TSK sahte belgenin peşinde

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Eyl 04, 2009 12:41

Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, "İrtica İle Mücadele Eylem Planı" haberiyle ilgili soruşturma konusunda, "Türk Silahlı Kuvvetleri, özellikle iddia edilen belgeyi maksatlı olarak üreten ve basın organlarına sızdıran kişilerin tespit edilmelerini ve adalet önüne çıkarılmalarını beklemekte, gelişmeleri yakından takip etmektedir" dedi.

Tuğgeneral Gürak, Genelkurmay Başkanlığı Karargahı’ndaki haftalık basın bilgilendirme toplantısında, açıklamalarda bulundu.

Bir gazetede 12 Haziran 2009 tarihinde yayımlanan "İrticayla Mücadele Eylem Planı" başlıklı haberle ilgili olarak, Genelkurmay Askeri Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını hatırlatan Tuğgeneral Gürak, soruşturma sonucu askeri savcılık tarafından kovuşturmaya yer olmadığına karar verildiğini bildirdi. Tuğgeneral Gürak, ayrıca doğruluğu ortaya konulamayan belgeyi üretenler, sızdıranlar ve yayımlayanlar hakkında gerekli soruşturmanın yapılması amacıyla dosyanın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmesinin kararlaştırdığını da anımsattı.

Tuğgeneral Gürak şunları kaydetti: "Devam eden süreçte, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının; belgenin sahte olarak tanzim edilmesine ilişkin soruşturmanın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, bunun soruşturma dosyasından sızdırılması ve bir gazetede yayınlanması ile ilgili soruşturmanın ise Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmesine yönelik olarak, 7 Ağustos 2009 tarihinde yetkisizlik kararı verdiği öğrenilmiştir.

Türk Silahlı Kuvvetleri, özellikle iddia edilen belgeyi maksatlı olarak üreten ve basın organlarına sızdıran kişilerin tespit edilmelerini ve adalet önüne çıkarılmalarını beklemekte, gelişmeleri yakından takip etmektedir." Toplantıda açıklamalarda bulunan Genelkurmay Başkanlığı Genel Sekreteri Tümgeneral Ferit Güler ise dün medyada, "Şanlıurfa’da erlerin alev kuyusuna atlamaya zorlandığı" iddialarına yer verildiğini hatırlatarak olayın haberde belirtildiği şekilde gerçekleşmediğini söyledi.

Tümgeneral Güler, "Mıntıka temizliği sonunda toplanan otların çöp yakma yerinde araçtan indirilmesi esnasında çıkan yangın sonucu iki erimiz hafif olarak yaralanmıştır. Konuyla ilgili hemen idari soruşturma yapılmış ve sorumlular hakkında gerekli yasal işlem başlatılmıştır" dedi.

Milliyet
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

Re: TSK sahte belgenin peşinde

İletigönderen yigitler » Cum Eyl 04, 2009 19:45

Bunu yapmalari iyi ama, bence bu sahte belgeyi belki de coktan yok ettlier. Aslinda bunun hesabini Taraf gazetesinden sormak lazim!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen maydonos » Cum Eyl 04, 2009 21:26

Bence sacma sapan bir konusma idi. Bir belgenin etrafinda kosmalari. Ulke elden gidiyor, adamlar neyin hesabini soruyor?

Biraz karamsar yazacagim; dort taraftan kusatildik. Ayrinti yazmayacagim ama biraz zeki olan anlar. Bunlarsa sahte oldugu belli bir evragin pesindeler.Benim icin ordu hadim edilmistir. Bitmistir.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen mes » Cum Eyl 04, 2009 23:52

maydonos yazdı:Bence sacma sapan bir konusma idi. Bir belgenin etrafinda kosmalari. Ulke elden gidiyor, adamlar neyin hesabini soruyor?

Biraz karamsar yazacagim; dort taraftan kusatildik. Ayrinti yazmayacagim ama biraz zeki olan anlar. Bunlarsa sahte oldugu belli bir evragin pesindeler.Benim icin ordu hadim edilmistir. Bitmistir.

mes: Eleştiriden muaf olmak yoktur ama ayarı kaçırmadan.

Onursuzluğu kendilerine yaşam biçimi olarak seçmiş hep onursuzluk balcığında debelenmiş olanlara "onur" nedir anlatamazsınız Hele "Ulusal Onur"u için ölümü göze alanların yüceliğni onlara anlatmaya kalkışmak doğuştan kör birine renkleri tanımlamaya çalışmaktır.
Alıntı: Çetin yetkin

DURMAYALIM HEP SORALIM

Unutuldu.

Gündem kaydı.

Fotokopinin aslı bulunamadı.

Sıcak imza nerede?

Sadece Ergenekon savcıları ile polisin elinde olan belgeyi önce avukatın bürosuna gece gizlice koydular, sonra süzme sızdırma, vurma kollama gazeteciye verip yayınlattılar. Aynı gazetede yüzü kapatılarak fotoğrafı basılan bir yüzsüz generali de “Ordu’da darbeciler var, ben şahidim” diye konuşturdular. Yüzünü beyaz mürekkeple fotoşoplayıp isimsiz ve yüzsüz general konuşturarak sözüm ona TSK’nın yazdığı “AKP’yi ve Fethullah Gülen’i bitirme” belgesi, “AKP ile Fethullah Gülen’in TSK’yı bitirme” belgesine dönüştü.

Fakat belgenin aslı nerede?

Kim yazdı belgeyi?

Kaç kişiydiler.

Ordu’ya çamur mu atıldı?

Birinci adam kim?

Asıl rejisör kim?

Durmayalım. Soralım.

Çok önemlidir.
11-07-2009 Necati Doğru VATAN G.Z.T
Kullanıcı küçük betizi
mes
Üye
Üye

İletiler: 37

İletigönderen ulusalcı » Cmt Eyl 05, 2009 0:37

TSK sahte 'fotokopya'yi Abdullah Gül'e sorsun. O zat sahte evrak cikarma uzmani.

:lol:
Kullanıcı küçük betizi
ulusalcı
Üye
Üye

İletiler: 93

İletigönderen maydonos » Cmt Eyl 05, 2009 1:33

Mes, eger bir ulkede sinirlari baska ulkelere peskes ceken bir hukumet var ve askeriye buna dur diyemiyorsa ne dememi bekliyorsun? Bitmistir bitmis. Iste tekrarliyorum. Neden biliyor musun? Maaslarini bu hirsiz yolsuz (gayri resmi) hukumetten aliyorlar. Eger bu kadar medyanin oyuncagi olmaya evet diyorlar ve tarafgir gazetelerden asagilik sozler duyupta halen ses cikarmiyorlarsa.? Benim gibi bir yurtsever birisinden duysunlar birkezde.

Bu arada Ulusalci cok iyi bir noktaya deginmissin.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cmt Eyl 05, 2009 2:02

Askerin bütün bunlara müdahale etmemesinin sebebi "aldıkları maaşın kesilmesi" olamaz değil mi¿? Öyleyse bu gibi yorumlara ne gerek var maydonos¿?

Günümüzdeki Genelkurmay, "NATO'ya uygun hareket etmekle yükümlü" olduğunu benimsemiş. Onlara göre, Mustafa Kemâl'in askeri olmak, muhtemelen, "küreselleşen ve daralan dünyada" "geri kalmışlık"tır ya da "geçersiz" gözükmektedir. 30 Ağustos gibi günlerde, bir "resepsiyon" düzenlenir, millî nitelikli birkaç konuşma yapılır, sağa-sola boy boy özdeyişli levhalar asılır, gündemde özel olarak kendileri yeriliyorsa da kaşlar çatılır.

Meselelere, "yüksek stratejik algıları"ndan bakıp dünyadaki askerî, siyâsî ve hatta iktisadî çatışmaları gözlerler. Yazıkki, yürek ve vicdan olmadan beynin köreldiği gerçeğini öğrenememişler veya öngörememişlerdir. Böyle olunca, çuvalcıyla, "yüksek stratejik algıya" dayanılarak kol kola da girilebilir, stratejik örümcekler davet edilerek görüş ve öneri de istenebilir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen maydonos » Cmt Eyl 05, 2009 4:26

Ram; sonuc degismiyor, kursellesen dunya (kuresellesen somuru) temelinde hep para ve iktidar kavgasi yok mu? Sonuc biraz materyalist olacak ama "para" uzgun olarak yaziyorum bunu tabiki ama gercek. Peki bizim devletimiz bu olayin neresin de? Sonucta biraz insafsiz gibi bir elestiri gibi gozuksede ongorulerim yaniltmadi beni. Gelecekte sinirlari olmayan Dingo'nun Hanimi dersin Ahirimi dersin ne dersen de o hale gelecegiz. Bizi Osmanli gibi kullanacaklar. Heryere kanimizi dokecekler. Turk dedin mi yine yanlis anlasilan olacagiz. Kendi pis yuzlerini gostermemek icin bunu yapacaklar. Halen genislemekten ve buyumekten dem vuruluyor bazi aydinlar tarafindan birak genislemeyi artik Turkuz diyemeyecegiz. Oyle bir tuzagin icine cekiliyor ki Turkiye bunu goremeyenlere sasiriyorum. Umit ederim yanilirim. Hep birlikte seviniriz.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen İlteriş » Cmt Eyl 05, 2009 5:24

Ordu'nun bir sekilde bu sahte belgenin hesabini sormasi cok onemlidir, ancak bu hesap sormanin siddeti cok daha onemlidir.

Ordu'ya karsi "PSIKOOJIK BIR TEROR" uygulanmistir, ve ordunun buna karsi yaptigi tek sey var olmayan bir "HUKUK DEVLETI SINIRLARI" icerisinde hareket etmek olmustur! Bu bir "PSIKOLOJIK IC SAVAS"tir ve sinirlari "SAVAS HUKUKU" ile cizilmelidir.

Yani, Turk Silahli Kuvvetleri, kendisine kagit parcalariyla "TERORIST SALDIRI" duzenlemeye karsi en sert sekilde "MUKABELE ETMELIDIR"

Maydonos'un, bu kagit parcasinin pesinden gidilmemesi gerektigi yolundaki goruslerine katilmam mumkun degildir!

Bu kagit parcasi su anda "TURKIYE'DEKI IC PSIKOLOJIK SAVASIN KILIDIDIR". Bu kagit parcasinin sahteliginin ortaya cikmasi, olay henuz arastirilmaktayken TSK hakkinda toplum zihninde "darbeci, antidemokrat vb" algilar olusturmak amaciyla demecler patlatan Hukumet uyelerinin, onlara teknik destek saglayan F-Tipi polis ve istihbarat elemanlarinin, Adalet Bakanliginin, Basbakanligin, Bulent Arinc ve benzerlerinin, yandas medyanin ve tum "liberal" gericilerin "TURK SILAHLI KUVVETLERI'NE KARSI BIR KARALAMA KAMPANYASI ICINDE OLDUKLARINI" apacik bir bicimde ortaya koymustur!

Bu kagit parcasini hazirlayanlarin hicbir sekilde koruma gorememeleri icin ulke capinda kampanyalar yapilmalidir, bu olay surekli olarak gundemde tutulmali, ve F-Tipi polisin icraatlari halka, acik sekilde, bu gibi ornekler de gosterilerek anlatilmalidir ki, halkin nezdinde artik ulkede esas tehlikenin ulkenin kurumlari icten ice curutmekte olan "Tarikat Oligarsisi" oldugu genis bir kabul gorsun ve buna yonelik kitlesel tepkiler baslatilabilsin!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen maydonos » Cmt Eyl 05, 2009 13:13

Su an boyle bir tepki vermem hepinizi sasirtti biliyorum ama gelecekte anlayacaksiniz; duygusallik ve hepimizin bastaci ordumuz hakkinda soylediklerim agir geldi, kabul edilemez geldi. Ermenistanla yapilacak ve verilecek her tavizle dogu sinirimiz, dogudaki capulcu takimiyla yapilacak (demokratik acilimla!) dogu ve guneydogi sinirlarimiz, mayinli arazi satisi ile dogu ve guney sinirimiz, kibris konusu ile guney sinirlarimiz tehlike altinda, bu ne idigi belli olmayan hukumet benim sahsi dusuncem bu tip taktiklerle (kagit parcalari ile) oyalayarak TSK yi gemisini yuzdurmeye devam ediyor. Daha iki gun once yunanistanla it dalasi yasandi. Yani iceride zaten tarikatlar tarafindan kusatildi. Bu gercekleri goremeyen bir TSK artik bir evrak konusunda cikmis aciklama yapiyor, yarin cok gec olabilir. Dikkat ederseniz hukumetin acelesi var ve bu baklayi istemeden agzindan kacirdi sarali rte. Davutoglu ise "0" sorun adialtinda ayagi yanmis it gibi ulke ulke gezip ne oldugu bilinmeyen anlasmalara imza atiyor. Kontrol disi bir yonetimle karsi karsiyayiz. Dolayisi ile tum bu meseleler dururken bu zaten ne oldugu anlasilmis sahte oldugu kanitlanmis bir evrak hakkinda aciklamanin arti bu kadar detaylandirilmasi ilginc degil mi? Ayrica bu konu aydinlatilmasin diye bir mantigim da yok. Ama daha onemli konularda hicbir aciklama yapilmazken bu konuyu detaylandirarak aciklama yapmasi normal mi? Artik her sey bir mizansenmis gibi geliyor. Bizde burada bu kirli oyunu izliyoruz dusuncesi ban hakim oluyor.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen İlteriş » Cmt Eyl 05, 2009 13:49

maydonos yazdı:Su an boyle bir tepki vermem hepinizi sasirtti biliyorum ama gelecekte anlayacaksiniz; duygusallik ve hepimizin bastaci ordumuz hakkinda soylediklerim agir geldi, kabul edilemez geldi.

Hic alakasi yok, duygusallikla filan yazmadim 1 sayfa cevabi, ne anlatiyorum, zahmet edip oku diye yazdim.

maydonos yazdı:Ermenistanla yapilacak ve verilecek her tavizle dogu sinirimiz, dogudaki capulcu takimiyla yapilacak (demokratik acilimla!) dogu ve guneydogi sinirlarimiz, mayinli arazi satisi ile dogu ve guney sinirimiz, kibris konusu ile guney sinirlarimiz tehlike altinda, bu ne idigi belli olmayan hukumet benim sahsi dusuncem bu tip taktiklerle (kagit parcalari ile) oyalayarak TSK yi gemisini yuzdurmeye devam ediyor.

Bu konularda sen tepki gostereceksin vatandas olarak! Herseyi TSK'dan bekleyerek bu hale gelmemismiydik? Zamaninda duygusal davranip "Asker var birsey olmaz" deyipte, akli basina simdi gelip afallayan insanin verdigi tepkileri veriyorsun. Biz ise senin orduya olan asiri guvensizligini, gercekci bir bicimde (Nato baglantilari, yurtdisi egitimleri, silah tuccarlari ile dirsek temaslari vs gibi somut verilerin farkinda olarak) yillardan beri abartmadan dile getiriyoruz. Diyoruz ki, bakin toplumda Fethullahci bir kesim var, para topluyor, dershane yapiyor, cocuklari kazaniyor, Ey kendine Ataturkcu diyenler siz ne yapiyorsunuz "Ordu var, bisey olmaz" demekten baska! diye elestiriyorduk Ataturkcu gecinen insanlari, kusura bakma ama, sen dahil bu gibi insanlarin bugun sasirdigi seylere ben hic sasirmiyorum.

Sen olaylar arasinda baglanti kuramayacak kadar kapasitesiz bir insan degilsin.

* Ergenekon dedikleri operasyonu kimlerin duzenledigini!
* Kurt acilimi dedikleri seye altyapi hazirlayanin, "sagda solda asit kuyulari acip, bulduklari hayvan kemikleri yuzunden ortak dusman gordukleri Turk Ordusu'nun serefli komutanlarini, PKK IFTIRACILARININ beyanlariyla kimin tutukladigini!
* Ulkedeki tum hukumet muhaliflerinin telefonlarini kimin dinledigini!
* Butun bu beyin yikama seanslarini hangi merkezlerin hazirladigini!
* Bunlara inanacak hodukleri dershane ve isik evlerinde kimlerin yetistirdigini!
* Emniyet Genel Mudurlugu ve Istihbarat Daire baskanliginin kimler tarafindan ele gecirildigini!
* Polis Kolejinde Acilim toplantisini kimlerin duzenledigini!
* Erbil'de Kurt konferansini kimlerin duzenledigini!
* Turkiye'deki butun kurumlarin politika uretim asamalarinda hangi orgut tarafindan, ABD'nin istekleriyle uyumlu politikalar uretmeleri yolunda manupile edildigini!
* Etki ajanlarinin, nufuz casuslarinin kimler arasindan secildigini!

BILMEYECEK BIR YURTTAS OLAMAZSIN!

Eger bunlari bilmiyorsan ogren!

Basimiza gelen, ve getirilen her-sey! Istisnasiz Her-sey! Fethullahci Gladyo tarafindan tasarlanmaktadir ve uygulanmaktadir!

Bunu kucumsemekten daha buyuk bir ihanet olamaz!

ve bu KAGIT PARCASININ SAHTELIGININ UZERINE GIDILMESI!

ULKEMIZIN TEK HUKUKSAL KURTULUS YOLUDUR!

Bu kagit parcasi uzerinden hareketle!

1-) Bu kagit parcasini hangi polislerin oraya koydugu!
2-) Bu kagit parcasinin hangi gladyo hucresinde (ayni zamanda isik evi de olabilir) hazirlandigi!
3-) Bugune kadar bu cete tarafindan, buna benzer kac olay planlandigi, kac sahte belge uretildigi, kac fotomontaj yapildigi!
4-) Bu cetenin handgi yetkililer ve politikacilar tarafindan koruma altina alindigi!

gibi ulkem icin COK COK HAYATI konular ortaya cikarilabilir!

ve su an icin TURKIYE'NIN EN ONEMLI IC TEHDIT UNSURU OLAN F-TIPI ORGUT, BU SAYEDE COKERTILEBILIR!

Sen su anda, bu olayi kucumseyerek, F-Tipilerin en cok istedigi davranisi sergiliyorsun!

BU FALSOLARINI UNUTTURMAK ISTIYORLAR, ve sen buna istemeden destek oluyorsun!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen maydonos » Cmt Eyl 05, 2009 14:48

GokturkMehmet, TSK zaten bu konu ile ilgili gerekli hukuki islemleri baslatti. Ama hukuk islemiyor. Sorun bu.( Bu pacavra parcasi ile ilgili.). Bu olayi kucumsemiyorum kesinlikle. Kucumsemek degil bunu bir ayrinti olarak goruyorum. Bunu oyunun kucuk bir parcasi olarak goruyorum ve hatta bu konu ile ilgili alt kadrolarin kontrol edilmesi gerektigini dusunuyorum. Mutlaka alt kadrolarda bir fitnos kirintisi vardir diye yazmistim.

Ben burada TSK ya camur atmak icin yada aciz gordugum gibi bir durum yok. Yalnizca hersey cok garip geliyor. TSK dan birsey bekliyorum her kurumun gorevleri vardir, benimde vatandas olarak gorevlerim var. Askerin sinirlar konusunda aciklama yapmasini beklerken bu konuda ayrintili aciklama yapmasi anormal degilmi?

Fitnosla ilgili dusuncelerimi zaten biliyorsunuz ben buraya bugun yazan ve katilan insan degilim. Fitnos bile yazmak iltifat gibi geliyor artik. O yuzden yazmayacagim.

ART dahi haberlerinde "ordu kizdi" diye dil kullanarak haber yapiyor.Soylemek istedigim su ki son gunlerde gercekten cok gariplikler var. Dikkatinizi cekmeyebilir. Nihat Genc'in disinda net tavir koyan kalmadi. Bu cok ilginc gelmiyor mu?

Kimsenin kotu hissetmesini, benim art niyetli oldugumu dusunmesini ve birilerinin degirmenine su tasidigimi dusunmesini istemem. Bu konuda, bir duzine madde siralamissin, yazmisin. Tabiki bunlari biliyorum.

Ama gercek su ki hukuk var mi, yada uygulanabiliyor mu? Bunu sorgularsak, senin onerinin bu kosullarda nasil calisacagini dogrusu merak ediyorum. Hukukla nasil cozumlenecek. Bu hukumet varken nasil olacak. Bu hukumet giderse akepe, mehepe birlikteligi olacak diyenler cogunlukta ve bu birlikteligin Turk milletine mutluluk ve adalet getirecegine inanmiyorum. Hukukun islemeyecegine ve daha siki Islamofasit bir yonetime donusecegine inaniyorum. CHP nin durumu ise ortada. Iste tum bu dusunceler beni karamsar yapiyor.

TSK ise asil dik durmasi gereken konularda neden bu kadar sessiz kaldi. Neden?

Savas psikolojik dahi olsa arkadan gidilmez en azidan bir adim onde olunmasi gerekmiyor muydu?
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cmt Eyl 05, 2009 19:52

Aşağıdaki cevap,

Ram; sonuc degismiyor, kursellesen dunya (kuresellesen somuru) temelinde hep para ve iktidar kavgasi yok mu? Sonuc biraz materyalist olacak ama "para" uzgun olarak yaziyorum bunu tabiki ama gercek. Peki bizim devletimiz bu olayin neresin de? Sonucta biraz insafsiz gibi bir elestiri gibi gozuksede ongorulerim yaniltmadi beni. Gelecekte sinirlari olmayan Dingo'nun Hanimi dersin Ahirimi dersin ne dersen de o hale gelecegiz. Bizi Osmanli gibi kullanacaklar. Heryere kanimizi dokecekler. Turk dedin mi yine yanlis anlasilan olacagiz. Kendi pis yuzlerini gostermemek icin bunu yapacaklar. Halen genislemekten ve buyumekten dem vuruluyor bazi aydinlar tarafindan birak genislemeyi artik Turkuz diyemeyecegiz. Oyle bir tuzagin icine cekiliyor ki Turkiye bunu goremeyenlere sasiriyorum. Umit ederim yanilirim. Hep birlikte seviniriz.

Askerin bütün bunlara müdahale etmemesinin sebebi "aldıkları maaşın kesilmesi" olamaz değil mi¿? Öyleyse bu gibi yorumlara ne gerek var maydonos¿?

Bir yukarıdaki soruya bir yanıt değildir. Askerin, "aldığı maaş elinden gitmesin diye" meselelere müdahale etmediğini yazmışsın, bu mantıksız bir iddiadır. Hangi müdahalede ya da yönetime el koymada askerin maaşı kesilebilir ki¿? "Hadi biz yönetime müdahale ettik / hadi biz darbe yaptık, lütfen maaşlarımızı bize verin" mi diyorlar¿?
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen bezgin » Cmt Eyl 05, 2009 20:06

maydonos'a kismen katiliyorum.

Sahte belgenin hazirlandigi merkezde günde 10 tane belge hazirlaniyor diyelim. Ve bunu tek bir kisi hazirliyor. Belge merkez tarafindan medyaya dagitiliyor. Böylece bir kisinin hazirladigi belgeyle 70 milyon kisi mesgul ediliyor.

Bunun gibi sahte belgelerin hazirlandigi 10 merkez varsa ve bu merkezler hükümet tarafindan organize ediliyorsa, ordunun yaptigi is igneyle kuyu kazmaktan öteye gidemeyebilir.

Bence orduya düsen, manipülasyon merkezleriyle hükümet arasindaki baglari ortaya cikarmaktir. Cizgi savunmasindan, alan savunmasina dönülmelidir.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen avrasya » Cmt Eyl 05, 2009 22:19

Göktürk Mehmet'in söylediklerine katılıyorum.

Herşeyi orduya havale etmekle hiçbir şey çözülemez.
Ordu yapsın diye bekleyenler kendilerine sormalıdır , Ben ne yapıyorum ?

Ordu Millet beraberliği olmazsa ordu hiçbirşey yapamaz.

Mustafa Kemal Kurtuluş savaşını Milli iradeyi oluşturarak yaptı.

Ordunun önünü açacak ,elini kolunu çözecek olan, Ulusalcı yani Milli siyasi iradenin yaratılması olacaktır.
Bu iradeyi de Millet yaratmak zorundadır.
Çözüm Milli hükümettir.

Hukuğu yok etmek isteyenlere karşı , yine hukuk mücadelesi de sonuna kadar yürütülmelidir.

F tipi Gladyo nun iftiraları boşa çıkarılmalı , halka teşhir edilmelidir.
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x