Tuncay Milan'a imza attı mı?

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Veled » Çrş May 30, 2007 13:33

Transferi yılan hikayesine dönen Tuncay Şanlı'nın Milan ile anlaştığı ileri sürüldü. İtalya Basını'nda yer alan haberlere göre Milan Tuncay ile sözleşme imzaladı.

LİG TV İtalya temsilcisi Dündar Keşaplı'nın bildirdiğine göre İtalya Tuncay'ı konuşuyor. Bu haberlerin Silvio Berlusconi'nin de medya grubunda bulunan gazetelerde çıkması iddiaları daha da kuvvetlendiriyor. İtalya basını öte yandan önümüzdeki günlerde bu transferin noktalacağını duyurdu. Tuncay Yunan medyasına yaptığı açıklamada en iyi teklifin Olympiakos'tan geldiğini ve Milan'ın teklifinden haberdar olmadığını söylemişti.

Haber, İtalya'da haftalık yayım yapan "CONTRO CAMPO"da yer aldı. Bu dergi, Milan'ın sahibi Berlusconi’nin sahip olduğu medya grubuna bağlı olması nedeniyle özellikle kırmızı siyahlı ekiple ilgili yayımlanan transfer haberlerinin doğruluğu konusunda seçici davranıyor. Bu da, dergide yer alan haberlerin doğruluğunu artıran bir etken.

Dergide manşetten yer verilen haberde, artık Tuncay'ın sarı lacivertli kulüpten ayrıldığı ve Avrupa şampiyonu Milan ile imzayı attığı belirtiliyor. Sözleşmenin 4 yıllık olduğu bilgisinin de yer aldığı haberde, Tuncay'ın sezon başına alacağı ücretin de 2 milyon euro olduğu belirtiliyor.

Bu transferin eski Milan teknik direktorü Fatih Terim'in tavsiyesi ile gerçekleştiği yönünde bilgi veren dergi, Tuncay'ın kulübüyle sözleşmesi bitmesine karşılık başkanının sözleşme yenileme ve ücret artırma konusunda kendisine sunduğu teklifler karşısında henüz imzayı atmadığı ifade edildi.

Haberde Tuncay'ın kulübüne sürekli olarak "hayır" yanıtı vermesinin ve kısa süre içinde transferiyle ilgili gelişmeleri açıklayacağının söylemesinin de, Milan'la olan anlaşmasının bir belirtisi olduğu yorumuna yer verildi.

"Şampiyonlar Ligi şampiyonu kırmızı siyahlı kulüpte forma giyeceği kesinleşen Tuncay artık Ancelotti'nin kadrosunda" ifadesinin yer aldığı haberde, 13 Mayıs günü oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçına Milan'ın kulüp gözlemcilerinden bir yetkilinin geldiği ve Asbaşkan Galliani ve Ancelotti'ye olumlu rapor sunduğu yazıldı.

Haberde ayrıca Tuncay için hem ortasaha hem de forvette oynayabilecek yetenekte olduğu ve bu nedenle de takıma faydalı olacağı yorumuna yer verildi. Öte yandan haberde yer alan yorumlarda, Ancelotti gelecek sezon için Ronaldo, Inzaghi, Giardino, Eto ve Tuncay uzerine oyun kuracağı da öne sürüldü.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen checker854 » Çrş May 30, 2007 14:33

rüyalarda bulusuruz....

neyse artik kaka'yi silip tuncay'i oynatirlar :roll: :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Veled » Çrş May 30, 2007 14:41

checker854, :D buna gerek yok ki ikisi aynı anda bir takımda oynarsa ne olur düşünsene milan her yıl şampiyon olur hem ikiside farklı yerlerde oynuyor kaka forvet arkası tuncay sol açık :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Çrş May 30, 2007 15:18

Semih R.Cabalar, tuncay'mi yapacak milan'i italya sampiyonu? :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Veled » Çrş May 30, 2007 15:20

checker854, zaten potansiyelleri var hem tuncayı neden küçümsedin anlayamadım kardesim adam türkiyenin en formda oyuncusu iki üç mevkide oynayabiliyor gol atıyor savaşıyor bu adamı herkes oynatır kadrosunda
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Ram » Çrş May 30, 2007 15:23

Tuncayın mevkisi yok. Serbest oynarsa başarılı olabilir. Eğer Milan'a gittiyse, temennim İnter taraftarına herkesin önünde ana-avrat küfür etmemesidir. Çünkü oradakiler bunu asla affetmez.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Veled » Çrş May 30, 2007 15:25

Ram, tuncay sol açıkta hayatının en iyi maçlarını oynadı abi bence ayrıca şöyle bir orta saha düşünün pirlo gattuso seadorf ve tuncay önlerinde kaka :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Ram » Çrş May 30, 2007 15:37

Semih R.Cabalar, ya izlemiyorsun, ya da şaka yapıyorsun Semih. :) Sol açıkta iyi oynadığı maçlara bak, hepsi de düşük futbol seviyesi olan anadolu takımları. Tuncay, iyi takımlarla oynanan kaç maçta, oyundan çıkarıldı bir araştır istersen. Sol açıktaki şaşı Ümit dahi, -ki sağ ayağının dışıyla, soldan orta yaparak tarihe geçmiştir- Tuncay'dan çok daha başarılıdır. Karşı takımın, sağ-gerisi kaliteliyse, Tuncay'a şans tanımaz. Tuncay serbest oynadığında çok daha verimli. Hatta forvetin arkasında da iyi oynuyor, milli takımda görüyoruz.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Veled » Çrş May 30, 2007 15:41

Ram, tuncay her mevkide başarılı abi inan ki sol açıkta onlarca kez çıplak gözle izledim onu gol atıyor o dediğin şaşı ümite yardım ediyor :D pas veriyor herşeyi yapıyor üstelik derbi maçlardaki tuncaya bak o kadar çok koştu efor sarfetti ki takımın en iyisi idi tuncay sağda oynadığında da gerçekten iyi kanatta bence iyi oynuyor ama şunu söyleyebilirim ki forvet oynasa daha verimli olur en azından kafasında defans yapmak değil sadece gol atmak olur :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Ram » Çrş May 30, 2007 15:51

Semih, önce şunda bir karar noktasına varalım. "Sol açık" dediğin, R. Cabalar, pardon :twisted: R. Carlos gibi, H. Ünsal gibi, Ü. Özat gibi olur. Hem defansta, hem orta sol kanatta, hem ileri sol kanatta. Bu çizgide gelip gider. Tuncay ise, asla bu çizgiye bağımlı kalmadı, kaldıki bu çizginin defans kısmında yer almadı. Tuncay, sol kanada hapsedildiğinde, karşısındaki oyuncu kaliteliyse hiçbir şey yapamıyor. Kulübeye çekiliyor. Hâlbuki, yerini değiştirmeleri yeterli olur. O senin bahsettiğin maçlar, derbi maçları veyahut kaliteli takım ile karşılaşmaları değil ne yazıkki.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Veled » Çrş May 30, 2007 16:00

Ram, bence türkiye ligi kaliteli lig abi özellikle mücadele anlamında bu yıl iyi idi gel senle lig takımlarının sağ tarafta oynayan oyuncularına bakalım istersen gs sağ tarafta sabri hasan şaş ya da cihan sabri ki iki gs maçında tuncay iyi oynadı oyundan alınmadı biliyorsun beşiktaş sağ taraf ali tandoğan mustafa doğan geride onların önünde burak yılmaz ki ronaldoya benzetiliyor stili tuncay özellikle inönüdeki maçta mükemmel oynadı trabzon sağ tarafta gökdeniz karadeniz ve onun arkasında ufukhan ki kendisi ümit milli takımın en iyi oyuncularından bir tanesi tuncay o maçta bir gol attı izmirdeki maçtı ve ilk yarıdaki maçta da hafızam beni yanıltmıyor ise appiah ve aurelioya asistleri tuncay yapmıştı 2-1 almıştık bunun yanından anadolu takımlarına bakalım sivasspor bizi çok zorladı kadıköyde 2-2 kaldık onların sağ tarafıda çok iyi sağ bekte yasir onun önünde bizim eski oyuncu gürhan oynuyor tuncay o maçta bir gol bir asist bu liste uzar yani dediğim gibi tuncayın rakipleri iyi oyunculardı
diğer eleştirine gelince tuncay kesinlikle sol taraf oyuncusu değil ancak arkasındaki oyuncuda sol bek değildi biliyorsun senin verdiğin örneklerde mesela bir hakan ünsalın önünde oynasa tuncay daha verimli olurdu bir de şunu söyliyim tuncay ileri uç oyuncusu ama kanadında hakkını veriyor bence tüm maçlara bir daha bakarsan ne dediğimi anlarsın :wink: bu arada roberto cabalar güzeldi :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Ram » Çrş May 30, 2007 16:13

Semih R.Cabalar yazdı:Ram, bence türkiye ligi kaliteli lig abi özellikle mücadele anlamında bu yıl iyi idi gel senle lig takımlarının sağ tarafta oynayan oyuncularına bakalım istersen gs sağ tarafta sabri hasan şaş ya da cihan sabri ki iki gs maçında tuncay iyi oynadı oyundan alınmadı biliyorsun beşiktaş sağ taraf ali tandoğan mustafa doğan geride onların önünde burak yılmaz ki ronaldoya benzetiliyor stili tuncay özellikle inönüdeki maçta mükemmel oynadı trabzon sağ tarafta gökdeniz karadeniz ve onun arkasında ufukhan ki kendisi ümit milli takımın en iyi oyuncularından bir tanesi tuncay o maçta bir gol attı izmirdeki maçtı ve ilk yarıdaki maçta da hafızam beni yanıltmıyor ise appiah ve aurelioya asistleri tuncay yapmıştı 2-1 almıştık bunun yanından anadolu takımlarına bakalım sivasspor bizi çok zorladı kadıköyde 2-2 kaldık onların sağ tarafıda çok iyi sağ bekte yasir onun önünde bizim eski oyuncu gürhan oynuyor tuncay o maçta bir gol bir asist bu liste uzar yani dediğim gibi tuncayın rakipleri iyi oyunculardı
diğer eleştirine gelince tuncay kesinlikle sol taraf oyuncusu değil ancak arkasındaki oyuncuda sol bek değildi biliyorsun senin verdiğin örneklerde mesela bir hakan ünsalın önünde oynasa tuncay daha verimli olurdu bir de şunu söyliyim tuncay ileri uç oyuncusu ama kanadında hakkını veriyor bence tüm maçlara bir daha bakarsan ne dediğimi anlarsın :wink: bu arada roberto cabalar güzeldi :kikirik:

Öncelikle bir abin olarak, seni dil bilgisi kuralları çerçevesinde yazmaya davet ediyorum. :) Böyle çok karışık olmuş.

Bak, ben ne demişim¿? -> Sağ-geri (sağback) Sen Hasan ve Sabri'den bahsediyorsun. Bunlar hücûm oyuncuları. Cihan'a gelince, sence Cihan'ı burada yazman komik olmamış mı¿? Cem Uzan esprilerine konu olmuş bir kazmayı, herhalde iyi bir sağ-geri olarak sunmuyorsun bana. :) İyi bir geri oyunsu örnek ver, Tuncay'ın başarısını göster, ondan sonra konuşalım bunu. Tuncay'ın arkasında Ümit Özat yok mu¿? Hakan Ünsal ile aynı mevkide oynuyorlar. Arkasındakinin sol-geri olmasının önemi yok, ben böyle bir şey demedim. Ayrıca, Hakan Ünsal sol-açıktır, defansta asla çakılı kalmamıştır, keza R. Carlos. Ben çoğu maçını izledim Tuncay'ın. Bence başarılı değil, tabiki kaliteli oyunculara karşı, tabiki sol kanatta.

Son olarak; bana şu ifadeyi kullanmamanı rica ediyorum. :arrow: " :wink: " :)

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Veled » Çrş May 30, 2007 16:20

Ram, abimin tavsiyesini yerine getireceğim teşekkür ederim tavsiyen için.Benim söylemek istediğim elbette ki tuncay şanlı sol açık değildir ama oynadığı maçlarda hakkını vermiştir.Cihan konusunda haklı olabilirsin ama sabri sağ bek olarak oynadı hem alt yapıda hem de gs de yıllarca zaten fatih terimde ilk olarak kendisini sağ bek olarak oynatmıştır ama seninle bir konuda hemfikirim abi tunca şanlı sağ açık değil forvet olarak daha iyi oynayacaktır.Nitekim milli takımda bunu göstermiştir tuncay.Bu arada umarımm ifadeyi yanlış anlamadın bir daha kulllanmam söz bir de son olarak hakan ünsal gs de sağ bek oynadı abi tamam hücuma çok çıkıyordu bindirmeler yapıyordu ama önünde genelde ya hasan şaş oluyordu ya da emre belezoğlu aynı şey ümit özat içinde geçerli yani aslında benim savunduğumda şudur ki tuncay açık oyuncusu olarak her iki kanatta arkasında iyi bir sol defans oyuncusu olduğunda çok daha fazla randıman verebilir bunu ispatlamak adına sizden önder-tuncay ümit-tuncay ikililerinin maçlarına bakmanızı rica ediyorum saygılar
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Ram » Çrş May 30, 2007 16:40

Semih R.Cabalar, seninle alâkası yok, o ifadeyi pek sevmiyorum da. :)
Bu arada, yazdığın yazı yanlışlarla dolu ne yazıkki. Neyse... :)

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Veled » Çrş May 30, 2007 16:41

Ram, noktalama işaretleri konusunda yanlışlarım olmuş olabilirim.Ancak okursun diye hemen acele ederek yazmaya çalışıyordum.Kusurumuz olduğu için özür dilerim.Ancak konuştuğumuz konu bazında bir yanlışım oldu ise duymak isterim
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Sonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x