'Türkler giremez. Defolun!'

Genel & Güncel Konular

İletigönderen hirbo06 » Pzt Oca 26, 2009 9:36

maydonos yazdı:turkiye sinirlari icindeki araplari kastetmedigim acik bir sekilde ortada..ingilizlerle isbirligi yapanlardan konu ediyorum.neyi kastetdigim belli..turkiyede su anda arap kultur ve politikalarinin nelere mal olduguda ortada...onlarin beslemelerinin bize neler yaptigida ortada...olaya sirf bati emperyalizmi uzerinden bakarsaniz olmaz, araplarda emperyalisttir..

Maydonos,
Turkiye'de ki araplari kastetmedigini ve o konuda benimle benzer dusundugun inancindayim. Ingiliz'lerle isbirligi yapanlar konusunda ise bizim acimizdan (Turkiye) yine haklisin (Arap milliyetciligi yonunden farkli yorumlar yapilabilir). Turkiye'deki arap sempatizanlarinin ve arap usaklarinin bizlere verdigi zarar konusunda da haklisin, katiliyorum. Her olayi ise ulkemiz/milletimiz yararina veya zararina her yonuyle incelemeye calisiyorum aklim erdigince. Ilk gonderilen mesajdaki haber'in son paragrafina tekrar dikkat cekmek istiyorum. Dikkatli okunursa gorulecegi gibi haberi verenin de ard niyetli, irkci bir yaklasim sergilemedigi inancindayim. Ne var ki bizlerdeki 1.ci Dunya ve Kurtulus savasi evresinde hicbir ulustan "direkt" yardim gormemis olmamizin uzuntu ve terkedilmislik duygusu mesajlarimiza yansimakta. Elbette neler oldugunun bilinciyle, tarihimizide iyi bilip degerlendirerek, mevcut dunya duzeni icersinde ulkemizi ve milletimizi bu cendereden nasil cikarir ve ileriye gotururuz dusuncesindeyiz hepimiz.

Refah Sınır Kapısı'nda mahsur kalan Yeryüzü Doktorları Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Kerem Kınık, şöyle konuştu: 'Bizim burada olduğumuz dönemde İrlandalılar, Fransızlar, Malezyalılar Gazze'ye geçerken, hiçbir Türk'ün geçmesine izin verilmedi. Mısır istihbarat yetkilileri 'defolun', 'Türkleri istemiyoruz' diyerek hakaret ettiler. Daha önce İsrail'den, Erez Sınır Kapısı'ndan Gazze'ye yardım götürmüştük. İsraillilerden bile böyle muamele görmedim. Mısır vatandaşları ile hiçbir sorunumuz olmadı. Savaşın ilk günlerinde Mısır Kızılayı ile işbirliği yaparak Gazze'ye 43 tonluk tıbbi yardım malzemesi ve 12 ambulans sokmuştuk. Ancak şimdi Gazze'ye Türk vatandaşı girmek isteyince sorun çıkardılar. Bu tavır birden oluştu. Mısırlı yetkililerin, Türk hükümetini istemediğini düşünüyorum. Gazze'ye giriş yapana kadar bekleyeceğiz.'

Elbetteki Misir'da da , dunyanin baska bir ulkesinde de Turk milletinin temsilcisi Turk hukumetidir. Turk hukumetine saygisizlik Turk milletine saygisizliktir. Ancak, bu saygisizligi yapan ne Arap irkidir ne Misir halkidir. Haberde de verildigi uzere yapan, Misir hukumetidir, Misir gizli servisidir... Misir vatandaslarindan olumsuz bir yaklasim gorulmedigi' de haberde belirtilmis. Hukumetler ve yoneticiler baki olmadigi gibi yanlis politikalar uretmeleride olasidir. Hukumetlerinin su veya bu zamanda tutunmus oldugu yanlis poltikalardan o milletlerin kendileri de aci cekmektedirler, cevrelerine de zararlari olmalari muhtemeldir. Ne varki onlarin yanilmisliklari, iclerinde aldatilmis olanlarin oldugu gercegi onlara top yekun hakaret etme hakkini bize vermez. Her milletin kendi hatalarinin ceremesini cektigi asikar ve dileyelim ki biz biraz toplum olarak bunlarin bilinciyle hareket edebiliriz. Ancak uzulerek gozlemledigimiz gibi ne hukumetimizin gittigi yol iyi bir yol, ne milletimizin bilinci ve tepkisi bu gidisati engelleyebilecek duzeyde. Allah sonumuzu hayir etsin, tez zamanda bu AKP hukumetini ve zihniyetini basimizdan alsin...(Goruldugu uzere artik olayi Allah'a havale eder oldum, milletime olan guvenimin ve onun sagduyusuna olan inancimin ne kadar torpulendiginin de belgesi gibi, neyse belki yaza yaza , beyin cimnastigi yapa yapa, kendimize bir umit isigi dogururuz kimbilir)
Saygilar
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Oca 26, 2009 9:50

Osmanli ve Islam masallariyla buyumus bi millete durumu anlatmak zor tabi!

Bu saskin arkadaslar, Ortadogu ve Afrika Araplarini iyi tanisinlar,
Turk tarihini dogru ogrensinler, bunlar bizden nefret ederler.
Yahudilerden ettikleri kadar eder, bilmeyenler ogrensin.

Konunun özü budur.

Onlarca kez Mısır'a gittim.Her seferinde havaalanında Türk olduğum görüldüğünde ayrıca bir tarafa çekilip valizlerimle birlikte didik didik arandım.

Yanlış anlaşılmasın,Mısır düşmanı değilim ama bu muamele ile dünyanın hemen her yerinde karşılaştığımı da bilmenizi istiyorum.Daha sonra detaylı yorum yazacağım.Sevgiler.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen maydonos » Pzt Oca 26, 2009 9:54

ben yurt disinda yasamadan once sizler gibi iyi niyetli ve hep kardeslik, diger milletlerle dostluk hep pembe hayallerim vardi.ne zaman ki yurt disinda yasamaya basladim anladimki o evrensellik dusunceleri hep hayalmis.hic milliyetcilik duygularimda bu denli depresmiyordu.disarda yasayan insanlar anyayida konya yida maalesef kisa zamanda ogreniyor..hepimize kolay gelsin..bendende tum arkadaslara saygilar..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen lamenomad » Pzt Oca 26, 2009 13:25

talat pasa 1 yazdı:Bakiyorumda yorum yazan arkadaslar sucu araplara ativermis.
Yok öyle isin kolayina kacmak.
önce bagimsiz bir Ülkae olalim.
Sonra Araplari elesdirelim.

Bir ülkenin komutanlari Intihar ediyorsa Neden etdigini arasdirip bulmamiz gerek.
Araplara küfür etmek kolay.
-F tipi Örgütlenme yi hesapa katma
Apo Sorgulayan komutani iceri at.
Sonrada baska Ülkelerde sayig bekle.

kusura bakmayin Hic bir devlet böyle bir devlete saygi duymaz.

deniz Fenerine neden izin versinler-Hakli degillermi.

Türk kizilayinin yetkilerini elinden alirsan onu F tipi Kuruluslara verirsen
Hic bir yerde sana saygi duymazlar.

Evet Arkadaslar
Türk kizilayinin Tarihde giremedigi bir yer varmi?

Deniz Fenerini almalari zaten aptallik olur.

Tamamen katılıyorum. Maalesef Recepin lambaları :idea: Türkiyeyi ışıksız koydu. 1000 yıllar yanan o ışık bugün Türkiyede yanmıyor, Türkiyede yanan AK lamba ışığı.
"Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"
Kullanıcı küçük betizi
lamenomad
Üye
Üye

İletiler: 14

İletigönderen İlteriş » Pzt Oca 26, 2009 14:27

CetinTas Yazmis;

Alıntı:
Osmanli ve Islam masallariyla buyumus bi millete durumu anlatmak zor tabi!
Bu saskin arkadaslar, Ortadogu ve Afrika Araplarini iyi tanisinlar,
Turk tarihini dogru ogrensinler, bunlar bizden nefret ederler.
Yahudilerden ettikleri kadar eder, bilmeyenler ogrensin.

Konunun özü budur.

Degerli CetinTas,

Buradaki herkes Araplarin, ozellikle Suudileri ve benzer anlayistaki Araplarin Turklere dusmanlik beslediginden haberdar. Ancak benim de burada itiraz ettigim husus, bazi arkadaslarimizin "Tum Araplar Serefsizdir" gibi Irkci bir yaklasim ortaya koymalari. Bu ulkede vatanina, bayragina, ulkesine bagli 100 binlerce Arap kokenli yurttasimiz var, bunlarin buyuk cogunlugu da Ataturk Milliyetcisidir. Bu ayibi onlara nasil yapariz, soylenen konularin tamaminda hemfikirim, ancak bu "butun Araplar veya butun su irktakiler soyledir" seklinde bir anlayis akildisidir. Bu davranis GS mac kazandiginda bile sevinen O Araplarin; sahte Musluman irkdaslari gibi dusunmeyen, Turklere karsi dostluk ve kardeslik hisseden pek cok insanin dostluguna dusmanlikla karsilik vermek gibidir, bu zaten biz Turklerin dogasina aykiridir, bizler Irkci degiliz, kulturumuzu, benligimizi ve degerlerimizi seviyoruz, bizim milliyetciligimiz budur. Dunyadaki Araplar arasinda bile Turkleri seven bir azinlik varken, ifadelerimizi, ulkemizi canindan cok seven Arap kokenli dostlarimizi incitmemek adina daha ozenli secemez miyiz? Bence bu daha onemli bir meseledir, bizim insanligimizla, Turklugumuzle ilgili bir meseledir.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen erkansenturk » Pzt Oca 26, 2009 14:43

MISIR DEDİĞİN KİM?
==============
İlkönce bunu anlayalım!
Bugün MISIR İngiltere ve ABD'nin bir uydusu!
Hiç söz hakkı olamayan ve de hür olmayan bir ülke!
ABD işin içinde olunca İSRAİL'de işin içindedir!
İSRAİL işin içindeyse, o ülke müslüman olmuş ne yazar? Hiç hükmü yok!
(Türkiye'nin durumu ne acaba?????)

Medine'de bir ingiliz casusunun kandırmacasına bakın! Diyor ki,"Türk askerleri midelerinde altın kaçırıyorlar!" Bunu üzerine araplar yakalayabildikleri Türk askerlerinin midesini yarıyorlar ve altın arıyorlar!
Araplar böyle bir millet işte! Hz Muhammed sav'i tenzih ederim, APTAL bunlar!
Osmanlı'yı daha çooook ararlar!

BİRLİK olamayınca da İSLAM alemi böyle olur işte!
Düşünün, yardım için gidiyorsunuz, ama GAZZE'ye giremiyorsunuz... YAZIK!
Kullanıcı küçük betizi
erkansenturk
Üye
Üye

İletiler: 7

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzt Oca 26, 2009 14:46

Buradan GÖK-TÜRK-MEHMETE
Katildigimi söylemek istiyorum,istemeden hakaret ettiysem Türkiye'de yasayan arap kökenli olupda Türk vatandaslarindan
özür dilerim ben onlari kastetmedim.
Benim kastetdigim kisiler emevilerdir.
Bu günkü, amerikan usagi olan araplardir...
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen İlteriş » Pzt Oca 26, 2009 15:10

Tesekkurler bozkurtlar diyari,

Bu ince ayrimin yapilmasi, konularin birbirine karistirilmamasi bazen gercekten cok onemli oluyor. Hz Muhammed'in soyundan gelenlere bile tahammul edemeyen o karanlik anlayis bugun Arap ulkelerinde cehaletin de bir tezahuru olarak kendini gostermektedir ve bizler bu gercegin farkindayiz. En azindan ulkemizdeki Araplari tenzih etmeyi unutmamaliyiz, zira o Araplar ki, pekcok Turk Kuvayi Inzibatiye'ye katilip milli mucadeleyi bogmaya calisirken Mustafa Kemal diyorlardi da baska birsey demiyorlardi. Sapla saman karismasin, bir yerde de berrak olsun zihinlerimiz, lutfedilirse...
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Pzt Oca 26, 2009 15:10

arkadaslar, araplar turk milletine deger vermiyorlar..bizide kendileri gibi arap alfabesi kullanan ama koleleri gibi goruyorlar..kac tanesi ile konustuysam boyle...bayanin basi ciksa zaten anlayin ki ne goruyorlar..kadinina deger vermeyen bir topluluklar diyari birakin sunlari ya...bize zaradan cok hicbirseyleri dokunmadi asirlardir..bunun irkcilikla ya da milliyetcilikle bir ilgisi yok ozunde...ceviz kabugunu izledi iseniz erbakan doneminde yasanan libya ile ilgili bir olayi hatirlayin..libya lideri demiski halk ayaklaninca size turkleri getirdim kole olarak daha ne istiyorsunuz...bu iste araplar...rus bir kadinsa bana bizim ulkemiz dagilinca kadinlarin cogu mecburen guneye geldik sizde guneye gideceksiniz demisti..hic unutmuyorum...bu rte ve tayfasi yapar mi yapar sattilar herseyimizi...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen İlteriş » Pzt Oca 26, 2009 15:17

Maydonos,

Hala israrla ayni hatayi yapiyorsun, sen Turkiye'deki Araplari kastetmedigini soylemissin, guzel. Evet ama biz en azindan onlari tenzih edelim de haksizlik olmasin diyoruz, bu sefer de , sanki biz Libya araplarini savunuyormusuz gibi cevap yetistiriyorsun. Ayni fikirdeyiz anlattigin konuda ama sen bize bildigimiz seyleri anlatmakla biryere vardigini dusunuyorsan eyvallah.

Mizika calinir dugun mu sandin?
Al Beyaz bayrahi gelin mi sandin?
Yemen'e gideni gelir mi sandin?
Ah o Yemendir, Gulu cemendir,
Giden gelmiyor acep nedendir?
Burasi Mus'tur, yolu yokustur.
Giden gelmiyor, acep ne istir?

Biz bu acilari hala cigerimizde duyuyoruz Maydonos, senin anlatma zahmetine girmene gerek yok.

Bizim dedigimizi de anlatmaya calismaktan yoruldum, tekrar anlatmayacagim, donup okuma zahmetinde bulunursan ben ne diyorum senin dediklerinden farkli olarak? anlarsin.

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Pzt Oca 26, 2009 15:50

gokturkmehmet, bu gunlerde bazi kisilerin bazi konularda hasas oldugunu biliyorum... ben kimseye yanit olsun diye yazmiyorum..herkese yaziyorum...sorun degil senin anladigini ve diger arkadaslarin anladiginida biliyorum...kimsenin duygulari ve fikirleri ile oynamak gibi bir niyetimde yok..kim ne dogru biliyorsa yaziyor bende ne dogru biliyorsam yaziyorum..sorun yok eger istemiyorsan yazmam...bazi animsatmalarda bulunuyorum hepsi bu..kolay gelsin...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen İlteriş » Pzt Oca 26, 2009 16:04

Kusura bakma maydonos, ne demek, her yapici elestirinin basimin ustunde yeri vardir. Sen beni yanlis anlamistin onu belirtmek istemistim.

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen bezgin » Pzt Oca 26, 2009 18:39

Arap kardeslerimi seviyorum, Filistinli kardeslerimi, Ortadogu'nun ezilen halklarini seviyorum, müslüman olduklari icin degil bizim gibi sahipsiz, egitimsiz olduklari, yanlis yönlendirildikleri icin. Secenekleri olsa bizim gibi krallara, sahlara, para babalarina isyan edeceklerini biliyorum. Bizim gibi?
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Oca 26, 2009 18:51

Cemâl Abdül Nasır

Maalesef bugün ne Misir Nasir'in Misir'idir, ne de Türkiye Atatürk'ün Türkiye'sidir. Dolayisiyla yasananlar olagandir.

Arkadaslar, bu ne siddet ne celal? Tamam, 1. Dünya Savasi'nda nasil arkamizdan vuruldugumuzu hepimiz biliyoruz.

Ama:

Eski AKP Milletvekilleri ve Deniz Feneri Soygun Dernegi'ne sinir kapisinda bir kac yetkili hakaret etti diye bu hükümet İKİ nota vermis!!!

Ne notasi? Müzik notasi degil!

ABD tarafindan TÜRK askerinin basina cuval gecirildiginde killari kipirdamayan, "Ne notasi? Müzik notasi mi?" diye alay eden serefsizlere yöneltin öfkenizi.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Oca 26, 2009 22:02

Arkadaşlarım.Kendi adıma ATATÜRK milliyetçiliğine sonuna kadar inandığım ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin TÜRK olduğuna inandığım için açıkçası dünyadaki Arapların genel Türk karşıtlığı,Türkler'den nefret etmesi konusunu söylerken kendimle eşit kabul ettiğim,en az benim kadar TÜRK kabul ettiğim ARAP kökenli vatandaşımın alınmasını gerektirecek bir şey göremiyorum.Biz TÜRK MİLLETİ olmuşuz.Dilde,dinde,kültürde,tarihte,gelenekte birliği sağlamışız.AYNI MİLLET olmuşuz.Bu nedenle ben Mısır,Suriye,S.Arabistan veya başka bir Arap ülkesinde karşılaştığım ve ARAPların geneline kolaylıkla mal ettiğim TÜRK KARŞITI tavır ve ruh halini anlatırken Arap kökenli yurttaşımı sözkonusu bile etmem çünkü o yurtaşım da orada bulunduğunda ARAP muamelesi görmez,TÜRK muamelesi görür.Bunu ARAP kökenli yurttaşlarımızdan Arap ülkelerine giden gelen çok iyi bilir.

Neyse.Ben genel olarak TÜRKlerin Avrupa ve Ortadoğu'da sevilmediğini biliyorum.Uzak Doğu'da ve ABD haricindeki Amerika kıtası ülkelerinde durum çok farklı.

Benim veya başka arkadaşlarımın kafatasçı-ırkçı olacaklarına diğer arkadaşlarımın inanma ihtimakli beni üzüyor.Ben bu platformdaki hiçbir arkadaşımın ırkçı olmadığını biliyorum.

Haber konusu olayda Mısır her ne hikmetse sadece ve sadece HAMAS'ın çıkarlarını savunan yani Mısır ve pek çok başka Arap ülkelerinin çıkarlarına karşı tavır koyan AKP hükümetine tavır koymuştur.Mesele basittir.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x