Zaman: Cmt Ağu 30, 2025 0:38

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Sabah gazetesi fena karıştı

TMSF'nin el koyduğu Sabah gazetesinde kazan kaynamaya başladı. İlk kez TMSF'nin atadığı Yavuz Onursal ile gazete çalışanları karşı karşıya geldi.

Medyaya Fatih Altaylı'nın istifa ettiği haberi yayıldı. İnternethaber Altaylı'yı arayarak olayın perde arkasını öğrendi.

ONURSAL İLE ALTAYLI KAVGASI

Sabah gazetesini karıştıran olayın patlak verdiği konu Yavuz Özdil'in sansürlenen yazısı oldu. Gazetenin yazarları bu sansür üzerine bir toplantı yaparak "yazı yazmama kararı alıyorlar".

Fatih Altaylı da Yavuz Onursal'a çıkarak, yazarların aldığı kararı ve rahatsızlıklarını iletiyor. Yavuz ...
Read more : Sabah gazetesi fena karıştı | Görüntüleme : 912 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Partiler AKP'ye karşı neden seçim ittifakı yapmıyor?

ARKADAŞLAR HEPİMİZİN BİLDİĞİ GİBİ ,Artık ya akp zihniyetine ve onun insafına bütün cumhuriyet kurumları terkedilecek ve de onlar da hamileri olan ABD'nin isteklerini yapacaklar,ya da bu gidişe bir dur denilecek.
Ben şimdi soruyorum.
Madem söyledikleri gibi TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ? O halde neden bütün sağ ve sol partiler olan,ANAP,MHP,CHP,BBPGENÇ PARTİ,DSP gibi durumdan rahatsız olan partiler AKP 'ye karşı bir seçim ittifakı yapmıyor?

Bir defalığına ülkenin bu zihniyetten kurtulması için ittifak yapmaları gerekmez mi?Yoksa bu haliyle herşeyi ...
Read more : Partiler AKP'ye karşı neden seçim ittifakı yapmıyor? | Görüntüleme : 923 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Erdoğan ile Gül arasındaki 7 fark

Ahmet Hakan Türkiye'yi bekleyen kritik seçimler öncesi en çok konuşulan iki ismi yazdı.

MADEM biri cumhurbaşkanı, diğeri başbakan olacak...

O zaman hep birlikte "yeni dönem"e hazırlanalım...

Ve ikisi arasındaki 7 temel farka göz atalım:

BİR Tayyip Erdoğan mahrem alanında yumuşak, kamu alanında serttir... Abdullah Gül ise mahrem alanında sert, dışarıda alabildiğine yumuşaktır.

İKİ Tayyip Erdoğan, eski yoldaşlarının arasına yeni yoldaşlar katma konusunda her zaman tutuktur. Abdullah Gül ise her çıktığı seferde kapılarını yeni yoldaşlara sonuna ...
Read more : Erdoğan ile Gül arasındaki 7 fark | Görüntüleme : 905 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ey Azrail !!!

Ey Azrail! Ey Azrail! Bilirim, bu sözlerim çok yersiz, Neden böyle ansızın, geliverdin habersiz?... Ne olurdu üç beş yıl önce haber verseydin. Hiç değilse rüyama, bir kerecik girseydin... Aşk, meşk, derken, dünyadan bir türlü kopamadım. Senden özür dilerim, hazırlık yapamadım. Görüyorsun yanımda, ne valiz var, ne bavul…

Uykum öyle ağır ki; ne zil duydum, ne davul. Yaşım yetmiş olsa da, gel gör ki; fıkır fıkırım. Bu cümbüşlü âlemi, ben nasıl bırakırım? Hani bir söz vardır ...
Read more : Ey Azrail !!! | Görüntüleme : 1118 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Dinimiz İslam

MİT eğitimli fiş ajanları

MİT eğitimli fiş ajanları

Vergi iadesi uygulamasına son veren yasanın geçtiğimiz hafta yürürlüğe girmesi, Maliye Bakanlığı’nı alarma geçirdi. Olası vergi kaçağına karşı tedbir alan Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, alışverişte fiş uygulamasının aksamaması için, tebdil-i kıyafet görev yapacak özel denetim timleri oluşturdu. Müşteri gibi davranacak olan denetim elemanları, alışverişlerde belge düzenlemeyen iş yerlerini tespit edip, anında ceza uygulayacaklar. Denetim timlerinin alışverişlerde kullanması için özel ödenek oluşturan Gelir İdaresi Başkanlığı, yeni yasayı fırsat bilerek belge düzenlemekten ...
Read more : MİT eğitimli fiş ajanları | Görüntüleme : 999 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Büyükanıt asteğmen için ağladı

Büyükanıt asteğmen için ağladı

Bitlis’te terör örgütünce araziye döşenen mayının patlaması sonucu şehit düşen Asteğmen Sertaç Uzun’un cenazesi, Ankara Elmadağ’da toprağa verildi.

Uzun’un ailesinin Kemalpaşa Mahallesi’ndeki evinin önünde düzenlenen törene, ailesi ve yakınları ile Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Kara Kuvvetleri Komutanı Org. İlker Başbuğ, Deniz Kuvvetleri Komutanı Ora. Yener Karahanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Org. Işık Koşaner, Ankara Valisi Kemal Önal, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal ile çok sayıda ...
Read more : Büyükanıt asteğmen için ağladı | Görüntüleme : 901 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Kurtlar Vadisi ve Kızkulesi (Ali&Elif&Polat)

isteğim üzerine yapılmış olan bir klipti eklemek istedim, saol gökalp (:

Read more : Kurtlar Vadisi ve Kızkulesi (Ali&Elif&Polat) | Görüntüleme : 1133 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

100.yılımız için 1907 mesaj

Fenerbahçemizin 100. yılı için 1907 tane mesaj yazacağız.
Ben başlıyorum;
En büyük FENERBAHçE
Read more : 100.yılımız için 1907 mesaj | Görüntüleme : 2158 | Yanıtlar : 35 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Şanlı Tarihimiz İçin 1903 mesaj

yönetici arkadaşlardan ricam bu başlıgı sabitlemeleri.inşallah sabitlerler...

104 yıllık şanlı tarihimiz var.

Beşiktaşın Kuruldugu yıl olan 1903 yılı kadar Msj cekelim Haydi Kartallar
Read more : Şanlı Tarihimiz İçin 1903 mesaj | Görüntüleme : 1569 | Yanıtlar : 19 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Mürşit 4.0 Kur'an Programı

# Yüz bin sayfa İslami içerik , Kuran, Mealler, Tefsirler,İlmihaller, Fıkıh, Tarih,..
# Kuran okumayı öğrenme.
# Abdest almayı, namaz kılmayı öğrenme
# Aramalar
# Namaz Vakitleri
# Tasavvuf Müziği
# Mevlit
# Bütün bilgisayar sistemlerinde.

KURAN-I KERİM

•Kuran-ı Kerim - Diyanetten onaylı orjinal metin
•Türkçe Meal, İngilizce Meal, Almanca Meal, Fransızca Meal
•Ayet Ayet Türkçe Tefsir - Ömer Nasuhi Bilmen, 8 Cilt
•Elmalılı Hamdi Yazır'ın Tefsiri, 8 cilt
•Kuran-ı Kerim Konu Fihristi
•Kuran-ı Kerim ...
Read more : Mürşit 4.0 Kur'an Programı | Görüntüleme : 3100 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148990 ileti • Toplam 46304 başlık • Toplam 25080 üye

x