Zaman: Cum Nis 17, 2026 5:24

News Stickies

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Turkish Democracy Foundation/Türk Demokrası Vakfı

YÖNETİM

Kurumsal yapımız üç organdan oluşmaktadır. Mütevelli Heyet en yüksek organımız olup üç yılda bir toplanarak faaliyet raporlarını, faaliyet planlarını onaylar, yönetim ve denetim kurullarını seçer. Önümüzdeki yıl yenilenene kadar görevdeki yönetim kurulu aşağıdadır:

Yönetim Kurulu

Başkan Vekili : Prof. Dr. Ergun ÖZBUDUN (Anayasa Hukuku Öğretim Üyesi)
Genel Sekreter : Murat ŞENGÜL (Mali Müşavir, İktisatçı)
Genel Koordinatör : Kamil RAİF (Emekli Birleşmiş Milletler Uzmanı)
Sayman : Meral KUBAN (İşletmeci)
Üye : Çiğdem GÜRSOY ( Avukat) ...
Read more : Turkish Democracy Foundation/Türk Demokrası Vakfı | Görüntüleme : 5564 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Türkiye Ağı

Katkı ve Yorum Bölümü nedir, ne işe yarar?

Merhaba,

Genel mesajınızda bahsedilen bu yerin amacı hakkında da biraz bilgi verebilirseniz daha iyi olabilir. Tam olarak ne yapmayı istiyorsunuz? Bizden beklenen nedir, biraz açıklayın. Daha alt seviyedeki "İş Bölümü" konusunda yazılanları okudum, ancak sadece belli bir yetki ile oraya mesaj atılabiliyor.
Elimden geleni yapmaya hazırım...
Read more : Katkı ve Yorum Bölümü nedir, ne işe yarar? | Görüntüleme : 14101 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Katkı ve Yorum Bölümü | S. Ö.

Türk Tarihi Belgeleri (e-kitap, makale) Paylaşım Havuzu

Selamlar arkadaslar,

Bu basligi, su ana kadar ellerine Turk Tarihi ile ilgili bilgi, belge, e-kitap, makale gecen arkadaslarimizin tum site uyelerimizle paylasmasi ve ortaya hepimizin faydalanabilecegi bir bilgi havuzu cikarmak icin acmis bulunmaktayiz.

Bu baslik altinda Turkce ve Ingilizce e-kitap ve makaleler paylasilabilecektir. Ayrica konunun oneminden oturu Turk tarihi ile ilgili yapilmis, ve bugune kadar, ulusal tarihcilerimizin yeterince verimli calismamasi sonucu henuz Turkceye cevrilmemis olan fakat Turk Tarihi icin onemli buldugunuz diger dillerdeki yayinlari (Rusca, ...
Read more : Türk Tarihi Belgeleri (e-kitap, makale) Paylaşım Havuzu | Görüntüleme : 5788 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Çokluortam Paylaşımları - Tarih

National Democracy Institute

NDI'nin tam ve açık adı "National Democracy Institute for International Affairs" yani Uluslararası İşler Milli Demokrasi Enstitüsü'dür. İşin içinde uluslararası ilişkiler olunca, ABD dış politikasını yürüten resmi, yarı-resmi kişilerle bağlantılı özel dernek, vakıf, fon ve elbette uluslararası şirketler ile onların vakıfları dünya demokrasisine katkıda bulunmak üzere hazırdırlar.

NDI'nin, NED (National Endowment for Democracy) dışında kurduğu, DCF (Democracy Century Fund) adlı fonunun para kaynakları bu durumu gösteriyor.1 Bir fikir verebilir ya da tanıdık gelebilir, diyerek ...
Read more : National Democracy Institute | Görüntüleme : 2485 | Yanıtlar : 0 | Dizin : NDI

5. Boyut - 5 Ocak 2009 | Erol BİLBİLİK

Kanal BİZ - 5. Boyut

Merdan Yanardağ'ın konuğu emekli Deniz Binbaşı, Araştırmacı-Yazar Erol BİLBİLİK

Amerikaperestler

İzle

Görüntü: XviD 29.00 fps
Süre: 1 saat 24 dakika
Dosya Boyutu: 300 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

İndir
:arrow:

5. Boyut - 5 Ocak 2009 | Erol BİLBİLİK (Bölüm 1)

5. Boyut - 5 Ocak 2009 | Erol BİLBİLİK (Bölüm 2)

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Read more : 5. Boyut - 5 Ocak 2009 | Erol BİLBİLİK | Görüntüleme : 3049 | Yanıtlar : 7 | Dizin : 5. Boyut

Neler Oluyor - 7 Şubat 2009 / Erdal SARIZEYBEK

TUSAM İç Güvenlik ve Terör Danışmanı / Emekli Jandarma Albay / Yazar Erdal SARIZEYBEK anlatıyor: "Neler oluyor¿?"

Türkiye'nin gündeminin şekillendiği saatlerde 'neler oluyor' sorusunun yanıtı artık "Neler Oluyor¿?" programında ekrana geliyor. Olayları sıcağı sıcağına yorumlamak, gündemi oluşurken yakalamak "Neler Oluyor¿?"u izlemekle mümkün olacak.

Elif AKÇINAR soruyor, birbirinden değerli konuklar gündemi sorguluyor.

İzle

İndir

I
II

Sayın AKÇINAR'a, desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.
Read more : Neler Oluyor - 7 Şubat 2009 / Erdal SARIZEYBEK | Görüntüleme : 2973 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Neler Oluyor¿?

Attilla İLHAN - Mustafa Kemâl

MUSTAFA KEMÂL

Dağ başını efkâr almış
Gümüş dere durmaz ağlar
Gözyaşından kana kesmiş gözlerim
Ben ağlarım çayır ağlar çimen ağlar
Ağlar ağlar cihan ağlar
Mızıkalar iniler ırlam ırlam dövülür
Altmış üç ilimiz altmış üç yetim
Yıllar gelir geçer kuşlar gelir geçer
Her geçen seni bizden parça parça götürür
Mustafa'm, Mustafa Kemâl'im

Diz dövdüm
Gözlerim şavkı aktı sakarya'nın suyuna
Sakarya'nın suları nâmın söyleşir
Hemşehrim sakarya öksüz sakarya
Ankara'dan uçan kuşlar
Kemâl'im der günler ...
Read more : Attilla İLHAN - Mustafa Kemâl | Görüntüleme : 2092 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Diğer Görüntüler

MİT'in Ergenekon Şeması: CIA, Mossad, MİT, Bahçeli işbirliği

Bu belge dogru mudur degil midir? Kim hazirlamistir bilmiyorum, ama Aydınlık dergisinde yayinlandi. Paylasmasi bizden fikir yurutmesi sizden. Hadi hayirlisi :-)

http://img3.imageshack.us/img3/7329/mt1qq9.jpg

http://img6.imageshack.us/img6/7140/mt2nb2.jpg
Read more : MİT'in Ergenekon Şeması: CIA, Mossad, MİT, Bahçeli işbirliği | Görüntüleme : 4965 | Yanıtlar : 20 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Divân-ı Lûgati't-Türk - Sözlüğün Tarihçesi

.

Divân-ı Lûgati't-Türk

Sözlüğün Tarihçesi

Büyük dil bilgini Kaşgârlı Mahmud'un Divân-ı Lûgati't-Türk isimli muazzam eseri, 1910’a kadar adı bilinen, fakat kendisi meçhul bir eserdi. Diğer bir deyişle, o zamana değin, eserin sadece adı vardı, fakat kendisi ortada yoktu. Eser, bugün bütün dünyada biliniyor, hakkında kitap, makale yazılıyor ve üzerinde tartışmalar yapılıyorsa, bunu büyük kitap aşığı, ilim ve kültür sevdalısı Ali Emiri Efendi'ye borçluyuz. Ali Emiri Efendi, Abbasi Halifesine sunulmak üzere Bağdat'ta 1072-1074 yıllarında Kaşgârlı Mahmud ...
Read more : Divân-ı Lûgati't-Türk - Sözlüğün Tarihçesi | Görüntüleme : 2336 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Belgesel Filmler

Beyin Fırtınası - 26 Ocak 09 / ART-Türk Metâl Gözaltında

ART Program Müdürü Lale ŞIVGIN sunuyor, birbirinden değerli konuklar beyin fırtınası oluşturuyor.

Konuklar: Cumhuriyet Gazetesi Yazarı - Erol MANİSALI, Gazeteci-Yapımcı - Banu AVAR, Tiyatro Sanatçısı - Müjdat GEZEN, Vatan Gazetesi Yazarı - Can ATAKLI

Resim

Kısım I

Code: Tümünü seç
http://www.vimeo.com/3081786

Kısım II
Code: Tümünü seç
http://www.vimeo.com/3089690

Şifre
guncelmeydan

• Şifreyi girerken, kopyalayapıştır yapmadan elden giriniz.
  • Görüntü, şifreyi girdikten sonra çalışmıyorsa, sayfayı yenileyiniz.

İNDİR

İlişimler
Parça I
Parça II
Parça III
Read more : Beyin Fırtınası - 26 Ocak 09 / ART-Türk Metâl Gözaltında | Görüntüleme : 2434 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Beyin Fırtınası

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148859 ileti • Toplam 46418 başlık • Toplam 25116 üye

x