Zaman: Pzr Eki 26, 2025 15:00

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Gizlice Köşk'e gönderilen mesajcı general kim?

Gizlice Köşk'e gönderilen mesajcı general kim?

Vatan Gazetesi’nin Ankara temsilcisi bugün çok önemli iki iddia ortaya atıyor…

İddialardan birisi Bakanlar Kurulu toplantısında Vecdi Gönül ile Murat Başesgioğlu arasında yaşanan tartışmaydı. Bunu az önce manşette okudunuz…

Şimdi Çetin’in ikinci ve çok daha önemli olan “kulis” iddiasını yayınlıyoruz…

Bu iddiaya göre cumhurbaşkanlığı’na aday olma ihtimali bulunun Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül kendi adaylığı için cumhurbaşkanı Sezer’in ve Genelkurmay Başkanı’nın nabzını yoklamak üzere bir korgenerali gönderiyor…

Peki bu ...
Read more : Gizlice Köşk'e gönderilen mesajcı general kim? | Görüntüleme : 810 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

RTÜK’ten internet fiyaskosu

RTÜK’ten internet fiyaskosu

Çocuklarını ‘kontrolsüz tehlike’ hâline gelen internetten korumak isteyen aileleri ümitlendiren RTÜK’ün girişimi boş çıktı. RTÜK’ün internet filtreleme programı tam bir fiyasko…

--------------------------------------------------------------------------------

Okul çağındaki gençlerin haber bültenlerine düşen trajik internet maceralarının artması Emniyet’in düzenlediği operasyonları artırırken hükümeti de çare bulmak üzere harekete geçirdi. Çocuklarını ‘kontrolsüz tehlike’ hâline gelen internetten korumak isteyen aileleri de telaşlandırdı.

Hemen her gün gazetelerin üçüncü sayfa haberlerinde yer bulmaya başlayan ‘chat tuzakları’ ya da ‘internet yoluyla cinsel istismar’ ...
Read more : RTÜK’ten internet fiyaskosu | Görüntüleme : 1220 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Bilgisayar

Sabetaycı avı İsmail Cem’le başladı

Sabetaycı avı İsmail Cem’le başladı

Türkiye’nin köklü ailelerinden İpekçiler’e mensup İsmail Cem, gazetecilik yaptı, ardından siyasete atıldı. Cem, Yalçın Küçük’ün Sabetaycı avcılığına başlamasına da vesile oldu.

--------------------------------------------------------------------------------

Bir gazetecinin sorusu üzerine İsmail Cem, “İlk makinem Voglander’di. Babam Almanya’dan getirmişti. 13-14 yaşında olmam lazım. 6x9’luktu, iyi fotoğraf çeken bir makineydi. Ortaokul son sınıfta Zeiss’im oldu. Ortaokul yıllığını ben fotoğrafladım.” cevabını veriyordu. Cevaptan da anlaşılacağı üzere Cem, hali vakti yerinde bir ailenin ferdiydi. Röportajın bir yerinde sorulan ...
Read more : Sabetaycı avı İsmail Cem’le başladı | Görüntüleme : 2773 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Devlet ve Siyaset

bir karadenizlinin oğluna mektubu

KARADENİZLİ BİR BABANIN OĞLUNA YAZDIĞI MEKTUPTAN
Uy sevgili usagum, Allah'in selami tabiidur.
Mektubumu çok yavas yazayrum, Çünkim bilirum ki,okuman zayuftur, çabuk okuyamazsun.
Benden sana sual edersen, Allahuma pin sükür iyiyum, yeni pir is buldum.
Emrimde 1500'e yakin adam var, hepside sessuz sedasuz, kendi hallerinde.
Ne is puldugumu soraysan söyleyecegum patlama, mezarluk pekçisi oldum.
Geçtigimiz hafta puraya iki tefa yagmur yagdu. Piri pazartesinden persembeye öbüride persembeden pazara.
Bacin Emine bir usak doguracak, daha erkek midir kiz ...
Read more : bir karadenizlinin oğluna mektubu | Görüntüleme : 755 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gülmece

MOSSAD’ın yarım kalan Öcalan operasyonu

MOSSAD’ın yarım kalan Öcalan operasyonu

PKK lideri Abdullah Öcalan’ı ortadan kaldırmak için MOSSAD’a ne kadar para verildi? Bu operasyonu hangi güç, nasıl engelledi?
Resim

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar’ın Eylül 1993’teki İsrail ziyareti iki ülke ilişkilerinde önemli bir dönüm noktası oldu. Ağar, son on üç yıldır bu ülkeyi ziyaret eden ilk üst düzey devlet yetkilisiydi. Ağar ile İsrail İstihbaratı’nın (MOSSAD) üst düzey yetkililerini Tel Aviv’deki Hilton Oteli’nin 1516 numaralı odasında bir araya getiren sebep ...
Read more : MOSSAD’ın yarım kalan Öcalan operasyonu | Görüntüleme : 1140 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Kültür & Sanat Meydanı

MOSSAD’a teslim etmezseniz konuşurum.

MOSSAD’a teslim etmezseniz konuşurum.
Resim

İstanbul’da 2003 yılında meydana gelen 15-20 Kasım patlamalarını organize eden El Kaide elemanı Louai Sakka’nın Diyarbakır’da yakalanınca polise, “Eğer beni MOSSAD’a teslim etmezseniz konuşurum.” dediği ortaya çıktı.

Amerika’daki 11 Eylül saldırılarını organize ederek dünya güç dengelerini sarsan El Kaide’nin Türkiye yapılanması ile ilgili yargılamanın gerekçeli kararı açıklandı. İstanbul’da 15-20 Kasım 2003 tarihlerinde İngiltere Başkonsolosluğu, HSBC Bank Levent Şubesi, Şişli Beth Israel Sinagogu ve Beyoğlu’ndaki Neve Şalom Sinagogu’na bombalı intihar ...
Read more : MOSSAD’a teslim etmezseniz konuşurum. | Görüntüleme : 1498 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Oğlu PKK militanı kendisi DTP’den belediye başkanı

Oğlu PKK militanı kendisi DTP’den belediye başkanı

Mardin’in Derik ilçesinde çatışmada ölü ele geçirilen PKK militanı Haysem Anık’ın (31), Dargeçit’in DTP’li Belediye Başkanı Süleyman Anık’ın oğlu olduğu ortaya çıktı.

Malatya Adli Tıp Kurumu’nda terörist oğlunu teşhis eden Anık 1989 seçimlerinde aynı yerde ANAP’tan başkan seçilmiş.

28 Mart 2004 seçimlerinde de SHP’den. 2005’te DEHAP’a geçmiş, kapatılınca DTP’ye. 1991’de PKK ile irtibatı gerekçesiyle tutuklanmış. Serbest kalınca 1992’de İsveç’e iltica etmiş. 2001’de vatandaşlıktan çıkartılmış. Bir yıl sonra ...
Read more : Oğlu PKK militanı kendisi DTP’den belediye başkanı | Görüntüleme : 998 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Aytmatov’dan müthiş tespitler

Aytmatov’dan müthiş tespitler

Özel davetle; UNESCO’nun desteklediği Uluslararası Mevlana’nın İzinde Barış ve Hoşgörü Proje Olimpiyatı’nın (MEVİPO) finali için Konya’ya gelen dünyaca ünlü Kırgız edebiyatçı Cengiz Aytmatov, “Türk okulları Mevlana’nın fikirlerini tüm dünyaya yayıyor.

Bu okulların bir tanesi de Bişkek’te benim adıma. Gidip bu okulları gezdim. İnanın ki gezerken kendimi evimde hissettim. Çocukları kucaklarken kendi çocuklarımı sarıyormuşum gibi geliyor bana. Bu okullar, inanıyorum ki dünya barışında büyük bir yer alacaktır.” diye konuştu. Aytmatov çok önemli ...
Read more : Aytmatov’dan müthiş tespitler | Görüntüleme : 1114 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Kültür & Sanat Meydanı

Ankara’da büyük güç oyunları

Ankara’da büyük güç oyunları

Genelkurmay bildirisi, hükümetin karşı cevabı, cumhurbaşkanlığı seçimi tartışmaları... Sarsıcı gündemlerin peşinde sürüklenen Türkiye, Meclis’in aldığı erken seçim kararıyla yeni bir döneme girdi.
http://img513.imageshack.us/img513/7254/14zu6.jpg

‘The Coming Coup d’Etat.’ Hudson Enstitüsü’nden Zeyno Baran’ın imzasıyla Aralık 2006’da Newsweek dergisinde yayımlanan makalenin başlığı aynen böyleydi: Darbe Geliyor. Ve makale mealen şöyle devam ediyordu: “Askerler 10 yıl önce dönemin başbakanı Necmettin Erbakan’ı iktidardan uzaklaştırdı. O darbeyi yaratan koşullar bugün yeniden ortaya çıkıyor. Bir kez daha iktidarda ...
Read more : Ankara’da büyük güç oyunları | Görüntüleme : 889 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Tehlikenin Farkında mısınız?

Tandoğan’da çağladınız Çağlayan’da coştunuz 'Şeriatçılara sözümona ders verdiniz' Peki şimdi 'Ne mutlu Türküm' demeyenler ne olacak?

TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?

Az satan bir gazetenin provokasyonu ile galeyana gelip nihayet hükümeti çalışamaz hale getiren ve çok basit olması gereken bir süreci bir hafta içinden çıkılmaz hale getiren sayın ulusalcı kardeşlerim,
Acaba “tehlikenin” farkında mısınız?
Tandoğan’da çağladınız
Çağlayan’da coştunuz
“Şeriatçı güruha dersini verdiniz”
Peki şimdi “Ne mutlu Türküm diyene” demeyenler ne olacak?
Ben söyleyeyim
Seçimlere bağımsız adaylar olarak ...
Read more : Tehlikenin Farkında mısınız? | Görüntüleme : 958 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149146 ileti • Toplam 46420 başlık • Toplam 25117 üye

x