tarikatan yazdı:Daha da komikleştiğinizin farkındamısınız? Siz okuma biliyormusunuz, hadi ben anaokulu terk im de siz pek bi okumuş yazmış gibi başlamıştınız?
tarikatan yazdı:Siz arkadaşınızın yazdıklarından bi habermisiniz? Neden bizim yazdıklarımızı ve sorulanları cevaplamaz, alengirli cümlelerle içi boş anlatım içine girmeye gayret gösterirsiniz?
tarikatan yazdı:Saygısız, terbiyesiz üslubu olan arkadaşınız için de bir kaç satır yazarmısınız? Yoksa Gül, gülen, Mit için yazamadığınız gibi arkadaşınızı da görmezden mi gelirsiniz?
tarikatan yazdı:Ergene bağlamak hoş gelmeyebilir ama başka bir anlatımı yoktur, ergene bağlamaktır bunun adı..
Arkadaşınız en başından beri mugalata yapmaktadır!
tarikatan yazdı:Bana soru sormuşsunuz cevabı HM verdi, şimdi sizin mücadele anlayışınız gibi cevabı copy paste yapsam kabul görür mü? Sorunuzun cevabı verilmiştir tekrara gerek var mı?
tarikatan yazdı:Site kuralları açık net isim kullanmaya gerek yok muş, isimsiz de küfretmek, atıp tutmak kolay oluyor bu nedenle mi?
tarikatan yazdı:Kuyruklara tenekeler bağlamak hakaretler etmek bu durumda daha kolay oluyor sanırım ne dersiniz?
Peki arkadaşınız gitti siz geldiniz? Siz cevaplayınız bir kalem? Sorular ortada?
tarikatan yazdı:Süslü ama içi boş cümleler kurmayı bırakın kendinizi düştüğünüz bataktan kurtaracaksanız, nitelikli birşeyler yazın da okuyalım okusunlar!
tarikatan yazdı:Ya da her topa girilmezmiş deyip çekilin kenara, ana konudan sapıp imla hataları ile anlam bozuklukları ile uğraşmayınız!
tarikatan yazdı:Sululuğa lüzum yok diyen biri iseniz lütfen baştan sona yazışmayı okuyunuz!
İtham ve iftiralar dediğiniz sorularıma sebep olan, sitenizin elemanlarının kullandığı üslup, savunduğu sözde değerleri asitleyecek cümleler kurmasından kaynaklanıyor...
tarikatan yazdı:Ya da siz bence önce bir yazıyı okuyun arkadaşınızı öyle kurtarmaya yazının sonundan başlamayın...
tarikatan yazdı:Dediğim gibi yazım tarzıma takılmayın ben anaokulu terk biriyim, elimden yazım tarzı olarak bu kadarı gelebiliyor...
Tekrar edeyim, suçlama itham, iftira hakaret ve küfür edecekseniz ADAM gibi de isim soyisim yazacaksınız?!
F'gül, gülen, mitçi abileriniz gibi yaklaşmayınız tokuz...
Tarık ATAN
Deli Haydar yazdı:Mahmud Bey ve ismi ile müsemma Tarık Bey'i ise oldukça kaygan ve sinirli gördüm. Ünlem. Kendilerine yapılmış bir hakaret ya da üzerlerine atılmış bir iftiraya rastlamadım. Sonuç temiz son tahlilde. Alt tire.
Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk