Nihat GENÇ ile Veryansın - 25.12.2009

Türkiye'nin vicdanı, halkın sesi Nihat GENÇ, ülkemizin kanayan yaralarını bir bir masaya yatırıyor.

Nihat GENÇ ile Veryansın - 25.12.2009

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Ara 27, 2009 18:11

Gaye KAYA sunuyor, Nihat GENÇ anlatıyor.

Yazar Nihat GENÇ, siyasetten teröre, kültür sanattan ekonomiye, medya eleştirilerine kadar pek çok konuda fikirlerini ART ekranlarından izleyicilere aktarıyor.

Türkiye'nin vicdanı, halkın sesi Nihat GENÇ, ülkemizin kanayan yaralarını Gaye KAYA ile bir bir masaya yatırıyor.

İzle

Bölüm 1

Bölüm 2

Görüntü: DivX 29.00 fps
Dosya Boyutu: 370 MB
Süre: 1 saat 41 dakika
Çözünürlük: 512x384

Resim

İndir:. :arrow:

Nihat GENÇ ile Veryansın - 25.12.2009 (1)

Nihat GENÇ ile Veryansın - 25.12.2009 (2)

Nihat GENÇ ile Veryansın - 25.12.2009 (mp3)

Rar - Şifresi:.guncelmeydan

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Nihat GENÇ ile Veryansın - 25.12.2009

İletigönderen kush » Pzr Ara 27, 2009 18:22

tesekkürler
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen tnryildiz » Pzr Ara 27, 2009 20:42

Çok teşekkür...
Kullanıcı küçük betizi
tnryildiz
Üye
Üye

İletiler: 7

İletigönderen istanbul.ap » Pzt Ara 28, 2009 2:03

Hocam, bir şeye değinmek istiyorum. Biz bu çalışmaları bir de torrent ortamında paylaşsak nasıl olur? Ben mümkün mertebe Rapidshare üzerinden indirip, gönderim yapan arkadaşa da katkı sağlamak istiyorum ancak paylaşımın devamlılğı ve kolaylığı açısından torrent veya edonkey (eMule) gibi ortamlarda da bu kayıtların paylaşılması ve bu mecra üzerinde de bağlantısının verilmesini öneriyorum. Bir yedeğinin de her zaman var olması ve erişilebilir olması açısından.
Kullanıcı küçük betizi
istanbul.ap
Üye
Üye

İletiler: 12

İletigönderen efrasyap1923 » Pzt Ara 28, 2009 13:49

Afedersiniz ama şurda paylaşalım falan diyorsunuz... Lakin pek anlamadığım işler... Şunu sorayım izlencenin 2 parçasından 1ini indirdiğim zaman diğerini indiremiyorum ''error'' diyor. Çoğu izlenceler yarım kaldı hepsini indirmem için nasıl yapabilirim... yardım lütfen.
Ülkeleri düşmana karşı koruma gücü on kısma ayrıldı : Bunun dokuzu TÜRKLERE ve biri diğer milletlere verildi. Yine böyle, cimrilikte on kısma ayrıldı ; bunun dokuzu İranlılara ve biride diğer milletlere , cömertlikte on kısma ayrıldı ; dokuzu ehli Sudana biride diğer insanlara , haya da on kısma ayrıldı ; dokuzu kadınlara , biride diğer insanlara , hased ( nifak ) de on kısma ayrıldı ; dokuzu Araplara biri diğer milletlere , kibirde n kısma ayrıldı ; dokuzu rumlara biri diğer milletlere verildi.
Kullanıcı küçük betizi
efrasyap1923
Üye
Üye

İletiler: 23

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ara 28, 2009 16:05

efrasyap1923, gecici olarak rapidshare'den kaynaklanan bir sorun, ücretsiz üyelikler icin sunduklari indirme hizmetinde ara ara yasanabiliyor. Lütfen yeniden deneyiniz, düzenleme yaptim.

istanbul.ap, indirip degisik formatlarda dagitmanizdan memnuniyet duyariz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Meyan » Pzt Ara 28, 2009 21:59

istanbul.ap yazdı:Hocam, bir şeye değinmek istiyorum. Biz bu çalışmaları bir de torrent ortamında paylaşsak nasıl olur? Ben mümkün mertebe Rapidshare üzerinden indirip, gönderim yapan arkadaşa da katkı sağlamak istiyorum ancak paylaşımın devamlılğı ve kolaylığı açısından torrent veya edonkey (eMule) gibi ortamlarda da bu kayıtların paylaşılması ve bu mecra üzerinde de bağlantısının verilmesini öneriyorum. Bir yedeğinin de her zaman var olması ve erişilebilir olması açısından.

usta o dedigin yerlerden nasil indircegiz dosyayi..

ben bir haftadir rapidten indiremiyorum, sürekli 2dakika bekle veya premium satan al diyor....
Kullanıcı küçük betizi
Meyan
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Ara 29, 2009 0:51

Ellerine sağlık Türk-Kan.

Meyan yazdı:usta o dedigin yerlerden nasil indircegiz dosyayi..

ben bir haftadir rapidten indiremiyorum, sürekli 2dakika bekle veya premium satan al diyor....

Gece 12 ile gündüz 12 arası sorunsuz indirebilirsiniz. Ben bu süre arasında rapid'den çok dosya indirdiğim için biliyorum. :wink: Öğleden sonra ücretsiz kullanıcılara dükkânı kapatıyorlar, haberiniz olsun. :)
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen istanbul.ap » Sal Ara 29, 2009 1:05

@Meyan,
Hocam bu dediğim şey, Peer to Peer, yani istemciden istemciye dosya paylaşımıdır. Genel bir fikir edinmek için şu bağlantılara bir bakınız:
http://tr.wikipedia.org/wiki/P2p
http://tr.wikipedia.org/wiki/Emule
http://tr.wikipedia.org/wiki/Torrent

Bu konuyu uzun uzun anlatıp, artılarından eksilerinden bahsetmek isterdim. Çünkü bazı kararlar alınmayı, yardımlaşma ve dayanışmayı gerektiren bir durum şartlarında geçerli. Konuyu dağıtmak istemediğim için bu bağlantıları verip, fikir edinmenize yardımcı olmak istiyorum, o kadar.

Selamlar,
İyi günler.
Kullanıcı küçük betizi
istanbul.ap
Üye
Üye

İletiler: 12

İletigönderen karayılan » Sal Ara 29, 2009 11:31

Gece 12 ile gündüz 12 arası sorunsuz indirebilirsiniz. Ben bu süre arasında rapid'den çok dosya indirdiğim için biliyorum. :wink: Öğleden sonra ücretsiz kullanıcılara dükkânı kapatıyorlar, haberiniz olsun. :)[/quote]

gündüzleri rapid den her download dan sonra bekleme yapmamak için modeminizi 1 dk kapalı tutun internet tarayıcınızdan tarama geçmişinizi temizleyin modemi tekrar açın bu şekilde istediginiz kadar indirme yapabilirsiniz premium üyelik gibi.

paylaşım için çok teşekkürler ben bir şey öğrenmek istiyorum nihat abinin proğramın başındaki kısa klibinde çalan türküyü ve kimin söyledigini bilenler varsa lütfen paylaşsın şimdiden çok teşekkürler.
Kullanıcı küçük betizi
karayılan
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen designas » Prş Ara 31, 2009 15:11

arkadaşlar yeni bölümün başında tanıtım klibi olarak, geçen kısa klipte çalınana müzik süper ama bulamadım , yardımcı olabilirmisiniz, bir türlü bulamıyorum..?
En son designas tarafından Pzr Oca 03, 2010 9:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
designas
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen sedatkaynak » Pzr Oca 03, 2010 6:41

programın başlangıcındaki karadeniz türküsünü bulamayan arkadaş icin linki yolluyorum mackali hasan tunc http://www.trdinle.com/Mackali_Hasan_Tu ... 38096.html

ayrıca partları download ederken sorun yaşayanlar orbit downloader programını kullanarak capture yapıp flv formatında indirebilirler partları rapidshare veya benzeri sitelere gerek yoktur. umarım yardımcı olabilmişimdir..
ŞİMDİ TAM ZAMANI
Kullanıcı küçük betizi
sedatkaynak
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen designas » Pzr Oca 03, 2010 9:55

çok çok teşekkürler kardeşim, çok saolasın , iyigünler..
Kullanıcı küçük betizi
designas
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen perzuhal » Pzr Oca 03, 2010 22:44

Çok teşekkür ederim. Hem izlence için hem de türkünün ismini bizimle paylaştığınız için...
Kullanıcı küçük betizi
perzuhal
Üye
Üye

İletiler: 26

İletigönderen perzuhal » Pzr Oca 03, 2010 22:46

Çok teşekkür ederim. Hem izlence için hem de türkünün ismini bizimle paylaştığınız için...
Kullanıcı küçük betizi
perzuhal
Üye
Üye

İletiler: 26

Sonraki

Şu dizine dön: Nihat GENÇ ile Veryansın

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x