Çankaya'daki "Topal Ördek" ve/veya Kedi - F'are HAARP'i?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

Re: Çankaya'daki "Topal Ördek" ve/veya Kedi - F'are HAARP'i?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

İletigönderen tarikatan » Prş Şub 14, 2013 15:16

Bence bu yazışmaları herkes görmeli okumalı ve karar vermeli; utanılacak bir durum yok!
Seviye önemli!
Seviyeniz bu ise budur!
"Adam" olduğumuz için bu yazışmaları okurla paylaşacağız!
Lütfen siz de paylaşın, herkes HM'nin nasıl bir adam olduğunu tanısın, öğrensin!
Düşürün maskesini!:))
Ya da belki bu arada Gülen'in maskesini de düşürürsünüz!
Paşa'dan hesap sormaktan korkmayanlar Gülen'den hesap sormaya korkuyor!
Oksimoron!
Bir de not: İş'siz kalırız diye üzülmeyin, AKP giderse bu defa takkeli Emniyet müdürleri, MİT'çilerle ilgili yazıları paylaşırsınız!
Vs.
Nokta.
İmza HM & Tarık Atan
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletiler: 45

Re: Çankaya'daki "Topal Ördek" ve/veya Kedi - F'are HAARP'i?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Şub 14, 2013 15:23

Hani son yazınızdı?

Karakter zaafiyeti içindesiniz, şizofreni eğilimindesiniz, narsistsiniz.

Adam olsanız tanımadığınız insanlara iftira atmazsınız. Bizim ne olduğumuz belli. Asıl sizin ne olduğunuz belli değil!

Uğurlar ola?
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen tarikatan » Prş Şub 14, 2013 15:46

Evet son yazı; yeni bir şey söylemiyoruz.
Bizim durum anlaşıldı, şimdi de sizi anlamaya çalışıyoruz!
Siz öyle diyorsanız öyleyizdir.
Tıp bu şakaya gelmez!
Uzman doktor öyle diyorsa öyledir.
Bir uzman psikolog olarak düşüncelerinizi öğrenmek sizden faydalanmak istiyoruz.
Misal Apo ile görüşen ve Barzanistan rüyası gören F'MİT'in Fidan'ı şizofren midir?!
Peki ya Gülen?!
Din devletine gidiyor?!
O da şizofren midir?!
Lütfen kamuoyunu aydınlatın Sayın Dr.
Öfke olmaz, madem Hipokrat yemini ettiniz zaman'ınızı doğru iş'lere vakfedin!
Sizden şifa bekleyen hasta çok!
Artık muhatabınız benim, dikine yazdım, ihtiyaç olursa yatay da yazarım.
Tarık Atan
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Şub 14, 2013 16:04

Şizofreni olsalar ne olur olmasalar ne olur. Vatana ihanetin mazereti olmaz, onun için affı hiç olmaz. Din devletine gidiyorsak bunun hesabını bizden değil vatanı satanlardan, vatan mücadelesinde zaafiyet içinde olanlardan sorunuz.

Hiçbirimiz içki masalarında vatan mücadelesi yapan, yapmayı düşünen sahtekarlardan değiliz. Kendi gücümüz ölçüsünde yaptıklarımız ortadadır. Beğenmeyen varsa daha iyisini yapsın biz destekleyelim. Vatan mücadelesinde kimsenin yoluna taş koymayız. Yanlış kişilere çatıyorsunuz!

Sizin durumunuza ise tıp bakar. Her ikinizin de en yakın zamanda bir psikiyatriste görünmesini tavsiye ederim!
Namık KEMAL:

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen tarikatan » Prş Şub 14, 2013 16:19

tarikatan yazdı:Bu site ve forum'un, gül, gülen ve mit tayfasının kontrollu muhalefet için, gerçek vatanseverleri çakma muhalefet ile kandırmak ve kontrol altında tutabilmek için, açılmış açtırılmış bir yer olmadığını ıspatlamak istiyorsanız...
Seviyesizliği, edepsizliği ve terbiyesizliği bir kenara bırakıp.
Hm ye küfretmek yerine, yazışmanın en başından beri sorulan soruların hepsine cevap verip altını doldurur-doldurabilirsiniz!
Neticede bir mücadele verip kar kış kıyamet uğraştık diyen siz'siniz...
Baştan beri yaptığınız gibi sorulara cevap vermeyip sürekli yaptığınız gibi saçmalar iseniz zaten gerekli cevabı vermiş olacaksınız...
Şimdiden SİZ'e kolay gelsin başarılar!
Tarık ATAN

Bu yazı burada duruyorken ve buna verdiğiniz cevap da ortada iken, hala nasıl yazabiliyorsunuz anlamış değilim...
Tarık ATAN
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen tarikatan » Prş Şub 14, 2013 16:23

Oğuz Kağan yazdı:Şizofreni olsalar ne olur olmasalar ne olur. Vatana ihanetin mazereti olmaz, onun için affı hiç olmaz. Din devletine gidiyorsak bunun hesabını bizden değil vatanı satanlardan, vatan mücadelesinde zaafiyet içinde olanlardan sorunuz.

Peki siz niye sormuyorsunuz, hadi o kadar da değil bıcak sapını kesmez diyorsunuz belki, o halde niye hesap sorana hesap sormaya hakaret etmeye kalkıyorsunuz?
Sorulara cevap vermek yerine ergen muhabbetine döktünüz işi, en son lafı ben söylerim telaşı içindesiniz?
Özel mesajdan siz mesajları silin ben de sileyim diye yazıyorsunuz?
Tarık ATAN
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Şub 14, 2013 16:30

Öyle olduğunu siz ispatlayacaksınız ben değil. İddia makamı yani siz savcılar iddiasını kanıtlamakla mükellefsiniz. Kanıtlayamazsanız en adi müfterisiniz!

Bu arada hani siz diyorsunuz ya siz bu sitenin yönetiminizdesiniz. Eğer düşündüğünüz gibi olsaydı çoktan sizi yolcu etmiştim! Zira saygısızsınız, iftiracınız, bu site hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan cahillersiniz!

Özel ietilerden silin dedim çünkü bu tartışmadaki seviyenin nereye düşeceğini biliyordum. Göründüğü kadarıyla haklı çıktım.

Adam olsaydınız bunca laftan sonra burada durmazdınız!
Namık KEMAL:

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen tarikatan » Prş Şub 14, 2013 16:32

Açık istihbaratçılara kalkan oldunuz, kalktığınız gibi kaldınız, emin olun onlar da bu halinize kendinizi hırpalamanıza her satırda daha da battığınıza gülüyorlardır. Baştan beri satırlarınızı okuyunca ben de gülüyorum, çünkü hiçbirşey yazmıyorsunuz, yazamıyorsunuz... Bomboş, sizin gibilere kaldıysa bu vatan mücadelesi vay haline bu memleketin...
Fikir üretin diyoruz yok, cevap verin diyoruz yok, ne var? Hakaret, geyik, ergen tarzı en son ben yazıcam paniği...
İçki masasında vatan kurtarmıyormuşsunuz ya bence için belki edebiniz ve terbiyeniz yerine gelir, ya da içmeden böyleyseniz içtiğinizde de düşünemiyorum halinizi... Tabi içki alabilecek yaştamısınız o da şüpheli, yazdıklarınıza bakınca, 14-16 arası gibi... Yazdıklarınızda hakaret dışında tek bir kaydadeğer cümle yok...
Yazık üzüldüm size... Emin olun arkadaşlarınız da sizin yerinizde olmak istemezdi...
Tarık ATAN
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen murat8 » Prş Şub 14, 2013 16:36

tarikatan yazdı:
tarikatan yazdı:Bu site ve forum'un, gül, gülen ve mit tayfasının kontrollu muhalefet için, gerçek vatanseverleri çakma muhalefet ile kandırmak ve kontrol altında tutabilmek için, açılmış açtırılmış bir yer olmadığını ıspatlamak istiyorsanız...
Seviyesizliği, edepsizliği ve terbiyesizliği bir kenara bırakıp.
Hm ye küfretmek yerine, yazışmanın en başından beri sorulan soruların hepsine cevap verip altını doldurur-doldurabilirsiniz!
Neticede bir mücadele verip kar kış kıyamet uğraştık diyen siz'siniz...
Baştan beri yaptığınız gibi sorulara cevap vermeyip sürekli yaptığınız gibi saçmalar iseniz zaten gerekli cevabı vermiş olacaksınız...
Şimdiden SİZ'e kolay gelsin başarılar!
Tarık ATAN

Bu yazı burada duruyorken ve buna verdiğiniz cevap da ortada iken, hala nasıl yazabiliyorsunuz anlamış değilim...
Tarık ATAN

Hiç kimse OLMAYAN bir şeyin olmadığını ıspatlamak zorunda değil!
İtham ve iftiralar şahsınıza ait. Ispat ile mükellef olan Siz'siniz.

Ortada duran sorular sadece şahsınızın hakaret ve iftiralarla bezenmiş soruları değil.
Dün Siz'e yönelttiğim şu sorular da halen cevapsız şekilde ortada durmaktadır:

tarikatan yazdı:Gelin bi derdinizi açıkca söyleyin, verilen mücadelede sona gelinmiş, düşmanlar devrilmiş, bop çökmüş, herkes hizaya gelmişken sizi rahatsız eden şey nedir?

Sona gelinen, tamamlanmak üzere olan mücadele nedir...
Devrilen düşmanlar kimlerdir, nasıl devrilmişlerdir, düşmanı halihazırda devirmeye mazhar olanlar kimlerdir...
BOP'un çökmüş olduğu bilgisine / iddiasına delil olacak maddi gerçekler hangileridir...
Hizaya gelen "herkes" kimlerdir, bunları kim hizaya sokmuştur, hizaya geldiklerini ortaya koyan maddi gerçekler hangileridir...

Bizleri aydınlatırsanız seviniriz.
Saygılar.
Kullanıcı küçük betizi
murat8
Üye
Üye

İletiler: 36

İletigönderen tarikatan » Prş Şub 14, 2013 16:44

Öncelikle ben ismim ve soyismimle yazıyorum, ADAM gibi..
Soruları soran kişi ya da kişiler önce açık isim soyisimleriyle yazacak bu 1.
İkincisi murat8 bey! sorunuza HM cevap vermişti, tekrar okuyunuz!
Benim sorduğum ve yazdığım sorularda hakaret ve iftira yoktur!
Bu site üyesi ya da editörü ya da sahibi mahlasla yazan zafer oğuz kaan türk beyin üslubundan çıkan sonuçtur,
HM ye küfredişi, içi boş ergen lakırdılarıyla iki gündür debelenmesi sonucu ve üstüne iddiası bir mücadele verdiğidir.. sonuç ve sorular buradan çıkmıştır...
Sorulara cevap yok küfür hakaret var?
Olmayan bir şeyi olmadığını kim biliyor? Soruyorum yok ise buyrun meydan ortada karşınızdayım...
Adımla soyadımla!
siz de ergene bağlayacaksanız hiç başlamayın isterseniz....
Tarık ATAN
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen tarikatan » Prş Şub 14, 2013 17:03

Mücadele ettiğinizi söylüyorsunuz, fakat yazının en başından beri HM yi sorguluyor hakaret ediyor küfür ediyorsunuz..
Şimdi önce HM kimdir diye soralım, kendisi 13. numaralı ergenekon sanığı.
Bu durumda siz HM ile mücadele ediyorsunuz, ergenekon davasını kim yürütüyor? Mit ve gülen tayfası, yani doğal olarak HM ile mücadele edenlerle aynı saftasınız..
Yani? Şimdi siz kimsiniz anladınız mı?
HM nin kuyruğuna teneke bağlıyor arkadaşınız, sizin tayfa...
E daha nasıl itiraf edeceksiniz değilmi benimki de soru mu kimsiniz diye..
Kim olduğunuzu her satırda dile getirdiniz...
İsmim ve soyismimle ADAM gibi.
Tarık ATAN
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen tarikatan » Prş Şub 14, 2013 17:04

Büyük Resim ortada! B(O)P'un uşaklarının ip'leri birbirine dolandı! Bakmak ve görmek! Vatanı kurtardığınıza göre siz de görüyor olmalısınız! Göremiyor iseniz muhatap değilsiniz. yazılarını alıntıladığınız HM çok yazdı, Anlayan anladı bir tek siz hariç anlaşılan! Cevabı merak eden sormaz, araştırır okur. Bu arada bize harcadığınız zamanı karşı darbeciler için harcamış olsaydınız, Silivri Savcısı gibi sormazdınız?!
Tarık Atan
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen tarikatan » Prş Şub 14, 2013 17:04

Gülen Cemaati siz ne yapsın!? F camia üzerinden yürüyen karşı darbeyi durdurmak için siz ne yaptınız!? Ürkek korkak ulusalcı gaz alıcı vücud dili üzerinden hangi değirmene su akıtıyorsunuz!? F'lerin canlarını yakacak ne yaptınız?! Bırakın bizi, zaten ne kadar küfür, hastalık yakıştırması varsa yaptınız! Siz yol gösterin! Bu adrese yazacak kadar cesur kardeş, karşı devrimci kim?! hani iş yapıyordunuz iş! Ama ne iş!? Kaldı ki, HM zaten yazışmaları paylaştı, benim için hikaye bitti. Söyleyecek neyiniz kaldı, onu izliyorum.
Tarık Atan
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen murat8 » Prş Şub 14, 2013 17:25

Öncelikle ben ismim ve soyismimle yazıyorum, ADAM gibi..
Soruları soran kişi ya da kişiler önce açık isim soyisimleriyle yazacak bu 1.

Siz burada kural koyucu değilsiniz! Site kuralları net. Açık isim kullanma zorunluluğu yok. Mahlas kullananlar adam değildir demeye getiriyorsunuz. Bu sizin yorumunuz sadece, saldırgan ve hakarethamiz uslubunuzu gözler önüne sermesi dışında kayda değer bir yanı yok.

İkincisi murat8 bey! sorunuza HM cevap vermişti, tekrar okuyunuz!
Ben soruyu Siz'e yöneltiyorum. Cevabınız yok ise, cevabım yok dersiniz, yeterlidir. Sayfalar dolusu demagojiye gerek yok.

Benim sorduğum ve yazdığım sorularda hakaret ve iftira yoktur!
Uslubunuz bastan aşağıya itham, iftira ve hakaretten müteşekkil.

Olmayan bir şeyi olmadığını kim biliyor? Soruyorum yok ise buyrun meydan ortada karşınızdayım...
Israrla geçersiz matematik önermelerden oluşan cümleler kuruyorsunuz ve şu cümlenin dil mantığı çerçevesinde hiçbir anlamı yok. Tekrar etmek durumundayım; itham ve iftiralar şahsınıza ait. Ispatla mükellef olan Siz'siniz. Birisi Siz'i hırsızlıkla itham etse, Siz de bu kişiyi ıspata davet etseniz, bu kişinin "hırsız olmadığınızı kim biliyor" şeklindeki geçersiz bir önermeden oluşan sözünü ciddiye alır mısınız...

siz de ergene bağlayacaksanız hiç başlamayın isterseniz....
Ergene bağlamak vs. hoş tavırlar, sözler değil bunlar.
Fikriniz varsa beyan edersiniz. Sululuğa luzum yok.
Kullanıcı küçük betizi
murat8
Üye
Üye

İletiler: 36

İletigönderen tarikatan » Prş Şub 14, 2013 17:37

Daha da komikleştiğinizin farkındamısınız? Siz okuma biliyormusunuz, hadi ben anaokulu terk im de siz pek bi okumuş yazmış gibi başlamıştınız?
Siz arkadaşınızın yazdıklarından bi habermisiniz? Neden bizim yazdıklarımızı ve sorulanları cevaplamaz, alengirli cümlelerle içi boş anlatım içine girmeye gayret gösterirsiniz?
Saygısız, terbiyesiz üslubu olan arkadaşınız için de bir kaç satır yazarmısınız? Yoksa Gül, gülen, Mit için yazamadığınız gibi arkadaşınızı da görmezden mi gelirsiniz?
Ergene bağlamak hoş gelmeyebilir ama başka bir anlatımı yoktur, ergene bağlamaktır bunun adı..
Arkadaşınız en başından beri mugalata yapmaktadır!
Bana soru sormuşsunuz cevabı HM verdi, şimdi sizin mücadele anlayışınız gibi cevabı copy paste yapsam kabul görür mü? Sorunuzun cevabı verilmiştir tekrara gerek var mı?
Site kuralları açık net isim kullanmaya gerek yok muş, isimsiz de küfretmek, atıp tutmak kolay oluyor bu nedenle mi?
Kuyruklara tenekeler bağlamak hakaretler etmek bu durumda daha kolay oluyor sanırım ne dersiniz?
Peki arkadaşınız gitti siz geldiniz? Siz cevaplayınız bir kalem? Sorular ortada?
Süslü ama içi boş cümleler kurmayı bırakın kendinizi düştüğünüz bataktan kurtaracaksanız, nitelikli birşeyler yazın da okuyalım okusunlar!
Ya da her topa girilmezmiş deyip çekilin kenara, ana konudan sapıp imla hataları ile anlam bozuklukları ile uğraşmayınız!
Sululuğa lüzum yok diyen biri iseniz lütfen baştan sona yazışmayı okuyunuz!
İtham ve iftiralar dediğiniz sorularıma sebep olan, sitenizin elemanlarının kullandığı üslup, savunduğu sözde değerleri asitleyecek cümleler kurmasından kaynaklanıyor...
Ya da siz bence önce bir yazıyı okuyun arkadaşınızı öyle kurtarmaya yazının sonundan başlamayın...
Dediğim gibi yazım tarzıma takılmayın ben anaokulu terk biriyim, elimden yazım tarzı olarak bu kadarı gelebiliyor...
Tekrar edeyim, suçlama itham, iftira hakaret ve küfür edecekseniz ADAM gibi de isim soyisim yazacaksınız?!
F'gül, gülen, mitçi abileriniz gibi yaklaşmayınız tokuz...
Tarık ATAN
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x