Az önce gavurege ya yazdığınız silinen yorumu okudum cevap da vermiştim parmaklarımı yorarak fakat silmişler üzüldüm...
Öncelikle sizi terbiyeye davet ediyorum, okumuşsunuz sanırım fakat adam olamamışsınız! Saygı nedir bilmiyorsunuz!
Yazılan her yazıda size saygı ile cevap verildi fakat siz tepinerek gittikce edepsizleşen bir yazım tarzına büründünüz! Neden?
Bu neyin panigi neyin telaşıdır anlamış değilim, gül cü gülenci feto cu değilim diyorsunuz fakat onlardan hiçbir farkınız yok, yıllardır herşeyini ortaya koymuş, işsiz kalmış, hapis yatmış, ergenekon 13. numaralı sanığı yapılmış, ailesiyle kendi canıyla tehdit edilmiş, hayatını bu uğura adamış ve tüm yokluklara rağmen her gün bu uğrda yazı yazmış birine hala ben şunu yaptım ben bunu yaptım karda kışta mücadele ettim diyorsunuz sitenizi anlatıyorsunuz? Bumudur? Bu mudur sizin vatan sevdanız sevginiz aşkınız ATATÜRK çülüğünüz, kimse sizin Atatürkçülüğnüzü falan ölçmüyor fakat siz bir ıspata girmişsiniz, Ece Sayguna vurup diğer paşa gelinine arka çıkıyorsunuz...
Gelin bi derdinizi açıkca söyleyin, verilen mücadelede sona gelinmiş, düşmanlar devrilmiş, bop çökmüş, herkes hizaya gelmişken sizi rahatsız eden şey nedir? Tekerinize çomak mı sokuldu yoksa ortada bir başarı var ve bunu leş olarak görüp bir parça koparıp kahraman olma sevdasında derdindemisiniz?
Bana HM nin avukatı demişsiniz onur ve gurur duydum teşekkür ederim! Ne mutlu bana HM nin avukatı olabilmişim...
Ki daha çoook fırın ekmek yemem gerek HM nin tırnağı olabilmek için...
Facebok da arkadaşmışız meğer, niye nasıl olmuşuz hatırlamıyorum fakat artık değiliz zira sizinle arkadaş olmak benim için inandığım tüm değerlere ihanetle eşdeğer bu aşamadan sonra
Gavuregeye yazdığınız özel mesajı yazmışsınız benim de buraya yazmamda yani sizin vatan mücadelenizde olduğu gibi copy paste yapmamda bir sakınca yoktur ZAFER bey...
Siz'e sizin tarzınızda hakaret ve terbiyesizce yazamadığım için üzgünüm umarım bu şekilde anlaşılabiliyorumdur!
Siz'e yolunuzda başarılar...
Tarık ATAN
Zafer Türk
HMÖ'nün avukatlığından ve bana saldırmaktan vazgeçin. Kenisi cevap verisn. Güncel Meydan'daki Oğuz Kağan benim.
cankaya-daki-topal-ordek-ve-veya-kedi-f-are-haarp-i-hayrullah-mahmud-ozgur-t33862.htmlBugün
17:12
Tarık Atan
Avukatlık yapan siz'siniz!, verilen mücadeleye saygınız yok en baştan!. HM bir yere vuruyor ses sizden geliyor, üzerine vazife edinip ortaya atlayan sobelenen siz'siniz... Durumu devam ettiren siz'siniz, yazılanları da anlamıyorsunuz... Yazılanlar verilen mücadele ortada! Çekilen çile ve yıllar da ortada!
Bu işi galip mağlup hikayesine döndürdünüz, insan hata yapar susmak da bir erdemdir...
Yüksek siyaset liginden ne kadar haberdarsınız? Haddinizi gerçekten orada aştığınızı düşünüyorum...
Üslubunuz sakat...
Velhasıl, size saldıran yok, ortaya atlayan sizsiniz, atladıysanız sorulara cevap vereceksiniz. Birşeyi sanvunuyor ve halen ukala uslubunuzu devam ettirecekseniz sorular ortada!
HMnin size cevap verme gibi bir mecburiyeti de yok yine de durumu anlayasınız diye cevap veriyor.
Gelinen bu süreçte, tüm takozlar temizlenmiş avlanmış açığa düşmüşken, size ne oluyor? Garip olan da bu değilmi? Saflar netleşmiş, oyun bozulmuş büyük bir proje çökmüş çökertilmiş milli yazılım tarafından şimdi siz dönüyor bu yazılıma çakmaya çalışıyorsunuz...
Bu durumda ne anlatırsanız anlatın yanlış safta görünürsünüz, görünüyorsunuz... Uslubunuz hitabınız yanlış sakat,
Kolay gelsin...
18:09
Zafer Türk
Hayrullah Bey'e saldırmadığım halde neden bana laf sokmaya çalışıyor? Kendisini anlıyorum ama o benim gibileri anlamıyor. Benim o vatan haini itler tarafından yönlendirildiğimi nasıl ima eder? Benim sayfamda böyle bir şey gördünüz mü?
Hayrullah Bey'den çok şey biliyorum diye bir iddiam yok, şu ana kadar olmadı da. Bazı şeyleri bilemeyebilirim ama öğrenmek için de çabalarım, buna hiç kuşkunuz olmasın.
Beni kızdıran şey, benim birileri tarafınıdan yönlendirildiğimi ima etmesi ve benim Atatürkçü duruşumu sorgulaması. Eleştiriye evet ama hiç kimse benim Atatürkçü duruşumu, yurtseverliğimi sorgulayamaz.
Saygun konusunda "FSY ve Açık İstihbarat için neden öyle düşünüyorsunuz" diye sordum yemediğim laf kalmadı. HMÖ ve Açık istihbarat, fırsat buldukça her gün takip ettiğim kaynaklar. Bu demek değil ki onların her şeyine evet diyeceğim. Takip ettiğim kaynaklara sorular sormam suç mu?