Zaman: Sal Şub 10, 2026 8:27

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Kürtler Pekaka'yı Kovsun

ABD'nin PKK ile mücadele özel temsilcisi Joseph Ralston'dan Kuzey Irak'a çağrı

ABD'nin terör örgütü PKK ile mücadele özel temsilcisi emekli general Joseph Ralston, kuzey Iraklı Kürtlerin PKK'ya karşı daha etkili bir tutum benimsemesi gerektiğini belirterek, "Kuzey Iraklı Kürtlerin PKK'ya baskı uyguladığını ve teröristleri kovduğunu görmek isterim" dedi.

Stratejik ve Uluslararası Etüdler Merkezi adlı düşünce kuruluşunda bir panelde konuşan Ralston, PKK'nın, masumları katleden bir terör örgütü olduğunu vurgulayarak, "Onlara hoşgörü gösterilemez, onlara herkes oldukları gibi, ...
Read more : Kürtler Pekaka'yı Kovsun | Görüntüleme : 685 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Türkiye'ye Ağır Suçlama

Rumlardan MGKya Tepki

Kıbrıs Rum yönetimi Dışişleri Bakanı Lillikas MGK bildirisine sert yanıt verdi
Kıbrıs Rum yönetimi Dışişleri Bakanı Yorgos Lillikas, Türkiyenin, Ortadoğuda düzeni bozan unsur olduğunu savunarak, bunun yalnızca Kıbrısa karşı olan davranışıyla değil, diğer ülkelere yönelik davranışlarıyla da ortaya çıktığını savundu.

Rum Radyosu, Brüksele hareketinden önce Larnaka Havaalanında açıklama yapan Yorgos Lillikasın, Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısından sonra yapılan açıklamayla ilgili olarak, Türkiyenin yaklaşımını değiştirmemesi ve çağdaş siyasetler benimsememesi durumunda, Avrupa Birliğine ...
Read more : Türkiye'ye Ağır Suçlama | Görüntüleme : 802 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

einstein bulmacası...

Acaba dünyada zeki olan 2% insandan biri misin?
Bu soruda hiçbir şekilde şaşırtmaca yoktur,tamamen mantığa dayalıdır.
Mantıklı bir şekilde çözüme ulaşılabilir.Bol Şanslar!!!
1. 5 tane ev var ve hepsi ayrı renk.
2. Her evde oturanın ayrı bir uyruğu var.
3. Hepsi de ayrı bir içecek içiyor,ayrı bir hayvan besliyor ve ayrı bir marka sigara içiyor.
4. Bu 5 insanın hiçbiri öbürünün yaptığını yapmıyor.Yani sigara ayrı,içeceği ayrı,beslediği hayvan ayrı ve evi ayrı.
SORU:BALIK kime ait?
AÇIKLAMALAR: ...
Read more : einstein bulmacası... | Görüntüleme : 858 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Ebru Gündeş - Geberiyorum [2007] Çıkış Parçası !!!

Ebru Gündeş - Geberiyorum Çıkış Parçası !!!

http://www.effendy.nl/images/evenements/ebrugundes2.jpg

http://rapidshare.com/files/38586826/Ebru_Guendes_-_Geberiyorum__2007_.rar

Sifre: guncelmeydan
Read more : Ebru Gündeş - Geberiyorum [2007] Çıkış Parçası !!! | Görüntüleme : 926 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

biraz zor bi denge oyunu.....

buradan...

.....ama keyifli. eğlenirsiniz umarm . ben 30,38 yaptım en fazla. eeee uğraşsm daha fazla da yapardım ama neyse:)

kolay gelsin.
Read more : biraz zor bi denge oyunu..... | Görüntüleme : 1971 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

İki Yabancı 11.Bölüm Tıkla İzle

iki yabancı dizisi 11 bölüm 1

iki yabancı dizisi 2

iki yabancı dizisi 11-3 br>

iki yabancı dizisi 4 br>

iki yabancı dizisi 5 br>

iki yabancı dizisi 6 br>

iki yabancı dizisi 11-7 br>

iki yabancı dizisi 11-8 br>

iki yabancı dizisi 11-9 br>

iki yabancı dizisi 11-10 br>
Read more : İki Yabancı 11.Bölüm Tıkla İzle | Görüntüleme : 1111 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kavak Yelleri 4.Bölüm 21 Haziran 2007 Yayını full izle

Kavak Yelleri 4.Bölüm 1.Kısım

Kavak Yelleri 4.Bölüm 2.Kısım

Kavak Yelleri 4.Bölüm 3.Kısım

Kavak Yelleri 4.Bölüm 4.Kısım

Kavak Yelleri 4.Bölüm 5.Kısım

Kavak Yelleri 4.Bölüm 6.Kısım
Read more : Kavak Yelleri 4.Bölüm 21 Haziran 2007 Yayını full izle | Görüntüleme : 1385 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Doktorlar 25.Bölüm Tıkla İzle(youtube)

doktorlar 25.bolum 1

doktorlar 25.bolum 2

Devamı YÜkleniyor Arkadaşlar
Read more : Doktorlar 25.Bölüm Tıkla İzle(youtube) | Görüntüleme : 1680 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

SwishMax Flash Yapma Programi

Resim

Flash kullaıyorsanız artık swishmax a geçmenin zamanı geldi. Macromedia Flash'ın pabucunu dama atacak kadar iyi bir program olan swishmax webmasterlerin işine çok yarayacak içinde 250 efekt bulunan swishmax işinin ustası gibi..!

Download:

Crack Dosyasi Icindedir...

http://rapidshare.com/files/109495655/swishmax.rar
Link Yenilendi: 22-04-2008
Read more : SwishMax Flash Yapma Programi | Görüntüleme : 3353 | Yanıtlar : 23 | Dizin : Yazılımlar

Lincoln ve Galatasaray!

Lincoln tamam!
Başkanımız Canaydın Lincoln için Schalke ile anlaştıklarını açıkladı

Bu yıl yaptığı transferlerle taraftarlarına ümit veren G.Sarayımız bombayı patlattı. 35 yaşındaki eski yıldızları getirerek futbolu geliştireceklerini iddia edenlere yine en güzel cevabı Türkiye'nin Avrupa'daki tek başarılı kulübü G.Saray verdi. Hagi'den sonra 10 numara hasreti çeken taraftar bu habere çok sevinecek. Çünkü Lincoln G.Saray'da. Galatasarayımız Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Çorlu'da taraftar derneğinin açılışında daha önce 4 yıllık anlaşmaya vardıkları Lincoln'ün kulübü Schalke 04 ile de ...
Read more : Lincoln ve Galatasaray! | Görüntüleme : 1668 | Yanıtlar : 15 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149175 ileti • Toplam 46460 başlık • Toplam 25159 üye

x