Zaman: Pzt Haz 16, 2025 21:18

News News of Zahide UÇAR

Site map of Zahide UÇAR » Dizin : Zahide UÇAR

Türk Soykırımı Planlanıyor, Uyanın!! / Zahide UÇAR

Türk Soykırımı Planlanıyor, Uyanın!!

AKP çakalların yanında AKBABA olmayı kabullenmiş, Türk Milletini ateşten bir kıyamete sürmeye hazırlanıyor.

MGK’da Suriye ile savaş şartları değerlendirilmiştir(!)

Hiç düşündünüz mü, o kirli savaşa kim sürülecek?

Türkiye’yi Küresel elit’in çıkarlarına fedai yapmayı mecburiyetleri nedeniyle kabul eden hükümet, kimleri ateşe sürecek?

Osmanlı döneminde azınlıklar, tarikat müritleri semirirken, Anadolu’nun fakir Türk çocukları savaş meydanlarına sürüldü. Saltanatın bütün nimetlerinden faydalanan kesimin çıkarlarına bekçi yapılan Türk gençleri; Afrika’dan Balkanlar’a, Kafkaslardan Arap çöllerine sürülerek adeta ...
Read more : Türk Soykırımı Planlanıyor, Uyanın!! / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 2396 | Yanıtlar : 1

Demirel Nereye Dokundu? / Zahide UÇAR

Demirel Nereye Dokundu?

Ergenekon çuvalı belli ki çok önceleri, 2000’li yıllarda planlanmış ama uygulatacak taşeron bulunamamış. Pilli Bebekler dümene geçince plan uygulamaya konmuş.

Hangi çıkara taş koyduğunu anlayamadığımız Süleyman Demirel, bir şekilde Ergenekon çuvalının içine atılmaya çalışılıyor.

Süleyman Demirel’in evinin aranmasından tutun, Erdoğan’ın meydanlarda aşağılayıcı hitabına maruz bırakılması, bu tezgahın uygulanabilir bir sürece sokulabilmesi içindir.

Demirel beğensek de, beğenmesek de bu ülkede önemli bir yere sahiptir. Pilli Bebekler Demirel’i aldıklarında Ergenekon tezgahının Türk Halkı üzerindeki ...
Read more : Demirel Nereye Dokundu? / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1196 | Yanıtlar : 0

Pilli Bebekler! / Zahide UÇAR

Pilli Bebekler! / Zahide Uçar

“Küresel elit”in ülkemizde görevlendirdiği uzaktan kumandalı pilli bebekler hareketlendi.

Anlaşılan o ki, küresel elit içinde ki bölünmüşlük ülkemizdeki pilli bebekleri de bölüyor.

AKP ABD içindeki küresel elit tarafından GOP’ni uygulayabilmek için seçilmiş bir aktördü. Yani, pilli bebek takımı…

Küresel elit kendileri için seçtiği AKP’yi yekpare olarak kullanmadı. AKP tarikat ve cemaat koalisyonu olan bir partiydi. ABD ülkemizdeki operasyonları bizzat CİA eliyle yürütüyordu ama halk arasında infial yaratmasın diye “yerli” imajı ...
Read more : Pilli Bebekler! / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 3492 | Yanıtlar : 1

AR(H)INÇ - “Laf Konuştu, Bal Kabağı” / Zahide UÇAR

AR(H)INÇ

“Laf Konuştu, Bal Kabağı”

Avukatlık diplomasını nereden aldığını bir türlü anlayamadığım, söylemleri ile hukuku katleden Ar(h)ınç gene yumurtladı. Aslında karın gazlarından birini çıkardı desek pek de yanlış söylemiş olmayız.

“Ben Erdoğan’a biat etmedim, etseydim Erbakan’a ederdim” diyerek gazını çıkardı.

Geçmişte Silivri yargısının mağdurları hakkında kesin hüküm verilmiş gibi konuşan, Ordu Mensuplarının ABD tezgahı ile derdest edildiğini bilmiyormuş gibi “yaralı bırakmak olmaz” diyerek adeta öldürmeyi meşru gören laflar sarf eden Ar(h)ınç’ı ibretle izlemiştik.

Dersim konusunda ...
Read more : AR(H)INÇ - “Laf Konuştu, Bal Kabağı” / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 4381 | Yanıtlar : 0

Kuva-i İnzibatiye İş Başında / Zahide UÇAR

Bir deli, “bir delinin günlüğü” hikayeleri yazarken, her kritik süreçte “karartma” kuyusuna bir taş atıyor. Kendini akıllı sanan zevat, atılan taşı çıkarmak için “karartma-yanıltma-şaşırtma” kuyularının başına koşuyor.

Bu arada “karartma-yanıltma-şaşırtma” oyunu başarı ile sonuçlanıyor. Bazıları da 22 ayda yavrulayan fil misali, taş kuyuya atıldıktan bir hafta sonra yorum yapıyor.

Fareye çişin faydalı demişler, o da gidip okyanusun ortasına yapmış(!)..” (Atasözü)

Dersim’de devlete baş kaldıran eşkiya devlet tarafından bertaraf edildi diye Sultan eşkıya varislerinden özür diledi. ...
Read more : Kuva-i İnzibatiye İş Başında / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 3038 | Yanıtlar : 2

Sana Üstadını Anlatayım Mı Sayın Erdoğan? / Zahide UÇAR

Sana Üstadını Anlatayım Mı Sayın Erdoğan?

Sayın Erdoğan, ben sizleri iyi tanırım. Sizler 80 yıldır “kin yiyip nefret kusuyorsunuz.” Kaynağı olmayan uydurma tarih kitaplarından ve yabancı istihbaratların merdiven altı üretimi olan zehirli gıdalarından “tarih” diye besleniyorsunuz.

Sizin beslendiğiniz fısıltı tarihi, “Atatürk’ü toprak bile kabul etmedi, karnı patladı, o yüzden üzerine binlerce ton ağırlık kondu” diye anlatır. Hepiniz bu kepaze iftiraya inanırsınız. Çünkü inanmak istersiniz.

İstiklâl mahkemeleri hep hedefiniz oldu. Hanginizin dedesi oralarda yargılandı bilmiyorum ama ...
Read more : Sana Üstadını Anlatayım Mı Sayın Erdoğan? / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 2796 | Yanıtlar : 1

Banka Terörü / Zahide UÇAR

Banka Terörü

Ülkede her Allah’ın günü bir saçmalık üfürülürken, birileri malı götürmeye devam ediyor. Zaten o gürültüler de “malı götürmek” için çıkarılıyor.

Ülkenin sadece maddi ve manevi varlıkları peşkeş çekilmedi, ülke “PARA”nın zulmüne teslim edildi. Para dedikse, emekten kazanılan, “helal” dediğimiz para değil. Küresel bankerler dünyayı nasıl kana buluyorsa, alt grupları olan bankalar da “kibar” sömürü yöntemiyle insanlarımızı soyuyor. Pek bir Müslüman(!) hükümet ise; emeği küçümseyen, tefeciliği kutsayan bu sistemi başarı(!) ile yürütmeye devam ediyor. ...
Read more : Banka Terörü / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1509 | Yanıtlar : 0

ABD Adına Cellat Olmak / Zahide UÇAR

ABD Adına Cellat Olmak

Türkiye'nin kaderine bakın. Küresel katiller hatırına kendi insanlarını feda etmek... İnfaz kararı karanlık merkezlerce verilenleri "kanun(!)"ları kullanarak ölüme yollamak... Tıpkı Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey'i yabancılara yaranmak için idam sehpasına yolladıkları gibi…

Dün Kemal Bey'i idama yollayan zihniyet, bugün başka isimlerle günümüz Kemal Beyleri'ni ölüme yolluyor. Kemal Bey aleyhine şahitlik yapan işbirlikçilerin torunları, basın yolu ile yalancı şahitlik yapmaya devam ediyor...

Atalarımız boşuna "göl yerinden su eksik olmaz" dememiş.

Kaşif Kozinoğlu Adalet(!) ...
Read more : ABD Adına Cellat Olmak / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 2171 | Yanıtlar : 1

Cinayete Yardım Ve Yataklık Etmek / Zahide UÇAR

Cinayete Yardım Ve Yataklık Etmek

Kaddafi kendi halkının sapkınlarınca linç edildi. Linçe katılanlardan biri; “NATO’nun desteğiyle devrim yaptık, Allah’ıma çok şükür” diyordu(!)..

Soğuk savaş sonrasında Pentagon yeni düşmanı belirlemişti:

Müslüman Dünyası…

Bush Irak’a girerken “Haçlı Savaşı başlattık” demişti.

Hedef ülkelerin şuursuz beyinleri bu Haçlı güruha piyon olurken acaba kimin Allah’ına şükrediyordu?

İslamiyet savunmasız bir insanı linç etmeye cevaz vermez. Bu ölüm bir cinayettir. Kaddafi şehittir. Allah(c.c.) Rahmet eylesin.

Kaddafi ‘nin öldürülmesinde AKP Hükümeti’nin sorumluluğu vardır. ...
Read more : Cinayete Yardım Ve Yataklık Etmek / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 8557 | Yanıtlar : 1

Ne Bekliyordunuz Siz? / Zahide UÇAR

Ne Bekliyordunuz Siz?

Kiralık narko terör örgütü üyeleri devleti ayağına getirerek törenle Habur’dan girdiği günde, 19-10-2011 tarihinde yaptı kanlı saldırısını. Erdoğan’ın deyimiyle “görevini yaptı”…

Ne bekliyordun ey Türk Halkı? Ne olacağını sanıyordun?

Sen; EVET SEN!! Sana sesleniyorum:

Alt kimlik-üst kimlik”
diyerek ülkeye etnik fesat ekenleri alkışladığın gün ortak oldun bu suça. Yöneticisi müebbet hapse mahkum olmuş, moral olarak çökmüş bir örgüte hayat öpücüğü veren siyasete destek verdiğin gün “yardım ve yataklık” ettin aslında sen…

Terör ...
Read more : Ne Bekliyordunuz Siz? / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 12323 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148683 ileti • Toplam 46064 başlık • Toplam 25009 üye

x