bekledi ama acı son çoktan hazırdı. Kazanın ardından çok şey söylendi, yazıldı. Kimi doğruydu, kimi söylenti! Ancak son günlerine ilişkin bilinmeyenleri ve özel hayatıyla ilgili gerçekleri ilk kez bu haberde okuyacaksınız.

29 Haziran Cuma gecesi, ölümünden sonra değeri anlaşılacak bir yeteneği daha yitirdi ...
Read more : Barış Akarsu'nun ölümündeki sırlar | Görüntüleme : 1542 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Ajda Pekkan: “Jigolom Maliye”

İstanbul Life dergisine içini döken Ajda Pekkan, ilginç açıklamalarda bulundu.

“JİGOLOM MALİYE”
Özellikle bizim ülkede. Tramvaylarımızı görüyorsunuz, leş. 'Ne kadar ekmek o kadar köfte' dedim kendi kendime bugün. Kimse vergi verip hakkını aramazsa böyle olur. Benim jigolom maliye. İnanılmaz vergi ödüyorum. Bir takım şeyleri ödememek gibi bir hakkınız yok. Şartları garip bir ülkede yaşıyoruz. Demek ki bu paradoksu sevdiğim için ben bu ülkeden kopamadım.

O Türkiye’nin süper starı... Yaşadığı zorlukları ise kimse bilmiyor. Sonunda ...
Read more : Ajda Pekkan: “Jigolom Maliye” | Görüntüleme : 901 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

''Zana’yı Köşk’e çıkarın, AB’ye girin!''

''Zana’yı Köşk’e çıkarın, AB’ye girin!''

ABD'li Kürt yazar Steve Tafaii köşe yazısında ''Zana’yı Köşk’e çıkarın, AB’ye girin'' önerisinde bulundu.

2006’da ABD Senatosu’na adaylığını koyan, Irak ve Kürtler üzerine kitapları olan ABD’li Kürt yazar Steve Tafaii, bir köşe yazısında Başbakan Tayyip Erdoğan’a "Leyla Zana’yı Cumhurbaşkanı yapın, AB kapıları açılsın" önerisinde bulundu.

Tafaii, ekurd.net sitesindeki yazısında Erdoğan’a Zana önerisini dikkate almaları çağrısı yaptı. "Türkiye’nin Avrupa yolculuğuna fazla gayret sarfetmeden barış içinde başlayabileceğine" değinen Steve Tafaii, "Önerim kabul ...
Read more : ''Zana’yı Köşk’e çıkarın, AB’ye girin!'' | Görüntüleme : 908 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Efsane_38 ÖZeL & Tekden Şarkılar

Ali Kınık :arrow: Bu Şarkı

Ali Kınık :arrow: Firari Sevdam

Mustafa Yıldızdoğan :arrow: Sensiz Olamıyorum

Ahmet Eşkin :arrow: Bir Daha Seversem Tövbeler Olsun

Ankaralı Aşkın :arrow: Siyah Saçların

Aytaç ...
Read more : Efsane_38 ÖZeL & Tekden Şarkılar | Görüntüleme : 649 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Hayal Ve Gerçek Bölümleri

1.Blm Konusu

Hayal ile Gerçek, Gerçek’in annesi Badire hanımla, kız kardeşi Firuze’nin tüm muhalefetine rağmen evlenirler… Ancak Hayal’in kıskançlıkları ve Badire Hanımın tipik kaynana cadalozlukları yüzünden evlilikleri pek de mutlu sürmez. Ve kader ağlarını örer… Hayal genç yaşında öteki tarafa intikal eder… Gerçek, eşini erken kaybetmenin şoku içindedir… Bu zor günlerinde ona biricik kankası Muzaffer destek olur… Badire hanım ise oğluna gelin arayışına girişmiştir bile… Gerçek’in gelin adaylarını reddetmesi karşısında asla ...
Read more : Hayal Ve Gerçek Bölümleri | Görüntüleme : 1587 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Danıştay PETKİM’in hesabını soruyor

PETKİM ihalesini 2 milyar 50 milyon dolarlık teklifle TransCentralAsia Ortak Girişim Grubu kazanmıştı.

Danıştay 13. Dairesi, Petrol-İş Sendikası’nın PETKİM’in satışının durdurulması istemiyle açtığı davada, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’ndan (ÖİB), PETKİM’in yüzde 51 kamu hissesinin satış yöntemiyle özelleştirilmesinde ve satışın blok satış yoluyla gerçekleştirilmesinde hangi nedenlerle hareket edildiğine ve bu işlemin tesisinde hangi ölçütlerin esas alındığına ilişkin tüm bilgi ve belgelerin istenmesine dair ara kararı verdi. Karar gereğinin yerine getirilmesi için davalı ÖİB’ye 30 gün ...
Read more : Danıştay PETKİM’in hesabını soruyor | Görüntüleme : 692 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

TSK teminatımız

Başbakan Tayyip Erdoğan, YAŞ üyeleriyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek Özel Defteri imzaladı.

Erdoğan, geçen yıl özel deftere yazdığı mesajda "cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en önemli teminatlarından biri olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz" vurgusun yaparken, bu yılki mesajı farklı oldu. Erdoğan dün şunları yazdı: "Büyük Atatürk, Yüksek Askeri Şûramızın mutad değerlendirme çalışmaları için toplanmış bulunuyoruz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, üstün disiplini, değişen güvenlik şartlarına intibak kabiliyeti ve hazırlık durumu ile milli güvenliğimizin en büyük teminatıdır. İşaret ettiğin ...
Read more : TSK teminatımız | Görüntüleme : 641 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149151 ileti • Toplam 46425 başlık • Toplam 25119 üye

x