Demo-X-Race-Y yazdı:Ben Eskisini Daha cok seviyodum, arayüz olarak. Ama bu daha güçlüdür, web ataklarına karşı daha dayanıklıdır, onu bilemiyorum.
Katılıyorum; ancak eski görünüm PHP'nin bu sürümünde mevcut değildir. Değişmemesi için çok uğraştık, fakat mecbur kaldık. Belirtildiği gibi daha güvenlidir.
Rozet Atatürkçüsü değiliz, Dip Dalgasının insanlarıyız ama daha belirgin bir Mustafa Kemal resimi
Levha resmi konusunda usta değiliz, aksine toyuz. Dolayısıyla daha iyisi olana kadar, bu şekilde kalacak. Bence Mustafa Kemâl Paşa'nın resmi o kadar da belirsiz değil. Resim üzerinde oynamalar olduğu ve resmin ilk hali mevcut olmadığı için biraz kalitesi düşük.
Değişim zarfında sizi kaybettik diye korktuğumu da belirteyim. Emeklerinizden ve inceliğinizden ötürü çok teşekkürler
Biz teşekkür ederiz; yeniden beraber olmaktan mutluyuz.
tanvolkan yazdı:Aynı fikirdeyim. Önceki hali daha güzeldi ama guncelmeydan bir daha kapanmayacaksa biz bu halini de seviyoruz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz. Sitenin işlemesi için uğraşıyoruz, sizler de yazdıklarınızla sitenin işlemesine ve işlevine katkıda bulunuyorsunuz.
10101 yazdı:Siteye yeni giren birisi, yukarıdaki resmin solunda ve sağında yer alan fotoğrafların kime ait olduğunu bilemez.
Açıklamasını yapacağız. Resimlerin kimlere ait olduğunu bilmeyenler, buradan öğrenecektir.
Eski hali gayet güzeldi diye düşünüyorum.
Ben de öyle düşünüyorum. Fakat yukarıda açıkladığım gibi, seçeneğimiz yoktu. Zamanla alışılacaktır.
Sağda ve solda yer alan fotoğraflar Atatürk kadar önemli kimselere ait değil
Gazi, kendini onlardan üstün görmemiş, aksine kendini onlara adamıştır. Bu da, Mustafa Kemâl'in büyüklüğünün en önemli göstergelerindendir. Ayrıca görüldüğü üzere Gazi'nin iki tane resmi mevcuttur.
ve O'nlara gelene kadar onlarca önemli kişiyi oraya koymak gerekir ve buna da gerek yok bana göre.
Öyle mi¿? Kimler meselâ, örnek verebilir misin¿?
Yani kısacası, yukarıda sadece Atatürk'e vurgu yapılmalı diyorum.
Sebep¿? Mustafa Kemâl Paşa, bizleri, gökten inip sihirli asasıyla kurtarmadı diye biliyorum.
Siteye yeni giren birisi, "Bunlar da kim ya? Ne bu Kafkaslı sitesi mi?" ya da "Bu sağdaki kim ya? Sovyet Rusya'sından birisine benziyor" diye düşünebilir.
Düşünce bireye aittir, düşünebilir. Fakat kalpaklı diye kimse Mustafa Kemâl Paşa'yı da Kafkasyalı ya da bir Rus olarak tanımlamıyorsa, burada bir yanlışlık var demektir. Yanlışlık, elbette öğretilmeyen bilgiden kaynaklanan bir yanlışlıktır. Memleketin durumu da bu yüzden bu durumda değil midir¿? Öyleyse ne yapacağı¿? Elimizden geldiği kadarıyla, bilgimizin yettiği ölçüde bireyleri bilgilendireceğiz.
Eskiden sadece Atatürk ve Kurtuluş Savaşı'na vurgu vardı.
Şimdi yok mu¿?
Bir de eskiden açılış sayfasında çok önemli haberlere ilişkin bir bölüm vardı. Ermeni olayları ile ilgili sabit bir link vardı. Tavsiye edilen kitaplar kısmı vardı. Bunlar gayet güzeldi bence. TV gösterimlerine de vurgu yapılıyordu ki, bu sitenin en büyük albenisi buydu.
Yani, siteye giren kişinin TV gösterimleri dikkatini çekmeli...
Ne dersiniz bu görüşlere?
Bahsi geçen sayfa, ana sayfadır. Ana sayfa yapımı ise zordur. Bir takımımızın oladığını ve sorumluluğun çoğunlukla bir arkadaşımıza yüklenmesini de göz önünde bulundurursak, ana sayfa yapımı daha da zorlaşacaktır. Bunun yanında, yeni sürümdeki yenilikleri ve bundan kaynaklanan karışıklıkları da hesabın içine katarsak, bu sürüme uygun bir ana sayfa yapmak hayli zorlaşacaktır. Bu nedenlerden ötürü, bir süre ana sayfasız devam edeceğiz. Ana sayfa tamamlandığında, yukarıda belirtilen özellikler ve belkide daha fazlası olacaktır.
ulusalcı yazdı:Sayin Ram,
Güncel Meydan'ın yeni halinden memnunuz. Önceleri de iyi idi.
Teşekkür ederiz.
Raşit Güvenç yazdı:Değerli Gardaşım RAM,
Sitenin yeni halini ancak görmek fırsatı buldum.Kutlarım güzel olmuş.Yalnız alıştığımız geri fon rengi eskisinin aynı olsa idi,herhalde daha iyi olurdu gibi geldi ilk anda.Açık renklerde yazı okumak benim gibi 60 ını geçmişleri zorladığını yazmadan geçemeyeceğim.Ama genede kutlarım ve daha da gelişerek birlikteliğimizin devamını dilerim.
Selamlarımla
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz Raşit bey. Eski biçimde, iletilerin arka görünüm rengi, her iletide bir açık renk ve bir koyu renk olarak sıralanıyordu. Şimdi yalnızca beyaz rengi var ve gerçekten de okumayı zorlaştırıyor. Bunda değişiklik yapma olanağımızın olup olmadığını sormam gerekecek.