Zaman: Sal Haz 17, 2025 0:08

News News of Zahide UÇAR

Site map of Zahide UÇAR » Dizin : Zahide UÇAR

Terbiyesiz!!. Korkak!! - Zahide UÇAR

Terbiyesiz!!. Korkak!!

İki insan tiplemesi ülkenin başına bela oldu. Biri hırsız, arsız, yolsuz, ahlaksız, kumpas kuran, teknolojiyi ahlaksız çıkarları için kullanıp insanların sesine ilaveler yapan, olmadı üreten soysuzlaşmış insan müsveddeleri… Yani TERBİYESİZ takımı… Diğeri; yemekten, içmekten, dışkılamaktan başka bir işlevi olmayan; insanlar linç edilirken, geleceği yok edilirken dilsiz şeytan güruhu olarak köstebek misali korkaklığının dehlizlerinde saklanan yavşaklar!!..

İşte bu ülkeyi asıl karanlığa götüren bu korkak yavşak guruptur. Bunlar birilerine yiğitsin deyip ortaya iter, yiğit dediği ...
Read more : Terbiyesiz!!. Korkak!! - Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1276 | Yanıtlar : 0

Alçaktan Uç Şamil…

Alçaktan Uç Şamil…

“GAZ”teci Şamil gene uçmuş. Biraz alçaktan uç Şamil. Biraz da destekli at.

Gazeteci ahlakıyla yaz diyeceğim ama sen o eşiği çoktan geçtin. Saptırılmış yalan tezgahınız hiç durmuyor maşallah. Dokudukça dokuyor, hedef gösteriyor, suçluyor, şahitlik yapıyor, mahkum ediyor, sonra idam kararı verip ipe yolluyor. Bitmedi, cellatlığı da kendi yapmak istiyor.

Sen kimsin Şamil? Kirlettikçe kirleniyor, düştükçe düşüyorsunuz. Şamil, bu günler geçer, yarın sakın ola ki “yanılmışız” demeyin. Bilerek, isteyerek aldığınız bu çirkin rolü ...
Read more : Alçaktan Uç Şamil… | Görüntüleme : 1309 | Yanıtlar : 3

“Ağa” Yasaya Hayır!!! - Zahide UÇAR

“Ağa” Yasaya Hayır!!!

AKP geçmişte bir Anayasa taslağı hazırlattı. Bu taslağı da ABD’li ortaklarının beğenisine sunmak üzere ABD’ye gönderdi. Şimdi Anayasa değişikliği yeniden gündeme oturdu. “Darbe Anayasası” diye küçümsedikleri Anayasayı, küresel şirketlerin lehine değiştirmek istiyorlar.

RTE yeni bir Anayasa yapamaz! Çünkü bakanlarını kapının önüne koymakla tehdit eden bir Başvekil kendileri… Meclis Başkanına emirler veren, aykırı düşünen vekilleri; “aday olmak için gelip yalvardınız” diyerek küçümseyen bir zat, antidemokratiktir. Vekilleri de “parmak çocuk” görevi yapan emir kullarıdır! ...
Read more : “Ağa” Yasaya Hayır!!! - Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1020 | Yanıtlar : 0

Ayarlı Hakim-Savcı; Ayarsız Hakim-Savcı(!)..

Ayarlı Hakim-Savcı; Ayarsız Hakim-Savcı(!)..

KCK operasyonunda tutuklanan eski DEP’li Hatip Dicle mahkemede; Bakan Atalay’ın, 15 Ekim’de görüştüğü DTP’nin Genel Başkanı Ahmet Türk’e “Müsteşarımı Diyarbakır’a gönderdim. Hakim ve savcılar ayarlandı, gelen PKK’lılar geldiği gibi geçecek” dediğini iddia etti.

Bu beyan aslında bilinenin teyidi idi. Kandilden gelenler “önderliğimiz Sayın Öcalan’ın isteği ile geldik, pişman değiliz” dediler, Savcı ve Hakim pişman oldular diye yazdı(!).. PKK formaları ile geldiler, Savcı ve Hakim “barış elçileri” olarak anladı. “Gezici Mahkeme” olarak ...
Read more : Ayarlı Hakim-Savcı; Ayarsız Hakim-Savcı(!).. | Görüntüleme : 949 | Yanıtlar : 0

Sözde Değil, Özde Aydın; Bir Güzel Yüz Banu Avar

Sözde Değil, Özde Aydın; Bir Güzel Yüz Banu Avar

Türkiye Banu Avar’ı TRT-1’de yayınlanan Sınırlar Arasında programıyla çok sevdi. Program kaldırılacak dendiğinde TRT-1’in ileti adresine binlerce mesaj gönderildi. Bu tepki karşısında TRT-1 programı kaldır(a)madı ama, TRT-2’ye transfer etti. Daha sonra da yayından kaldırıldı. Banu Hanım konu ile ilgili: “İsrail Büyükelçisi, İsveç Büyükelçisi, Vatikan Büyükelçisi buna benzer pek çok ülke büyükelçilerinin Dışişleri kanalıyla TRT’ye karışması ve dayatması sonucu basın özgürlüğü ihlalleri gerçekleşti. ‘Bunu kaldırın yayından’ dediler, ...
Read more : Sözde Değil, Özde Aydın; Bir Güzel Yüz Banu Avar | Görüntüleme : 1323 | Yanıtlar : 3

Taraf AKP’nin Koltuk Değneği Mi? - Zahide UÇAR

Taraf AKP’nin Koltuk Değneği Mi?

Belge üretim merkezi Taraf, AKP ne zaman sıkışsa imdada koşuyor. Bu sefer “balyoz” ürettiler ama balyoz etkisi yapmadı çünkü her zamanki gibi kötü bir üretim. 2002 tarihli dedikleri belgede fal bakmış olmalılar ki, 2006 yılında kurulan TGB’den bahsediliyor(!).. Belli ki TGB’yi Ordu destekli kurmalı sivil bir gençlik birliği olarak göstermek istiyor. TGB üyelerine yapılan polis baskısını da düşünürsek, senaryonun hangi merkezlerde yazıldığı ortaya çıkıyor. Ordunun kullanacağı gazeteciler diyerek, gazetecileri ordu ...
Read more : Taraf AKP’nin Koltuk Değneği Mi? - Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1328 | Yanıtlar : 7

AKP Gözetiminde ABD Operasyonu… - Zahide UÇAR

AKP Gözetiminde ABD Operasyonu…

Arınç’a “sözde suikast” ortaoyununda suikast yapacak denilen subaylar serbest bırakıldı, çünkü suikast ya da ortam dinlemesine yönelik hiçbir delil bulunamadı. Olmayan suikast Özel Kuvvetlere girebilmek için “maymuncuk” olarak kullanıldı. Bir takım öngörüsüz cahiller ve basının Lawrence’ları kirli yorumlar yapıyor. Neymiş efendim, Ö.K.K.’lığı gladionun merkeziymiş.

Özel Harp Dairesi herkesin bildiği gibi Sovyet tehditine karşı Amerika(CİA) güdümünde kurulmuştur. Sovyetlerin yıkılmasıyla bu tehdit ortadan kalkmıştır. ABD’nin Kuzey Irak’taki hesapları Türk Ordusunun tehdit algılamasını değiştirmiş, ...
Read more : AKP Gözetiminde ABD Operasyonu… - Zahide UÇAR | Görüntüleme : 864 | Yanıtlar : 0

Turuncu Darbe… - Zahide UÇAR

Turuncu Darbe…

Darbe paranoyası yaratarak darbe yapmak… Olan işte budur. Bu darbenin adı da “turuncu darbe”dir!

Kendilerini dünyanın efendisi gören Tiranlar, dizayn etmek istediği her bölgede kargaşalar çıkarır; savaşları, krizleri finanse eder; borsaları çökertir. Çöken borsalar sonunda; paranın yöneticileri, güçlü-büyük servetleri yok pahasına satın alır. Bütün bunların neticesinde o ülke insanlarına acımasız vergiler gelir. Fakat bu ülkeler borçlarının faizini bile bir türlü ödeyemez. Tıpkı ülkemizde olduğu gibi…

Yeni senaryo, Tiranların fakir ülkeleri 21.y.y.’a hazırlama oyunudur. ...
Read more : Turuncu Darbe… - Zahide UÇAR | Görüntüleme : 2980 | Yanıtlar : 2

Saman Televizyonu

Saman Televizyonu

Samandolu TV demek daha uygun olur sanırım. Saman da yerli değil, ABD samanı…

Haberlere bakıyorum, kanallarda gezinirken saman televizyonun haberlerine takıldım. Gündoğmuş’ta şehitler için yapılan mitingi yorumluyorlar:
“Ergenekon’dan tutuklu olan ve Öcalan ile görüştüğü kampta samimi fotoğrafları olan Doğu Perinçek’te kutlama mesajı yolladı(!)”

Ancak bu kadar ikiyüzlü, utanmaz olunabilir. Perinçek’in Öcalan ile resimlerini sürekli gündeme getireceksin, Öcalan’ı Paşa yapmayı teklif eden bir zavallıya da gazetende yazı yazdıracaksın. Abant toplantıları, Süleymaniye toplantıları gibi toplantılarda ...
Read more : Saman Televizyonu | Görüntüleme : 1418 | Yanıtlar : 7

Türkçe Açılımı İstiyorum

Türkçe Açılımı İstiyorum

Sevgili okur, ben de açılım istiyorum, sizler de isteyin. TÜRKÇE açılımı istiyorum!

Sahillere gidiyorum, bütün işyeri tabelaları İngilizce. Şimdi bir de Rusça isimler başladı. Kendi dilinde bir ismi işyerine yakıştıramayan kompleksli zihniyet…

Teknolojinin nimetlerinden faydalanırken ZORUNLU İngilizce öğreniyoruz(!)

Fatma nine yeni kurdurduğu klimasının kumandası elinde; “bu hep soğuk üflüyor, nasıl sıcak olacak” diye soruyor. Klima aslında yerli bir firmanın ürünü ama üzerinde sıcak, soğuk yazmak yerine, COOL, HEAT yazıyor. Fatma nine klimayı ...
Read more : Türkçe Açılımı İstiyorum | Görüntüleme : 1090 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148683 ileti • Toplam 46064 başlık • Toplam 25009 üye

x