Çankaya'daki "Topal Ördek" ve/veya Kedi - F'are HAARP'i?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

Re: Çankaya'daki "Topal Ördek" ve/veya Kedi - F'are HAARP'i?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Şub 13, 2013 15:41

Maalesef psikolojik durumunuzu pek iyi görmüyorum.

Soru var ama yanlış kişiye yanlış sorular soruyor. O sorularının muhattabı ben olmamalıyım.

HM'den hoşlanmıyorsunuz. Verdiği mücadele ile ilgili değilsiniz!

http://www.guncelmeydan.com/pano/search.php?keywords=Hayrullah+Mahmud+%C3%96ZG%C3%9CR&terms=all&author=O%C4%9Fuz+Ka%C4%9Fan&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Ara
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

Re: Çankaya'daki "Topal Ördek" ve/veya Kedi - F'are HAARP'i?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Şub 13, 2013 21:42

1 saat evvel yorumumu yayınladılar ama nedense şimdi silmişler??? GavurEge'ye yazıklar olsun! Ancak tek kale maç yapabilirsiniz!

http://www.gavurege.com/webroot/home.php?op=ege&action=outview&article_id=10491
Namık KEMAL:

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen tarikatan » Çrş Şub 13, 2013 21:51

Az önce gavurege ya yazdığınız silinen yorumu okudum cevap da vermiştim parmaklarımı yorarak fakat silmişler üzüldüm...
Öncelikle sizi terbiyeye davet ediyorum, okumuşsunuz sanırım fakat adam olamamışsınız! Saygı nedir bilmiyorsunuz!
Yazılan her yazıda size saygı ile cevap verildi fakat siz tepinerek gittikce edepsizleşen bir yazım tarzına büründünüz! Neden?
Bu neyin panigi neyin telaşıdır anlamış değilim, gül cü gülenci feto cu değilim diyorsunuz fakat onlardan hiçbir farkınız yok, yıllardır herşeyini ortaya koymuş, işsiz kalmış, hapis yatmış, ergenekon 13. numaralı sanığı yapılmış, ailesiyle kendi canıyla tehdit edilmiş, hayatını bu uğura adamış ve tüm yokluklara rağmen her gün bu uğrda yazı yazmış birine hala ben şunu yaptım ben bunu yaptım karda kışta mücadele ettim diyorsunuz sitenizi anlatıyorsunuz? Bumudur? Bu mudur sizin vatan sevdanız sevginiz aşkınız ATATÜRK çülüğünüz, kimse sizin Atatürkçülüğnüzü falan ölçmüyor fakat siz bir ıspata girmişsiniz, Ece Sayguna vurup diğer paşa gelinine arka çıkıyorsunuz...
Gelin bi derdinizi açıkca söyleyin, verilen mücadelede sona gelinmiş, düşmanlar devrilmiş, bop çökmüş, herkes hizaya gelmişken sizi rahatsız eden şey nedir? Tekerinize çomak mı sokuldu yoksa ortada bir başarı var ve bunu leş olarak görüp bir parça koparıp kahraman olma sevdasında derdindemisiniz?
Bana HM nin avukatı demişsiniz onur ve gurur duydum teşekkür ederim! Ne mutlu bana HM nin avukatı olabilmişim...
Ki daha çoook fırın ekmek yemem gerek HM nin tırnağı olabilmek için...

Facebok da arkadaşmışız meğer, niye nasıl olmuşuz hatırlamıyorum fakat artık değiliz zira sizinle arkadaş olmak benim için inandığım tüm değerlere ihanetle eşdeğer bu aşamadan sonra
Gavuregeye yazdığınız özel mesajı yazmışsınız benim de buraya yazmamda yani sizin vatan mücadelenizde olduğu gibi copy paste yapmamda bir sakınca yoktur ZAFER bey...
Siz'e sizin tarzınızda hakaret ve terbiyesizce yazamadığım için üzgünüm umarım bu şekilde anlaşılabiliyorumdur!
Siz'e yolunuzda başarılar...
Tarık ATAN

Zafer Türk

HMÖ'nün avukatlığından ve bana saldırmaktan vazgeçin. Kenisi cevap verisn. Güncel Meydan'daki Oğuz Kağan benim.

cankaya-daki-topal-ordek-ve-veya-kedi-f-are-haarp-i-hayrullah-mahmud-ozgur-t33862.html

Bugün
17:12
Tarık Atan

Avukatlık yapan siz'siniz!, verilen mücadeleye saygınız yok en baştan!. HM bir yere vuruyor ses sizden geliyor, üzerine vazife edinip ortaya atlayan sobelenen siz'siniz... Durumu devam ettiren siz'siniz, yazılanları da anlamıyorsunuz... Yazılanlar verilen mücadele ortada! Çekilen çile ve yıllar da ortada!
Bu işi galip mağlup hikayesine döndürdünüz, insan hata yapar susmak da bir erdemdir...
Yüksek siyaset liginden ne kadar haberdarsınız? Haddinizi gerçekten orada aştığınızı düşünüyorum...
Üslubunuz sakat...
Velhasıl, size saldıran yok, ortaya atlayan sizsiniz, atladıysanız sorulara cevap vereceksiniz. Birşeyi sanvunuyor ve halen ukala uslubunuzu devam ettirecekseniz sorular ortada!
HMnin size cevap verme gibi bir mecburiyeti de yok yine de durumu anlayasınız diye cevap veriyor.
Gelinen bu süreçte, tüm takozlar temizlenmiş avlanmış açığa düşmüşken, size ne oluyor? Garip olan da bu değilmi? Saflar netleşmiş, oyun bozulmuş büyük bir proje çökmüş çökertilmiş milli yazılım tarafından şimdi siz dönüyor bu yazılıma çakmaya çalışıyorsunuz...
Bu durumda ne anlatırsanız anlatın yanlış safta görünürsünüz, görünüyorsunuz... Uslubunuz hitabınız yanlış sakat,
Kolay gelsin...

18:09
Zafer Türk

Hayrullah Bey'e saldırmadığım halde neden bana laf sokmaya çalışıyor? Kendisini anlıyorum ama o benim gibileri anlamıyor. Benim o vatan haini itler tarafından yönlendirildiğimi nasıl ima eder? Benim sayfamda böyle bir şey gördünüz mü?

Hayrullah Bey'den çok şey biliyorum diye bir iddiam yok, şu ana kadar olmadı da. Bazı şeyleri bilemeyebilirim ama öğrenmek için de çabalarım, buna hiç kuşkunuz olmasın.

Beni kızdıran şey, benim birileri tarafınıdan yönlendirildiğimi ima etmesi ve benim Atatürkçü duruşumu sorgulaması. Eleştiriye evet ama hiç kimse benim Atatürkçü duruşumu, yurtseverliğimi sorgulayamaz.

Saygun konusunda "FSY ve Açık İstihbarat için neden öyle düşünüyorsunuz" diye sordum yemediğim laf kalmadı. HMÖ ve Açık istihbarat, fırsat buldukça her gün takip ettiğim kaynaklar. Bu demek değil ki onların her şeyine evet diyeceğim. Takip ettiğim kaynaklara sorular sormam suç mu?
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletiler: 45

İletigönderen tarikatan » Çrş Şub 13, 2013 22:39

Sayın Okur,

Sayın mahlas,

(“Oğuz Kağan”, “Zafer Türk”)

1. Yazıyı yazan Paşa’nın gelini! Kime yazdı, paşa kızına! Onlar topa girmezken size ne oluyor?! Kimi neyi kimden kurtarmaya, korumaya çalışıyorsunuz?

2. İsminizle yaz derken, bana / bize yaz demedik. AKP’ye, Gülen’e yaz, muhalefet nasıl yapılır’mış göster dedik. Yani, imzanızla yazmakta özgürsünüz! Küfretmek için üniversite mezunu olmaya gerek yok! Üslubu beyan ayniyle insan!

3. Alemde bir söz vardır, uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın diye! AKP’nin kanat boyu ortada! Acem dilemması! Uçamıyor! Madem sizde karga değil kartal kanadı var, kanat çırpın da alem yükseklik görsün! Muhalefet nasıl yapılırmış öğrensin! Gavurege de sizinki gibi bir site! İlgim yok, sizin gibi yazılarımı yayınlıyor! Teşekkür ederim. Omuzdaşlık!

4. Yazı üslubunuz ortada! Histerik! Yakışmıyor ve/veya yakışıyor! HM imzası altında yazılan yazılarda ortaya konulan görüş net! O konular beni bağlamaz diyen bir iş’gören olarak bu nasıl mücadele, neyin mücadelesi, kime karşı mücadele!? Enerjinizi yanlış adrese’e harcıyorsunuz ve/veya doğru adrestesiniz, dökün eteğinizdeki taşları! Hodri meydan!

5. Milliyetçi bir siteyi, Atatürkçü bir düşünce meydanını yöneten ve “mahlas” üzerinden yazan biri olarak, gördüğünüz her sakallıyı “baba” zannedenlerden misiniz?! Biz zannetmiyoruz ve çok uzun yol’dan geliyoruz. Masal dinleyecek vaktimiz yok, yaşımız da müsait değil! Madem mücadele ediyorsunuz ve benim yanlış yol’da olduğuma inanıyorsunuz neden benden takdir, onay bekliyorsunuz?! Yol’unuza devam edin! Madem iş yapıyorsunuz iş, o iş’e devam edin!

6. Vatan için mücadele eden ve ödül bekleyen biri olarak içinizde öyle neler biriktirmişsiniz! Anlaşılan o ki, Fetullahçılar’dan çok Atatürkçüler’e öfkelisiniz! Size kimse AKP’ci, Gülen’ci demedi, sadece aynı çizgide muhalefet yapıyorsunuz, dedi. Varsa farkınız, koyun ortaya! Aşk olsun diyerek muhalefet olmaz, yaz vurgunları temelden sarsılsın! PKK adına bomba patlatan MİT ajanları kimdir?!

7. Güncel Meydan’da okur yorumlarını yayınlayan kim?! Hem Oğuz kağan benim diyorsun hem de yazıyı / yorumu çek! Bu nasıl bir kişilik bölünmesidir!? Birbirinizden haberiniz yok!

Sözün özü:

Yazı ortada!

Sorulara soracak cevabınız var ise bana değil zarar verdiğinizi iddia ettiğiniz AKP & Gülen cenahına yazın, hırpalayın!

Verecek cevabını yok ise çekilin kenara izlemeye devam edin.

Nokta.

HM
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Şub 13, 2013 22:49

Sizinle bir alıp veremediğim yok. FSY ile ilgili bir soru sordum diye beni o vatan hainlerinin yolunda olmakla itham ettiniz. Ondan sonra da film koptu. Mantıklı olduğu sürece eleştiriye evet ama iftiraya hayır! Altı boş ithamlarda bulunursanız cevaplarına katlanırsınız!
Namık KEMAL:

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen tarikatan » Çrş Şub 13, 2013 23:02

Madem üslubunuz bu!
Lütfen devam edin!
Lütfen eteğinizdeki taşları dökün!
Öncelikle, şımarık üniversite mezunu bebe üslubundan kurtulun!
Burada ninni söylemiyoruz!
Anlat bakalım delikanlı neler yapabilirsin!
Sen kimsin?!
AKP'nin, Gülen'in bana yapamadığı neleri yapabilirsin!?
Yap, yaz o zaman, bekliyorum.
Nokta
HM
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen tarikatan » Çrş Şub 13, 2013 23:31

Hm yazsın diyorsunuz zahmet ediyor ve yazıyor fakat sizde hep aynı nakarat, sayfayı konuyu başa alın, bakın bakalım neler yazmışsınız, ben ne yazmışım HM ne sormuş, fsy deyip duruyorsunuz onunla ilgili sorular ortada iken hala vay efendim bana nasıl onu dersin al misketlerini ve topaçımı ya da fırıldağımı..
Özel mesaj ile tehditvari yazıyor kuyruğu hala dik tutmaya çalışıyorsunuz!
Tahtadan korksam trene binmezdim, zafer türk, oğuz kaan bey...
Sizi ortaya kim itti ise gidin hesabınızı onunla görün bence..
Ya da delikanlı gibi sorulara cevap verin..
En başından beri tek bir soruya cevap vermediğin gibi hala ve hala aynı şeyleri yazıyorsun ve aynı cevabı alıyorsun sana hain diyen olmadı, tarzın o tarz! Ki inkar etmeden aynı tarzı devam ettiriyorsun...

HM açıkca soruyor söylüyor ver cevabını, koy düşünceni... Görelim efeliğini... Dök eteğindeki taşları, ya da bırak burada Deveden büyük Fil varmış de geç...
CEvaplara katlanırsın diyorsun da cevap nerede? Sesli cevap verin de biz de duyalım ya da okuyalım...
Hayırlı İş'ler size..
Tarık ATAN
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen tarikatan » Çrş Şub 13, 2013 23:34

Sayın Okur,

Kavgada yumruk aranmaz.
Araya giren yumruk yiyebilir, yer!
Araya girdi isen yumruk gelince canım acıdı diye cıyaklamayacaksın!
Filler sevişirken çimenler ezilir.
Madem çimen’sin ne diye rüzgar yapıyorsun!
HM
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen murat8 » Prş Şub 14, 2013 0:33

tarikatan yazdı:Gelin bi derdinizi açıkca söyleyin, verilen mücadelede sona gelinmiş, düşmanlar devrilmiş, bop çökmüş, herkes hizaya gelmişken sizi rahatsız eden şey nedir?

Sona gelinen, tamamlanmak üzere olan mücadele nedir...
Devrilen düşmanlar kimlerdir, nasıl devrilmişlerdir, düşmanı halihazırda devirmeye mazhar olanlar kimlerdir...
BOP'un çökmüş olduğu bilgisine / iddiasına delil olacak maddi gerçekler hangileridir...
Hizaya gelen "herkes" kimlerdir, bunları kim hizaya sokmuştur, hizaya geldiklerini ortaya koyan maddi gerçekler hangileridir...

Bizleri aydınlatırsanız seviniriz.
Saygılar.
Kullanıcı küçük betizi
murat8
Üye
Üye

İletiler: 36

İletigönderen tarikatan » Prş Şub 14, 2013 11:09

Sayın Okur,

HM gelsin dediniz geldik!
cankaya-daki-topal-ordek-ve-veya-kedi-f-are-haarp-i-hayrullah-mahmud-ozgur-t33862-15.html
E yani?!
İstediğiniz nedir?!
Mektepli, egosu şişik, şımarık ödül avcısı, saygısız MİT mensuplarını mı burada pışpışlayacağız!?
Nedir derdiniz?!
Madem okuduğunuzu anlamaktan acizsiniz, peki neyin derdindesiniz?!
Mazoşist misiniz?!
Laik olmak demek önce adam olmak demektir!
Özetle hikaye şudur:
Güncel Meydan çok sert muhalefet yaptı!
AKP köşeye sıkıştı!
MİT yeni bir devlet kuruyor!
Yeni Anayasa üzerinden federasyon!
TSK silah bıraktı, PKK devlet kuruyor!
MİT ajanları PKK adına TSK'ya kurşun sıkıyor!
Barzani MİT Müsteşarı'nın makam aracı içinde Çankaya'da ağırlanıyor!
RTE, Fidan, Apo?!
TSK sanık, PKK tanık!
Topaç!?
Vs.
İşte sizin anladığınız dilden son, işte bu "mutlu" son!
MİT değil "ŞİT" gururla sunar!
Sözün özü:
Siz kimsiniz, necisiniz?!
Yazılar ortada!
Siz sorun biz cevap verelim programı yapmıyoruz!
O iş, MİT'in iş'i!
Şımarık, histerik mektepli arkadaşınız çamur yapıyordu çağırdınız geldik.
Soru ortada:
AKP & Gülen'in bana yapamadığı, neyi yapabilirsiniz?!
Özel de, Fidan da orada!
Bu ikili şerefli midir şerefsiz mi?!
MİT mi yoksa PKK'nın İT'i mi?!
Askeri polisi öldüren PKK'ya istihbaratı kim verdi?!
PKK adına eylem yapan MİT ajanları var mıdır; var ise kimlerdir, devlet katında kimin korumasındadır?!
Erdoğan, MİT Müsteşarı Fidan'ı yasa ile korumaya aldığı halde neden kendini koruyamıyor!?
Özel, AKP'nin Özel'i olduğu halde nedir bu korku'nun sebebi?!
İstiklal Marşı "Korkma" diye başlıyor, madem devlet sizsiniz, yol haritası ortada!
Kandil'iniz kutlu olsun!
So what?!
Soru sorabilmek için önce adam gibi konuşmasını, yazışmasını öğrenin!
Ben başkayım o başka yok!
Top'unuz bir'siniz.
Nokta
HM
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Şub 14, 2013 11:31

“Not: Hiç kimsenin gazına geldiğimiz yok. Ece Saygun'un Erdoğan ile ilgili o fotoğraf kareleri hoş olmamıştır. Esasen mesele Erdoğan'ın Saygun paşayı ziyaret etmesi değil, mesele paşa kızının babasına yapılanları unutup Erdoğan'ın ziyaretine sevindirik olması, ona uygun tivitler atması ve iktidar cenahının PR çalışmasına ortak olmasıdır. Ece Saygun'u eleştirmemiz Abdullah Gül'den yana taraf olduğumuz manasına gelmez. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız. Bizim hedefimizde her ikisi de var. A değilsek B'yiz gibi sakat bir mantığa sahip değiliz. "Paşa gelini" diyerek Fatma Sibel Yüksek'e dokundurmanız -dolayısıyla Açık İstihbarat'a - ve onu Abdullah Gül'den yana taraf göstermenizin nedenlerini bilmek isteriz.”

6. Abdullah Gül’den yana taraf değiliz demekle hadise hallolmuyor! Gül, Erdoğan’a rağmen Cumhurbaşkanı oldu! Gül’ün Cumhurbaşkanlığı’nı protesto eden Baykal’a kaset komplosu düzenlendi! Aynı komplo daha sonra MHP’yi de hedef aldı! Gül, Bahçeli’nin sayesinde Çankaya’ya çıktı! Gül, Çankaya’da TSK’ya komplo düzenleyenlere hamilik yaptı! İyi düşünün Gül’den yana taraf değiliz diyerek, farkında olmadan Gül’ün değirmenine su taşımıyor musunuz?! Işık Paşa ve üç kuvvet komutanı ne diye istifa etti?! “Çok güzel şeyler olacak” diyen kim?!

7. Siz yoksa Erdoğan’ın, Gülen Camiası’nın içindeki casusların üzerine gitmesinden mi rahatsızsınız!?
http://ultra-turkler.blogspot.com/2013/02/cankayadaki-topal-ordek-veveya-kedi.html

Böyle suçlayıcı ifadeler kullanırsanız hakettiğiniz cevabı alırsınız. Tanımadığınız, hakkında en ufak bir şey bilmediğiniz insanlara çamur atıyorsunuz.

Bizim ne yaptığımız ortada. Sizin bizi beğenip beğenmemeniz umurumuzda bile değil. Burada sizin yazılarınızı paylaşan kişi sadece benim. Öteki arkadaşlar sizi ciddiye alsaydı onlar da paylaşırlardı. Sizin saygısız, saldırgan üslubunuz yüzünden arkadaşlarıma karşı mahcup oldum. Eminim birçoğu "Bizi bu dengesizin ağzına düşürdün Zafer, sana yazıklar olsun" diye düşünüyorlardır.

Ben size soru sorarken sizden çok şey biliyorum gibi bir söylem içine asla girmedim. Benim için ne mezunu olmak değil, vatansever ve adam olmak önemlidir. Siz belki birincisi olabilirsiniz ama gördüğüm kadarıyla adamlıktan epey uzaksınız.

İyi niytle sorduğum soruda bile art niyet arayan size anlatacak lafım kalmadı.

Ben Açık İstihbarat'a dediğiniz laflar için değil meseleye bizi de dahil etmenize kızdım. Açık istihbarat'tan her kimle sıkıntınız varsa onlarla halledin, meseleye bizi katmaktan vazgeçin.

Narsizm hastalığından kurtulmanız ümidiyle...

Sayın mahlas (Ak MİT’in bebeleri),
(“Oğuz Kağan”, “Zafer Türk”)
http://ultra-turkler.blogspot.com/2013/02/acem-simiti-veveya-ak-mite-14-subat.html

Psikopat mısın sen?
Namık KEMAL:

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Şub 14, 2013 11:56

PKK’nın MİT’inin çap’ı bu çap!
Laik Türkiye’nin zekası ile alay eden kafa işte bu kafa!
http://www.guncelmeydan.com/pano/cankaya-daki-topal-ordek-ve-veya-kedi-f-are-haarp-i-hayrullah-mahmud-ozgur-t33862-15.html
Bu yazışmaları niye yayınladım.
Neo MİT’teki kafa işte bu kafa!
Onlar da kuvvacı ama “İnzibatiyeci” kolundan!
BOP’a pasif muhalefet üzerinden uşak’lık yapan güruhundan!
Bu kafa ile vatan kurtardığını zanneden “uşak”lar işte bu uşaklar!
Gaz almak ile muhalefet yapmak arasındaki farkı bilmeyen “cilalı mektep çocukları” işte bu çocuklar!
Gül’den Cumhurbaşkanı, Erdoğan’dan Başbakan, Fidan’dan Müsteşar, Özel’den genelkurmay başkanı olur ise bu uşaklardan da “vatan kahramanı” ve/veya iyi iş’güzar olur!
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu “Balyoz” zannedermiş!
http://ultra-turkler.blogspot.com/2013/02/acem-simiti-veveya-ak-mite-14-subat.html

Hayatımda ne bir tane istihbaratçı tanımışım, ne de istihbaratçı yakını olan bir arkadaşa sahibim.

Bizi tanımıyorsun, sitemizin hangi koşullar altında çalıştığını bilmiyorsun, bize yasak getiren video sitelerinden haberin yok. Bunları bilmiyorsun ama dil pabuç gibi.

El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu "Balyoz" zannedermiş! Haklısın, kimin kıvrandığından belli oluyor.

10 gün hapis yattın diye neredeyse kendini özgürlük savaşçısı olarak tanıtacaksın. RTE, Gökçek, Feto, Gül elbet bu savaşı kaybedecek, ama görünen o ki bu savaşı kendini kahraman sananlar da kaybedecek.
Namık KEMAL:

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen tarikatan » Prş Şub 14, 2013 12:02

Tarafınız anlaşıldı!
Cesur yürek!
Sor bakalım MİT Müsteşarı'na psikopat mı?!
Gülen'e sor!
Gül'e sor!
http://ultra-turkler.blogspot.com/2013/ ... subat.html
Anlaşılan o ki, öpülmekten zevk alıyorsunuz!
HM
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Şub 14, 2013 12:07

Bizim tarafımız laik Türkiye tarafı. Asıl sen kendine bak!

Biz asıl senin gibi vatan kurtaran Şabanları öpüyoruz. Senin gibi buraya gelip kusan kaç kişinin kıçına teneke bağlayıp gönderdik biliyor musun sen?
Namık KEMAL:

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen tarikatan » Prş Şub 14, 2013 12:09

Anlat anlat anlamıyorsunuz anlatma bitti..
Şimdi soruyorum...
Guncelmeydan sitesi editörleri, Atatürkçü ve Laikliği bu üslupla savunuyor koruyor, bumudur?
HM nin yazdığını tekrar ediyorum, laiklik adam olmaktır adam!
Ki anlaşılıyor ki üslübunuz terbiyeniz budur! O halde kimin ne olduğu açıkca görülmüştür... Sizin haricinizdeki herkes anlayacaktır.
Bu şekilde kayda geçirmiş oldunuz kendinizi!
Sorular ortada iken hala çamur yapıyorsunuz.
Soru? Apo ile kucaklaşan MİT müsteşarı, psikopatmıdır şereflimidir, bir sorarmısınız.
Ya gülen, gül? Bunları kendi adınızla bir sorarmısınız?
Copy paste yapmak ve birilerine küfür etmek alışkanlığınız...
Bırakın mugalatayı da sorulara cevap verin siz!
Tarık ATAN
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x