Zaman: Pzt Şub 02, 2026 19:00

News News of Sizin Makaleleriniz

Site map of Sizin Makaleleriniz » Dizin : Sizin Makaleleriniz

TÜRK'E MISAK-I MİLLİY'E ATATÜRK'E CUMHURİYET'E SALDIRININ TE

TÜRK'E MISAK-I MİLLİY'E ATATÜRK'E CUMHURİYET'E SALDIRININ TEMELİ "SİYONİZM YOK OLMADIKÇA DEVAM EDECEK TALMUT KİTABI YEMİNİ"

ÖNCE SİYONİST YEMİN (TALMUD'DAN)

"Arzı Mev’ud 7 ülke üzerinde Nil-Fırat arasında, Toros yayı ve bunun kuzey doğusu olan “MURAT havzası=Aczmendi” ile güneyde Akabe ile Basra hattı boyunca ÇİZİLMİŞTİR. Bundan dönmenin HİÇBİR MÜMKÜNÜ YOKTUR. Bu yemindir ve sonuna kadar ilerletilecektir.
Aynı yeminli protokolde, Türklerin ve Arapların bu havzadan çıkarılmaları ve sadece “GOYİM” tabiatlı (Öküz de demektir) Kürtlerin Yahudi ırkının ayak işlerini ...
Read more : TÜRK'E MISAK-I MİLLİY'E ATATÜRK'E CUMHURİYET'E SALDIRININ TE | Görüntüleme : 978 | Yanıtlar : 0

Uğurlar Olsun / Salih ŞENÖZ

Takvimler 24 Ocak 1993'ü gösteriyordu. Demek ki ben o zaman sekiz yaşındaydım. Çocukluğumun henüz başlarındaydım. Buna rağmen çok iyi hatırlıyorum o kara günü. Bütün televizyonlar o kan kokulu sokağı ve kana boyanan arabayı gösteriyordu. Araba paramparçaydı, içinde bir adamın cansız bedeni öylece duruyordu. İşte, ruhu bedeninden ayrılan ve gökyüzüne usulca yükselen kişi Uğur Mumcu'ydu... Etrafa saçılan şarapnel parçaları henüz soğumamıştı. Onların kavurucu sıcaklığını vücudumun her zerresinde hissediyordum sanki. Yerdeki kıpkırmızı kanlar henüz pıhtılaşmamıştı. Yüreğim kankırmızı ...
Read more : Uğurlar Olsun / Salih ŞENÖZ | Görüntüleme : 954 | Yanıtlar : 0

İkiz Yasalar Ve Yeni Anayasa

(Kanun No: 4867) (Kabul Tarihi : 4.6.2003)

Madde:1– Bütün halklar kendi kaderlerini tayin hakkına sahiptir. Bu hak vasıtasıyla halklar kendi siyasal statülerini serbestçe tayin edebilir ve ekonomik, sosyal ve siyasal gelişmelerini serbestçe sürdürebilirler.

Madde: 2– Bütün halklar uluslararası hukuka ve karşılıklı menfaat ilkesine dayanan uluslararası ekonomik işbirliği yükümlülüklerine zarar vermemek koşuluyla, doğal kaynakları ve zenginlikleri üzerinde kendi yararına serbestçe tasarrufta bulunabilir. Bir halk sahip olduğu maddi kaynaklardan hiç bir koşulda yoksun bırakılamaz.

Madde: 3– Kendini ...
Read more : İkiz Yasalar Ve Yeni Anayasa | Görüntüleme : 1602 | Yanıtlar : 1

AKP, Bu Mu?

AKP müslüman ve millîyetçidir diyenlere, Nesrin Asena yazdı:

AKP, BU MU?

TÜRKÜM diyemez , diyenler suçlu

Kaç parçaya ayırdı milletimi

Sattı ne varsa soyuldu ülkem

Milliyetçilik bu mu?

*

Sayın dediniz şerefsize

Terörist dediniz askerime

Teröriste, masum köylü

Şehit babasını verdiniz mahkemeye

Vicdanınız bu mu ?

*

Emine dua eder, sinegogda, kilisede

Amin dersiniz

İlker Paşa ağlama duvarında

Gâvur dersiniz

Müslümanlık bu mu?

*

Hani sıfır sorun vardı

Herkesle şimdi düşman

Dün kardeş dediğiniz, ...
Read more : AKP, Bu Mu? | Görüntüleme : 798 | Yanıtlar : 1

ABD'nin Yeni Savunma Stratejisi

AŞAĞIDAKİ ANALİZİ YETKİNLİĞİNDEN DOLAYI PAYLAŞMAK İSTEDİM
ABD'nin yeni savunma stratejisi (II) - YAZARI ENGİN YILDIZOĞLU
11 Ocak 2012 -

Pazartesi yazımda ABD’nin, Başkan Obama tarafından “yeni bir döneme geçiş”, “yeni bir yönelim” nitelemeleriyle sunduğu, savunma bakanı Panetta’nın deyişiyle “stratejik bir dönüm noktasında” hazırlanan Yeni Savunma Stratejisi Raporu’nun ana hatlarını irdelemiştim.

Rapor, ABD’nin güvenlik önceliklerinde, Avrupa’dan, Ortadoğu’dan Asya Pasifik alanına doğru, öncelikle Çin’i hedef alan bir kaymaya işaret ediyordu. Savunma stratejisinde “aynı anda iki büyük savaş ...
Read more : ABD'nin Yeni Savunma Stratejisi | Görüntüleme : 817 | Yanıtlar : 0

2002 DE BAŞLAYAN ŞU İŞİN ÖNCE BİR ADINI DOĞRU DÜRÜST KOYALIM

BU BİR DEMOKRASİ DAVASI DEĞİLDİR, BU BİR BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİ DEĞİLDİR, BU ÜLKEYİ İLERİYE GÖTÜRME ÇABASI DEĞİLDİR, BU BİR MEDENİYET MÜCADELESİ DEĞİLDİR, BU DAVANIN NİHAİ HEDEFİNİN NE OLDUĞU ÖZELLİKLE BAŞROLDEKİLER TARAFINDAN BİR KERE DAHİ DİLLENDİRİLMEMİŞTİR. (ASLINDA DOĞRUSU 2002 DEN BERİ DİLLENDİRİLMEMİŞTİR OLMALIDIR YOKSA 2002 DEN ÖNCE SAÇTIKLARI ZEHİRLER İNTERNETTE YÜZLERCE VİDEO, DEMEÇ VS OLARAK BELGELİDİR)

PEKİ NEDİR??????

BİR ÖRNEKLE AÇIKLAYALIM

BUGÜNLER DE BOLCA OLAN OMURGASIZ TERLİKSİ HAYVANLARDAN EN ARKAİKLERİNDEN BİRİ OLAN MEHMET ŞEVKET EYGİ DİYOR Kİ ...
Read more : 2002 DE BAŞLAYAN ŞU İŞİN ÖNCE BİR ADINI DOĞRU DÜRÜST KOYALIM | Görüntüleme : 702 | Yanıtlar : 0

Sevr’e İnat Lozan!

Sevr’e İnat Lozan!

20 Ağustos 2003 tarihinde Sevr’in 83. yıldönümü dolasıyısıyla İsveç’te yapılan bir toplantıda gazeteci Baksi, Avrupalılara Sevr’in 62.ve 63. maddelerini hatırlattı ve şöyle dedi: “Avrupalılar Lozan’ın ayıbından, Lozan’ın ihanetinden, ancak Sevr Antlaşması’nı dayatarak kurtulabilirler”.

Aynı toplantıda söz alan Sol parti lideri Hoffman da, “AB, Türkiye’yi üyeliğe alacaksa Lozan Antlaşması’nda yapılan hatayı düzeltmeli, Kopenhag Kriterleri Sevr’in yerini tutmalıdır” demiştir.

Bütün bunlardan sonra, Batılıların Sevr-i unuttuğunu söyleyebilir misiniz?

Sevr Antlaşması’nı önemli kılan, Batılıların kafalarında çalar ...
Read more : Sevr’e İnat Lozan! | Görüntüleme : 1617 | Yanıtlar : 2

Kansizsiniz!

Bugun bir kez daha yenildik. Hem de cok agir bir darbe aldik. Artik hukumetin her istedigini yapabilecegini hep beraber gorduk ve kabul ettik.
Bugun bir kez daha utandik, baska da birsey yapmadik. Sindirilen, gozu korkutulan sadece asker degil bizleriz de.
Yapilan bu kalleslik Basbug'umuza degil. Direk Ataturk'e.
Ata once askerdi, bunu unutmayalim. Yapilan bu saldiri ona yapilmistir. Kurdugu ve emanet ettigi Cumhuriyetin bekcilerine, gozlerimizin icine baka baka her istediklerini yapmaktalar. Ata'nin asli koltugu ne tayyip ...
Read more : Kansizsiniz! | Görüntüleme : 747 | Yanıtlar : 0

İlker Başbuğ ile Hasbihal

İlker Başbuğ ile Hasbihal

http://www.susmazkalem.com/2012/01/ilke ... bihal.html

Ey İlker Paşa; senin emrindeki askerler birer birer içeri alınıp zindanlara tıkılırken sen ne yaptın?

Sadece seyrettin.

Sana “susma sustukça sıra sana gelecek” dedik.

Sen ne yaptın?

Sustun, sadece sustun…

Ve gün geldi, kendi ellerinle askerlerini teslim ettiğin cellâtlar senin kapına dayandı.

Şimdi ne olacak hepimiz bekliyoruz.

Türk ordusu tasfiye edilirken dut yemiş bülbüle dönen birisi, savcıların karşısında bülbül gibi şakıyacak ...
Read more : İlker Başbuğ ile Hasbihal | Görüntüleme : 828 | Yanıtlar : 0

Türkiye’de Aslında İfade Özgürlüğü Var !

Orhan Pamuk’un söyledikleri,

Nobel Barış Ödülü sahibi Orhan Pamuk, İsviçre’nin Tagesanzeiger’le yaptığı bir konuşmada, Türkiye’de 1915-1917’de Ermenilere yönelik etnik temizlik yapıldığından ve 1984 yılından bu yana da Kürtlere kötü davranıldığından söz ederek şöyle dedi:

“Bu topraklarda 1 milyon Ermeni, 30 bin Kürt öldürüldü ve benden başka hiç kimse bunu söylemeye cesaret edemiyor. O halde ben yapıyorum ve bu yüzden benden nefret ediyorlar.”

Hrant Dink’in Söyledikleri,

Türkçe ve Ermenice yayımlanan Agos Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Hrant ...
Read more : Türkiye’de Aslında İfade Özgürlüğü Var ! | Görüntüleme : 824 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149161 ileti • Toplam 46449 başlık • Toplam 25159 üye

x