Zaman: Pzt Tem 07, 2025 4:35

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Atatürk'ün İmzası taklit mi edildi?

Hristiyan aleminin kıyamet sabahına kadar sürecek olan platonik sevdası Ayasofya Kilisesi... Kilise diyorum zira, Hristiyan dünyası tek taraflı aşkı ile hayellerini süslemekte Kilise düşüncesiyle....Bugün değilse bile Yarınlara ait hayelleri bu yönde...

**

Ayasofya da mozaiklerin açılmasında görev alan T. Whittemore'un etkisiyle Maarif vekili Abidin Özmen ikna olmuş ve konuyu M.Kemal' e açmıştı. Onun da gayretleriyle M.Kemal Atatürk, konunun uzman bir heyetle incelenmesini emretmiş; yine bu işin öncülüğünü yapan Maarif vekili Abidin Özme, 25 Ağustos 1934 ...
Read more : Atatürk'ün İmzası taklit mi edildi? | Görüntüleme : 2033 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

İbrahim Kutluay:"Hak eden bizdik"

"Hak eden bizdik"

BEKO Basketbol Ligi play-off final serisinin 4. maçında Efes Pilsen'i 98-76 mağlup eden ve rakibine 4-0'lık üstünlük kuran Fenerbahçe Ülker, 2006-2007 sezonunun şampiyonu oldu.

Maç bitiminde büyük sevinç yaşayan Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu İbrahim Kutluay, şampiyonluğu en çok isteyen takımın kendilerinin olduğunu ifade ederek, "Böyle bir takımın oluşmasında katkısı olan başkan ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Şampiyonluğu hak eden bizdik" dedi.

Ömer Onan ise, 100. yılda şampiyon oldukları için büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek, ...
Read more : İbrahim Kutluay:"Hak eden bizdik" | Görüntüleme : 1101 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Basketbol

Yozgatlı Schalke yolunda

Yozgatlı Schalke yolunda

Fenerbahçe'de ücreti yarı yarıya düşürülmesi istenen Mehmet Yozgatlı kulüpten ayrılma kararı alırken ilk ciddi teklif Almanya'dan geldi...

Hamit'i Bayern'e kaptıran ve şampiyonluğu son anda kaçıran Schalke 04 Yozgatlı'yı transfer etmek istiyor .

Yozgatlı, Almanya'daki bu yıl sona erecek olan oturma izin hakkını da kaybetmemek için bu teklifi değerlendirecek.Yozgatlı'nın Fifa menajeri Haluk CANATAR Fox spor'a yaptıgı ozel acıklamada sunları söyledi;

'' Mehmet Yozgatlı icin Almanya Budesliga takımları ile gorusuyoruz, onumuzdeki hafta transfer calismalarını ...
Read more : Yozgatlı Schalke yolunda | Görüntüleme : 854 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kalemiz Bosna'da düştü Türkiye 2 - 3 Bosna Hersek

Kalemiz Bosna'da düştü

A Millilerimiz, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki en zorlu sınavlarından birinde Bosna Hersek deplasmanındaydı. Milliler, iyi bir oyun ortaya koyamadığı maçta iki kez öne geçti ama sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılarak 13 puanda kaldı.

Sarajevo'daki karşılaşmaya çok iyi başladık. 9. dakikada Arda'nın kullandığı kornerde çok iyi yükselen Hakan Şükür, milli forma altındaki 51. golüyle millileri 1-0 öne geçirdi. Ancak bu golden sonra adeta milli takımımız durdu. 27. dakikada defansımızın ofsayt gerekçesiyle durakladığı pozisyonda Muslimovic skora ...
Read more : Kalemiz Bosna'da düştü Türkiye 2 - 3 Bosna Hersek | Görüntüleme : 1168 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Millî Takımlarımız

Diego Lugano:"Aradığım takıma gelmişim"

"Aradığım takıma gelmişim"

Fenerbahçe’nin Uruguaylı stoperi Diego Lugano, tatil için gittiği ülkesinde katıldığı bir televizyon programında Türkiye’yi ve sarı lacivertli takım için övgü dolu sözler kullandı. Şampiyonluk yaşadığı F.Bahçe için, "Aradığım takıma gelmişim" diyen Lugano, şunları söyledi: "F.Bahçe, Türkiye’nin Avrupa’ya açılan penceresi. Önümüzdeki yıl önemli hedeflerimiz var. Hem içeride, hem de dışarda büyük oynayacağız. Müthiş bir taraftar potansiyeline sahip F.Bahçe, içerideki her maçını 50 bin kişi önünde oynuyor. Edu ile iyi anlaşıyoruz. Tuncay Şanlı, Türk ...
Read more : Diego Lugano:"Aradığım takıma gelmişim" | Görüntüleme : 822 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

İmza & avatar isteği

Sitede imza ve avatar yapmaktan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba? Resimleri ben versem de bişeyler yapsalar...
Read more : İmza & avatar isteği | Görüntüleme : 725 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Ben gönlümü üç güzele düşürdüm(tuncay özkan)

Ben gönlümü üç güzele düşürdüm(tuncay özkan)

Ben ayın 14 ‘ünü severim. Hele aylardan Nisan ise…
Ankara’da bahar bir yanda, coşkuyla atan bir milyon yürek bir yanda , Tandoğan Meydanı’nda…
Zor oldu, zahmetli oldu, bedeli ağır ödendi, ödenmekte hala inanın bana , ama olsun , ikinci baharı yaşadık ya…
El ele, gönül gönüle, omuz omuza… Artık durmak yok..
Bir türkü dudaklarımda, avaz avaz bağırıyorum, herkesi meydanlara çağırıyorum: Vatan ve namus için…
Niye mi?
Ben gönlümü üç ...
Read more : Ben gönlümü üç güzele düşürdüm(tuncay özkan) | Görüntüleme : 824 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Polisin yetkileri artıyor

Polisin yetkileri artıyor
Polislere, suçun önlenmesine ilişkin yeni yetkiler tanıyan kanun teklifi değişikliklerle kabul edildi

TBMM Genel Kurulunda, kolluk kuvvetlerine, suçun önlenmesine ilişkin yeni yetkiler tanıyan kanun teklifinin 3 maddesi, değişikliklerle kabul edildi.

Polis Vazife ve Salahiyet Kanununda değişiklik öngören kanun teklifinin görüşmelerinde AKP'li milletvekillerinin verdikleri önergelerle, kabul edilen maddelerde değişiklik yapıldı.

Kanun teklifinin 1. maddesinde verilen önergeyle, "Polisin kimlik sorgulaması süresince vatandaşı ve aracını bekletebileceğine" ilişkin düzenleme, tekliften çıkarıldı.

Kişilerin ve araçların keyfi şekilde ...
Read more : Polisin yetkileri artıyor | Görüntüleme : 856 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Condoleezza Rice:'Türklerle çok yakın çalışıyoruz'

'Türklerle çok yakın çalışıyoruz'

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Irak sınırında Türk ordusunun hareketliliğine ilişkin, "Öyle ya da böyle, o sınırda daha fazla çatışma, Irak'ın istikrarına yardım etmeyecek, ancak biz Türklerle gerçekten çok, çok çok yakın çalışıyoruz" dedi.

Madrid'e giderken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Rice, "Irak sınırına Türk ordusunun asker yığdığının" belirtilip, "ABD'nin endişeli olup olmadığının" sorulması üzerine, "Kuzey Irak'taki durumla ilgili Türklerle bütün seviyelerde kapsamlı görüşmelerde bulunuyoruz. PKK'nın, Türkiye'ye karşı terörist saldırılar için Irak ...
Read more : Condoleezza Rice:'Türklerle çok yakın çalışıyoruz' | Görüntüleme : 866 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148749 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x