'Türkler giremez. Defolun!'

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Oca 25, 2009 17:32

Mısır, Türk yardım ekibini Gazze'ye sokmadı. Mısır'a 2 nota verildi!

Mısır, eski milletvekilleri, doktor ve yardım derneklerinden oluşan Türk yardım ekibini Gazze'ye sokmadı. Mısır istihbarat yetkilileri, 3 gündür Refah'ta beklettikleri heyeti 'Defolun' sözleriyle tampon bölgeden çıkartmak istedi.

Gezze halkına tıbbi yardım ulaştırmak için Refah Sınır Kapısı'ndan geçmek isteyen Türk ekibine izin verilmediği ve hakaret edildiği için Türkiye ile Mısır arasında kriz yaşanıyor. Aralarında iki eski milletvekili ile çok sayıda doktorun bulunduğu 30 kişilik Türk heyeti, Mısırlı yetkililerin, 'Türkler giremez. Defolun' diyerek izin vermemesi nedeniyle Refah Sınır Kapısı'nda 3 gündür bekletiliyor. Türkiye'nin Kahire Büyükelçiliği, Türk yardım ekibinin geçişinin sağlanması için Mısır Dışişleri Bakanlığı'na iki kez nota verdi. Kriz, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın gündeminde.

MISIR'A İKİ NOTA VERİLDİ

Türkiye'den insani yardım amacıyla Gazze'ye giden 30 kişilik Türk heyeti, 3 gün önce Gazze'ye giriş yapmak için Refah Sınır Kapısı'na geldi.

Farklı yardım heyetlerinden oluşan, aralarında eski AKP milletvekilleri Süleyman Gündüz ile Muhammet Polat, Deniz Feneri Derneği, Yeryüzü Doktorları, İsra Derneği, Cansuyu ve diğer insani yardım kuruluşlarının oluşturduğu birkaç yardım ekibinin sınırdan geçişine Mısırlı yetkililer tarafından izin verilmedi. Türk ekibe geçiş izni verilmezken, 'Türkler giremez. Defolun. Bu işle neden bu kadar ilgileniyorsunuz' diyerek hakaret edildi. Türk yardım ekibi de 'Türk vatandaşına hakaret edemezsiniz' diyerek Mısırlı yetkililere direndi. Bunun üzerine Türk yardım heyetini tampon bölgeden çıkartmak için önce Mısır polisi, ardından Mısır askerleri sınır kapısına geldi. Türk heyet, 'Biz çıkmayız. Bizi zorla atın' diyerek direndi ve sınır kapısında aç ve susuz bir bekleyişe başladılar.

GÜL VE ERDOĞAN'A İLETİLDİ

Türkiye'nin Kahire Büyükelçiliği önce Mısır Dışişleri Bakanlığı'na durumu bildiren bir nota verdi. Türk Büyükelçiliği'ne geçiş için Mısır istihbaratının onayının gerektiği iletildi. Ancak, sorun çözülmeyince Türk Büyükelçiliği ikinci bir uyarı notası ile Türk heyetinin geçişinin sağlanmasını istedi. Türk Büyükelçiliği'nin devreye girmesi de işe yaramadı. Konu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a iletildi.

Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, daha önce Türk Kızılayı'nın Gazze'ye tıbbi yardım malzemesi gönderdiğini hatırlatırken, yardım ekibinin geçişte sorun yaşanmasının nedeninin 30 kişilik bir heyet olmasından kaynaklanabileceğini belirtti.

'Türk hükümetini Gazze'de istemiyorlar'

Refah Sınır Kapısı'nda mahsur kalan Yeryüzü Doktorları Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Kerem Kınık, şöyle konuştu: 'Bizim burada olduğumuz dönemde İrlandalılar, Fransızlar, Malezyalılar Gazze'ye geçerken, hiçbir Türk'ün geçmesine izin verilmedi. Mısır istihbarat yetkilileri 'defolun', 'Türkleri istemiyoruz' diyerek hakaret ettiler. Daha önce İsrail'den, Erez Sınır Kapısı'ndan Gazze'ye yardım götürmüştük. İsraillilerden bile böyle muamele görmedim. Mısır vatandaşları ile hiçbir sorunumuz olmadı. Savaşın ilk günlerinde Mısır Kızılayı ile işbirliği yaparak Gazze'ye 43 tonluk tıbbi yardım malzemesi ve 12 ambulans sokmuştuk. Ancak şimdi Gazze'ye Türk vatandaşı girmek isteyince sorun çıkardılar. Bu tavır birden oluştu. Mısırlı yetkililerin, Türk hükümetini istemediğini düşünüyorum. Gazze'ye giriş yapana kadar bekleyeceğiz.'

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen gonul » Pzr Oca 25, 2009 17:46

Isde bizden saklanan gercek bu.
Bir afrika ülkesi bile bizi hesapa katmiyor.
Birde avrupa birligine girecegiz vay be.
Simdi 100 tane kanal var hic biride bu haberi haber olarak degerlendirmez.
degerlendiren tv lerde misiri düsman ilan ederler.
Tayibin durdugu yeri hic biri elesdiremez.
Tam bagimsiz Türkiye
Kullanıcı küçük betizi
gonul
Üye
Üye

İletiler: 115

İletigönderen baragakal » Pzr Oca 25, 2009 18:09

Osmanli ve Islam masallariyla buyumus bi millete durumu anlatmak zor tabi!

Bu saskin arkadaslar, Ortadogu ve Afrika Araplarini iyi tanisinlar,
Turk tarihini dogru ogrensinler, bunlar bizden nefret ederler.
Yahudilerden ettikleri kadar eder, bilmeyenler ogrensin.

-
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı

İletiler: 377

İletigönderen shadow39 » Pzr Oca 25, 2009 18:33

Bu anasi belli babasi 1050 ler Turk turistlerede zorluk cikartiyorlar.Arap milleti degilmi alayi serefsiz kopeklerin
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzr Oca 25, 2009 19:14

Arkadaslar bu serefsiz araplarin yaptiklari bi bu degilki.
Arap yaz tersinden oku PARA cikar.
Yani bunlari 1915'de ATATÜRK iyi tanimistir.
ATATÜRK ne demistir araba bulasmayin.
Bu ne anlama gelir kahbedir adidir vede seni satar.
Bu kadar netdir olaylar Osmanliya ne yaptilar yani bizim dedelerimizi orta doguda
arkasindan hancerleyen o araplar simdiki araplardan ne farki var.
Ben TÜRK'üm bunlari nasil unuturum Suriye'nin kahbe esatini,bunlar unutulacak olaylar degildir.
Arap sevdalisi olanlar anlarlar belki....
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen talat pasa 1 » Pzr Oca 25, 2009 20:11

Bakiyorumda yorum yazan arkadaslar sucu araplara ativermis.
Yok öyle isin kolayina kacmak.
önce bagimsiz bir Ülkae olalim.
Sonra Araplari elesdirelim.

Bir ülkenin komutanlari Intihar ediyorsa Neden etdigini arasdirip bulmamiz gerek.
Araplara küfür etmek kolay.
-F tipi Örgütlenme yi hesapa katma
Apo Sorgulayan komutani iceri at.
Sonrada baska Ülkelerde sayig bekle.

kusura bakmayin Hic bir devlet böyle bir devlete saygi duymaz.

deniz Fenerine neden izin versinler-Hakli degillermi.

Türk kizilayinin yetkilerini elinden alirsan onu F tipi Kuruluslara verirsen
Hic bir yerde sana saygi duymazlar.

Evet Arkadaslar
Türk kizilayinin Tarihde giremedigi bir yer varmi?

Deniz Fenerini almalari zaten aptallik olur.
Önce Vatan
Kullanıcı küçük betizi
talat pasa 1
Üye
Üye

İletiler: 340

İletigönderen Panzehir » Pzr Oca 25, 2009 22:37

Yaşanan bu olayı başka yerlere çekmek doğru değil, sadece lafta kalır... Şahsen alıntıladığım mesaj ile aynı fikirdeyim. Başka bir açıklamanın olmayacağını düşünüyorum.

baragakal yazdı:Osmanli ve Islam masallariyla buyumus bi millete durumu anlatmak zor tabi!

Bu saskin arkadaslar, Ortadogu ve Afrika Araplarini iyi tanisinlar,
Turk tarihini dogru ogrensinler, bunlar bizden nefret ederler.
Yahudilerden ettikleri kadar eder, bilmeyenler ogrensin.

-

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

Sasirmadim

İletigönderen father_tommy » Pzt Oca 26, 2009 3:44

Osmanli dan ayrildiktan sonra bu Misirlilarin basina simdi zaman i hatirlayamiycam ama birisi gelmisti,sanirim 60 larda olmali bagimsiz misir icin yola cikmisti ve cokta basarili olacakti ki alasa etti Amerika ve Israilliler.O zaman bu zaman bizim gibi dikis tutmadi bu ulke.Yanliz biz zaman zaman da olsa onurlu ve gururlu durusumuzu askerimiz le ve saygin insanlarimizla da olsa gosterdik.
Bu misirlilar misir in kocanin dan dahi adi ciktilar.Misirlilar in ekonomik iliskileri en fazla israilliler ledir.Amerika bile degil.Yanliz sunu da soylemeliyim ki Arap dunyasi da pek Filistin halkindan hoslanmadigi gibi Filistinlileri tam olarak arap kavminden saymazlar.Bu konuda haksiz degiller.Filistinlilerin simdi yaniliyor olabilirim ama akdeniz irkindan oldugu biliniyor ama tam ulkeyi vs unuttum suanda.

Misir a ne notasi vermisler ki ? Do re mi...la fa so.. yasan temi kantare... bu ne gitar ne lahana suyu ? Savciyim cart curt diye oten basbakanimiz cikip ta konussaya bu konuda diye sormadim degil kendime ama agzini acip konusamaz.Cunku Misir da kendilerinin ve maliye bakanlarinin son derece hatirli yatirimlari bulunmakta.Iste bunu hatirlayinca aklima cal kanunum cal ,derdini soyle bana adli bir zamanlarin sarkisi geldi aklima.Yani bu notalar filan hikaye ama ayip olmasin ben kulahimi birakayim da kendim gideyim.Kulahim bana bizzat anlatir.
Saygilar dostlar.
Kullanıcı küçük betizi
father_tommy
Üye
Üye

İletiler: 15

İletigönderen Ram » Pzt Oca 26, 2009 5:06

Cemâl Abdül Nasır
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen maydonos » Pzt Oca 26, 2009 5:35

ingilizler mollalari nerede yetistirip basimiza sarmisti?
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen hirbo06 » Pzt Oca 26, 2009 5:36

"Arap milleti degilmi alayi serefsiz kopeklerin"
Shadow

Arap' lara genel olarak saldirarak ayip etmektesiniz... Olmaz oyle irkci soylemler... Halklarin geri kalmisligindan sorumlu olan o milletlerin basinda yonetimde bulunmus bireylerin yanlis ongorusuz politikalaridir... Bir milleti ya da irki top yekun suclamak hele hakaret etmek ayiptir, belli birikimdeki insanlara yakismaz...

Boyle bir soylemde bulunan arkadaslar Turkiye'nin bircok arap kokenli vatandasi oldugunu bilmezler mi? Hatay civari halen aile icerisinde arapca konusmaktadir....AMAAA sizin/bizim Turk oglu Turk basbakaniniz "ne mutlu Turkum diyene" diyemez iken bu insanlar ne mutlu Turkum diye haykirmakta, terore ve teroriste yandas olmayi birakiniz karsi durmaktadir... Lutfen haksizlik etmeyelim...

Veya;
"ingilizler mollalari nerede yetistirip basimiza sarmisti?"
Maydonos

Dogru soylemissin Maydonos. Ancak gel gor ki Tayyip ve Gul amacalarim Fethullah'la el ele vermis ulkenin gencliginin yarisi molla olmus vatan aleyhine, kendi milleti ve devleti aleyhine politikalarin taipciligini ustlenmisken, sozde aydinlari biz soykirim yaptik diyerek milletini suclarken, bunlari kendi oz milletine layik gorurken, koskoca bir irka Araplara , neden sen "savas" zamani oyuna geldinde Turkler'e sirtini dondun demek durumumuz da kalmaz, kalmadi.

Bir ikinci nokta ise; sizlerin bu araplara uygun gordugunuz betimlemeleri birleride bizim milletimize yapmaktalar... Sizin kafaniz calismaz, birbirinizi icerden yer olmadik alcakliklari birbirinize layik gormektesiniz, sizin millette de ataturk, vatan, cumhuriyet sevgisi var ise biz de koruz, veyahut su ulkenizin uyguladigi dis ve ic politikalar, avrupa birliginin kucagina oturma sevdaniz, taaa tanzimattan bu yanaki bati yalakaligi ve asagilik duygunuz sizin milletiniz kanina islemis vs dese...(dikkat ederseniz shadow un kullandigi ibareleri kullanmadim bile) sizin gucunuze gitmez mi, gitmiyormu... Arkadaslar bizler herkese esit mesafede durabilmeli, hicbir irki ve milleti, zumreyi hedef almadan ulke ve milletimiz yararina olan her turlu politika ve soylemin takipcisi olmaliyiz... Kin , nefret, ve intikama dayali politikalar, ulke ve millet cikarina ragmen gozetilemez... Araplar da, Kurtler de bizim kardesimizdir... Hata yapanlar gerek birey gerek toplum bazinda bizlerdende onlardanda cikmis ve cikmaya devam edecektir... Ayni sekilde bizim yoneticilerimize ve hukumet politikamiza bakanlarda yanlis soylemler gelistirebilirler... Oysa benim ve sizlerin dusunceleri ne medyada ne de hukumet politikalarinda yer bulmamakta ve Misir'dan veya baska devletlerden bu dusuncelerin bilinmesi cok zordur...Nasil onlarda da bizimle paralel dusunen fakat bizim erisemedigimiz insanlar var ise...
Kucaklayici, ulke ve millet yararina olacak sekilde soylem ve politikalarin takipcisi olalim...
Saygilarimla
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen maydonos » Pzt Oca 26, 2009 5:47

neyin kucaklayicisi hirbo06...basbakan gibi mi? kucaklamak diyince aklima baska seyler geliyorda kara mizaha giriyor..hic bir milleti ovmeye gerek yok..araplarin yaptigi somuru hem kendi halkini hemde onlarin somurgesi durumundaki halklara zarar veriyor.bu milletlerden biriside malesef bizim milletimiz...din somuruculugu ile yasayan bu devletler bize zaradan baska bir yararlari dokunmadi asirlar boyunca..nefret degil onlarin kendi halkina faydasi yok..bizimde onlara gereksinimimiz yok..once kendi iclerinde birbirlerine sahip olsunlar..kurtulus savasinin arap cephesini okumani tavsiye ediyorum..okumadan konusmak kolay...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen hirbo06 » Pzt Oca 26, 2009 6:29

Maydonos kardesim onceki mesajimda Turkce'yi katletmis olabilirim ancak umarim anlatmak istedigim felsefe az cok anlasilabilmistir. Senin mesajina gelince aklim erdigince degineyim istedim;

neyin kucaklayicisi hirbo06... Butun milletlere hele hele yuzyillarca birlikte yasadigimiz milletlere yonelik, ulke ve milletimizin menfaatleri yonunde yaklasmali, cikarmiza olana her turlu isbirligi ve acilimi gerceklestirme isteginde olmaliyiz, kin, nefret ve intikam gutme luksumuz yok.
basbakan gibi mi? kucaklamak diyince aklima baska seyler geliyorda kara mizaha giriyor..
Basbakan'in dini soylemler uzerinden politika yaptigi, Araplarlaymis gibi yaparak dinci kesimin sempatisini kazanmak amacinda oldugu kanisi bende hakim. Millet yarari gozetmesi, eger gozetiyor ise, ikinci plandadir dusuncesindeyim. Ulke icindeki ulke yaraina politikalarindan yola cikarak!!!
hic bir milleti ovmeye gerek yok... Neyini ovduk, Turkiye sinirlari icerisindeki Araplar'n "ne mutlu Turkum demelrini kastediyorsan ben o dusncedeki tum Turk vatandaslariyla, gerek Kurt, gerekse Arap kokenden hepsiyle gurur duyuyorum. Nasil kurtulus savasi esnasinda bu mantalitedeki insanlarla gurur duymus isek simdide gurur duyuyorum. O anlamda ovguyu hak ettikleri de asikardir. Yoksa tum Arap milletlerini ovmedigim gibi tum Arap milletlerine de kufur etmem, edilmesini mantikli anlamli bulmam...
araplarin yaptigi somuru hem kendi halkini hemde onlarin somurgesi durumundaki halklara zarar veriyor.bu milletlerden biriside malesef bizim milletimizdin somuruculugu ile yasayan bu devletler bize zaradan baska bir yararlari dokunmadi asirlar boyunca.....

Din somurusu musluman tum ulkelerde yapilmakta. Belirttigin uzere bizim ulkemizde alasi yapilmakta. Isin acayip tarafi o Araplar bir aydinlanma donemi de yasamamislar, bir Ataturk'leride olmamis.... Isin ilginc ve daha vahim olani bizim gibi 80 yillik cumhuriyet tecrubesi olan bir laik demokratik hukuk devletinde bile bunlarin olmasi. Asil rezillik olan budur. Hic bunlarin farkina varma sansi olmamis arap milletini suclayip soverken, bizim milletin icine dustugu durum ayiplanmasi gereken, isler daha da kotuye gider ise, be kardesim biraz gozunuzun onene baksaydiniz denilecek bir durum...
nefret degil onlarin kendi halkina faydasi yok..bizimde onlara gereksinimimiz yok..
once kendi iclerinde birbirlerine sahip olsunlar..

Oyle olmali yine haklisin ancak biz de ayni sekildeyiz yukarida mesajimda degindim kisaca. Biz ayni irktan oldugumuz halde neler yapiyoruz simdi Turkiye'de yok ergenekon yok su yok bu... Ayni ailenin evlatlari bolunmus Nurcu, suleymanci, laik su bu diye... Bunlarin sorumlulari, sorumlulugunu bilmeyen ongorusuz, yoneticilerimiz... Araplarda da ayni manzara olabilecegini dusunmemiz gerekir diyorum... Gereksinim meselesine gelince ABD kalmis ta okyanus otesinden gelmis dibimize bir gereksinimim var diye, her ne hikmetse bizim hicbirseye gereksinimimiz yok ama dandiri bir birlesmis milletler gecici zart zurt uyeligi icin kabile devletlerin baskanlarini bile byuk torenlerle agirladik vs... Bizim herkese, herkesten daha fazla ihtiyacimiz var. Basarabildigimiz tum milletleri yanimiza cekebilmemiz amaclanmalidir...
kurtulus savasinin arap cephesini okumani tavsiye ediyorum..okumadan konusmak kolay...
Tavsiyene tesekkur ederim Maydonos ama "okumadan konusmak kolay" diyerek yargilama da yapiyorsun o yanlis. Beni tanimazsin, ne okudugumu ne okumadigimi bilmezsin... Keza okumus veya okumamis olsam dahi, benim yanlis dusunce ve fikirler beslememin mumkun oldugunu bilmelisin...Ornegin adam okumus profosor olmus, ama halen ermeni soykirimi yaptik, ben Amerikanciyim, vs diyebiliyor...Ya da ac Zaman gazetesini, yorum yazanlarin cogu docent vs, ama katilmak mumkun mu yazdiklarina... Hal boyle iken, ben okudugumu soylesem de, soylemesem de senin benim fikrime elestiri getirmen gerekir, saygiyla karsilarim... Obur yonden okumanin yararina inanirim ancak okudugundan ne anladigindir neticede onemli olan... Dogruyu bir Koy deki coban Ahmet te soylese hak vermek gerektigini dusunurum Coban Ahmet soykirim yapmadik der iken, prof Osman yaptik dedi diye kabullenmem, cobanimin arkasindan yururum... Okuma tavsiyeni aldim, senin icin degil ancak kendim icin inan daha fazla okuma istegindeyim..
Tekrar saygilar...
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen İlteriş » Pzt Oca 26, 2009 6:49

Maydonos, ben Hirbo06'nin Kurtulus Savasi Arap Cephesini (Sanirim 1. Dunya Savasi demek istedin) bilmedigini zannetmiyorum. Ancak burada ben Hirbo06'ya hak veriyorum. F-tiplerinin emperyalist usakligina disardan bakip, "Butun Turkler soyledir boyledir" skelinde hakaret edilse milletimize burada bir haksizlik olmaz mi? Ben neden icimizdeki beyinleri somurgelesmislerin alcakliklarina ortak olayim, veya Turkiye'de yasayip Arap Kokenli olan ve her yerde vatanina ulkesine bagliligini gosteren kardeslerimiz neden Misirli serefsizlerin kabahatlerine ortak olmuslar gibi hakarete ugrasinlar?

Bu sayfayi, Hatay'li, Iskenderunlu, kardesi, esi, oglu PKK'ya karsi savasip sehit dusmus Arap kokenli "Ayni zamanda Turk'uz, Ne Mutlu Turkum Diyene" diyen ailelerin bir ferdi okursa nasil uzulur, neler hisseder tahmin edebiliyor musun? Ornegin benim cok yakin Arap kokenli Iskenderunlu bir arkadasimin ailesinde eli silah tutan 6 delikanli vardi, hepsi de askerligini doguda yapti, bu vatani en az senin benim kadar seviyorlar. Hatay'in halk oyu ile Anavatan'a katildigini da hatirla.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen maydonos » Pzt Oca 26, 2009 8:23

turkiye sinirlari icindeki araplari kastetmedigim acik bir sekilde ortada..ingilizlerle isbirligi yapanlardan konu ediyorum.neyi kastetdigim belli..turkiyede su anda arap kultur ve politikalarinin nelere mal olduguda ortada...onlarin beslemelerinin bize neler yaptigida ortada...olaya sirf bati emperyalizmi uzerinden bakarsaniz olmaz, araplarda emperyalisttir..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x