Zaman: Pzt Haz 16, 2025 21:21

News News of Zahide UÇAR

Site map of Zahide UÇAR » Dizin : Zahide UÇAR

Yamyamlar Toplantısı / Zahide UÇAR

Yamyamlar Toplantısı

Maşallah, AKP katliamlara, cinayetlere yataklık etmeye doymuyor.

Hırsızlar, gaspçılar, katiller toplandı. Mazlum Türk Halkını temsil eden(!) Dışişleri Bakanı bu yamyamları Türkiye’de toplayarak ev sahipliği yaptı. Kaddafi’nin ipi Türkiye’de çekildi. İzmir Nato üssü yapılarak Libyalı Müslümanların bombalanıp katledilmesine ev sahipliği yaptı. Tıpkı Irak halkının rahatça bombalanması için bütün havaalanlarımızın açıldığı gibi.

Maşallah, AKP katliamlara, cinayetlere yataklık etmeye doymuyor.

Müslüman Dışişleri Bakanı(!) değil mi? Eren Erdem bunları ne güzel anlatıyor. “Din elbisesini tersten giyenler”.

Toplantıda ...
Read more : Yamyamlar Toplantısı / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 2094 | Yanıtlar : 0

Öcalan’ınızı da Alıp, Defolup Gidin Bu Ülkeden!! / Zahide UÇAR

Öcalan’ınızı da Alıp, Defolup Gidin Bu Ülkeden!!

Öcalansever AKP, PKK gündüz gözüne, dalga geçerek 13 vatan evladımıza kıydı. Bu kanda eliniz var. Allah belanızı versin!!

Sizlere normal siyasiler gibi bakamıyorum artık. Vatanımın bütünlüğüne, dilime, Türk’e düşman bir taşeronsunuz!! Lanet olsun hepinize. Lanet olsun bu ihanetleri tepkisizlikle seyreden mıymıntı, duyarsız, vicdanını AKP’ye kiralayan bütün seyircilere!!.

ABD’nin esir aldığı Alaca Karanlık Partisi sapık bir katilden Mandela çıkarmaya çalışıyor. Basında ki soysuz yavşaklar Öcalan güzellemeleri ile emperyalizmin altına ...
Read more : Öcalan’ınızı da Alıp, Defolup Gidin Bu Ülkeden!! / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 2403 | Yanıtlar : 1

Çürüme / Zahide UÇAR

Çürüme

1980 sonrası hızlanan toplumsal çürüme bütün tiksindiriciliği ile gözümüze gözümüze sokuluyor.

Bütün kurum ve kişilerin 9 yıl içinde çürümüş olması düşünülemeyeceğine göre, 10 Kasım 1938’den sonra başlatılan sistemli saldırı ve ihanetlerin geldiği yer burasıdır.

Geldiğimiz yerde “din din” diye yırtınanların kendi çıkarları için dinlerini ABD ve emperyalizme nasıl sattıklarını gördük.

3 bakanlık bütçesine denk bütçesi olan Dinayet İşleri Başkanlarının Allah’tan korkarak doğruyu söylemek yerine siyasete nasıl kulluk ettiklerini gördük. Hak Teala “korktuğunuz da, sevdiğiniz ...
Read more : Çürüme / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1519 | Yanıtlar : 0

Ka-zan-dı-rıl-dı / Zahide UÇAR

Ka-zan-dı-rıl-dı

Başbakan “demokrasi kazandı” diyor kendine sunulan(!) balkonundan…

Kazandırıldı!

Başbakan “demokrasi kazandı” diyor kendine sunulan(!) balkonundan…

O dediğin demokrasi Türkiye’de “DE-BOKRASİ” olalı çok oldu. Kazanan demokrasi değil, SOROS’un turuncu “DE-BOKRASİ”sidir.

Kutlarım sayın Erdoğan, seçim sonuçlarını bu kadar hızlı verebildiğiniz için(!).. Demek ki seçimde görevliler “tayyi mekan” eyledi. Keza sandık sonuçlarının toplanıp il merkezlerine ulaştırılması ve saat 16:10 itibarı ile sonuçların verilmeye başlanması “tayyi mekan” gerektirir(!).. Teyzenizin oğlu Cengiz ER twitter da saat 16:10’da AKP’nin oyu ...
Read more : Ka-zan-dı-rıl-dı / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 7767 | Yanıtlar : 0

Tek Dünya Devleti Ve ERDOĞAN / Zahide UÇAR

Tek Dünya Devleti Ve ERDOĞAN

Küresel baronların acelesi var. Kıt kaynaklar sınırlı. Ve onlar bu kıt kaynakları “değersiz küçük insan” olarak gördüğü insanlarla paylaşmak istemiyor.

Dünyanın efendileri(!) olduğunu düşünen küresel baronlar, dünyayı kısa sürede küresel köy haline getirmek istiyor.

AB, Kuzey Amerika Birliği, Afrika Birliği, Asya Birliği projeleri ile bütün ulus devletleri dört devlet haline getirip, en sonunda da dört devletten tek devlet çıkarmayı planlayan küresel güç, birlikler eliyle ulus devletleri ele geçirmiş oluyor. Birlik ...
Read more : Tek Dünya Devleti Ve ERDOĞAN / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1621 | Yanıtlar : 0

"Kanal"izasyonlara Arıtma İstiyorum! / Zahide UÇAR

"Kanal"izasyonlara Arıtma İstiyorum!

Ey aklını-beynini hala kullanabilen Türk Milleti; bu “KANALİZASYON”ların beynine boşaltılmasına “HAYIR” de!..

Elimde kumanda, televizyon kanallarını geziyorum. Kanal D’de garip bir program var. Seçilmiş iki-üç kişi bir yerde oturuyor. Bunların bir veya ikisi anlaşmalı bir oyun oynuyor. Oyunu yönetenlerce kendilerine sufle veriliyor. Oyun oynamayı kabul eden kişi oyundan habersiz olan “kurbanı” psikopat davranışlarda bulunarak masada ne kadar tutabiliyorsa o kadar para kazanıyor. En sonunda kurban bu işin para karşılığında oynanan bir oyun ...
Read more : "Kanal"izasyonlara Arıtma İstiyorum! / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1406 | Yanıtlar : 0

Muhalefeti Arıyorum, Gören-Duyan Var Mı? / Zahide UÇAR

Muhalefeti Arıyorum, Gören-Duyan Var Mı?

1- DP Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek Ege’de iki adamızın işgal edildiğini söyledi.

Yunanistan’ın işgal ettiği iki ada, Eşek ve Bulamaç adasıdır. Bakıyorum Zeybek açıklama yapalı iki muhalefet başkanından da “ses” yok!!..

Ey Kılıçdaroğlu, ey Bahçeli; bu korkunç durum sizi ilgilendirmiyor mu? Ne zamandan beri toprak işgali normal sayılıyor?

Şimdi anladınız mı Deniz Kuvvetleri personeline yapılan operasyonları? Kardak adasına çıkıp Türk bayrağı diken sat komandosu nerede? Silivri’de!. Deniz Kuvvetleri ...
Read more : Muhalefeti Arıyorum, Gören-Duyan Var Mı? / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1554 | Yanıtlar : 0

RÖNTRGEN Siyaseti / Zahide UÇAR

RÖNTRGEN Siyaseti

TİB kurulurken muhalefeti uyardım, UYANMADILAR… Kadro seçim kıstaslarını anlattım, anlamadılar.

Şantaj demokrasisi dedim, oralı olmadılar. Nuh Mete Yüksel’e yapıldı, seyrettiler. Bizler bu işin varacağı noktayı gördüğümüz halde Türkiye’yi yönetmeye talip olanlar görmedi veya “bana gelmez” diyerek oralı olmadı. Oysa devlet adamı olmanın kıstası “seninle ortak bir yaşam alanı olmasa bile” bir vatandaşımıza yapılan hukuksuzluğun karşısında durmaktır.

Kastamonu da, şehitler-gaziler diyarının öksüz çocuklarının memleketinde, memleketimde arsız bir konuşma yapılıyor. Konuşma aslında dinleyenlere bile hakaret. ...
Read more : RÖNTRGEN Siyaseti / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1282 | Yanıtlar : 0

İşgal Derinleşiyor / Zahide UÇAR

İşgal Derinleşiyor

Bu seçimde Türkiye’nin işgali ve bölünmesi oylanacak. Türkiye’nin işgal edilmesine aracılık yapanlar iktidara gelsin mi, gelmesin mi diye oylanacak? Ülke bölünsün mü bölünmesin mi diye oylanacak.

Türk halkına “Ulus devlet bitti” diyen riyakarların Kürtlere ulus devlet kurma çabası oylanacak!!..

Irak ve Afganistan’da batağa saplanan ve çok fazla para harcamak durumunda kalan şeytanın çocukları, işgal için yeni bir yöntem buldu. Kendi içlerinde besledikleri ihanet şebekeleri ile ülkeleri “kansız” işgal etme yöntemi... Ne de olsa ...
Read more : İşgal Derinleşiyor / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1269 | Yanıtlar : 0

Utancımızsınız!.. / Zahide UÇAR

Utancımızsınız!..

Evangelist Müslümanlar tezkereyi meclisten geçirdi.

NATO’nun Libya’da ne işi var diyen Erdoğan çark ederek NATO’nun Libya’ya çıkarma yapması için güzelleme yapmaya başladı. Türk Devleti tarihinde ilk defa Haçlı Orduları’nın safında yer aldı. Bu rezil karar sadece bizler için değil, gelecek nesiller için de bir utanç kararı olacaktır.

Türk Milleti tarih boyunca mazlumun yanında yer aldı. Erdoğan’ın sürekli saydığı farlılıkların ülkemizde bulunmasının nedeni budur. Başka ülkelerin zulüm ve katliamıyla karşılaşan mazlum insanlara hep kucak ...
Read more : Utancımızsınız!.. / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1279 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148683 ileti • Toplam 46064 başlık • Toplam 25009 üye

x