Zaman: Çrş Eki 22, 2025 21:47

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Klavyeden Bateri Çalin...Cok zevkli!

Davulcular Batersitler Buraya DrumSite 1.3 Klavyeden Davul Çalın

Size çok eğlenceli bi programı takdim ediyorum. Evet başlıkta da olduğu gibi klavyeden bateri ya da her neyse davul çalıyorsunuz. Su An Caliyorum, okadar zevkli ki
Yapmanız gereken tek şey dosyayı indirmek.

Kullanımına gelince;

Klavyeden;
W:Bassdrum(DUB)
Q:Snare(TAK)
A:Hihat Closed(TIS)
S:Hihat Open(TISS)
F:Crash(ZİL KRŞŞŞŞ)
G:Tom 1(DIM)
H:Tom 2(DIIM)
J:Tom 3(DIIIM)
K:Floor Tom (DIIIIM)
T:Tom 1 Medium
Y:Tom 2 Medium
U:Tom 3 Medium
I:Floor Tom Medium

Bu kadar değil ...
Read more : Klavyeden Bateri Çalin...Cok zevkli! | Görüntüleme : 1376 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Film Oyun E-Book Müzik Program ----GEL

Filmmi?Oyunmu?E-Bookmu?Müzikmi?Programmi?Resimmi? Ne Ararsaniz var... Bekli bilmeyenler icin actim bu Topici Rapidin Harika Anasayfasi

TIKLA
Read more : Film Oyun E-Book Müzik Program ----GEL | Görüntüleme : 1084 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Nice Aldanmalardan Sonra Bir Aşk'a Dönüştür Bu

Resim
http://img428.imageshack.us/img428/1260/31to.jpg
http://img428.imageshack.us/img428/2070/47gi1.jpg
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Read more : Nice Aldanmalardan Sonra Bir Aşk'a Dönüştür Bu | Görüntüleme : 1009 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Donanım Üzerinde Yaşayan Sessiz Düşman

Resim

Donanım Üzerinde Yaşayan Sessiz Düşman

Bilgisayar donanımları, bilgisayara karşı yapılan saldırılara zemin hazırlıyor. Sabit disk yerine belirli donanım bileşenleri üzerine yüklenen küçük boyuttaki zararlı kodlar bilgisayara saldırının önünü açıyor.

Bilgisayarın açılma esnasında daha işletim sistemi yüklenmeden çalışmaya başlayan bu tip zararlı yazılımlar, sistem dosyalarını değiştirerek sisteme dışarıdan erişimi sağlayan rootkitlerin çalışma mantığına sahip. Rootkitler işletim sistemi yüklenmeden çalıştığı için güvenlik yazılımları tarafından farkedilmiyor. Zararlı kod donanım üzerinde bulunduğu için sabit diski temizlemek ya da ...
Read more : Donanım Üzerinde Yaşayan Sessiz Düşman | Görüntüleme : 1342 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

Kadir Has Üniversitesi - PUMP IT

Kadir Has öğrencilerinin hazırladığı çok eğlenceli bir klip :)

Read more : Kadir Has Üniversitesi - PUMP IT | Görüntüleme : 4684 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Görümsetmeler

YouTUBE'da ATATÜRK savaşı "Ankara Sessiz"

Yetkililerde ses yok. Ama Türk halkı ayakta... YouTUBE tam bir sanal savaş alanına döndü... Ankara duymasa da...

YouTUBE denen video paylaşım sitesi Türk ulusuna, onun lideri Ulu Önder Atatürk'e bir haftadır ağır bir şekilde hakarete izin veriyor.

İlk videoyu Türk halkı haklı tepkisini ortaya koyarak kaldırttı. Ancak ilkinden de beter olan ikinci video hala yayında. Cumartesi gününden beri YouTUBE mail yağmuruna tutulmasına rağmen, Atatürk'e ve Türk halkına "gay" diyen o video silinmedi.

ANKARA'NIN SESİ ...
Read more : YouTUBE'da ATATÜRK savaşı "Ankara Sessiz" | Görüntüleme : 1304 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Haberler

Manisa'da askeri uçak düştü

Manisa'dan kötü haber geldi. Çiğli Askeri havaalanından kalkan eğitim uçağı Spil Dağı eteklerinde düştü.

Türk Hava Kuvvetleri'ne ait bir eğitim uçağı Manisa'ya 20 kilometre uzaklıktaki Sancaklıiğdecik beldesi yakınlarında düştü. Kazada pilot hayatını kaybetti.
Çiğli Askeri Havaalanı'ndan kalktıktan sonra Sancaklıiğdecik beldesinin kuzeybatısında bulunan Mustafa Sarıcaylak adında bir vatandaşın tarım arazisine yaklaşık bir saat önce düşen uçakta bulunan Pilot Teğmen Barış Çakır, hayatını kaybetti.
Şehit Pilot Çakır'ın cesedinin, olay yerine gelen Türk Hava Kuvvetlerine ait bir helikopterle ...
Read more : Manisa'da askeri uçak düştü | Görüntüleme : 1109 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

İran'dan Türkiye'ye nota "Kayıp Diplomay Nerde"

İran Dışişleri Bakanı Mutteki, Türkiye'de kaybolan İranlı hakkında Türk yetkililerden açıklama bekliyor...

Kaybolan İran vatandaşının Savunma Bakanlığından emekli olduğunu ifade eden Mutteki, iki ülke dışişleri bakanlıklarının konuyu takip ettiğini, İran Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk İşleri Genel Müdürü başkanlığındaki bir heyetin de konuyu yakından takip için Türkiye'ye gittiğini belirtti.

Mutteki, "Türk yetkililerinden bu kişinin durumuna dair bir açıklama ve konunun ciddi şekilde takibini istiyoruz" dedi.

Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Muhammed Ali Hüseyni de dün, Türkiye'de kaybolan kişinin eski ...
Read more : İran'dan Türkiye'ye nota "Kayıp Diplomay Nerde" | Görüntüleme : 980 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Almanya'da PKK endişesi

Alman güvenlik makamları, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının artan eylemlerine karşı uyarıda bulundu.

Alman Focus dergisinde yer alan haberde, Federal Anayasayı Koruma Dairesinin Türkiye'de ömür boyu hapis cezasına çarptırılan yasa dışı terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan için başlatılan Roma kampanyasını endişeyle izlediği belirtildi.

Adı açıklanmayan bir Federal Anayasayı Koruma Dairesi yetkilisi, dergiye yaptığı açıklamada, Almanya genelinde hafta sonunda ''bir düğmeye basılmış gibi'' protesto gösterileri düzenlendiğini belirtti.

Polisin, terör örgütü PKK yandaşlarının saldırılarına karşı hazırlıklı hale ...
Read more : Almanya'da PKK endişesi | Görüntüleme : 861 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Haberler

Sigarayı bırakmaya çalışan bir tiryakinin günlüğü

Sigarayı bırakmaya çalışan bir tiryakinin günlüğü

Bir yerde okuduğum ve okurken hem güldüğüm hemde sigarayı bırakmaya teşebbüs ettiğim zaman ki halim gözümün önüne geldi :kikirik:

Gerçekten her tiryakinin yaşadıklarını o kadar güzel mizahi bir dille anlatılmışki, abartı payını düşünmezsek tabii :mrgreen:

Bakalım sizler beğenecekmisiniz ?

BİRİNCİ DAKİKA

Sevgili günlük, Bu sabah Hürriyet'in Kelebek ekinde sigarayı bırakmanın vücuda ...
Read more : Sigarayı bırakmaya çalışan bir tiryakinin günlüğü | Görüntüleme : 1940 | Yanıtlar : 14 | Dizin : Gülmece

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149134 ileti • Toplam 46410 başlık • Toplam 25112 üye

x