Tuncay Milan'a imza attı mı?

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen checker854 » Prş May 31, 2007 15:20

gs'nin son dakikada gol atmasinin adaletle ne alakasi var anlamiyorum :kikirik:

uff yine 05-06 fenerbahce arsivimi burada paylasmak istemiyorum :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Veled » Prş May 31, 2007 15:22

checker854, son dakikada haksız yere kazanılan goller diyorum kardes bu yıl aynısı bize de yapıldı bende onları paylaşmıyım boşber :D konu çok dağıldı kardes tuncaydan konusalım istersen :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen checker854 » Prş May 31, 2007 15:31

bence bu sene herkese ayni oranda yanlis kararlar verildi ama 05-06 sezonunda fener leyhinde cok karar vardi

tuncay konusuna geri dönelim
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Prş May 31, 2007 15:34

checker854, :D eyvallah sen ne diyorsun olimpiyakos olayına bence orda oynayacaksa hiç gitmesin :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Prş May 31, 2007 15:43

bencede olypiakos'a gitmesin, sonu zenit'e giden fatih tekke gibi olur

gidecekse almanya-italya-ispanya yada en iyi takdirde ingiltereye gitsin
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Prş May 31, 2007 15:44

checker854, aynen katılıyorum fenerden iyi takım değil yunan takımı ben ingilterede oynamasını isterdim açıkasçı ayrıca tuncayın sitlini ingiliz sistemine çok uygun ama ispanyada pek tutunamaz gibi geliyor bana
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen MeRaL » Cum Haz 01, 2007 10:23

Semih R.Cabalar yazdı:MeRaL, tuncay bugün türkiyenin gururudur en iyi oyuncuları arasındadır normal şartlarda biz denizli maçını oynamadan gs şampiyon oldu bu unutulmasın eğer biz denizli maçını normal şartlarda oynayabilseydik inanın bize gs nin hele hele sabri denen agresif futbol insanının iade edecek hiçbirşeyi olmazdı geçen yıl bence biz iki maçta da gs yi yenerek zaten en güzel cevabı verdik tuncayda türk futbolunun gururu olmaya devam edecek :D

valla semih hiç kusura bakma tuncay ne bugun ne de daha once Turkiyenin gururu filan diil-diildi,Turkiye nin gururu diyince
cok baska futbolcular geliyo insanın aklına....
ayrıca sizin alamadığınız her mac normal sartlar altında değildir zaten oda ayrı bi konu zaten,ama haklisın normal sartlar altında diildi mac 16 dk uzatma oynamanıza ragmen yinede alamadınız macı,bu sezonda denizli macınızı gorduk sanırım en guzel cevabı almıs oldunuz..Tuncayın devam edeceği tek sey saclarını savurmak,baska numarası yok....
üzgün adım İLeri marŞ .
Kullanıcı küçük betizi
MeRaL
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 754

İletigönderen checker854 » Çrş Haz 13, 2007 21:37

gercekleri yazmisdim, herkes kizmisti, ne oldu? tuncay nereye gitti? ingiltere'nin ikinci-ücüncü sinif takiminda ne isi var? milan kaka'nin yaninda tuncay'i oynatacakti :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 21:42

MeRaL, futbol konusunda eğer sadece futboldan konusacaksan konusalım sizin kabul etmediğinizi avrupa kabul ediyor diyor ki tuncay türkiyenin en iyi türk futbolcusu diyorlar hatta ve hatta övüyorlar adamı geçen yıl denizlide olanları gördük evet o maç her yerde iptal edilir ama bizim fedarasyonda akrabamız yok :D
he bu arada saç demişken hasan şaş da kafasında saç bırakmadı sinirden ona buna sataşmaktan hatırlatayım dedim :D
checker854, eğer biz sana milan alacak dediysek gel eleştir ben diyorum ki o adam o takımdan daha iyi takıma gidecek ve herkes görecek sen sevinmiyorsun türkiye den ingiltereye adam gitti türkiyeyi temsil edecek diye neler diyorsun ben hala diyorum ki kaka tuncay ikilisi süper olurdu ayrıca kimse boro ya vasat takım diyemez orda oynayan oyuncular gs ile 10 maç yapsa 8 ini alır
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Çrş Haz 13, 2007 21:46

ne deyim, hayallerde bulusuruz artik, senin iddaalarin var benimde var, ama nedense benimkiler cikiyor, artik baska söze gerek yok :roll:
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 21:51

checker854, seninkiler çıkıyor çünkü sen diyorsun ki fener oyuncusu ya bir yere gelmesin naparsa yapsın gidemesin diyorsun ama ben diyorum ki türkiyeyi temsil edecek ya seviniyorum eğer adam gs de olsa yine aynını yapardım çünkü ben gs uefa şampiyonu olduğunda sevinçten ağlamış bir insan olarak bunları söylüyorum rüyalarda buluşacaksan siizn iyi takım kurma hayallerinizden başlayalım o zaman tuncay şanlı iyi takımlarda oynayacak boro dan sonra hatta belki gidemez dediğin milana da gidecek ben buna inanıyorum boro da kötü takım değil kadroya bak viduka yakubu mendiata reiziger swarzer bu oyuncula türkiyede banko oynar hatta rosenbek gs alsa onu sevinçten deli olur şunu da unutma önemli olan gelecek saygı duyarım uefayı aldınız ama geçmişi ile sürekli övünüp geçmişsten ders çıkarmayanlar gelecekta başarılı olamazlar o geçmişlerini hatırlarlar sadece önemli olan başarıları sürekli kılmaktır
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Çrş Haz 13, 2007 21:56

konuyu saptirma, sanki ben türk futbolcularin avrupaya gelmesini istemiyorum!

ayrica biraz gercekci olalim, tuncay milan'da OY-NA-YA-MAZ, ben futbol konusuyorum, icimdeki türklük ruhunla tuncay dünya stari, maradona veliahti, milan oyuncusu falan demiyorum! ki aslinda bende bunlarin olmasini cok isterdim

ama bir mucize olmadigi sürece tuncay boro'da oynar sadece ve fazlada üste cikamaz, milan, real madrid haberleri mansetlerdeyken dedim ben bunlari, tuncay avrupanin büyük kulüblerine gidemez diye, o zamanda kizan cok olmusdu, simdi benim söyledigim cikti, cünkü biraz futboldan anliyorum ve tahmin edebiliyorum neler olacagini ve yine bana kiziyorsunuz, iyi bende artik fikrimi söylemeyim, tuncay seneye milan'da :roll: :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 21:59

checker854, bende diyorum ki o adamı birçok avrupa kulübü gelecekte almak için yarışacak ayrıca milanda kendisine teklif yaptı ancak tek sorun tuncayın teknik olarak iyi olmaması pek fazla ilerde o da olacak hatta tuncay ingilterede boro da öyle bir oynayacak ki arsenal bile kendisine teklif yapar ilerde görürsünüz bunu hem bir türk olarak hem bir fenerli olarak hem de futbolu seven biri olarak söylüyorum o çocuktaki yürek avrupada birçok oyuncuda yok :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen checker854 » Çrş Haz 13, 2007 22:00

tamam kardes istedigine inanabilirsin, ama tuncay milan, arsenal, inter, real madrid gibi kulüblerde oynayamaz, simdiden söyleyeyim

sen milana gider demistin, ben gitmez demistim yani ilk raund zaten benim :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Haz 13, 2007 22:02

checker854, ben bu yıl gider ya da tuncay milanda demedim ama diyorum ki keşke alsalar da adam orda banko oynar şu orta sahaya bak
gattuso
pirlo
seadorf
tuncay
kaka

bence harika olurdu ve ilerde olacakta tuncay böyle bir takımda oynayacak :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x