Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 27, 2009 16:04

Yok böyle bir sey, yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen kut » Cum Mar 27, 2009 16:10

Artık Milletin utancı hâline gelmiş bir olayda yine Anadolu köylüsü sayesinde enkaz bulundu.

O garip köylümüz ise şu an orada saatlerdir tek başlarına yaşam mücadelesi veriyor, hâlâ onlara takviye gidemedi..

Enkazın bulunduğu yer ile aramanın yapıldığı yerlerin arası yaklaşık "kuş uçuşu" 150 kilometre...

Dağları da hesaba katarsak yaklaşık dört beş katı mesafe uzar.

Gazi'yi tekrar analım...

Köylü milletin efendisidir.

Hükümetin biraz onuru kaldıysa bu köylülere madalya vermeli..
Resim
Irak Cephesi’nde, Kut-ül Amare'de, Halil Paşa (Kut) tarafından tutsak alınan Major-General Sir Charles Vere Ferrers Townshend , dört generali ve kurmay subayları ile Kut Kahramanı Halil Paşa
Kullanıcı küçük betizi
kut
Üye
Üye

İletiler: 45

İletigönderen İlteriş » Cum Mar 27, 2009 16:13

Nazim Hikmet yazdı:Turk Köylüsü

O topraktan ogrenip
Kitapsiz bilendir.
Hoca Nasreddin gibi aglayan,
Bayburtlu Zihni gibi gulendir.
.
.
Ne kendi nefsini korur,
Ne dusmani kayirir,
Daglari yirtip Ayirir!
Kayalar kesip yol eyler,
Ab-i Hayat akitmaga

Keske en basta "Turk Koylusu"ne biraksalardi isi, onlar daglari yirtip ayirir, kayalar kesip yol eylerlerdi.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen PearL-GraiN » Cum Mar 27, 2009 16:13

yazıklar olsun yazıklar olsun

pisi pisine öldüler, bu durum bu beceriksizlik dünyanın hiçbir yerinde yoktur ya

Allah sevenlerine sabırlar versin
Kullanıcı küçük betizi
PearL-GraiN
Üye
Üye

İletiler: 174

İletigönderen İlteriş » Cum Mar 27, 2009 16:20

Arkadaslar, maalesef kurtulan olmamis, yani Muhsin Yazicioglu da dahil.

Olum nedenleri carpisma mi yoksa bu gecikme mi? Sanirim bu tartisilacak bundan sonra. En azindan o IHA muhabirinin gecikme kurbani oldugu kesin. Ailesi yetkililer ve sorumlular hakkinda davalar acmali, ancak giden hayati geri getirmeyecek maalesef.

Allah rahmet eylesin.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen kaye » Cum Mar 27, 2009 16:22

Türk-Kan yazdı:Yok böyle bir sey, yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tesadüf eseri yaşıyoruz bu ülkede resmen,
Trafikte tesadüfen kaza yapıp ölmezseniz kavgada ölüyorsunuz,
Düğünde, maç sonucunda kaza kurşunuyla ölüyorsunuz,
Uçaktan, helikopterden düşüyorsunuz, yaşıyorsunuz ama soğuktan ölüyorsunuz, soğuktan ölmezseniz kurt-kuş yiyerek öldürüyor,
Bankamatik kuyruğunda maaş çekmek için sırada beklerken ölüyorsunuz,
Doğalgazdan zehirlenip ölüyorsunuz, eğer ölmediyseniz devlet görevlilerinin yorumlarını duyup kahırdan ölüyorsunuz,
Yanlış iğneden, ameliyattan ölüyorsunuz,
Hastaneye gidip, aids olup ölüyorsunuz,
Radyasyonlu çayı, kanserden ölen sağlık bakanının güvencesiyle içip kanserden ölüyorsunuz,
Kaldırımda yürürken başbakanın oğlunun arabasıyla ezilip ölüyorsunuz,
Ufacık bir depremde ölüyorsunuz, görevliler Allah yazdı, cezalandırdı deyince sinirden ölüyorsunuz,
Ve en ilginci, vatan-bayrak-millet dediğiniz için hapishaneye tıkılıp ölüyorsunuz..

Tesadüfen yaşıyoruz, hem de çok tesadüfen..
Eğer bugün nefes alıyorsam, buna çok şaşırıyorum..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen kaye » Cum Mar 27, 2009 16:29

Döngel Köyü sakini Celal BAĞ: "İlk gün bize sorsalardı, bu kadar uğraşmaz çabuk bulurlardı. Biz kendi çabalarımızla ilk günde gittik, kaybolanlarımız oldu, geri döndük, bugün bulabildik" dedi..
Hala daha resmi görevliler yok, ulaşamadı kaza mahaline, nerede arıyorlardıysalar.. 16:29
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletigönderen kut » Cum Mar 27, 2009 16:41

kaye yazdı:Döngel Köyü sakini Celal BAĞ: "İlk gün bize sorsalardı, bu kadar uğraşmaz çabuk bulurlardı. Biz kendi çabalarımızla ilk günde gittik, kaybolanlarımız oldu, geri döndük, bugün bulabildik" dedi..
Hala daha resmi görevliler yok, ulaşamadı kaza mahaline, nerede arıyorlardıysalar.. 16:29

Ayrıca hâlâ bu 17 kahraman köylü enkaz başında ama onlara ulaşan yok..

Allah'tan tek ümidim 4 saat mesafede köyler var,aklıma kötü bir şey getirmek istemiyorum ama umarım, bu yurttaşlarımızın başına bir şey gelirse yine diğer köylüler gelip onları kurtarabilirler. Çünkü beceriksiz hükümet ve partizanca atanmış "nurâni" bürokratlardan kimseye bir hayır yok.

Zirâ şu an hepimiz gibi onlarda Allah'a emanet yaşıyorlar.
Kullanıcı küçük betizi
kut
Üye
Üye

İletiler: 45

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cum Mar 27, 2009 16:43

Üzülerek söylemek istiyorum.
10 kasim 1938'den beri bir arpa boyu kadar yol aldigimizin göstergesi.
kazada hayatini kaybedenlere Tanridan rahmet diliyorum.
Bos yerine kavgalar vede anlamsiz düsmanliklar.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen kaye » Cum Mar 27, 2009 16:51

CNN Türk munabiri, bu sefer de enkazı bulan köylüleri kurtarmak gerekli diyor.. 16:50
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletigönderen Urumchi » Cum Mar 27, 2009 17:34

Basimiz Sag olsun ...
Ama bilmedikleri bir şey var! Güneşin neden bu kadar parlak olduğunu hâlâ bilemiyor bilim adamları! Rüzgarın meteorolojinin konusu olduğunu sanıyor bu adamlar, rüzgarın Tanrı'nın soluğu nefesi olduğunu unutmuş, bu adamlar! O kaskatı, sert, çelik silahlarıyla, hala iyilikten, adaletten bahseden Allah'ın çocuklarını ve Allah'ı öldürmeye yemin etmişler! Yer, gök, doğu, batı, uygarlıkları, bilim adamları... Görecekler, ilahiler mi deliyor bu gök kubbeleri, atom bombaları mı?
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen MedceziR » Cum Mar 27, 2009 17:37

Ya bu nasıl bi ihmaldir, nasıl bi zaafiyettir anlayamıyorum. Başka ülke olsa hemen sorumlular istifa ederdi, bizde de pişkinlerin umrunda değil. Pisi pisine öldürdüler adamları, sinirimden ağlayacam neredeyse. Bende Sivaslıyım, iki gündür Sivas'ta büyük bi matem var...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Çetin Taş » Cum Mar 27, 2009 18:06

Ya bu nasıl bi ihmaldir, nasıl bi zaafiyettir anlayamıyorum. Başka ülke olsa hemen sorumlular istifa ederdi, bizde de pişkinlerin umrunda değil. Pisi pisine öldürdüler adamları, sinirimden ağlayacam neredeyse. Bende Sivaslıyım, iki gündür Sivas'ta büyük bi matem var...

Başka ülke olsa sorumlular istifa ederdi demişsin kardeşim,iyi,güzel de,başka ülke de sorumlular sorumlu olduklarını bilirler,kabul ederler.Burası Türkiye,ne başbakan,ne iç işleri bakanı,ne de ilgili ilin valisi sorumluluğu kabul ederler mi?
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen MedceziR » Cum Mar 27, 2009 18:12

Bende onu diyorum abi, başka ülkede kimsenin baskısına gerek kalmadan sorumlular işin sorumlusu olduklarını bilerek istifa ederlerdi, bizde öyle yok pişkin pişkin koltuklarında oturuyorlar, böyle giderse de oturacaklar. Bizim millet bu işin bilincine ne zaman varacaklar çok merak ediyorum...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Ozer86 » Cum Mar 27, 2009 19:00

'Böyle seyler yalnizca bizim ülkemizde oluyor, Allah kahretsin!' diyenlere Amerikali milyarder Steve Fossett'in geçmisini gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum.

Biz Türkler aciziz, ama baska milletlerden daha aciz degiliz. Insanoglu < tabiyat.
Kullanıcı küçük betizi
Ozer86
Üye
Üye

İletiler: 85

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x