Çankaya'daki "Topal Ördek" ve/veya Kedi - F'are HAARP'i?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

Re: Çankaya'daki "Topal Ördek" ve/veya Kedi - F'are HAARP'i?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

İletigönderen tarikatan » Prş Şub 14, 2013 17:56

Bu arada derdiniz ergen bebeler gibi son yazan olmak ise ben de keyifle yazmıyorum size..
Amacım Gül, gülen, gökçek tayfasına gösteremediğiniz mücadele ve tartışmayı bana bize karşı nasıl yürüttüğünüzü ortaya çıkarmaktı ki çıktı!
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunamayacağını gösterdiniz ki derdim de buydu...
Biz iş yapıyoruz İş diyordu arkadaşınız ya da siz, yaptığınız iş ortaya çıkmış oldu...
Ne ürettiğinizi ve nasıl ürettiğinizi döktük ortaya değilmi?
Uslup ve edep nedir nasıl ortaya konur bunu gösterdiniz, gösterttik değilmi?
Gerçekte muhalefet yapıyorum diye ortaya çıkan gaz alıcıların aslında kimler olduğunu dertlerinin ne olduğunu kimlerle nasıl mücadele ettiğini ortaya çıkarttık değilmi?
Hem site sahibi değilim diyorsunuz, hem yazıları bundan sonra koymayacağız diyorsunuz, hem biz diyorsunuz hem değiliz diyorsunuz anlayamadım kim olduğunuzu, belki siz bile bilmiyorsunuz kim olduğunuzu, ama kimlerden olduğunuzu en azından ortaya çıktı... Siz de öğrenmiş oldunuz değilmi?
Hadi şimdi ergen bebeler gibi son sözü siz söyleyin varsa söyleyecek bir sözünüz?
Hala ADAM gibi ismim ve soyismimle
Tarık ATAN
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletiler: 45

Re: Çankaya'daki "Topal Ördek" ve/veya Kedi - F'are HAARP'i?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

İletigönderen murat8 » Prş Şub 14, 2013 18:12

tarikatan yazdı:Daha da komikleştiğinizin farkındamısınız? Siz okuma biliyormusunuz, hadi ben anaokulu terk im de siz pek bi okumuş yazmış gibi başlamıştınız?

Okuyucular takdir eder kimin komiklestigini, caresizlestigini, sadece demagoji yaptigini. Rahat olun Siz.

tarikatan yazdı:Siz arkadaşınızın yazdıklarından bi habermisiniz? Neden bizim yazdıklarımızı ve sorulanları cevaplamaz, alengirli cümlelerle içi boş anlatım içine girmeye gayret gösterirsiniz?

Oguz Bey benim arkadasim degil, kendisini tanimam. Kimseyi keyfinize estigi gibi arkadas, dost, yoldas yapamazsiniz. Benim sorularim Siz'e idi. Muhatab alacak gucunuz varsa alirsiniz, degilse boyle topu taca atmaya devam edersiniz.

tarikatan yazdı:Saygısız, terbiyesiz üslubu olan arkadaşınız için de bir kaç satır yazarmısınız? Yoksa Gül, gülen, Mit için yazamadığınız gibi arkadaşınızı da görmezden mi gelirsiniz?

Gul, Gulen, MIT'in ne oldugunu sadece kendiniz biliyorsunuz degil mi. Biz bunlari analiz etmedik hic. Bir tek Siz biliyorsunuz herseyi. Bu ne megalomanliktir boyle. Biz, mucadelenin bunlara kufretmekle olmayacagini bilecek kadar olgun ve rasyoneliz. Mesele bu. Kufretmekle sorunlar cozulmuyor. Rasyonel, analitik calismak gerekiyor.

tarikatan yazdı:Ergene bağlamak hoş gelmeyebilir ama başka bir anlatımı yoktur, ergene bağlamaktır bunun adı..
Arkadaşınız en başından beri mugalata yapmaktadır!

Oguz'un soyledikleri kendisini baglar. Benim arkadasim degil kendisi.

tarikatan yazdı:Bana soru sormuşsunuz cevabı HM verdi, şimdi sizin mücadele anlayışınız gibi cevabı copy paste yapsam kabul görür mü? Sorunuzun cevabı verilmiştir tekrara gerek var mı?

Sorum retorik bir soruydu. Cevabini da ne Siz ne de HM verdi, o sorularin cevabini ben sorularin icinde verdim. Ama hakikatler suratiniza tokat gibi inince gikinizi cikaramadiniz. Tam ucuncu kez topu taca atmaktasiniz. O sorulara verecek hakikatli cevabiniz yok. Maske duseli cok oldu ama hala balodasiniz.

tarikatan yazdı:Site kuralları açık net isim kullanmaya gerek yok muş, isimsiz de küfretmek, atıp tutmak kolay oluyor bu nedenle mi?

Demagojiye devam.

tarikatan yazdı:Kuyruklara tenekeler bağlamak hakaretler etmek bu durumda daha kolay oluyor sanırım ne dersiniz?
Peki arkadaşınız gitti siz geldiniz? Siz cevaplayınız bir kalem? Sorular ortada?

Ben kimsenin vekaletini almis degilim. Bana kafaniza estigi gibi gorev bicemezsiniz.

tarikatan yazdı:Süslü ama içi boş cümleler kurmayı bırakın kendinizi düştüğünüz bataktan kurtaracaksanız, nitelikli birşeyler yazın da okuyalım okusunlar!

Aynen iade ederim Siz'e.

tarikatan yazdı:Ya da her topa girilmezmiş deyip çekilin kenara, ana konudan sapıp imla hataları ile anlam bozuklukları ile uğraşmayınız!

Anlam butunlugu onemlidir. Matematik onermeleri katlederek asik atamazsiniz burada.

tarikatan yazdı:Sululuğa lüzum yok diyen biri iseniz lütfen baştan sona yazışmayı okuyunuz!
İtham ve iftiralar dediğiniz sorularıma sebep olan, sitenizin elemanlarının kullandığı üslup, savunduğu sözde değerleri asitleyecek cümleler kurmasından kaynaklanıyor...

Ben bastan sona okudum iletileri, gereksiz saldirganligi ve hakarethamiz sozleri yontem edinen sahsinizdir.

tarikatan yazdı:Ya da siz bence önce bir yazıyı okuyun arkadaşınızı öyle kurtarmaya yazının sonundan başlamayın...

Kurtaricilik gorevim yok. Ben Siz'i muhatab aldim. Agir geldiyse bunun altina girmeyecektiniz. "Arkadasiniz" diyerek hedef saptirmayin. Teke tek dovusturemiyorsaniz fikirlerinizi susmasini bilin.

tarikatan yazdı:Dediğim gibi yazım tarzıma takılmayın ben anaokulu terk biriyim, elimden yazım tarzı olarak bu kadarı gelebiliyor...
Tekrar edeyim, suçlama itham, iftira hakaret ve küfür edecekseniz ADAM gibi de isim soyisim yazacaksınız?!
F'gül, gülen, mitçi abileriniz gibi yaklaşmayınız tokuz...
Tarık ATAN

Siz devam edin bu kafa ve uslupla. Hala utanmadan iftira ve yalana sariliyorsunuz.

Not: Yaziyi ivedi sekilde sekillendirebilmek icin elimdeki yabanci klavye urunu harflerde duzeltmeye gitmedim. Okuyucunun anlayis gostermesini dilerim.
Kullanıcı küçük betizi
murat8
Üye
Üye

İletiler: 36

İletigönderen tarikatan » Prş Şub 14, 2013 22:58

HM'ye sordunuz işte cevabı:
Sayın okur,
Cevabınız boksör fıkrası gibi olmuş.
Dayak yedikçe "iyi gidiyorsun" diye gaz'lanan boksör demiş ya "iyi de o zaman beni kim dövüyor?"
İstediğiniz kadar gaz'layın acem gaz'ına gelen yok!
Velev ki...
Her şey sizin anlattığınız gibi!
Peki biz bilmiyoruz, iddialarınız tokat gibi patlıyor!
Geçelim o faslı!
Demek ki, AKP sağlam'da!
Gülen sağlam'da!
...
Peki "gerçek ulusalcılar" olarak sizler anlatın çözüm nedir?!
AKP'den nasıl kurtuluruz!
Gülen zehirli sarmaşığının devlet katındaki örgütlenmesini durdurmak mümkün mü?
Mümkün ise neden durdurmadınız?!
(MİT) Devlet'in yeni bir irtica tanımı var mı, nedir?
Lütfen ufkumuzu açın!
Yazın paylaşın!
...
Ne yapmamız lazım, nasıl muhalefet yapalım!
Darbe çözüm mü, darbe çözüm değil ise Gülen Camiası neden karşı darbe yapıyor?!
Bu demokrasi düşmanlarını nasıl durdurmak lazım?
Lütfen katkı verin, yol gösterin!
MİT'i nasıl PKK bataklığından kurtarabiliriz!?
PKK adına tetik düşüren MİT ajanları kimlerdir, neden böyle bir pisliğe alet olurlar!
Fidan için çözüm öneriniz nedir?!
Nasıl düşürelim!?
Düşürmek gerekir mi?
...
Erdoğan'a öfke duyanlar neden Gül'e, Gülen'e aynı oranda öfke göstermiyor?
MİT Müsteşarı için yasa çıkarttırılan RTE, neden güven'de değil!
Neden paşa eli tutmak için hastanelerde!
Mehmet Eymür'ün çözüm'de görevi nedir?!
Gülen camiası içindeki İngiliz ajanları kimlerdir?
MİT'te görevli İngiliz casusları?!
Eymür, Özel, Bir, Gökçek bağlantısı nasıl bir bağlantıdır, bilginiz, ilginiz var mı?!
...
AKP, Dünya'yı dize getirdi!
Velev ki...
Çözüm üretilmiş ise kıymet bilecek durumda mısınız!?
AKP'ye yaptığınız en sert muhalefet nedir?
BOP planı, ABD senaryosu diye yazılar yazmak artık eskimedi mi?!
2009'dan bu yana başka rüzgarlar esiyor sanki kürede!
Görünen başka, perde arkasından yürüyen sanki başka!
Tabii ki siz daha iyisini bilirsiniz!
Lütfen bizi aydınlatır mısınız?
...
Sizin amacınız üretilen çözümü baltalamak değil ise zaten üretilen çözüm'ün parçası'sınızdır!
O "zaman" bu soru saçma değil mi?
Çözüm'ü bilmiyor iseniz yeni süreç'in dışında'sınızdır.
Bu o anlama gelmez mi?
İlginç, yedi düveli dinleyen F'MİT, F'Emniyet nasıl yakalayamamış çözümü!
İran savaşı kapsamında duvara karşı yaslanan AKP, Gülen, MİT değil mi?!
Ama önce bir acem bataklığı yaşamak, derinliği görmek gerekmez mi?!
Sizin gibilerin de canının yanması lazım ki, çözüm ardından gelsin.
Kıymetini bilesiniz.
İnsanlar bedava aldıkları şeylerin pek kıymetini bilmez, bilmiyor!
Bakın sizde de aynı hava var!
Zaman'ınızı bize ayırdığınıza göre, Gülen'in yaptıkları için endişelenenlerdensiniz!
Hocaefendileri hakkındaki çözüm paketinizde ne var?!
Gülencilere yaptığınız en sert muhalefet nedir?!
Var mı örnek!?
İstediğiniz kadar zorlasınlar bizden sır çıkmaz!
...
Ama içimiz rahat artık sizi tanıdık!
Siz muhalefet yapacaksınız AKP yıkılacak yerine de bir şeyler gelecek!
...
Buraya nerelerden geldik!
Hani iş yapıyoruz iş dediniz ya, o arkadaşı tanımam, bakıp çıkacağım yok, o iş nedir merak ettik!
Gördük ki, başkalarının yazılarını pas etmekten başka iş yok!
Varsa sizde iş, lütfen bize değil, kendi imzanız ile okurlara, AKP'ye, Gülen'e yazın!
Fasit daire ve/veya acem dönence!
?!
Nokta.
HM & Tarık Atan
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen tarikatan » Prş Şub 14, 2013 23:03

Bir de hazır siz topa girmişken, arkadaşınız ya da zafer bey'in yazdıklarını analiz edin!
Böyle satır satır dökün bakalım, saçmalama yüzdesi kaç?
Onun yazdığı döktürdüğü üslubu da eleştirin, onu tanımam etmem diyorsunuz ama bize vurmaya çalışıyorsunuz hayırdır?
Fikir var mı, cevap var mı?!
Üslup sizinkinin üslubu ben sadece kopyaladım.
Netice kendi fikrinize muhalefet etmeye çalıştınız!
Tarık Atan
Not: Benim vaktim de enerjim de çok bilesiniz...
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen murat8 » Cum Şub 15, 2013 0:14

Sona gelinen, tamamlanmak üzere olan mücadele nedir...
Devrilen düşmanlar kimlerdir, nasıl devrilmişlerdir, düşmanı halihazırda devirmeye mazhar olanlar kimlerdir...
BOP'un çökmüş olduğu bilgisine / iddiasına delil olacak maddi gerçekler hangileridir...
Hizaya gelen "herkes" kimlerdir, bunları kim hizaya sokmuştur, hizaya geldiklerini ortaya koyan maddi gerçekler hangileridir...

Bu sorulara yanitiniz yok. Bu iddialar cok ciddi iddialar. Maddi gerceklerle delillendirilememesi ise vahim bir durumdur. Siz acik bir GAFLET icindesiniz, bilesiniz! Bir mucadelede, savasta en tehlikeli durum maddi gerceklerden kopmaktir. Zafer naralari atacak durumda degildir Turkiye, hergun biraz daha tukenirken, isgal edilirken. Akbabalarin kendi aralarindaki hirlasmalarini, entrikalarini, eski piyonlari harcayip yeni aktorlere rol vermelerini burada zafer diye yutturamazsiniz! Tatli ruyanizdan uyanmanizi tavsiye ederim. Dusman devrildi diyorsunuz, kim bu dusman, kimin dusmani, ne zaman, nasil ve kim tarafindan devrildi. Herkes hizaya geldi iddiasi rasyonel degil. Hizaya gelenler her donem olagelmistir. Asil hizaya getirilmesi gerekenlerde nedir durum... Asil hizaya getirilmesi gerekenler henuz hizaya getirilmemisken, "herkes" hizaya geldi demek GAFLET'tir.

Tarik Bey; cahil curetkarliginiza saygi duymuyorum. Yazistigimiz sure zarfinda deyim yerindeyse entellektuel anlamda tokat ustune tokat yediniz. Hala laf ebeligi pesindesiniz. Kusura bamayin, benim Siz'e harcayacak vaktim yok.
Kullanıcı küçük betizi
murat8
Üye
Üye

İletiler: 36

İletigönderen tarikatan » Cum Şub 15, 2013 0:23

Yazdıklarınız sadece laf kalabalığı biliyorsunuz!
Sorunuz ortada evet ama bu soruyu kim ısrarla sorar? kim ısrarla cevap ister? kim verilen cevabı kabul etmez?
Tabiki şu an değişen rüzgarda alaşağı olacak biri ya da birileri! sorunuzun cevabı defalarca anlatıldı yazıldı verildi...
O nedenle, sorunuzun cevabı siz'siniz!
En baştan bari topa girip çıkmayı denediniz, arkadaşınız artık tükendiğinde devreye girdiniz, sizden sonra sırada kim var? Fidana kadar yolu var hiç sıkıntı yok!
Bu yazışmayı baştan sona okuyan biri ki siz de lütfen okuyun dinlenip, güleceksiniz kendinize...
şimdi size daha önce cevaplamadığınız sorular üzerine, engin bilgilerinize dayanarak bir kaç şey sorayım?

AKP neden yıkılmamış olabilir?!
a. Çok güçlü!
b. Çok ürkütücü
c. Çok sert!
d. Yükü ağır, İran'ı vurması bekleniyor
e. Hepsi

ABD, "üç artı bir" yani ABD, İngiltere, Fransa ve İsrail (MI9), AKP'den İran alacağını tahsil ederken AKP & Gülen'i yıkmak ne manaya gelir?
a. AKP'yi acem bataklıktan kurtarmak
b. MİT'in acem gaz'ına gelmek!
c. 28 Şubat & AKP'nin gazına gelmek!
d. Sahte ulusalcıların, İngiliz ulusalcıların gazına gelmek.
e. Hepsi
Sizce nedir durum?!
Tahrik olmayan buz gibi akılla masaya vuran asker, MİT'ten gizli bir şeyler biliyor olabilir mi?!

lütfen anaokulu terk olan bendenizi aydınlatırmısınız
İsmim ve soyismimle ADAM gibi
Tarık ATAN
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen tarikatan » Cum Şub 15, 2013 0:24

Hadi hazır siz buradayken, ağırlığı artıralım biraz
Siz cevaplayamazsanız sıradakini gönderin o cevap versin..

Soru:
Abdullah Gül mason olabilir mi?!
http://www.odatv.com/n.php?n=abdullah-g ... 0712071200
http://ultra-turkler.blogspot.com/2012/ ... n-srr.html
Mason ise ne "zaman" dahil olmuştur şamdan alemine?!
Var mı bilginiz?!

İsmim ve soyismimle
Tarık Atan
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen Deli Haydar » Cum Şub 15, 2013 13:16

Malum topal ördek hikayesi, bir dönem Perinçekçiler ile giriştiğimiz "Yalçın Küçük Fitnesi" başlıklı münakaşamızı aklıma getirdi. Neyse o mesele uzun hikaye... Meydan memuru sıfatı ile birkaç tuşa da ben basmak isterim. Virgül.

Satır başı. Öncelikle kimsenin ismini cismini açıklaması beklenemez, beklenmemelidir. Binbir türlü insan vardır: Kimisi adı sanı bilinmeden davasını yürütür, kimisi iş'in sonunda som altından harflerle adının mücevher taşlara yazılmasını bekleyebilir. Noksan aranmasın, doksanda olur. Yüzde işareti.

Sonra o an gelir de, yağmurlu bir günde, henüz güneş burcuna girmediğinde biri gelir de meydandaki Genel Bilgi Taraması'na meraklı dostlardan vesikalık ve kimlik numarası sorar. İşte o an, ben yaşayamam. Bu işin sonu yok. Böylesi bir sorgu neye yarar diye düşünsem, o da yok. Sıfır. Hint sıfırı. Sırılsıklam sıfır hem de. Noktalı virgül.

Çavuş başı. Oğuz Kağan'ı da, murat8'i de tanımam. Bilinsin. Neye yarar ve/veya düzenli kaos olabilir mi? At kestanesi yenir mi? Şalgam.

Devam. Sayfalar süren yazışmalara bakıyorum veya okuyorum. Ben yani bizzat şahsen kendim, hür düşüncem ve fikrimle düşünüyorum ve taşınıyorum, kafamda canladırıyorum ve tahayyül ediyorum, nüanslara ve farklara bakıyorum ve Çavuşbaşılı dostlara tam puan verdiğimi görüyorum. Rüya değil gerçek veya gerçek aslında bi düş. Düşünüyorum. Öyleyse Muhiddin İbn Arabi.

Mahmud Bey ve ismi ile müsemma Tarık Bey'i ise oldukça kaygan ve sinirli gördüm. Ünlem. Kendilerine yapılmış bir hakaret ya da üzerlerine atılmış bir iftiraya rastlamadım. Sonuç temiz son tahlilde. Alt tire.

Kuyu başı. Arada Güncel Meydan'a çamur atılmış. Ayıpladım. Üzüldüm. Gerçekten üzüldüm. Kapa parantez. Mahmut Bey'i bu meydanda tanıdım. Okudum. Okurum. Ha her yazdığını anlayabiliyor muyum, anlayamıyorum. Yaşım, bilgim az, yetersiz. Yüksek Siyaset Ligi'ndeki tuş bastıramıyorum. Tellerden izliyor, sonrasında ağlayarak eve dönüyorum. Rap. Rap.

Sözün özü. Özün sözü. Söz-ü özü. Söyler sözü. Üç nokta.

Gülen Vatikancı mı? Vatikan kancık mı?
Gül mason mu? Gül Haç biraderleri Bektaşi mi?
Peki babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Sorular sonsuz. Yanıtlar yanlı.
Taksim.
Urfa.
Ur.

Adıyla sanıyla,
Deli Haydar.
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletiler: 714

İletigönderen tarikatan » Cum Şub 15, 2013 13:37

Deli Haydar yazdı:Mahmud Bey ve ismi ile müsemma Tarık Bey'i ise oldukça kaygan ve sinirli gördüm. Ünlem. Kendilerine yapılmış bir hakaret ya da üzerlerine atılmış bir iftiraya rastlamadım. Sonuç temiz son tahlilde. Alt tire.

Haydar bey, sinirli değilimdir de oldukca kayganımdır haklısınız iyi tespit olmuş :):) Hiç affetmem...
Değişik tarzlar deneyerek gelmeye devam ediyorsunuz da, sonuç nedir son tahlilde!
Her gelen bi öncekini tanımıyorum diyor ama bayrağı bırakılan yerden alıyor ne iş?
Tüm yazılanları okuyup HM ye bir hakaret göremediyseniz mezhep genişliği konusunda ayrı düşüyoruzdur diye düşündüm!

Ayrıca çok sinirlendim şimdi dediğiniz gibi ben çok sinirliyim galiba ve size çok ağır şeyler yazacağım
hatta yazıyorum kusura bakmayın hakettiniz bunu...
"Aşk olsun"
Heh bunu hak ettiniz siz ama ne yapayım! Böyle de alırsınız cevabınızı işte
Tarık ATAN

(isim önemlidir, işi sulandırmak istemişsiniz de, öyle isimsiz cisimsiz taş atıp kenara çekilmek kolaydır, copy paste yaparken isim gerekmez zaten yaptığınız yapıştırdığınız metinde yazarın ismi vardır sizin isminiz olmasa da olur, fakat böyle ikili münasebetlere giriyorsanız kendi beyincazınızla yazıyorsanız birşeyleri isminizi de yazarsınız, heee en önemli nokta da eğer kendi düşünceleriniz değilse bana bize yazdıklarınız tabiki isim kullanmazsınız biz isimleri biliyoruz nasılsa!)
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen Deli Haydar » Cmt Şub 16, 2013 3:43

Vallahi ne diyeceğim şaşırdım. Cevabımı rap rap rap aldım, köşeme çekildim. Ne yaban çakalı, ne anasının gözüymüşsünüz siz ya Hu! Böyle şakacılık görmedim: Çene üstüne çene, çene üstüne çene.

"Sipariş misiniz Tarık Akan" diye soracağım, susuyorum. Çünkü cevabımı almışım ben, daha neyi soruyorum! Pes ediyorum. Sizinle uğraşılmaz belli. Büyüksünüz. Mahmud Ağabey de büyük. Size soru soranda, sizden yorum isteyende kabahat. Sizi sevmeyen ölsün! Elbet öldüğünde sizi anlayacaktır ya da/veya/hatta tam anlamıyla ancak gelecek kuşaklarca anlaşılabileceksiniz.

Öküzün gözü:
Varsa yoksa anca çene!

He varsa elle tutulacak iki lafınız ediniz yoksa gevezelik etmeyiniz.
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletigönderen tarikatan » Cmt Şub 16, 2013 11:17

Sayın Okur,

Güncel Meydan?!

Üslub-u beyan ayniyle insan!

"Öküzün gözü:
Varsa yoksa anca çene!
He varsa elle tutulacak iki lafınız ediniz yoksa gevezelik etmeyiniz."

cankaya-daki-topal-ordek-ve-veya-kedi-f-are-haarp-i-hayrullah-mahmud-ozgur-t33862-60.html

Demişsiniz!

Lütfetmişsiniz!

Edecek lafımız var, yazıyoruz çiziyoruz!

Sitenizde o yazıların kimileri kayıtlı!

http://ultra-turkler.blogspot.com/2013/ ... subat.html

http://ultra-turkler.blogspot.com/2013/ ... ya-28.html

Vb.

Yani?!

Lafa bakarım laf mı diye…

Demem o ki:

Sizin edecek lafınız var ise lütfen zaman’ınızı doğru adreslere harcayın!

Misal:

Laf edecek yüzünüz kaldı ise PKK açılımı yapan F’MİT’e muhalefet ediniz!

“Çok güzel şeyler olacak” diyen F’Gül’e zaman ayırıp laf ediniz, varsa yürek çakınız!

İster tivit, ister site’ye çalışınız, Acemgül’ünü yorunuz!

MİT’in dikensiz bahçesinde dolaşmadığını gösteriniz!
“Türkiye seninle gurur duyuyor” diye Barzani’nin alkışlatıldığı Kongre’ye imza atan RTE’ye iki laf ediniz!

Gaz almayınız, yazınız çiziniz!

İsrail’e gövdesini siper eden Gülen’e laf ediniz!

Zaman gazetesinin finansmanına katkı sağlayan Topaç’ın, Bir’in, Çekirgen’nin kankası CNR Ceyda’ya laf edin, hakkında kampanya yapınız!

Cumalardan bir Cuma da, onun için servis aracı kaldırın, pırlantalı parmağı ile namazını kaçırmasın!

F’ulusalcı siteleri finanse eden F’Sarıgül’e laf edin, niyet’ini sorgulayın!

Topaç’a edecek lafınız var ise yazın çizin.

Ak CHP, Ak MHP’ye laf edin!

Demem şu ki:

Hısım mıyız hasım mıyız, önce buna karar verin!

MİT’in psikolojik Harekatçıları’na özenmeyin, onlar devlet memuru, yazabilecekleri sınırlı!

Siz madem bağlantısızsınız, öz hakiki ulusalcılar gibi yapın önce MİT’in Fidan’ına, “TSK sanık PKK tanık” açılımı yapan şeref’sizlere giydirin!

Bize “hasım” iseniz MİT’e hızımsınız’dır!

Tehlike’nin farkında mısınız?!

RAP… LARP… RAP…

Nokta.

HM & Tarık Atan
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen Deli Haydar » Cmt Şub 16, 2013 15:09

Mahmud Bey yazılarınızı denk geldikçe okurum. Haddimce anlarım, fazlası için çaba harcamam. Nokta. Tarık Akan'ın belirttiği gibi bilmem kaç numaralı Ergenekon sanığı olmanızın gözümde hiçbir hükmü yoktur. Her sanığa kefil olmam, olamam.

Dört yıldır bu sitede yazmaktayım. Açar okursunuz yazdıklarımı; kime ne eleştiri getirmişim, nasıl bir üslup kullanmışım görürsünüz. Nokta. "Adam" zevzekliği kabak tadı verdi. Ünlem.

Adı gerçekte her ne ise şu Tarık Akan ile imzaladığınız her metin ile saygınlığınızı gözümde eritmektesiniz, bilmelisiniz. Ya da yine siz bilirsiniz. Ancak bildiklerinizi sunuş biçiminizden ben çok birşey anlayamamaktayım, o da lütfen aklınızda bulunsun. Nokta.

Oğuz Kağan aracılığı ile bu sitedeki yazılarınızdan sizi takip etmekdeydim. Kendisini buradaki yazılarından bilirim. Güncel Meydan'daki genel terbiye ve nezaket çizgisini bozmayan, çalışkan bir yurtseverdir. En azından ben de uyandırdığı izlenim budur. Karşılıklı giriştiğiniz ve özünde Saygun'un şımarık kızı olan tartışma özellikle Tarık Akan'ın gergin ve kaygan üslubu nedeniyle havada kalmaktadır. Özellikle murat8'den aldığı ağız payı dahi şapkasını önüne alıp düşünmesine vesile olamamıştır. Yazık.

En basit tanımı ile bir Yaradan'a ve kadere inanan, Hz. Muhammed'in O'nun kulu ve son elçisi olduğuna tanıklık eden hısmımdır. Hz. Ali'yi seven, Hz. Ali'nin hasmına eyvallah etmeyen yine hısmım sayılır. Hısımlığımın çerçevesi kefil olduğum üçüncü kişi yani Şehit Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile son bulur. Yeri gelmişken yanıtlamalıyım, arkadaşınız mezhebimi geniş bulmuş: Hizipçilik, birliği emreden Kuran'da açıkça yasaklanmıştır. Bu bakımdan kendimi haddimi aşarak Muhammedi olarak tanımlayabilirim. Nokta.

Üslubunuza dikkat ediniz. Yazacaklarınızı açık açık yazınız.
Sağa sola sataşıp da arkadaş kurbanı olmayınız. Nokta.
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletigönderen tarikatan » Cmt Şub 16, 2013 15:30

Sorular ortada!
Cevaplar da!
Allah'tanki sizin gibi adamlar var!
AKP perişan!
Gül perişan!
Türkiye yol geçen hanı!
Siz takdir edesiniz diye yazmıyoruz!
AKP'ye, Gülen'e muhalefet yapıyorsunuz dediniz ya iş yapıyoruz iş; iş'te o iş'i sorguluyoruz!
AKP'yi yıkacaksınız ya, o çaba'ya katkı olsun diye sohbet ediyoruz.
Sözün özü:
Sadelik karmaşanın son noktasıdır.
Madem muhalefet yapamıyorsunuz ne diye "mış gibi" yapıyorsunuz
Netice:
AKP'ye, Gülen'e diyecek bir şey'iniz yok, zaman'ınızı o yüzden bu safa harcıyorsunuz!
Vaziyetiniz budur!
Gerisi mugalata!
Nokta
HM & Tarık Atan
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen Deli Haydar » Cmt Şub 16, 2013 17:14

Oksimoron imiş, mugalata imiş...
Çevir çevir yaz: Chicken translation.

Konuşulan Hint-Avrupa: Acem'e acemice ari diyenin soyu! Sezar olmuş Kayzer, Roma Cermen boyu!
Tanrısı Türkistan'dan Odin, Thule tarikat, Kabala din! Kastım kasta: Şirin bir çocuk olun da sevsin sizi de Brahma!

Müşriklerin rahmaniyet üçgeninin gösterdiği Amad'da toprak yanmış, elde kalmış torf...
Hazari katili Hitler'in kirvesi olmuş Perinçek'in atası Sevici Sebottendorf!

Ben-tu-u. Süperben'in Türkmen kıyımı!
Kadim BOP çuvalında hurufat sayımı!

Sizin derdiniz üzüm yemek değil, bağcıya sövmek...
Bataklık firavundan da eski, iş'e yaramaz tek tek sinekleri öldürmek!

Reklam gideriyle Ford'un Fiat'ı yüksek. Açmış da kanatlarını, sanırsın çift başlı Klu Klux Klan kartalı!
Domaniç otağında ağlak manda çınar devirmiş, iş'iniz yoksa toplayınverin kozalakları!

Vaziyeti tayin size düşmez.
Katil Yezid Hüseyn'i Üzmez.
Bayrak sabit!
Vatan bölünmez!

Tak tak tak! Kim o!
O kim ki o! Kim mi ki o!
Cati-fare oyununda masum Mickey o!

Güm güm güm! Rap rap rap! Raptiye rap rap! Gülenci Bektaşi Karaca Cem muhtar!
Kolanın kentsoylu Muhtarı ve/veya ışık saçan Abdülhakim Arvasi'ye kim verdi ihtarı!

Kolay değil böyle rap'te yerinde durmak: Zıplamak, hoplamak, çılgın gibi bağırmak!
İçimden geliyor vahşice kudurmak... İyi dinle gerçekler şimdi başlayacak!

Bu kadar boş.
Bu kadar dolu...

Ya Hu! Bur'da olan muhibbana bak!
Öyle sarga burga kardaş değildir!
Edebinle otur yahut bur'dan kalk!
Herkes senin gibi kalleş değildir!

Hak yüzüdür bur'da gördüğün yüzler.
Velakin göremez kör olan gözler.
Bezm-i erenlerde söylenen sözler:
Hakk'ın esrarıdır, haşhaş değildir!

Söylenen sözlerin cümlesi hoştur.
Dolulara dolu, boşlara boştur!
Harabi kemteri sanma sarhoştur.
Yer içer zevk eder, ayyaş değildir!

Soru işareti ve/veya nokta.
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletigönderen tarikatan » Cmt Şub 16, 2013 18:59

:))) Güncelmeydan neymiş de bizim haberimiz yokmuş, biraz daha biraz daha dökülün de vatandaş, vatan kurtaran şabanları görsün :)
Gerçekte kim kimmiş, kim kime nasıl hizmet edermiş, aslında muhalif gibi görünenler kimlere muhalifmiş, zorlasak bu kadar dökülemezdiniz sanırım!
Size AŞK olsun
ee sonuç?
Akp, Gül, Gülen tayfasının nasıl yıkılacağına dair engin fikirlerinizi bekliyoruz,
Çözüm nedir.. Ne yapmalıyız?
Bu yazdıklarınızı biz de yazsak acaba yıkılırlarmı? Yoksa benim yaptığım gibi mabadları ile gülerlermi?
sorulan soruların cevapları nerede?
Gülüyorum, size çok gülüyorum, takkeniz düşüp keliniz görününce nasıl bağırıyor saçmalıyorsunuz
3. kişisiniz aynı ergen üslup :) 4. bekliyorum

ADAM gibi ismim ve soyismimle!
Tarık ATAN
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk