Tuncay Milan'a imza attı mı?

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Ayberk » Çrş May 30, 2007 16:47

Semih R.Cabalar, Valla Hayırlı Uğurlu olsun İi Ki Gitti :D yav Onun Gibi Bir Oyuncu Yok'tu süperlig'te Takımları zorluyodu:D
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen Veled » Çrş May 30, 2007 16:48

PoLat, kesin bir durum yok kardesim gitti mi gitmedi diye iddaalar var ancak fenerbahçe kulübü elinde tutmak için bastırıyor.Yani anlayacağın bu haber tamamen iddaa niteliği taşımaktadır
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Ayberk » Çrş May 30, 2007 16:50

Semih R.Cabalar, Valla Bu kötü oldu işte :D

Milan'da Para bol Alır Alır Tuncay'ı :D
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen Ram » Çrş May 30, 2007 16:54

Ram, abimin tavsiyesini yerine getireceğim teşekkür ederim tavsiyen için.Benim söylemek istediğim elbette ki tuncay şanlı sol açık değildir ama oynadığı maçlarda hakkını vermiştir.Cihan konusunda haklı olabilirsin ama sabri sağ bek olarak oynadı hem alt yapıda hem de gs de yıllarca zaten fatih terimde ilk olarak kendisini sağ bek olarak oynatmıştır ama seninle bir konuda hemfikirim abi tunca şanlı sağ açık değil forvet olarak daha iyi oynayacaktır.Nitekim milli takımda bunu göstermiştir tuncay.Bu arada umarımm ifadeyi yanlış anlamadın bir daha kulllanmam söz bir de son olarak hakan ünsal gs de sağ bek oynadı abi tamam hücuma çok çıkıyordu bindirmeler yapıyordu ama önünde genelde ya hasan şaş oluyordu ya da emre belezoğlu aynı şey ümit özat içinde geçerli yani aslında benim savunduğumda şudur ki tuncay açık oyuncusu olarak her iki kanatta arkasında iyi bir sol defans oyuncusu olduğunda çok daha fazla randıman verebilir bunu ispatlamak adına sizden önder-tuncay ümit-tuncay ikililerinin maçlarına bakmanızı rica ediyorum saygılar

Semih R.Cabalar, Semih yanlış anlamazsan, futbol tartışmalarının boş olduğunu düşünüyorum, fazla vakit ayırmak da istemiyorum. Ama bu seferlik sıralayayım.

1-) Sabri alt yapıda da, Ümit Milli Takım'da da, ileride oynamıştır. Fatih Terim'in, zaman zaman onu geride oynatması; sağdaki tecrübeli oyuncuların çokluğundandır.

2-) Tuncay'ın "sağ açık" olduğu bir tartışma yapmadık. Öyle bir şey yok zaten.

3-) Hakan Ünsal'ın, sağ-geri oynaması, söz konusu dahi olmamıştır. Zaman zaman sol-geri olsa da, bu çok azdır. Hasan, H. Ünsal ve Ergün birlikte oynadığında, Hasan genellikle forvet görevi görürdü. Orta ve bindirme yapanlar, genellikle Ergün ve Hakan olmuşlardır. Ama zaman zaman, Hasan'ın çizgide oynaması, Hakan'ın geride kalmasına neden olmuştur.

4-) Emre Belezoğlu sol kanatta oynamadı. Orta sahanın, sol-iç kısmında, ya da ortasında görev aldı. Hatta Hagi zamanında, devamlı yer değiştiriyordu.

5-) Meselâ Maldini sol-geri oynamıştır son zamanlarda. İleri çıkmaz. Aynı yerin karşısında, yani sağda oynayan Cafu'ya bir de bak. Temelde aynı yerdeler ama, Cafu sağ-açık oynar. Gider, gelir.

6-) Son cümlen ise, ikili bir beraberliği anlatıyor, takım oyunu. Ben ise bireysellikten bahsediyorum. Bak R. Carlos'a, sol-açık, çizgiden bir kaptırdı mı, tutana aşk olsun. Keza Hakan Ünsal... Bu bireysel başarıdır. Ama Tuncay böyle değil, nedeni de açık, adam sola bağlı değil.

Noktalama işaretlerine bakmıyorum, derli toplu yazsan yeter zaten.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Veled » Çrş May 30, 2007 16:57

Ram, tamam abi anladım ne demek istediğini yalnışlıkla sağ açık yazmışım zaten :D teşekkür ediyorum bilgi için belki de ben yanlış hatırlıyorum yaşlandık okul stresinden
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Çrş May 30, 2007 17:28

bakin bu konu hakkinda konusmaya bile degmez, milan tuncay'i alirsa, bende imzama tuncay'in resmini koyarim :)
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Veled » Çrş May 30, 2007 17:33

checker854, alması mesele değil zaten kardesim bizim konustuğumuz tuncay nerede daha iyi oynar ve milanda oynayabilir mi benim fikrim milanda rahat oynar zaten italyan futbolu mücadeleye dayalı bu tuncayda fazlası ile mevcut :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Çrş May 30, 2007 17:47

bende tabiki gitmesini ve basarili olmasini istiyorum ama onlarin orta sahasina kisaca bir göz atalim: seedorf, gattuso, ambrosini, kaka, pirlo, gourcuff, brocchi, yani cok zor ve bence almazlar, alsalar bile, sonu okan-emre yada hakan sükür gibi olur

bu arada: tuncay'in posizyonu forvete dönük orta saha, forvet arkasinda ve solda oynayabilir, ama sahanin her yerinde basan bir futbolcu, bu nedenle serbest bilede diyebiliriz
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş May 30, 2007 17:49

checker854, dediğin gibi milan belkide almaz ama alırsa orta saha şunlardan oluşur kardes:
gattuso
pirlo
seadorf
tuncay
kaka

bence bu adamları kesecek orta saha yok ayrıca ambrosini de oynabailit o zaman tuncay ve kaka forvet arkası gibi oynar 4-3-2+-1 gibi olur aslında oynar ama milan alırmı muhamma hem bunu biz demiyoruz zaten italyan gazeteciler diyorlar
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen MeRaL » Prş May 31, 2007 10:22

yalnız tuncay ne igrenc bi adamdır ya,

röfleli saclarını bir yandan rüzgarda savururken bi yandanda habire sus isareti yapabilen (iyiki öğrenmiş,bi gun parmagı yapısık kalacak zaten),
sonra bunları yaparken bi arada bir baba hindi yi söyleyip kısa bi süre sonra aynı hindiyi milyonların hep bir agızdan söyleyerek geri iade ettiği ve bunu pasa pasa yutan öle güzide bi futbolcumuzdur,Milanlarda yapamaz o...
röfleli saclarını savuramaz morali bozulur....
üzgün adım İLeri marŞ .
Kullanıcı küçük betizi
MeRaL
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 754

İletigönderen Veled » Prş May 31, 2007 12:24

MeRaL, tuncay bugün türkiyenin gururudur en iyi oyuncuları arasındadır normal şartlarda biz denizli maçını oynamadan gs şampiyon oldu bu unutulmasın eğer biz denizli maçını normal şartlarda oynayabilseydik inanın bize gs nin hele hele sabri denen agresif futbol insanının iade edecek hiçbirşeyi olmazdı geçen yıl bence biz iki maçta da gs yi yenerek zaten en güzel cevabı verdik tuncayda türk futbolunun gururu olmaya devam edecek :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Prş May 31, 2007 14:46

MeRaL, manu 3-fb 1 ve tuncay golden sonra sus isareti yapiyor :kikirik: :kikirik:

Semih R.Cabalar, gecen sene 9 puani nasil aldiniz, önce onu acikla sonra denizli macina gec :wink:
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Prş May 31, 2007 14:56

checker854, yine mi el kol muhabbeti kardesim geçen yıl bana el ile attığımız gol gösterirmisin rica ediyorum :wink:
ayrıca tuncay o maçta sus yapmadı yapmışssa da zaten onun klasik sevinci tribünlere susun demesi doğal o maçı alabilirdik biz kalecimiz ve defansımz biraz dikkatli olsa :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Prş May 31, 2007 15:16

1) sen 05-06 sezonundan denizli örnegini verdin ve bende o sezon olanin cok ufak bir özetini yazdim

2) o mac daki gollere bakarsan, tuncay'in sus isaretini görürsün ve detayli bir arastirma yaparsan ingiliz sitelerin bu konuda o zamanlar dalga bile gectiginide görürsün

3) sizin kaleciniz ve defansiniz biraz dikkatli olsaydi, simdi sampiyonlar ligini almisdiniz zaten, uefa kupasini alamazsiniz, cünkü o sadece tesadüfen alinan bir kupa, sizin tabirinizle :wink:
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Prş May 31, 2007 15:19

checker854, :D ben uefa tesadüf demiyorum fener başkanı diyor unutma bu arada defans konusunda katılıyorum ayrıca geçen yıl gs de son dakikalarda çok maç kazandı bu unutulmasın ben sadece adalet istiyorum başka birşey değil :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x