Çankaya'daki "Topal Ördek" ve/veya Kedi - F'are HAARP'i?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

Re: Çankaya'daki "Topal Ördek" ve/veya Kedi - F'are HAARP'i?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

İletigönderen Deli Haydar » Cmt Şub 16, 2013 20:20

Zulüm tüm yerküreyi sarmış. "Tek dünya hükümeti" hülyası öncesi son kontroller yapılmakta...
Düşman yine Türk ve devleti Türkiye Cumhuriyeti.

Yurttaşlığın yerini müşteriliğin alma zamanı gelmiş:

Kredi kartlarımız süngü, uydular miğfer!
Süpermarketler kışlamız, müşteriler asker!

Samimi Habil'den bu deme güdülen kan davasında Türk kanı ve canı ile yine hedefte!
Hz. Şit'e bok atanlar, "holy shit" diyecekler ama sonunda! Kutsal yazgı gereği...

Erdoğan'a, Gül'e ya da Gülen'e muhalefet etmek neye yarar, ben onun yanıtını veremem. Bu sitede konu ile ilgili yüzlerce yazı bulabilirsiniz. Benim derdim tüm dünyaya zulmeden bir küçük zümre ile. Anladım ki dünya ıslah olunmadıkça yurtta sulh olmayacak. Bence.

Haberiniz olsun, Güncel Meydan çok şeydir: Okuldur. Dayanaktır. Kaynaktır. Ak mabat, kara mabat ayrışma yeridir.
Size göre takkesi düşmüş üçüncü kel ergen Şaban olarak söyleyebileceklerim bu kadardır. Son olarak iki cümle yazmak isterim:

Bir: Seviyesizliğiniz artık beni cidden rahatsız etmekte. Terbiyenizi takının.
İki: Organlarınızı işlevleri dışında kullanmayın. Sonra mabadınızı yitirir, üzülürsünüz.
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletiler: 714

Re: Çankaya'daki "Topal Ördek" ve/veya Kedi - F'are HAARP'i?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

İletigönderen tarikatan » Cmt Şub 16, 2013 21:29

Deli Haydar yazdı:Mahmud Bey yazılarınızı denk geldikçe okurum. Haddimce anlarım, fazlası için çaba harcamam. Nokta. Tarık Akan'ın belirttiği gibi bilmem kaç numaralı Ergenekon sanığı olmanızın gözümde hiçbir hükmü yoktur.

Deli Haydar yazdı:Erdoğan'a, Gül'e ya da Gülen'e muhalefet etmek neye yarar, ben onun yanıtını veremem. Bu sitede konu ile ilgili yüzlerce yazı bulabilirsiniz. Benim derdim tüm dünyaya zulmeden bir küçük zümre ile. Anladım ki dünya ıslah olunmadıkça yurtta sulh olmayacak. Bence.

E hani iş yapıyordunuz iş? Hesap soruyordunuz ya?
Peki bunlarla ilginiz yok ise, öncekilerle de bi arkadaşlığınız yok ise, ne işiniz var burada bu yazışmada? Ne diye dahil oldunuz? Amacınız nedir? Neyin peşindesiniz?
Sizinle ilgili anlatılmak istenen de bu zaten itirafını defalarca yapıyorsunuz, Gül, gülen vb. ile ilginiz yok, ilgilenmiyorsunuz laf bile etmiyor üzerine itirafta bulunuyorsunuz.
Derdiniz onlarla uğraşanlarla uğraşmak, paşaların içeriden çıkma ihtimali tedirginliğiniz ki sürekli dile getiriyorsunuz bunu Saygun üzerinden...

Beni terbiyeye davat etmeden önce savunmak için kendinizi yırttığınız arkadaşlarınızın yazdıklarına bakınız...
Zira halen kibarca yazmaktayım, kuyruğunuza teneke bağlamak, kıçınıza tekme atma durumum falan yok! arkadaşlarınızın söylemleri gibi.

Deli Haydar yazdı:Haberiniz olsun, Güncel Meydan çok şeydir: Okuldur. Dayanaktır. Kaynaktır. Ak mabat, kara mabat ayrışma yeridir.

Önce kendi kapınızın önünü süpürün.!
Hangi organımı nasıl kullanacağımı sizden öğrenecek değilim! Hepsini yerinde kullanabiliyorum çok şükür!

İsmim ve soyismimle ADAM gibi
(Lafımı copy paste yapan mahlaslar alınmasın. onlara değil söylediğim, tükürüp tükürüp kaçanlara, aklınca laf ebeliği yapıp ikili diyaloglarda başkasının adına İş yapanlara iş)
Tarık ATAN
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletiler: 45

İletigönderen Deli Haydar » Cmt Şub 16, 2013 21:49

Bu sitede yaptığım işler nelerdir, adımı aratır öğrenirsiniz. Hesap sorduğumu nerede söylemişim, orası da yok!
Beni Oğuz Kağan ile karıştırmayın. Burada ortak imza kullanan bir tek sizsiniz. Ayrıca nereye, ne zaman dahil olacağımı size sormayacağım.

Gül-Gülen'le ilgim yokmuşmuş! Kanıtınız yok. Benim derdim onların ağababalarıyla; maşalarla artık ilgilenmiyorum diyorum.
Derdim onlarla uğraşanlarla uğraşmakmışmış! İftira! Saygun ile ilgili bir cümle yazmadım şimdiye kadar. Mahmud Bey'e yöneltilen bir soru vardı, yanıtı havada kaldı. Derdim onun yanıtlanması idi, iş seviyesizliğinizle buraya uzandı. Bir de paşalar çıkacak diye tedirginmişim! İftira üzerine iftira!

Çok konuşunca, ona buna laf atınca haklı olunmuyor.
Derdiniz nedir, bir cümle ile özetleyin. Ya konuyu bir noktaya bağlayalım, ya da kilit altına alalım.

Aksi zaman kaybından başka bir şey değil.
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi

İletiler: 714

İletigönderen tarikatan » Cmt Şub 16, 2013 23:27

Deli Haydar yazdı:Gül-Gülen'le ilgim yokmuşmuş! Kanıtınız yok. Benim derdim onların ağababalarıyla; maşalarla artık ilgilenmiyorum diyorum.

Sen haklısın! büyüksün!
Çok sert muhalefet yapıyorsun!
Yapacağına kanaat getirdim!
Gül-Gülen ufak geldi ağababaları ile uğraşacaksın,
o halde Ak MİT başta olmak üzere iktidarı yıkmak senin için çocuk oyuncağı olur!
Düş önümüze peşinden geliyoruz.
Tarık ATAN
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletiler: 45

İletigönderen Güncel Meydan » Cmt Şub 16, 2013 23:48

! Yönetim yazdı:
Bu gülünçlüğe sessiz kaldık. Çünkü eciş bücüş yazıları buraya taşıyıp kirleten üyemiz ne yazık ki paklayamadı. Umarız gereken dersi çıkarmıştır.

Türlü nedenlerden dolayı burasıyla uzun bir süredir ilgilenmedik, iyi kötü çarklar kendi kendine dönsün istemiştik. "Ek kurallarımız"a aykırı bir durum olmadıkça eklenenlere karışmadık. Eğer o eciş bücüş yazılar içinde ek kurallarımıza aykırı bir durum varsa bu durumda tek sorumlu biz oluyoruz; okumadığımız için bunu bilemiyoruz. Umarız üyemiz bunları iyi okuyup en azından ek kurallara dikkat etmiştir. Umarız bir aykırılık yoktur ve bunlar yalnızca niteliği düşürmüş, bayağı zararlar (zaman kaybı, saçmalık, vb.) vermekten öteye gitmemiştir.

Bu ve bundan önceki rahatsızlıklar için herkesten özür dileriz.
Kullanıcı küçük betizi
Güncel Meydan
Üye
Üye

İletiler: 584

Önceki

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x