Zaman: Sal Mar 10, 2026 1:18

News News of Yazı Dizileri | Genel & Güncel Konular

Site map of Yazı Dizileri | Genel & Güncel Konular » Dizin : Yazı Dizileri | Genel & Güncel Konular

Yazı Dizileri

Adım Adım Kürt Federe Devleti - 3

PKK ile mücadele edenler Lahey’de yargılanabilir
Askerî plan gereğince silahlı çatışmalarda PKK’lı bir teröristi öldüren veya yaralayan bir asker ya da polis, TCK’da yer alan “insanlığa karşı bu suç” fiilini işlemiş sayılabilir mi? Hemen “Olmaz öyle şey” demeyin...

Anayasa’da yapılan ve yapılması düşünülen değişikliklerin, İkiz Yasalar’ın her halka kendi kaderini belirme hakkını tanımasının ve öngördüğü öteki hükümlerin, merkezî devlet yetkilerinin yerel yönetimle ve Türk ve yabancı özel sektöre devri ile ilgili yasal düzenlemenin, Türkiye’yi nasıl ...
Read more : Adım Adım Kürt Federe Devleti - 3 | Görüntüleme : 1658 | Yanıtlar : 0

Adım Adım Kürt Federe Devleti - 2

Adım Adım Kürt Federe Devleti - 2

Kürt kökenli vatandaşlar azınlık statüsüne sokuldu

1966’da kabul edilen, 57. Hükümet döneminde imzalanan, AKP iktidarı döneminde de onaylanan “İkiz Yasalar” Lozan Antlaşması’nın azınlıklarla ilgili bazı maddelerini hükümsüz kıldı. Müslüman bazı etnik unsurlar da azınlık statüsüne girdi.

Dizimizin birinci bölümünda Türkiye’nin tasfiye sürecinin başlatıldığını, anayasada yapılan değişikliklere dikkat çekerek ortaya koymaya çalışmıştık. Bugünkü bölümünde kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Kamuoyuna “İkiz Yasalar” olarak yansıyan düzenlemeler, iki ayrı uluslararası antlaşmanın TBMM’de ...
Read more : Adım Adım Kürt Federe Devleti - 2 | Görüntüleme : 1655 | Yanıtlar : 0

Adım Adım Kürt Federe Devleti - 1

Adım Adım Kürt Federe Devleti - 1

Türkiye Cumhuriyeti tasfiye ediliyor

Yeni Türk Ceza Yasası ve İstinaf Mahkemeleri, kamu yönetimi reformu ve anayasada değişiklikleri üniter devletin tasfiyesi amacını taşıyan hukuksal yapılanmalardır.

Avrupa Birliği’nin istek ve dayatmaları ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tasfiyesi sürecine girilmiş ve bu süreçte önemli bir yol da alınmış bulunuyor. Bu süreç, Anayasa maddelerinde yapılan değişikler ve çıkarılan yasalarla yapılmaktadır.
Üzerinde yaşadığımız bu topraklara “vatan” diyenler ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ne pahasına kurulduğunun bilincinde ...
Read more : Adım Adım Kürt Federe Devleti - 1 | Görüntüleme : 1761 | Yanıtlar : 0

Tarımın Bilinçli Yok Edilişi

TARIMIN BİLİNÇLİ YOK EDİLİŞİ

Resim

Yeniçağ gazetesinde Serpil ÖZKAYNAK'ın hazırladığı ve 24.12.2007'de başlayan 09.01.2008'de biten 16 dosyalık (Word) güzel bir çalışma.
Dosyaların içinde gazete sayfalarında çıkan resimler taranarak dosyalara eklenmiştir.

indir
http://www.mediafire.com/download.php?2kmhzjzyqfu
Read more : Tarımın Bilinçli Yok Edilişi | Görüntüleme : 1871 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148849 ileti • Toplam 46379 başlık • Toplam 25120 üye

x