"TRT Yuti" Geliyor!..

"TRT Yuti" Geliyor!..

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Mar 02, 2009 23:49

Dağılmakta olan “Avrupa Birliği” (AB) istedi, “TRT Şeş” (TRT Kürt) kuruldu. Önemli bir “açılım” (!) yapıldı ve “değişime direnenlerin” (!) yüzüne bir tokat gibi indi. Tokatın sesi, ta Meclis’te yankılandı. DTP denen partinin Genel Başkanı Kürt “Ahmet Türk” , Kürtçe konuşma yaptı. Açılım devam etti!..
“Açılımlarımız” ve “değişimimiz” devam ediyor!..
Şimdi de, yeni hayırlara vesile olması beklenen bir kanal daha geliyor.
“TRT Yuti” (TRT 7).

ERMENİCE TELEVİZYONUMUZ OLUYOR!..
Ne olduğunu anlamadınız tabii. Sıkı durun açıklıyorum.
Devletin televizyonu, batmakta olan AB’nin isteğiyle “Ermeni televizyonu” kurma kararı aldı!..
Kürtçe TV’den sonra Ermenice TV’miz olacak.
Yukarıdaki adı ben koydum.
“TRT Kürt” ya da “TRT Şeş” denen Kürtçe kanal, TRT’nin 6. kanalı. Ermenice yayın yapacak kanal da bunun ardından 7. kanalda yayın yapar herhalde. Araştırdım, Ermenice yedi “yuti” demekmiş.
Kanalın adı belki de “TRT Hinı”
(TRT 9) olur!..
TRT’den aldığım bilgiye göre, bu kanal yıl sonunda yayına başlayacakmış. “Be Xêr Be” diyecektim. O, Kürtçe.
“Hayırlı olsun” un Ermenice’sini Google’da bulamadım. Nasıl olsa, yıl sonundaki ilk açılış yayınında AKP’den öğreniriz!..

AB İÇİNDE “DEMİRPERDE!..”
Yukarıdaki “dağılmakta olan AB” sözünü okuyan “Ne pahasına olursa olsun, AB olsun” cular, yine küplere binmişlerdir.
Ama, keskin sirke küpünü eritir. Bizimkiler de Türkiye’yi eritmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Gelen haberler, “etrafımızdakileri ütelim” mantığıyla kurulan AB’nin nasıl yeni bir krizin içinde olduğunu gösteriyor.
Yeni ABD Başkanı Hüseyin Barack Obama’nın “daha kötüsü geliyor” dediği dünya ekonomik buhranı, AB’yi çatlattı. Bu krizde kendisini korumak isteyen AB üyesi Macaristan, Birlik’ten 80 milyar euro yardım istedi, ama ret yanıtını aldı. Orta ve Doğu Avrupa ülkeleri için istenen toplam yardım ise 300 milyar euro.
Brüksel’de toplanan zirvede, AB patronları “kurtarılmayı bekleyen” eski komünist, yeni AB üyesi ülkelere “Herkes başının çaresine baksın!” yanıtını verdi..
Büyük umutlarla AB’ye giren eski “Demirperde” üyesi (yani komünist) Macaristan’ın Başbakanı (Ferenc Gyurcsany) ise, çok ilginç bir açıklama yaptı:
“Avrupa’nın yeniden ikiye bölünmesini engelleyelim. Avrupa içinde yeniden Demirperde açılmasın!..”

MEZAR TAŞINDAKİ YAZI..
Dünya ekonomik krizi AB’yi “teğet geçmiyor.”
Başbakan Erdoğan’ın “Bizi teğet geçti” demesine karşın, dün yapılan açıklama durumun ne denli tehlikeli olduğunu gösteriyor.
Dün dolar TL karşısında değer kazanıp, 1,73’ü görürken, ihracat rakamları açıklandı. Ocak ayında yüzde 27 azalan ihracatımız, şubat ayında da yüzde 36 azalmış ve 7 milyar doların altına düşmüş.
Döviz yükseliyor, ihracat rekor düzeyde azalıyor, Türkiye’ye para girmiyor, işsizlik tam anlamıyla çığ gibi büyüyor, AB’yi kuranlar kendisini kurtarmaya çalışıyor ve üyelerine hayırları yok. Ve böyle bir yapı içinde Türkiye yerel seçime gidiyor.
Ekonomiyi bu kadar kötü yöneten AKP’nin ise yüzde 50 oy alacağı propagandası yapılıyor.
Böyle bir şeyin akılla, bilimle bağlantısı var mıdır?..
Dünya ve bizimkilerin büyük umut bağladıkları AB, ekonomik krize “çözüm üretemiyor” ve “korumacılık” ile “içine kapanıyor.”
Hani, AB dışa açılma projesiydi?
Hani AB’ye karşı olanlar Türkiye’yi içe kapatıyorlardı?
Ne yazdırmış Temel mezar taşına?
“Ölüyorum, ölüyorum dedim. İnanmadınız.
Şimdi inandınız mı?”

Hulki Cevizoğlu
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Aziz Çalışkan » Sal Mar 03, 2009 1:38

Arkadaşım bu çok ciddi bir iddia.kaynağı TRT'den alındığı yazıyor ama. Bu olamaz, mümkünatı yok bunun. Ermeni nüfusu yokki böyle bir kanal kurulsun. Böyle birşey varsa başımızdakilerin hainliğinden başka bir şeydeğildir.
Kullanıcı küçük betizi
Aziz Çalışkan
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen Türk-Kan » Sal Mar 03, 2009 1:48

Aziz Çalışkan yazdı:Bu olamaz, mümkünatı yok bunun. Ermeni nüfusu yokki böyle bir kanal kurulsun. Böyle birşey varsa başımızdakilerin hainliğinden başka bir şeydeğildir.

Aziz Çalışkan, var, var... :arrow: http://www.guncelmeydan.com/forum/ermenice-televizyonu-da-acilacak-vt18172.html
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen kaye » Sal Mar 03, 2009 1:50

Lütfedip maç seyretmeye gittiysek, lütfedip bunu da yaparız!!
Geçen senelerde TRT 6 da hayalden ibaret değilmiydi!!
Şaşırmamak lazım..
Adı TRT Taşnak-Hınçak'ta olabilir yuti yerine.
Ya da Ararat'ta olabilir, Kaymakam Kemal teröristte ilan edilebilir bu kanalda..
Şaşırmamak lazım..
şiwan perver trt 6 için program yapmaya davet edildiyse, ermeni olduğuna göre apo da İmralı'dan yayın yapabilir herhalde!! Kanal kurmaya cesaret edenler buna da ederler sanırım..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Gökhan DEDE » Sal Mar 03, 2009 1:53

İnanın artık ülkeden umudumu kesmeye başladım...
Seçenler ile seçilenlerin ortak ihaneti içindeyiz.
İyilerin, kötüler kadar cesur olmadığı bir toplumun sonundan şüphe edilir.
Gökhan Hasret DEDE
Kullanıcı küçük betizi
Gökhan DEDE
Üye
Üye

İletiler: 101

İletigönderen kaye » Sal Mar 03, 2009 1:57

Türk-Kan, özel kanalların ilk yasaklandığı yıllarda ülkemde, yasaklanma gerekçelerinden biri de özellikle yurtdışından yayın yapanların denetiminin zor olacağı, bölücülük yapabilme olasılığından korkulması idi.. Aaah ah, kurban olduğumunun özel kanalları, size ne hacet, devletin kendi tv'si onlara göz açtırmıyor bile!!!

ghdede yazdı:İnanın artık ülkeden umudumu kesmeye başladım...

Yöneticilerinden kesseniz bile ülkeden umudu kesmeyin, bu millet ilk başlarda sessiz-sakin görünebilir ama bir ayağa kalktığında da kimse tutamaz onu sonra.. Kaynak: Tarih
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletigönderen xytunaboyluxy » Sal Mar 03, 2009 2:07

Bulgaristan'da yaşayan türk nüfusu, ülkenin 1/3'ü 1. Bulgarlar 2. Çingeneler 3. Türkler.Devlet televizyonu 1 saat türkçe yayın yapmakta. ABye girmiş bir devlet.20 yıl önce türklere ait olkullar vardı. Türkçe eğitim yapıyordu;ama şu an kaldırıldı.Yunanistan,türkleri yok saymak istiyor.Haklarının bir bölümü verilmekte.Başımızdaki basiretsizler ülkemizi parçalamak için elinden geleniyapıyorlar. İçimden ...... geliyor ama bir şey yapamıyorum.
Kullanıcı küçük betizi
xytunaboyluxy
Uzaklaştırıldı

İletiler: 101

İletigönderen Urumchi » Sal Mar 03, 2009 2:11

kaye yazdı:Lütfedip maç seyretmeye gittiysek, lütfedip bunu da yaparız!!
Geçen senelerde TRT 6 da hayalden ibaret değilmiydi!!
Şaşırmamak lazım..
Adı TRT Taşnak-Hınçak'ta olabilir yuti yerine.
Ya da Ararat'ta olabilir, Kaymakam Kemal teröristte ilan edilebilir bu kanalda..
Şaşırmamak lazım..
şiwan perver trt 6 için program yapmaya davet edildiyse, ermeni olduğuna göre apo da İmralı'dan yayın yapabilir herhalde!! Kanal kurmaya cesaret edenler buna da ederler sanırım..

Ermenice kanal kurmak bencede her anlamda cok sacma olur. Cunku ermeni nufusu olsa bile ermenice konusanlar 60 - 70 bini gecmez. Bu da herseyden gectim bosuna israf olur o yuzden uzulmeyin dostlar o kadarda degil . Ama TRT-6 muthis bir propaganda araci olarak kullanilabilir, TRT sesin programlari ile esasinda Kurt Kokenli vatandaslarimizin en buyuk sorunu olan
egitimsizlik asilabilir. Devletin basindakiler biraz milli olsa 20 30 senede kaybettiklerimizi 3-4 senede geri aliriz . TRT-6 Devamli bir Ataturk ve Cumhuriyet propagandasi yapan ; asker sevgisi asilayan bir kanal olabilir. Ama bunu korun gozune sokar gibi degil , caktirmadan yaparsa bence eksi gibi gorunen bu kanal lehimize donebilir .
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen kaye » Sal Mar 03, 2009 9:03

Urumchi yazdı: TRT-6 muthis bir propaganda araci olarak kullanilabilir, TRT sesin programlari ile esasinda Kurt Kokenli vatandaslarimizin en buyuk sorunu olan
egitimsizlik asilabilir. Devletin basindakiler biraz milli olsa 20 30 senede kaybettiklerimizi 3-4 senede geri aliriz . TRT-6 Devamli bir Ataturk ve Cumhuriyet propagandasi yapan ; asker sevgisi asilayan bir kanal olabilir. Ama bunu korun gozune sokar gibi degil , caktirmadan yaparsa bence eksi gibi gorunen bu kanal lehimize donebilir .

Bu kafayla mı yapılacak bu iş!!
Şu başlığa bakar mısın urumçi: http://www.guncelmeydan.com/forum/trtni ... 17696.html
Kanalı kuranların niyeti baştan belli değil mi!
Banu Avar'ı izliyor musun ya da en azından biliyor musun?
Banu Hanım'ı trt'den kovan zihniyettenden mi "Atatürk ve cumhuriyet propagandası yapan, asker, vatan, millet sevgisi aşılayan bir kanal" bekliyorsun?
Sabah sabah sen beni ağlattın, ama Allah'ta seni ağlatmasın...
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletigönderen creative » Sal Mar 03, 2009 10:34

ermenicilerin gözü aydın. sokaklarda ermeniyiz diye bağıranların gözü aydın.
acaba sırada ne var tahmin edebilen varmı ?
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen MansurSah » Sal Mar 03, 2009 11:03

Bu zavallıların ve tüm o Ermenicilerin acaba tek birisi, mesela Harput'tan bir Ermenice türkü biliyor mudur, dinleyince bir ağıt, gözünden tek yaş geliyor mudur..
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen mukanorkan » Sal Mar 03, 2009 12:12

Bu olsun Azeri kardeşlerimize de çok ayıp olur. ''Bizde Türkiyeyi adam bilirdik deseler'' haklılar
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen Urumchi » Sal Mar 03, 2009 12:21

kaye yazdı:
Urumchi yazdı: TRT-6 muthis bir propaganda araci olarak kullanilabilir, TRT sesin programlari ile esasinda Kurt Kokenli vatandaslarimizin en buyuk sorunu olan

Bu kafayla mı yapılacak bu iş!!
Şu başlığa bakar mısın urumçi: http://www.guncelmeydan.com/forum/trtni ... 17696.html
Kanalı kuranların niyeti baştan belli değil mi!
Banu Avar'ı izliyor musun ya da en azından biliyor musun?
Banu Hanım'ı trt'den kovan zihniyettenden mi "Atatürk ve cumhuriyet propagandası yapan, asker, vatan, millet sevgisi aşılayan bir kanal" bekliyorsun?
Sabah sabah sen beni ağlattın, ama Allah'ta seni ağlatmasın...

:) Dogru soyluyorsunuz , bu kafa ile bisey olmaz ama insallah bir daha ki genel secimlerde adam akilli insanlar basa gelirde
bu projeyi hayata geciririz . umutsuz yasanmaz"
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen PearL-GraiN » Sal Mar 03, 2009 12:37

yok artık daha neler ya bir bu kanal eksikti AB ne isterse eyvallah bu nasıl ziniyet

Ermeni nüfusu çok olsa bile böyle bir kanal gereksizzzzz ötesi yok, yok şeş yok yuti sırada ne var kestirebilen varmı?
Kullanıcı küçük betizi
PearL-GraiN
Üye
Üye

İletiler: 174

İletigönderen Ram » Sal Mar 03, 2009 12:44

"TRT Makarios", "TRT Pontus", "TRT Bizans" gibi kanalları unutmasınlar, bunları da açsınlar. Özgürlük, çok seslilik, demokrasi, yurttan Kürtçe sesler koroları adına, bu kutsal kanalları da açmalarını bekliyoruz.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Sonraki

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x