Zaman: Sal Nis 07, 2026 11:41

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Şahin: Derhal seçime gitmekten çekinmeyiz

Şahin: Derhal seçime gitmekten çekinmeyiz
Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Derhal seçime gitmekten çekinmeyiz dedi.

NTV'de katıldığı programda Cumurbaşkanlığı seçimleri ve 367 tartışmalarına dair soruları yanıtlayan Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Şartlar gerekitrirse derhal seçime gitmekten çekinmeyiz dedi.

Cumhurbaşkanı adayınıın iktidar içinden çıkmasının normal olduğunu ve yadırganmaması gerektiğini vurgulayan Bakan Şahin, 'Diğer partilerin olumlu tavır sergileyeceğini umuyorum dedi.

CHP'nin tavrını da eleştiren Şahin, 'Gerginliklere milletimiz prim vermiyor, AHP'li arkadaşlara geçmişten ibret almalarını ...
Read more : Şahin: Derhal seçime gitmekten çekinmeyiz | Görüntüleme : 734 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Gül: 367 Anayasa ile bağdaşmaz

Gül: 367 Anayasa ile bağdaşmaz
Cumhurbaşkanı adayı, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Meclis'teki oylamalara 367 milletvekilinin katılmasını sağlamak amacıyla başlattığı destek turlarını dün de sürdürdü.

Yarın yapılacak ilk tur oylamada 367 tartışmasının yaşanmasını istemeyen Gül, DYP ve SHP'yi ziyaret etti. Ardından da, bağınsız milletvekilleri ile görüştü. Cumhurbaşkanı adayı, bu turlardan şimdilik beklediği destek mesajlarını alamadı. DYP ve ANAVATAN yetkili kurulları ise dün Gül'ün talebi ile oylamada takınacakları tavrı görüştü. Bir milletvekiline sahip SHP, ...
Read more : Gül: 367 Anayasa ile bağdaşmaz | Görüntüleme : 1036 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

KV Pusu Elif Aktuğ Yorumu

Öyle bir sessizlik oldu ki, korktum! Tam fırtınadan önceki gibi (Hiç fırtınaya yakalanmışlığım yok ama filmlerde öyle oluyor normalde. Adam camdan dışarı uçsuz bucaksız tarlalara gözlerini iyice kısarak bakıyor ve ‘az sonra fırtına çıkacak, her yer çok sessiz’ diyor, haklı da çıkıyor…) kimsenin sesi çıkmadı, yer-gök perşembeyi bekledi. Birçokları kuzu gibiydi ve ‘inşallah kurt kocamıştır’ diye beklemekteydi. Bazıları da ‘bizim kurt kocamamıştır inşallah’ diye derin bir düşünceye dalmıştı. Bana göre, kimleri tarafından farkında olamamaktan ötürü ...
Read more : KV Pusu Elif Aktuğ Yorumu | Görüntüleme : 940 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

İşte Servet'in hikayesi

İşte Servet'in hikayesi

Galatasaray'ın gelecek sezon için anlaşmaya vardığı Servet Çetin, Maraton.com.tr yazarı Muzaffer Kartal'a çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Muzaffer Kartal'ın kaleminden Servet Çetin'in açıklamaları:

SERVET'İN HİKAYESİ !..
Rıza Çalımbay’ın Denizlispor’u çalıştırmaya başladığında Göztepe’den Ersen Martin, Mustafa Özkan ile transfer ettiği Servet Çetin’le uzun zamandır iyi bir dostluğumuz var… Sivassspor’un Denizli’deki maçından bir gün önce Teknik Direktör Bülent Uygun’la sohbet sonrası Servet’le de konuşmak isteğimi duyan genç teknik adam "Abi yarım gün konuşabilirsiniz" diye espriyi ...
Read more : İşte Servet'in hikayesi | Görüntüleme : 1056 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Hürriyet´in yanlı haberleri !

hürriyetin karalama kampanyaları devam ediyor. hürriyete bugün yayınlanan haberde malatyadaki cinayeti işleyenlerden biri için malatyanın polatı olmak istiyordu yazılmış.ilk bakışta adam böyle söylemiş zannediyorsunuz. halbuki bu kendi yorumları.böyle yaparak insanları yanlış yönlendiriyorlar.hürriyeti protesto edelim.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6389831.asp

sessiz kalmayın arkadaşlar!!!
Read more : Hürriyet´in yanlı haberleri ! | Görüntüleme : 844 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Polat'a uzun geldi

Polat'a uzun geldi

Geçtiğimiz hafta yayına giren "Kurtlar Vadisi-Pusu"da, boy farkı yüzünden son anda Necati Şaşmaz'ın partneri değiştirildi. Hande Subaşı, boyu Şaşmaz'dan uzun olduğu için rolünü

Nefise Karatay'a kaptırdı.
Son dakika değişikliği"Kurtlar Vadisi" dizisindeki Polat Alemdar karakteriyle şöhreti yakalayan Necati Şaşmaz, geçtiğimiz hafta "Kurtlar Vadisi-Pusu" ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya başladı. Ancak dizinin kastında, Şaşmaz'ın boyu göz önüne alarak son anda bir değişiklik yapıldı ve Hande Subaşı'nın yerine Nefise Karatay ile anlaşıldı.

İkili sahneler sorun ...
Read more : Polat'a uzun geldi | Görüntüleme : 965 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

kendi çalışmalarım (türkiye ve bayrak)

arkadaşlar bunlarıda ben kendim yaptım çalışmalar buyrun

Resim

Resim

Resim

http://img505.imageshack.us/img505/3439/ensonkalesd1ye1.jpg

yeni eklenen alttaki...

Resim
Read more : kendi çalışmalarım (türkiye ve bayrak) | Görüntüleme : 2421 | Yanıtlar : 21 | Dizin : Diğer

Kavuşma umudu!

Gittiğin günden beri sana kavuşabilme umuduyla sadece nefes aldım.her aldığım nefeste bile sen vardın.her baktığım yerde sen,her baktığım kızda sen, her kurduğum hayalimde sen,herşeyde biraz sen vardın.dayanamaz olmuştum artık sen olmadan senle yaşamaya,anıların verdiği acıya,artık vazgeçmiştim sensiz bu dünyada sadece nefes almaya.ama bendeki aşkın öyle büyüktüki, ölsemde seni unutamıyacamı anladım o anda.ve yine sana kavuşabilme umuduyla sadece nefes almaya devam ettim.sana olan aşkım gözümü kör ediyordu artık,denedim bi kaç kez sana olan aşkımı anlatmaya,ama sen ...
Read more : Kavuşma umudu! | Görüntüleme : 1198 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

2. Bolum Yorumları

Suikast tetikçisinin kimlerle irtibatta olduğunu çözmeye çalışan Polat’ın ekibi pusuya düşürülmüştür. Delilleri ve tanıkları ortadan kaldırtmaya başlayan Tataroğlu, planlarının bozulmaması için nihai çözüme yeşil ışık yakar. Çağrı Toros cinayetiyle Özal’ın ölümü arasındaki ilişkileri daha açık görmeye başlayan Polat, olaydaki ana tanığın yani tetikçinin yaşamasını sağlamalıdır. Toros Holdingin, Kare As tarafından parçalanmasına engel olmak için, finans ve hukuk sorumlularını kendisiyle çalışmaları için ikna eder. Şirket hisselerini hileyle ele geçiren aracılar, Memati, Abdülhey ve Erhan’ın ikna teknikleri ...
Read more : 2. Bolum Yorumları | Görüntüleme : 2065 | Yanıtlar : 15 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148840 ileti • Toplam 46402 başlık • Toplam 25116 üye

x