Zaman: Pzt Tem 07, 2025 4:37

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Garip İsimli Türk Filmleri

Garip İsimli Türk Filmleri

Ben bir Kanun kaçağıyım (1966)

Ben bir sokak kadınıyım (1966)

Günahını ödeyen kadın (1969)

Günahını ödeyen adam (1969)

Günahlarını kanıyla ödeyenler (1969)

İyi döverim kötü severim (1972)

Acı severim Tatlı döverim (1975)

Ölümünü kendin seç (1971)

Ölmeden tövbe et (1971)

Mezarını kaz beni bekle (1971)

İpini boynunda bil (1971)

Ve silahını çekti (1972)

Kıyma bana be güzelim (1962)

Vur vur kaç kaç (1972)

Vurma zalim vurma (1972)

Fırçana bayıldım boyacı ...
Read more : Garip İsimli Türk Filmleri | Görüntüleme : 1415 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Gülmece

Erkeğin Çuvalladığı An

Erkeğin Çuvalladığı An

KADIN:ben ölürsem ne yaparsin?tekrar evlenirmisin?

ADAM:hayir kesinlikle hayir!!!

KADIN:neden? evli olmak hosuna gitmiyor mu?

ADAM:öyle demek istemedim tabiki gidiyor....

KADIN:ozaman neden tekrar evlenmezsin ki?

ADAM:tamam tamam evlenirim..:

KADIN:(yüzünde üzgün ve kırgın ifadeyle) evlenirsin??!!

ADAM:(ne diyecegini bilmez azıcık kızgın bi ic ceker)

KADIN:onunla bizim yatağımızda mı yatarsın?

ADAM:baska nerde yatılabilir ki?

KADIN:benim resimlerimi kaldırıp onun resimlerini koyarmısın?

ADAM:sanırım bu yapılacak en uygun sey olurdu...

KADIN:o zaman onun benim ayakkabı koleksiyonumdan ayakkabı giymesine de ...
Read more : Erkeğin Çuvalladığı An | Görüntüleme : 1359 | Yanıtlar : 14 | Dizin : Gülmece

Erkan Mumcu:'Türk milleti kararını vermiş'!!!

'Türk milleti kararını vermiş'

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, şu ana kadar beklentilerini karşılayacak bir gelişme yaşanmadığını belirterek, "Biz bu işi bozmak istemiyoruz. Biz, 'bu iş olsun' diye birçok fedakarlık göze aldık. Yani üstümüze düşen başka ne fedakarlık varsa bunu da göze alırız ama sadece ve sadece açıklık istiyoruz" dedi.

Mumcu, partisinin 9. Olağan Büyük Kongresi öncesinde, parti genel merkezinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına girerken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

DYP ile birleşme ...
Read more : Erkan Mumcu:'Türk milleti kararını vermiş'!!! | Görüntüleme : 893 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Çocuğunuz Olsa İsmi Ne olurdu ?

Erkek --- Tunçberk

Kız --- Sıla
Read more : Çocuğunuz Olsa İsmi Ne olurdu ? | Görüntüleme : 4055 | Yanıtlar : 45 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

İran hükümeti ve Türk hükümeti arasındaki fark

BUSH, İRAN'I KINADI

ABD başkanı george bush, İran'ın Amerikan vatandaşlarını tutuklamasını şiddetle kınadı. Bush, bugün yaptığı yazılı açıklamada, tutuklanan Amerikan vatandaşlarının derhal ve şartsız salıverilmelerini istedi.

Kaynak:http://www.haberx.com/index.html
01.06.2007
Read more : İran hükümeti ve Türk hükümeti arasındaki fark | Görüntüleme : 712 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ertuğrul Sağlam Fetuş'un ellerini öpmeye ABD'ye gidiyor

El öpmeye gidiyor

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam gelecek hafta içinde ABD'ye gidecek

Tatilini ailesiyle ABD'de geçirecek olan Ertuğrul Sağlam önce New York ardından da Pennsylvania'ya geçecek. Sağlam, Pennsylvania'da Fethullah Gülen'i ziyaret edecek ve fikir alışverişinde bulunacak. Ertuğrul Sağlam'ın bu ziyarette Gülen'e katkıları nedeniyle teşekkür edeceği belirtildi.
Kaynak:http://www.kanalturk.com.tr/18218/el-öpmeye-gidiyor.html
01.06.2007
Read more : Ertuğrul Sağlam Fetuş'un ellerini öpmeye ABD'ye gidiyor | Görüntüleme : 2308 | Yanıtlar : 25 | Dizin : Genel - Güncel Konular

"Türk askerine silah çekildi."

Kuzey Irakta yer alan Türk silahlı kuvvetleri unsunrlarına kontrol noktasında durdurulup silah çekildi...

Genelkurmay Başkanlığı, bugün öğle saatlerinde Irakın kuzeyindeki Süleymaniye kentinde normal görevi kapsamında intikal halinde bulunan sivil kıyafetli Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarına, araçlarıyla kontrol noktasından geçerken mahalli güçlere mensup kişiler tarafından durdurularak sözlü tacizde bulunulduğunu ve silah doğrultulduğunu bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, TSK unsurlarının kendilerini tanıtarak “bu etik dışı davranışa” gerekli tepkiyi vermesi üzerine, “yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı değerlendirilen taciz ...
Read more : "Türk askerine silah çekildi." | Görüntüleme : 781 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Yılın oyuncusu Solomon

Yılın oyuncusu Solomon
Resim

Beko Basketbol Ligi'nin en değerli basketbolcusu yapılan oylama sonucunda Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın oyuncusu Willie Solomon oldu. Oyuncumuza ödülü Fenerbahçe Ülker – Efes Pilsen maçı öncesinde verildi.

Willie Solomon, basketbol severlerin, basın mensuplarının ve antrenörlerin oyları ile belirlenen 2006-07 sezonu "Yılın Oyuncusu" ödülüne layık görüldü. Solomon ödülünü Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Şirzat Şubası'nın elinden aldı.

Bu sezon Beko Basketbol Ligi bu sezon 32 maçta forma giyen Willie Solomon 12.7 sayı, 3.1 ...
Read more : Yılın oyuncusu Solomon | Görüntüleme : 1562 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Basketbol

Barzani de hedef mi?

Barzani de hedef mi?

Fatih ÇEKİRGE Harp Akademileri'nden bildiriyor

Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt Güvenlik Sempozyomu'nda şok açıklamalar yaptı. "Eğer Kuzey ırak'a girersek Barzani hedef mi?" diye sordu. Org. Büyükanıt. bu yüzden, Meclis kararı ve hükümetten yazılı direktif bekliyor.

Büyükanıt gazetecilerin Kuzey Irak'la ilgili sorularına da çarpıcı cevaplar verdi.

İşte Büyükanıt'ın sözleri:

"12 Nisan'da bütün dünyaya söyledim. Oraya bir harekat gerekir. Ama her harekatın bir politik amacı olmalıdır. Politik amaca, askeri vasıtalarla ulaşılır. Politik direktif ...
Read more : Barzani de hedef mi? | Görüntüleme : 773 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

100 Yılda 100 Sayıyla Şampiyon

100 Yılda 100 Sayıyla Şampiyon

Resim

Seride Efes’i 4-0 yenerek üstünlük kuran Fenerbahçemiz, bugün yaptığı son maçla 16 yıllık şampiyonluk hasretini bitirdi.
100. Yılında rakibine son maçta 100 sayı atan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, müzemize bir kupa daha kazandırdı.
100. Yılında amatör branşlarda da şampiyonluk hedefine ulaşan Fenerbahçemiz, bugün aldığı şampiyonlukla 16 yıl aradan sonra şampiyonluk kupasını müzesine götürdü. Basketbol Erkekler Ligi’nin Play-Off serisinde Efes ile eşleşen ve ilk 3 maçı da kazanan takımımız basketbol ...
Read more : 100 Yılda 100 Sayıyla Şampiyon | Görüntüleme : 2186 | Yanıtlar : 15 | Dizin : Basketbol

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148749 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x