Zaman: Sal Şub 10, 2026 9:29

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

G.Saray kimleri gözden çıkardı?

G.Saray kimleri gözden çıkardı?

Yılan hikayesine dönen Volkan transferinde Murat Süğlün, Galatasaraylı yöneticilerin Volkan Yaman için Antalya'ya geleceğini söyledi.

Murat Süğlün, yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Volkan Yaman'ı istediğini, para yerine Orhan Ak, Cihan Haspolatlı ve Ferhat'ı teklif ettiğini bildirdi. Süğlün, şu bilgileri verdi: "Galatasaraylı yöneticiler Volkan Yaman için Antalya'ya gelecek. Bir iki gün içinde iş sonuçlanacak. Ancak Galatasaray'ın teklif ettiği Orhan Ak ve Cihan Haspolatlı'nın maliyeti bizim için yüksek. Teknik direktörümüz Raşit Çetiner'in vereceği rapor doğrultusunda ...
Read more : G.Saray kimleri gözden çıkardı? | Görüntüleme : 668 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Bir Gün Herkes Binecek =) A.H.Y

Resim
Read more : Bir Gün Herkes Binecek =) A.H.Y | Görüntüleme : 766 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Dinimiz İslam

G.Saraylılar Şükrü Saracoğlu'nda!..

G.Saraylılar Şükrü Saracoğlu'nda!..

Galatasaraylı yöneticiler Fenerbahçe Stadı'nı gezdiler. Galatasaray Spor Kulübü Stat ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Toroslu ile Mali İşler Müdürü İlker Aktaş, Galatasaray'ın Seyrantepe'ye yaptırtacağı stadyum için fikir edinmek adına Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nu gezdiler.

Galatasaraylı yöneticiler Yeşim Toroslu ve İlker Aktaş, ilk olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'ne gelerek İdari İşler Koordinatörü Serkan Acar, Mali İşler Koordinatörü Abdülkadir Kuşin ve Dış İlişkiler Müdürü Turgut Acar'la bir süre görüştü. Galatasaraylı yöneticiler Yeşim ...
Read more : G.Saraylılar Şükrü Saracoğlu'nda!.. | Görüntüleme : 1100 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Özhan Canaydın:"Lincoln ile anlaştık"

"Lincoln ile anlaştık"

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Schalke 04'ün oyuncusu Lincoln ile anlaştıklarını, kulübüyle olan küçük pürüzlerin de yarın biteceğini düşündüğünü söyledi.

Radyosport'ta bir programa katılan Canaydın, Lincoln'un transferi için çok çalıştıklarını belirterek, "Halen de çalışıyoruz. Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin bir haftadır yurt dışında. Avrupa'daki oyuncuların çoğu tatilde. Kendisi transfer etmek isteğimiz oyuncular ile temaslarını sürdürüyor. Lincoln ile her türlü mutabakat sağlandı. Kulübü ile çok küçük pürüzler kaldı. Yarın, hafta sonuna kadar ...
Read more : Özhan Canaydın:"Lincoln ile anlaştık" | Görüntüleme : 709 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Çakır'ın Anısına Özel Video Klip

Yorum Sizin.Bence Güzel Bir Klip
Read more : Çakır'ın Anısına Özel Video Klip | Görüntüleme : 759 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kurtlar Vadisi - Sevemedim Karagözlüm (Klip)

Çok Güzel Bir Klip Arkdaşlar :D
Read more : Kurtlar Vadisi - Sevemedim Karagözlüm (Klip) | Görüntüleme : 828 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kurtlar Vadisi - Son Aşk Klibi

Silindi..
Read more : Kurtlar Vadisi - Son Aşk Klibi | Görüntüleme : 709 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kurtlar Vadisi Klipleri(sefir video klibi eklendi)

Kurtlar Vadisi - Sefir Video Klibi

Son Aşk Klibi 2

Aşağıdaki iki Klip Devlet78 Arkadamıza aittir sağol kardesim

klip şöleni devam edecektir arkadaşlar ilk bunla başladım vadi tatile girdi bu aradan faydalanarak eski vadi sahnelerini koyuyorum ki tatilimiz de vadisiz geçmesin eyvallah

Son Aşk Klibi 2 Eklenmiştir Arkadaşlar
Read more : Kurtlar Vadisi Klipleri(sefir video klibi eklendi) | Görüntüleme : 1246 | Yanıtlar : 9 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Padişahın İşi Ne..

Sultan Murad Han o gün bir hoş"tur. Telaşeli görünür. Sanki bir şeyler söylemek ister sonra vazgeçer. Neşeli deseniz değil, üzüntülü deseniz hiç değil. Veziriazam Siyavuş Paşa sorar:
- Hayrola efendim, canınızı sıkan bir şey mi var?
-- Akşam garip bir rüya gördüm.
- Hayırdır inşallah?..
-- Hayır mı şer mi öğreneceğiz.
- Nasıl yani?
-- Hazırlan, dışarı çıkıyoruz.
Ve iki molla kılığında çıkarlar yola. Görünen o ki, padişah hâlâ gördügü rüyanın tesirindedir ve gideceği yeri ...
Read more : Padişahın İşi Ne.. | Görüntüleme : 596 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

İki İbret İki Fotoğraf

Resim

http://img130.imageshack.us/img130/5638/image0059xv.jpg

Söylenecek söz yok...
Read more : İki İbret İki Fotoğraf | Görüntüleme : 999 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Diğer

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149175 ileti • Toplam 46460 başlık • Toplam 25159 üye

x