Tuncay Milan'a imza attı mı?

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen alp » Çrş Haz 13, 2007 22:06

tuncay Middlesbrough a imza atmadımı.daha ne tartışıyorsunuz.
herhalde rüyanızda gördünüz tuncayın milana imza atmasını.
o rüya bitti uyanın
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye

İletiler: 335

İletigönderen checker854 » Çrş Haz 13, 2007 22:07

bence oynayamicak, hemi o orta sahada süper isimlar var, ortada da tuncay yaziyor :kikirik: :kikirik: yani ortami fena bozmus, yaw bu akla mantiga uyuyormu, bir yanda kaka seadorf, pirlo, gattuso gibi adamlar varken, tuncay'i alip ne yapsin bir takim
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 22:08

alp, ne rüyası yahu ben tuncayın milanda oynayabileceğini düşünüyorum biz en azından sizin gibi fazla rüya peişinde değiliz zaten rüyalar değil gerçekler önemlidir bizim için tuncay konusundaki gerçek de şudur ki tuncay şanlı her zman türkiyenin gururu olacaktır her zaman bu böyle olacak
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen checker854 » Çrş Haz 13, 2007 22:10

ne zaman gururu oldu ben kacirdim galiba, neyse boro gibi bir takima gidecegini yazmistim öyle oldu, gercekler ortada, semih sanada hayallerinle iyi eglenceler dilerim, artik milan'da orta sahayi düzenlersin
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 22:14

checker854, üslubunu hiç doğru bulmuyorum kardes ben sana karşı saygılı konusmaya çalışıyorum ama öyle inan bana avrupadaki herkes türkiyenin en iyi oyuncusu olarak lanse ediyorlar adamı ayrıca milli takım için yaptıkları ortada fb nin avrupada en çok gol atan oyuncusu avrupada yükselen bir değer tuncay ben hala diyorum ki bu kadro ilerde milanda tuncay ile kurulur eğer hayallerden bahsedecek de canaydının figolu costa lı gallardolu insualı kadrosundan bahsdelim 5 senedir getirdiniz adamları
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen alp » Çrş Haz 13, 2007 22:15

Semih R.Cabalar, bilgisayar oyunlarda alırsın artık tuncayı milana .yoksa başka türlü gideceği yok artık.

tuncay bakalım ingilterede o sus işaretini yapabiliyormu.gerçi yapamayacak çünkü forma şansı bulupta gol atacak zor iş
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye

İletigönderen checker854 » Çrş Haz 13, 2007 22:18

yine kimlerden aliyorsun bu bilgileri bilmiyorum ama fazla inanma, hergün ingiliz gazetelerini okuyorum, 4 senedir fransizca görüyorum, fransiz gazetelerde en azinda neler hakkinda konusuldugunu biliyorum, ayrica almancaylada digerlerini hallediyorum zaten, tuncay'in avrupaya transfere ne kadar yanki buldu biliyormusun?

tuncay milana gitmeyecek, daha dogrusu almayacaklar, aziz yildirim bile gittigi takimla dalga gecti resmen
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 22:22

checker854, anladığım kadarıyla siz yine ittfak yapıp fenerin üzerine geliyorsunuz tamam kardes sen çok biliyorsun daha fazla bişi yapmıycam sizi oraya 6 sendir adam yollayamıyorsunuz ingilterede tuncay yükselirken ben görürüm sizi
alp, göreceğiz bakalım kimlere gol atacak hep birlikte göreceğiz şanlı orda daha kimlere gol atıp kimleri susturacak hani size yaptğından göreceğiz

tartışmayı uzatmayacağım çünkü düşünceleriniz fener aleyhine düşmnalık sadece konusmaya gerek yok ben bir türkten gurur duyarım siz alay edersiniz sorun burda

hayırlı akşamlar
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Çrş Haz 13, 2007 22:24

ben dogrulari söylüyorum, benim dediklerim cikiyor ve simdi baska konulara saparak kurtulmaya calisiyorsun, bu kadarinada inanmiyorum
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen alp » Çrş Haz 13, 2007 22:33

semih ne fenerbahçeyi nede febeli futbolcuları seviyorum
(nefret ediyorum bazılarından başında tuncay geliyor bu nefret ettiğim febeli futbolculardan).

sen diğer konuda sizin elinizde aldığımız futbolcudan dalga geçeceksin ben susacam.
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 22:35

alp, işte bunu anlamıyorum nedir bu nefret futbol hususunda tuncaydan neden nefret ediyorsun size çok sus işareti yaptığı için sanırım abi şunu unutma her zaman türkiye önemlidir fb bjk ya da gs değil
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen alp » Çrş Haz 13, 2007 22:38

Semih R.Cabalar, Türkiye önemlide bu febe nin elinde değil.fb sayesinde az dalga geçmiyorlar bizden.iyike gs uefa ve super kupayı almış yoksa avrupada ne haldeydik febe yüzünden
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 22:40

alp, tamam da ilerde başarılı olsak mutlu olmayacak mısın peki ben mutlu olmayacakmıyım bjk uefa yı alsa iş bu değil bizim türk taraftarının sorunu diğer takım oyuncularından nefret ediyor olmmaız bu sorunu aşmamız gerekir
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen shadow39 » Prş Haz 14, 2007 19:57

En azindan Hakan Sukur gibi gittigi heryerden kovulmayacak :mrgreen:
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Veled » Prş Haz 14, 2007 20:18

shadow39, :mrgreen: haklısın murat abi ama ben inanıyorum bu adam başarılı olacak isminin önüne ne şaban ne de torinolu yazılacak :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x