Zaman: Pzt Tem 07, 2025 9:51

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Baykal: Kılavuzu Barzani

Baykal: Kılavuzu Barzani

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Kılavuzu Barzani olanın Türkiye’de kimseye kılavuzluk dersi vermeye hakkı yok" dedi.

Baykal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın partisine yönelik eleştirilerine değinerek, "Kılavuzluk konusu önemli. 360 milletvekili ile cumhurbaşkanı seçemeyen birinin kılavuza ihtiyacı olabilir. Türkiye ve Kuzey Irak'taki terörist sayısını birbirine karıştıran bir başbakanın kılavuza ihtiyacı olabilir" diye konuştu.
Deniz Baykal, partisinin mitingi için Sivas'a giderken uçakta basın mensupları ile sohbet etti. Baykal, Türkiye'de halkın gündeminde terörün ...
Read more : Baykal: Kılavuzu Barzani | Görüntüleme : 777 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

cebi.alonso@hotmail.com e-posta adresli PB üyesi

cebi.alonso@hotmail.com e-posta adresli PB üyesi ile aramızda dün gece geçen diyalog

takma isminin yerine hotmail adresini ve bu adresin yerine de c.a.h. kısaltmasını kullanıyorum.

cebi.alonso@hotmail.com:

sen nesin?
ÇETİN TAŞ:
o ne demek
c.a.h:
solcu musun sağcı mısın?
ÇETİN TAŞ:
niçin soruyorsun
c.a.h:
bi cewap wersene
ÇETİN TAŞ:
sen bi cevap ver,böyle damdan düşer gibi sorunca kıllandırıyon beni
c.a.h:
pb'deki çetin taş sensin demi?
ÇETİN TAŞ:
evet
c.a.h:
müslüman mısın ...
Read more : cebi.alonso@hotmail.com e-posta adresli PB üyesi | Görüntüleme : 1279 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Kemal Sunal ve Ölüm Yıldönümü Ve Vefasızlıklar...

Yıllarca üzerine güldürüp, güldürdüğü tiplemelerle özdeşleştirilen, aynı zamanda yıllar içinde kendine saygın bir yer edinen insana ne isim verilebilir ki... Gençti, 56 yaşındaydı... Sinemada kendine ikinci bir bahar yaratma çabasına girmişti ki, 3 Temmuz'da hiç beklenmedik bir anda aramızdan ayrıldı.

Ölümü üzerine yedi yıl geçtiğine inanmak zor. Acı bir film gibiydi olanlar; sanatçıları hiç ölmeyecekmişcesine bir yerlere koyduğumuz için midir bilinmez ama onun öldüğüne inanamadık, inanmak istemedik. Gençti, 56 yaşındaydı.

Sinemada kendine ikinci bir ...
Read more : Kemal Sunal ve Ölüm Yıldönümü Ve Vefasızlıklar... | Görüntüleme : 7395 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Haberler

Sağcılık / Solculuk

Arkadaşlar bildiğiniz gibi birkaç hafta önce 'Komünizm Nedir?' adlı bi başlık açmıştım ve başlıkta gayet güzel ve öğretici bi şekilde Komünizmi tartışmış ve kendi adıma söylemek gerekirse oldukça bilgi edinmiştim. Şimdi bu konu geldi aklıma ve PB'de tartışırız dedim.

Sağcılık/Solculuk nedir? Kişi kendini neden bunlardan biri şeklinde tanımlar? Özellikle merak ettiğim konu 80'li yıllarda kardeşin kardeşi vurduğu olayların bu kadar büyümesindeki fikir nedir? Ve eklemek istediğiniz başka konular varsa onlar...

Keyifli bir tartışma ...
Read more : Sağcılık / Solculuk | Görüntüleme : 2939 | Yanıtlar : 21 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Kalli'nin gözü Hasan Şaş'ta!

Kalli'nin gözü Hasan Şaş'ta!

Sezona flaş transferlerle başlayacak olan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına bu akşam taraftara açık yaptığı antrenmanla devam ederken, Feldkamp idman sonrasında daha önce uyarılarda bulunduğu Hasan Şaş ile yaklaşık 20 dakika özel olarak görüştü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde yapılan idman, yaklaşık 1 saat sürdü.

Tecrübeli teknik adam, idman öncesinde futbolcularla toplu bir şekilde yaklaşık 15 dakika konuştu. Antrenmana düz koşu ile başlayan Sarı-kırmızılı takım, sonrasında ısınma ...
Read more : Kalli'nin gözü Hasan Şaş'ta! | Görüntüleme : 949 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

F.Bahçe'den Canaydın'a: “Müsterihiz!“

F.Bahçe'den Canaydın'a: “Müsterihiz!“

Fenerbahçe Kulubü, Ümit Karan'ın transferi konusunda Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın gazetelere yansıyan sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Kulübümüz bu meselede kural ya da etik dışı hiçbir davranışta bulunmadığından son derece müsterihtir." denildi.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Fenerbahçe Spor Kulübü Ümit Karan'ın takımından ayrılmak istediği ve takımında mutlu olmadığına ilişkin gelen müracaat üzerine futbolcunun bu durumunu öncelikle kendi kulübü ile görüşmesi ve kulübünün futbolcunun ayrılma isteğine ...
Read more : F.Bahçe'den Canaydın'a: “Müsterihiz!“ | Görüntüleme : 720 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Bakkal: "Kaynaşma başladı"

Bakkal: "Kaynaşma başladı"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Davraz kampının mükemmel geçtiğini, her geçen gün futbolcuların birbirleriyle ve teknik ekiple kaynaştıklarını, arkadaşlık duygularının gelişmeye başladığını söyledi.

Bakkal yaptığı açıklamada, göreve geldikten sonra yapılanmada çok önemli işler yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini belirten Mesut Bakkal, "Hedefimiz iyi bir Gaziantepspor yaratmak. Futbolcularımızı canlandırıp ligde daha iyi olmak istiyoruz. Bugüne kadar önemli adımlar attığımıza inanıyorum" dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü, çok futbolcu almaktansa iyi futbolcu almanın doğru olduğuna inandığını ...
Read more : Bakkal: "Kaynaşma başladı" | Görüntüleme : 845 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Hamit'ten Schalke itirafı!

Hamit'ten Schalke itirafı!

Bundesliga takımlarından FC Schalke 04'ten Bayern Münih'e transfer olan milli futbolcu Hamit Altıntop, eski takımında, kendisine gereken önemin verilmediğine inandığını söyledi.

Hamit, bugün Münih kentinde yaptığı açıklamada, Bayern Münih'de kendisini ispatlamak istediğini belirterek, "Bana adil davranılması önemli. Schalke'de bu duyguya sahip değildim" dedi.

Hamit ayrıca, eski kulübünün zor bir sezon geçireceğine inandığını kaydederek, "Schalke'nin şampiyon olma olasılığını çok düşük görüyorum" diye konuştu.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22309
Read more : Hamit'ten Schalke itirafı! | Görüntüleme : 817 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Vllaznia biletleri satışa çıkıyor

Vllaznia biletleri satışa çıkıyor

UEFA İntertoto Kupası 2. Turu'nda 8 Temmuz Pazar günü Trabzonspor ile Arnavutluk'un FK Vllaznia takımı arasında yapılacak maçın biletlerinin yarın satışa sunulacağı bildirildi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılacak karşılaşmanın biletlerinin, açık tribün 5 YTL, maraton tribün 10 YTL, maraton özel tribün 15 YTL ve kapalı tribün için 25 YTL'den satılacağı kaydedildi.

Biletlerin Sadri Şener Sosyal Tesisleri'ndeki TS Club mağazasından ve Biletix gişelerinden satılacağı belirtildi.

lig tv
...
Read more : Vllaznia biletleri satışa çıkıyor | Görüntüleme : 804 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148749 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x