Çankaya'daki "Topal Ördek" ve/veya Kedi - F'are HAARP'i?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

Çankaya'daki "Topal Ördek" ve/veya Kedi - F'are HAARP'i?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Şub 12, 2013 10:25

Çankaya'daki "Topal Ördek" ve/veya Kedi - F'are HAARP'i?!

(ya da Paşa’yı dövemeyen kızını dövebilir mi ve/veya Erdoğan’ın yürek hoplatan Silivri spini?!)

“İti öldürene sürütürler!”
Türk atasözü

“Bıçak sapını kesmez!”
Acem atasözü

Star Wars ve/veya Med & Cezir?!
http://ultra-turkler.blogspot.com/2013/02/papaz-kact-veveya-akp-papaz-buldu.html
http://www.fullhdfilmizle.com/dram-filmleri-izle/lincoln/oto
http://haber.gazetevatan.com/ucagi-f16-ile-carpisacakti/513732/1/G%C3%BCndem
http://www.guncelmeydan.com/pano/papaz-kacti-ve-veya-akp-papaz-i-buldu-hayrullah-mahmud-ozgur-t33852.html
http://www.gavurege.com/webroot/home.php?op=ege&action=outview&article_id=10459

“Erdoğan & Saygun” fotoğrafı üzerinden parçalanan Silivri puzzle’ı ve/veya Gül - RTE ayrışması bağlamında, Gülen’in tasfiye süreç’ine dair birkaç satır daha:
Öncelikle…
Okur görüşü:
“Not: Hiç kimsenin gazına geldiğimiz yok. Ece Saygun'un Erdoğan ile ilgili o fotoğraf kareleri hoş olmamıştır. Esasen mesele Erdoğan'ın Saygun paşayı ziyaret etmesi değil, mesele paşa kızının babasına yapılanları unutup Erdoğan'ın ziyaretine sevindirik olması, ona uygun tivitler atması ve iktidar cenahının PR çalışmasına ortak olmasıdır. Ece Saygun'u eleştirmemiz Abdullah Gül'den yana taraf olduğumuz manasına gelmez. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız. Bizim hedefimizde her ikisi de var. A değilsek B'yiz gibi sakat bir mantığa sahip değiliz. "Paşa gelini" diyerek Fatma Sibel Yüksek'e dokundurmanız -dolayısıyla Açık İstihbarat'a - ve onu Abdullah Gül'den yana taraf göstermenizin nedenlerini bilmek isteriz.”

Beyan esastır, okur hikayeyi böyle görmüş ise böyledir!
Ne var ki, keşke Dünya düz olsaydı, her şey de bu kadar basit!
Yüksek siyaset, duygulara kapalı, tamamıyla “semboller, jestler” üzerinden yapılan bir siyaset türüdür.
Dünya yuvarlak ve devran dönmeye devam ediyor!
Küresel aksta değişen akıntının yön’ü bağlamında ak avcılar av, av zannedilen gerçek Atatürkçüler de Av’cı!
Med & Cezir?!
Bu kapsamda, değerli okur’umuz “fil hafızalı” olsa da, biz “balık hafızalı” okurlar için kısa birkaç hatırlatma yapalım; aynı zamanda cevabı içinde sorulara birkaç satırla cevap vermeye çalışalım:

1. Ece Saygun ne kahramandır ne de verilen mücadelenin neferi! Sadece babasının kızıdır. Bir asker kızıdır. Aklının, yüreğinin yettiğince babası için kamuoyu oluşturmaya çalışmıştır. Görüldüğü üzere, üslubunca da şakalar, kinayeler yapmıştır! Anlayana! Hikaye bu kadar basit olamaz mı?!
2. Ece Saygun, babası hapishaneden hastaneye taşındı diye sevinemez mi?! Babasının başarılı geçen ameliyatı sonrasında sinirleri boşalmış, heyecandan mantıklı tepki vermek yerine duygusal tepkiler vermiş olamaz mı?! Bu durumda ne yapmalıydı, “Babamı hapse attırdınız, sizi affetmiyorum” mu demeliydi?! Babası da koskoca komutan, kendini içeri attırmasaydı, demeniz de mümkün! Ne var ki, kızı bilmese de, Ergin Paşa, Ankara’da ne dümen döndüğünü bilecek kadar “kozmik” bir Paşa’dır! Kariyerist bir paşa değildir! Kızının bu kadar yaşanan hikayeye düz bakıyor olması, Paşa’nın ne kadar ketum olduğunu da bir başka açıdan kayda geçirmiş olmuyor mu?!
3. Eğer analiz üzerinden hadiseye bakılacak olursa, Ece Hanım’ın pozitif tepkisi, Erdoğan ile aynı kare içinde yer alması, AKP’nin PR çalışmasına katkı sağlıyor! Doğru! Ne var ki, Erdoğan AKP’nin oy makinası, o kadar! İzli mermi! AKP’yi de, RTE’yi de başkaları kontrol ediyor! Bu durumda Ece Saygun’a gösterilen orantısız tepki kimin değirmenine su taşıyor? Erdoğan’ın mı yoksa Gül’ün mü?! Madem analiz yapıyorsunuz, at gözlüğü kullanmadan analiz yapmayı deneyin o zaman hakikati tüm çıplaklığı ile görürsünüz! Erdoğan’ın Saygun’un ziyaretine gelmesi Fetullahçılar’ı rahatsız etti, peki ya sizi neden bu kadar rahatsız etti?! Terörist denilen, darbeci, çeteci şucu bucu diye yaftalanan Ergin Paşa, diyen de Erdoğan’ın içinde olduğu siyasi koalisyon! İyi işte bu iftirayı atan adam ayağına giderse, bu ne manaya gelir?! “İftirayı atan ben değilim, F şerefsizler, Topaç’giller vs” anlamına gelmez mi?! Nedir F’MİT’i bu kadar derinden panikleten, hesap verememe endişesi mi?!
4. Açık İstihbarat!? SESAR! Behiç Gürcihan, “paşa çocuğu” olarak SESAR’dan çıkma! SESAR’ın başkan yardımcısı idi! Geçmiş defterleri açmayacağım ama araştıran, merak edip okuyan görür ki, Behiç’in yaptıkları yanında Ece’nin yaptıkları devede kulak dahi değil! Behiç, MİT’in gazına gelip çok yanlış, süreç’i yorucu şeyler yaptı! Fatma Hanım, Ece Hanım’a gösterdiği tepkide “kendince” haklı olabilir ama ölçüsü fazla kaçmamış mı?! Çünkü, kocası Behiç Bey’in BOP operasyonu kapsamında AKP’ye, Gülen’e muhalefeti de vardı, liderlik iddiası da ama Ece Hanım’ın babasının iyileşmesi, içerden çıkması dışında hiçbir iddiası yok! Bu kadar net! O zaman soru ortada: Ergin Paşa’ya tepki göstermeye çekinenler, yandan, kıyıdan kızına çakıp, vurup, Ece Hanım üzerinden babasını yıpratmaya çalışıyor olamazlar mı?! Olabilir! Kaldı ki, aynı zamanda kıskançlık da bir hastalıktır ve tıp bu konuda çaresizdir.
5. Pozitif katkı, uyarma başka şey, bir insanı hak etmediği üslup içinde eleştirmek başka! Pınar Doğan için kullanılan üslup ortada, edilmeyen şüphe de! Hele hele “paşa kızı” derken kendisinin de bir paşa gelini olduğunu unutarak! Kaldı ki, Fatma Hanım da sanık, ben de! Fatma Hanım’ı çıkardıkları televizyon programlarına ne beni ne eşini ne de İsmail Yıldız’ı konuk ettiler. MİT’in 32. Gün’üne çıktığında, davet edildiğinde, Kuddisi Okkır için kendisi kaç dakika konuşmuş?! Okkır’ın Ece Saygun’la ne alakası var?! Kuddisi Okkır’ı öldüren Ece mi yoksa bu davanın savcısıyım diyen başta Erdoğan olmak üzere, Gül, Gülen, Arınç, muhteşem istihbari darbenin “vicdansız” MİT’i mi?! Yapışın F’Eymür’ün yakasına!
6. Abdullah Gül’den yana taraf değiliz demekle hadise hallolmuyor! Gül, Erdoğan’a rağmen Cumhurbaşkanı oldu! Gül’ün Cumhurbaşkanlığı’nı protesto eden Baykal’a kaset komplosu düzenlendi! Aynı komplo daha sonra MHP’yi de hedef aldı! Gül, Bahçeli’nin sayesinde Çankaya’ya çıktı! Gül, Çankaya’da TSK’ya komplo düzenleyenlere hamilik yaptı! İyi düşünün Gül’den yana taraf değiliz diyerek, farkında olmadan Gül’ün değirmenine su taşımıyor musunuz?! Işık Paşa ve üç kuvvet komutanı ne diye istifa etti?! “Çok güzel şeyler olacak” diyen kim?!
7. Erdoğan’ı indirmekle kor’düğüm çözülüyor olsaydı, çoktan indirmiştik! C & D?! 13 dakikalık görüntü reytingleri altüst etmeye yeter de artar bile! Ne var ki, bu sadece Gül’ün, Gülen’in, Gökçek’in değirmenine su taşımak olur, bunu yapana da akıllı adam denmez, Gülen camiasının bilabedel kullandığı “beyinsiz” denir değil mi?! Erdoğan, küresel aksta değişen akıntının yön’ü bağlamında 2009’dan bu yana kendi sonunu görmüş olamaz mı?! Bu yüzden de, başta Gülen olmak üzere, Gökçek’in, Gül’ün üzerine gidiyor olamaz mı?! Erdoğan’ın attığı bu keskin spin’den rahatsız olanlar, açıktan tepki vermek yerine, ki veren de var, stratejik aklı olmayan, sadece öfkesi olan bazı adresleri kaşıyarak gazlıyorlar, ses oradan geliyor diyorum; ne var bunda!? Siz yoksa Erdoğan’ın, Gülen Camiası’nın içindeki casusların üzerine gitmesinden mi rahatsızsınız!? Erdoğan değil, F camianın üzerlerinden biz geçeceğiz diyorsanız, yol’unuz açık olsun, elinizi tutan mı var?! Adresleri belli! Neyi bekliyorsunuz, laik cumhuriyet’in ip’ini çekmesini mi?!
Stratfor senaryosu ortada!
Faş edilecek bir şey kaldı mı?!

Demem o ki:
Erdoğan’a karşı duyulan kin, nefret, öfke, aklın önüne geçer ise doğru resmi oluşturmak mümkün değil!
Büyük Resim’i akıldan hiç çıkarma!
2013 Şita bağlamında Erdoğan izli mermi!
Cevabı aranması gerekli soru ortada:
Saddamlaştırılan Erdoğan’ın mecburiyetleri üzerinden TSK’ya asimetrik saldırıyı yapan kim, yaptıran kim?!
a. Kendine demokrat süsü veren Abdullah Gül
b. İstihbari darbe yapan F. Gülen Camia
c. Melih Gökçek & Cemil Çiçek siyasi & istihbari yapı
d. MI9, Ak CHP, Ak MHP, Ak MİT, CNR Ceyda & 28 Şubat’ın avlanmış Topaç’gil yazar muhabir tayfası!
e. Hepsi

Demem şu ki:
Erdoğan’ın kellesini almak için züccaciyeci dükkanını altüst etmeye gerek var mı?!
Erdoğan zaten avlanmış.
Büyük satranç tahtasındaki oyun bittiğinde hayatta kalır ise gideceği yer belli!
Erdoğan’ın koltuğuna talip olanlar, neyin yarışında!
Asıl sorun “Saddamlaştırılan RTE” fotoğrafı üzerinden su’yu bulandıranlarda; değil mi?!
RTE’nin kellesini isteyen önce Gül’ün, sonra Topaç’ınkini alır, Gülen’in casus tayfasının ip’i zaten Erdoğan’ın elinde!
Kaldı ki, Gül zaten “topal ördek”?!
Dershaneler üzerinden Kedi’nin F’are ile oynadığı gibi oynayan kim, oynatan kim?!
İti öldürene sürütürler!
Nokta.

Sözün özü:
1. Kor’düğümün temelinde Erdoğan mı var yoksa Çankaya’daki taraflı hakem Gül mü?!
2. Çankaya’daki Gül ne işe yarar?!
3. Devlet’in tepesini kim yönetir, organizasyon görevi kime aittir?!
4. Cumhurbaşkanlığı makamı bu kadar işe yaramaz bir makam ise 28 Şubat süreci bağlamında Demirel ne diye hedef alınır?! Gül neden Cumhurbaşkanı olmakta bu kadar istekli?! Çiçek neden gerdeğe girecek damad kadar heyecanlı sabırsız?!
5. Erdoğan’ın ip’ini çekince karşı devrim süreci duruyor mu?! Özel neden Gül Cumhurbaşkanı olunca 101 pare top atışı yapmış?! Siz o atışlardan haberdar değil misiniz!?
6. AKP iktidarında iç edilen 300 artı milyar dolar nerede, MİT bu konuda fikir sahibi midir?!
7. Erdoğan merkezli yürütülen muhalefet doğru muhalefet midir, neden hedefte Çankaya yok da sadece RTE var?!
8. Saddamlaştırılan Erdoğan fotoğrafı ve/veya AKP’ye kapatma davası (Topaç) üzerinden tezgahlanan “Yargıç darbesi”nin perde arkasında hangi yüzler saklıdır, o yüzlerin bu süreç’te parmakları var mıdır?!
Netice:
Paşa’nın kızı Erdoğan’la yanyana poz verse kaç yazar vermese kime ne?!
Paşa’nın oğlu geçmişte Zekeriya Öz ile yan yana poz vermedi mi, İhsan Arslan’la münasebetlere girmedi mi?!
Kim yazmış, hesap soranlardan kaçı birkaç satır çiziktirmiş!
Dava dosyası ortada, açık ikrar var!
Paşa’nın gelini Birand’la aynı kare içine girdi, bir şey mi eksildi yoksa bir şey mi yükseldi?!
Hülasa:
Laik olmak demek adam olmak demektir hocam adam olmak!
Her daim birilerini işaret parmağın ile göstermeden önce kendine bakmak ve/veya aynaya bakmak esastır!
Nokta.

Ve…
Son olarak…
Bu bağlamda bir başka değerli okurumuza not:
İyi niyetinizden şüphem yok ama soru da ortada:
Pınar Hanım’ın eşini ne kadar tanıyorsunuz?
Tanımıyorsanız iyi araştırın, önce kim kimdir’i iyice belleyin!
(Gördüklerinizin yarısına…)
Sonra kuzu, kurda sevdalanmış, durumuna düşmeyesiniz!
Oksimoron!
Makyavel der ki, ülke içinde “kaos”u kendin yarat, yarattığın kaosu çöz ve kahraman ol!
En yalın sade, çatışmayı derinleştirmeden sorulan sorunun cevabı budur.
Sözün özü:
Hz Nuh’a oğlu inanmadı, helak oldu!
Hz Lut’a karısı inanmadı, kül oldu!
Yani?!
Her daim 7 ölümcül günah’tan uzak durmak gerekir.
Enaniyet’i de azdırmamak elzemdir.
Yol belli, yön belli!
Paşa’nın kızı üzerinden babasına mektup yazmaya gerek yok!
Ergin Paşa, kıymetlimizdir.
Yol’u belli, yön’ü belli!
Sahtesinden değildir, öz be öz Atatürkçüler’dendir.
Dememiz odur ki:
Peygamberler’in dahi hakim olamadıkları ve/veya yaradılışımız gereği zaten hakim olmalarının (nefis) beklenemeyeceği yerlerden mugalata yapmaya kalkan olur ise ayna tutmak vazifemizdir.
Ezcümle:
Üzeni, hasta yatağında boş yere rahatsız edeni, makul miktarda üzeriz!
Nokta.

Hayrullah Mahmud ÖZGÜR, 12 Şubat 2013

Not: Cevabınız için teşekkür ederim. Bizim Ece Saygun'u eleştirmemiz sadece o yapmış olduğu davranışlarla ilgilidir. Bizim ne kendisiyle ne de babasıyla bir alıp veremediğimiz yok. Kızını eleştirmemiz kendisine ya da babasına düşman olduğumuz manasına gelmez. Biz sadece yaptıkları ya da yapamadıkları üzerinden -gördüklerimiz kadarıyla- değerlendirme yaparız. Bizim duruşumuz ve bu uğurda yaptıklarımız ortadadır. Bizi Abdullah Gül'den yana değil taraf göstermek imada dahi bulunmaya hakkınız yok. Çünkü Şerdoğan-Feto-Çankaya Apo'suyla mücadelemiz ortadadır. Eğer sitemizi yakından takip ediyorsanız siz de bu gerçeği görürsünüz. Biz laf değil iş yapıyoruz. En sağlam Atatürkçü forumların başında geldiğimizi düşünüyorum. İzlencelerimiz, paylaşımlarımız milyonlara ulaştı. Milyonların kendine gelmesinde bizim de az çok payımız var. Bu konuda mütevazı olmaya gerek yok. Çünkü bazen mütevazı olmak emeklerinizin görülmemesine ya da pek dikkate alınmamasına sebep olabilir.

Sizi neredeyse 4 yıldır takip ediyorum. Sizin de yanıldığınız konular oldu, ama tutup Hayrullah Bey şöyle böyle diye bir düşünce içine kesinlikle girmedim. İyi niyetini bozmamak kaydıyla her insan yanılabilir diye düşündüm. Ben size böyle yaklaştım.

Evet fil hafızasına sahibim. 30 yaşındayım. 50'li yaşlarda olup da daha birkaç yıl öncesini unutan balık hafızalılar gibi olmadım. Geçmişte AKPKK'ya destek verip de şimdi vatanımızı, milletimizi bölüyorlar diyen emekli askerlerden de olmadım. Çünkü AKPKK cenahının ana çekirdeğinin radikal dincilerden oluşmakta olduğunu ve bu güruhun ölesiye Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı olduklarını iyi bilirim. Geçmişte şunu denedik bir de bunları deneyelim diye düşünen ahmaklardan da olmadım. Çünkü iki yanlıştan bir doğru çıkmayacağını bilirim. AKPKK'ya güvenmem, AKPKK'ya güvenmek kurdu kuzuya teslim etmektir. Bu güruhun ezilmesi taraftarıyım.

Salon ya da rozet Atatürkçülerinden değilim. Atatürkçü olduğunu söyleyen herkes attığı adıma dikkat etmeli, gerici-Kürtçü güruha malzeme vermemeli.

Açık İstihbarat ile ilgili görüşlerinize umarım ilgili kişiler cevap verir. O bahsettiğiniz kişilerin sitemizi takip ettiğini biliyorum. Umarım Abdullah Gül konusunda kendilerinden bir cevap duyarız.

Son olarak, Yeniçağ'dan Ahmet Takan'ın bugünkü yazısı -özellikle son paragraf- hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. Herhangi bir önyargı taşımadan bu işin doğrusu nedir bilmek isterim. Şunu da söyleyeyim; Ahmet Takan her yazısının altına imza atacağım biri değil. Çünkü kendisinin bir zamanlar Gül'ün ve Erdoğan'ın basın danışmanlığını yaptığını bilirim. Kendisinin Gül'den çok Erdoğan'ı eleştirdiğini de görmekteyim.

Ümit ederim ki şimdi beni iyi anlamışsınızdır.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

Re: Çankaya'daki "Topal Ördek" ve/veya Kedi - F'are HAARP'i?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

İletigönderen tarikatan » Sal Şub 12, 2013 14:45

Bence siz her Türk vatandaşının yapması gereken bir görevi mutevazı olamayacağım diyerek abartmışsınız. Mutevazılık yapsanız daha hoş olurdu...
Fil hafızalıyım diyorsunuz fakat daha AKP nin 1 döneminden bi habersiniz. Hayrullah Mahmud'a sizin de yanıldığınız yerler oldu diyecek bilgi ve donanıma sahip görüyorsanız kendinizi, lütfen yeniden yazılımınızı kontrol ediniz... ettiriniz...
Elbetteki bu süreçte yangına gagasıyla bir damla su taşıyanı taktir etmek gerekir, sizin de insanları bilgilendirmeye çalışmanızı şahsım olarak takdir ediyorum. Fakat neyi neden yaptığınızı da bilmek gerekir...
Bizim de görüşümüz ve bu uğurda yaptıklarımız ortadadır diyorsunuz ve yazarı eleştiriyorsunuz. Peki bu uğurda ne yaptınız neyinizi kaybettiniz? Yazar gibi 10 yıldır işsizmisiniz? Tek başına bayrağı götüren yazara birşeyler yazmadan önce geçmişi bilmek gerekmez mi acaba?
Yazar kendi ismiyle yazarken siz halen takma isimle yazıyorsunuz ve bu uğurda neler yaptık diyorsunuz?
Bu uğurda gerçekten birşeyler yapmak istiyorsanız Melih Gökçek in durduğu yeri, yaptıklarını bağlantılarını kimlerle ne işler çevirdiğini araştırıp yazmaya başlayabilirsiniz?
Belli ki okumuş, mürekkep yalamışsınız. Fakat yetmez! Yineliyorum neyi neden yaptığınızı bileceksiniz...
"Sizin de yanıldığınız konular oldu, ama tutup Hayrullah Bey şöyle böyle diye bir düşünce içine kesinlikle girmedim." Diyorusnuz ya keşke girseymişsiniz bunu yazacağınıza... Girseymişsiniz de bu üslupta bu yükseklikten yazmamak gerektiğini öğrenmiş olsaydınız... Fakat hiçbirşey için geç kalınmış değildir..
Saygılar
TARIK ATAN
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletiler: 45

Re: Çankaya'daki "Topal Ördek" ve/veya Kedi - F'are HAARP'i?! / Hayrullah Mahmud ÖZGÜR

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Şub 12, 2013 15:28

Cevap size mi ait, yoksa Hayrullah Bey'e mi?

Belli ki Hayrullah Bey yorumuma çok alınmış.

Geçmişte birçok noktada yanıldığınız oldu derken duruşunuzu değil bazı olaylardan çıkardığınız sonucu kastettim.

AKPKK'nın ilk döneminden habersiz değilim. Siayaseti yakından takip ediyorum. Siz, bizim gibileri değil asıl AKPKK'nın önünü açan siyasileri, askerleri, medya mensuplarını sorgulayın.

Yazılımım ulusaldır. Hafızama güvenirim, bu yüzden kimlere güvenilip kimlere güvenilmeyeceğimi iyi bilirim. Ece Saygun'un kızının o duruşunu eleştirdik diye bizim duruşumuzu sorguladınız, yanlış yaptınız. Gece gündüz yağmur kar demeden mücadele ettiğimiz insanlar ve onların çocukları bu mücadelede kendi keyiflerine göre davranamaz, mücadelemize gölge düşürücek adımlar atamaz. Atarlarsa da gelen eleştirilere katlanırlar. Biz AKPKK çetesiyle mücadele ederken -mücadelemizi yeterli görüp görmemek sizin bileceğiniz iş- sizin bizim duruşumuzu sorgulamanız hiç hoş olmadı. A değilseniz B'siniz mantığını yanlış buluyorum.

Mütevazı olmak gerekir ama bazen değil. Siz yüzlerce izlencemizin video sitelerinden sorgusuz sualsiz silindiğini, hangi video sitelerinin sitemizi engellediğini ve sitemize yönelik saldırıları ve ne zorluklar içinde mücadele ettiğimizi bilmiyorsunuz.

Duruşunuzda bir sorun görseydim bu sitede yazılarınızı yayınlamazdım. Yanlış kişileri eleştiriyorsunuz.

Son olarak, internet dünyasında en Atatürkçü forumların başında Güncel Meydan gelir. Yaptıklarımız, mücadelemiz kayıtlıdır. Kendini Atatürkçü sananlar gibi geyik yapmıyoruz, aksine iş yapıyoruz, iş.
Namık KEMAL:

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen tarikatan » Çrş Şub 13, 2013 0:21

Selam, cevap şahsıma aittir, Hm nin imzası olmayan hiçbir yazı kendisini bağlamaz, göründüğü üzere altında ismim ve soyismim mevcuttur..
Sanırım size bu gece yayınlanan yazısında cevap olarak yazmış, okuduktan sonra yazılanları size soracak ve söyleyecek birşey olmadığını gördüm.
Önceki yazılarda da sorular ortadayken sizin güzel kelimeler kuran biri olarak, soruları üzerinize alınmamış olmanıza da manidar buldum...
Sağlıklı ve mutlu günler dilerim
Selamlar
Tarık ATAN
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Şub 13, 2013 10:49

Sayın Özgür, önce bunu bir okuyun:
(Açık İstihbarat: Erdoğan-Gül savaşlarını bahane ederek inceden "milli" Erdoğan'a yaltaklanmaya başlayan "ulusalcı"lar kadrosuna katılan Hayrullah Mahmud Özgür'ün, "kariyerist" olmadığını iddia ettiği "Ergin paşasına" kefil olduğu aşağıdaki yazımsıyı; Ahmet Takan'ın, Saygun'un Erdoğan ve Gül'le ittifakını ayrıntılandırdığı "O Fotoğrafa Bir de Böyle Bakın" yazısı ile beraber okuyun. Çok şey öğreneceksiniz. Paşalar, çocukları, gelinleri ve en çok da "postacıları" hakkında.)
http://www.acikistihbarat.com/haberdetay.aspx?id=10284

Umarım Ahmet Takan'ın iddialarına bir cevabınız olur.

"İş" sözcüğü sanırım pek hoşunuza gitmedi. Bundan neden alındınız ve neden bu sözcük üzerine epey durdunuz pek anlamadım.

AKPKK'nın 5 yıl öncesini bilirim, AKPKK'yla iş tutup şimdi vatan millet Sakarya nutukları atanları da bilirim. Cesurluğumuz cehaletimizden değil vatanseverliğimizden, siyaseti yakından takip etmemizden ve çok okumamızdandır. Çok şükür geçmişte keşke şunları yapmasaydık diye düşündüğümüz bir lekemiz yoktur.

Neden Cem Uzan gibi şaibeli birinin yanında çalıştınız? Aldığınız yüklü maaşların karşılığı yazdıklarınız mı yoksa Uzan'a yakın olmanızdan mıdır? Bu konuyu kaşımak istemedim ama sizin kendinize bakmadan başkalarına -hem de hiç tanımadığınız- suçlamalarda bulununca bu kobuda bir şeyler yazma gereği duydum.

Yazılarımız, izlencelerimiz milyonlara ulaşıyor. Eskiden birbirine düşman gözüyle bakan kesimleri birbirine yakınlaştırmayı başardık. İnsanların AKPKK'ya hâlâ destek vermesinin sebebini Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye sorun. Sağına bakıyor Bahçeli, soluna bakıyor Kılıçdaroğlu, arkasına bakıyor ekonominin kavurucu sıcaklığı vatandaş ne yapsın? Geçmişte yaptığının, kısa vadeli düşünmenin başına neleri getirdiğinin farkında ama işin içinden çıkamıyor. Stalin'in tavuğu misali soluğu tekrar AKPKK'da alıyor.

Yılmaz Özdil, Uğur Dündar, Fatih Çekirge, Can Ataklı gibilere hem şahsımda hem de site olarak verdiğimiz bir kıymet yok. Başkaları ne halt ediyorsa onlara vurun. Siteye adamakıllı göz atmadan bize herhangi bir önyargıda bulunmayın. 4 yıldır bu sitedeyim, yaptıklarım ortadadır. Kimseye bir şey kanıtlama ihtiyacında değilim.

Hem FSY konusunda bize dokunduruyorsunuz hem de siz bu olaya neden dahil oldunuz diye tutarsız cümleler kuruyorsunuz.

Onun bunun çocuklarının adamı değiliz. Bunu iddia edip de kanıtlamayan en adi müfteridir. Bir önceki yorumumda da dediğim gibi mücadelemiz, yaptıklarımız kayıtlıdır. Bizi suçlarken elinizde bir veri olacak. Histerik yaklaşımlarda bulunmaktan vazgeçin.

CHP'nin yanlışlarını ortaya dökersin laf yersin, MHP'nin yanlışlarını ortaya dökersin laf yersin, İP'in yanlışlarını ortaya dökersin laf yersin, kimin yanlışlarını ortaya dökersek dökelim bazı kesimlerden hep laf yiyoruz. Vatan konusunda babam dahi yanlış yapsa gözünün yaşına bakmam. Yanlış kişilere çatıyorsunuz bayım!

Kuşkucu olmak iyidir ama elinizde kuşkuları besleyecek veriler olmazsa bu ileri aşamada psikolojik rahatsızlıklara sebebiyet verebilir. Her şeyi ben bilirim, benden başka her şey yalan bir durum içine girmeniz narsist olduğunuzu gösterebilir, buna dikkat edin.
Namık KEMAL:

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen tarikatan » Çrş Şub 13, 2013 11:37

Sayın Okur,

Beni tanımıyorsunuz!
Muhatap aldığınız, mücadele ettiğinizi iddia ettiğiniz AKP ve arka planı hakkında fikir sahibi değilsiniz!
Sitenizde yayınlanan yazıların AKP'ye verecek bir zararı yok!
Bilakis elini rahatlatmaya dönük!
Ufuk açıcı cinsten!
Ne var ki, AKP'de ufuk kalmadı, istese de manevra yapacak durumda değil!
4 yıldır siteyi yönetiyor olabilirsiniz, önce üslubunuza çekidüzen verin!
Muhatap benim derseniz cevap budur, değil iseniz pozisyonunuzu doğru belirleyin!
Sözkonusu olan ne siz ne de siteniz!
Kendinizi ortaya atıp tartışmaya açan sizsiniz!
Yazı ortada, sorular da!
Önce o sorulara cevap arayın!
Histerik nedir, kime denir bilir misiniz?!
Siz kadın mısınız, erkek mi?!
Uzan konusuna gelince, lütfen ne biliyorsan yazın, cevap vereceğim!
Bu konu hakkında dahi doğru düzgün bilgi sahibi olmayan birini ben neden muhatap alayım!
Neden aldım?!
Paşa kızı üzerinden başlayan tartışmanın göbeğine kendinizi attığınız için!
Her ne sorarsanız sorun, cevap hazır!
Ama isterseniz google'da kısa bir araştırma yapın, Uzan hakkında verdiğim cevapları okuyun!
Beni tanımıyorsunuz!
AKP'yi tanımıyorsunuz!
Kulak dolgunluğu ile olmaz bu işler!
Heyecanınıza, gençliğinize saygı duyuyorum ama yol tercihi sakat Alice de olsan Harikalar diyarı'na ulaşmanız mümkün değil!
Hayırlı İş'ler.
HM
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen tarikatan » Çrş Şub 13, 2013 11:45

'Açık İstihbarat'a teşekkür!
Benim yazdıklarımı doğruladıkları için.
Paşa kızı üzerinden hedef aldıkları Paşa'nın ta kendisiydi!
Küfür kafir yazının amacı buydu!
Onlar da evet, paşa gelini üzerinden "paşa kızı"na çaktık, amacımız Paşa'nın ta kendisiydi, demişler.
Biz de aksini mi iddia ettik!?
Hah şöyle dobra olun!
Ahmet Takan üzerinden servis edilen MİT'in deli saçmalarına gelince, tek kelime ile müptezeller!:)
Tıp bu konuda çaresiz!
Ergin Saygun kötü adam!
Çetin Doğan iyi adam!
Güzel!
Kazıyın bakalım altında hangi adres çıkacak!
Avlanmış adamlarla iş'imiz olmaz!
Erdoğan'cı olma konusuna gelince, paşa çocuğu olarak kendileri geçmişte de birçok yakıştırma yapmışlardı.
Eğer bu iddiası da doğru çıkmaz ise Behiç Bey artık ne yapacak?!
Bu açık "istihbarat" saçmalıklarını bırakıp adam gibi iş'lerle uğraşacak mı?!
Devran yine döner, kim'in hangi değirmene su akıttığı yine ortaya çıkar!
Sözün özü:
İlker Başbuğ ne diyor?!
Acem HAARP'i bağlamında köşeye sıkışınca mı aklınıza TSK geldi!
Erdoğan'ın şu saatten sonra tutacağı tek el var o da Azrail'in eli!
Atta gidiyor atta!
HM
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen tarikatan » Çrş Şub 13, 2013 11:58

http://ultra-turkler.blogspot.com 'a gelen bir yorumu aşağıda yazdım, Hayrullah Mahmud'a yazılmış, sizin kadar ileri görüşlü ve bilgili olamadığım için size sormak istedim bu yorumu hakkındaki düşünceleriniz nedir acaba? Ne düşünmeliyim? Bilgilendirir ufkumu genişletirseniz sevinirim. Başka bir paşanın kızından ve damadından bahsetiyor sanırım.
Tarık ATAN

Çetin Doğan paşamız hakkındada yazılar yazıyorsunuz. Özellikle kızını söylediniz ve damadına dikkat çektiniz. Paşanın damadı. Dan rodrik Mustafa Yıldırım kitabında okuduğum kadarıyla TESEVCİ !!! Açık Toplumcu!!! Liberal !!!!! Sorosçu !!! ve Akademisyen Yani CIA AJANI !!! Balyoz davası ve gerçekler siteni bazı sorular sordum ve bu kitapdaki dani rodrik ile alakalı bazı alıntılar yazdım ve sorular sordum. Balyozu ve ergenekonu planlayanlar düşünce anlamında bu Tesevci açık toplumcular. Zannedersem abantta bir toplantıda bu konuşmaları yapıyorlar Tarafın Ajan kalemleri ile birlikte ALper görmüş vs vs… Pınar Hanıma sordum Kocanızın bu adamlarla ne işi var diye Babanızı içeri atanlar bunlar ne düşünüyorsunuz ?? hiç bir cevap gelmedi ve yorumlarımı bile yayınlamadılar !!! Bir Ülke tek kurşun atmadan yıkılma aşamasına geldi. Direnecek hiç bir kuvvet kalmadı. Sözde Necdet Özel Psikolojik harp uzamanı Ama gelin görünki Öyle bir psikolojik operasyon varmı artık türküm demeye çekiniyor.
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Şub 13, 2013 12:10

Site yönetiminde değilim sadece bir üyeyim. 30 yaşındayım, Aleviyim, erkeğim.

Sitemizdeki yazılar, izlenceler ortadadır. Ulusal düşüncedeki insanları canlı tutmak, kıyıda köşede yer alanları bu düşünceye çekmek ve apolitik insanları politikaya çekmek bir başarıdır. Siteyi inceleyin diyorum ama siz yine altta kalmamak için önyargılı davranıyorsunuz. Sizin bizim hakkımızda ne düşündüğünüz umurumda değildir. Size ya da kendini Atatürkçü sananlara bir şeyler kanıtlama ihtiyacında değiliz. Yaptıklarımız, mücadelemiz iddia değil kayıtlıdır. Sizi takip edenler de bizim gibilerin yönlendirmesiyle sizi takip ediyor.

Histeri kelimesinin anlamı gayet açık.
Histeri veya isteri psişik ve motor bozukluklar, özellikle duygusal reaksiyonlarda taşkınlık, ani sinirlenme, hareket bozuklukları, geçici kişilik değişimi ve günlük hafıza kaybı, çeşitli sistemlere ait psikosomatik şikayetlerle belirgin psikonevroz bozukluk. Denetim dışına çıkıp kişinin işlevselliğini aksattığında; aşırı hayal gücü veya korkuları ifade eden nevrotik zihinsel bir hastalığı tanımlar. Histeri, hastalarda ani sinirsel nevrotik bir hastalık olarak bilinir. Histerik hasta, kendindeki ruh sağlığının bozukluğundan habersizdir.

"Beni tanımıyorsunuz" diyorsunuz ama siz de beni tanımıyorsunuz. Tanımadığınız biri hakkında neden ahkam kesiyorsunuz?

Yeni yeni şeyler öğrenmeye açığım, eksiklerim varsa gidermek için uğraşırım. Ancak beni hiç tanımayan birinin gelip benim duruşumumu sorgulaması ve beni birilerinin adamı olduğumu iddia etmesine saygı göstermem. Herkes iddiasını kanıtlamakla mükelleftir. Ben şimdi kalkıp "HMÖ Erdoğancı oldu" desem doğru olur mu? Böyle düşünsem iddiamı kanıtlamakla mükellef değil miyim? Kanıtlayamazsam müfteri olmaz mıyım? Onun için herkes haddini bilmeli!
Namık KEMAL:

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen mesutdinler » Çrş Şub 13, 2013 12:36

Uzun yıllar hem bu sitedeki yazıları hem de Hayrullah beyin yazılarını takip ediyorum. İsminizi bilmiyorum ama çabalarınızı (Oğuz Kağan adıyla yapılan paylaşımlarınızı) görüyorum ve büyük saygı duyuyorum. Ben bu tartışma da şunu belirtmek istiyorum. Hayrullah beyin yazılarındaki genel ifadenin "Sen Gülcü oldun, o da gülenci" şeklinde olduğunu düşünmüyorum. Yazılarında vatanını seven herkes için yaptıklarının kimin işine yaradığı, kimin işine geldiği (daha doğru tanım olur) şeklinde açık uyarılar olduğunu düşünüyorum. Bu konuda bizlerin, vatansever herkesin görevinin uyarıların doğruluğunu, haklılığını sorgulayıp bundan sonraki adımlarımızı bunlara göre daha özeleştirili bir şekilde yapmak olduğunu düşünüyorum. Son olarak benim gibi şu zamandaki düşüncelerini hem bu siteye hemde Hayrullah beyin yazılarındaki eleştirel değerlendirmelere borçlu olarak birbirimize karşı daha duyarlı ve sağduyu olmamız gerektiğini düşünüyorum.

Bizi bizden başka düşünen olmayacaktır elbet. Saygılarımı sunarım.
Kullanıcı küçük betizi
mesutdinler
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen tarikatan » Çrş Şub 13, 2013 13:35

Öncelikle yaptığınız herşeyi bu yorumlarınızla asitlediğinizin farkında değilsiniz. Vatanı kurtarmak vatan için birşeyler yapmak demek bu değildir bana göre. Vatan karşılıksız sevilir.
Hayrullah Mahmud Özgür ü okumadığınız ya da anlamadığınız ortada... Anlamış olsanız bu üslupla devam etmezdiniz..
Uslup deyince de tam bir akp yandaşının yaptığı gibi kulağında kulaklık sadece kendi konuşuyor havasındasınız, karşınızdakini anlamaya çalışmak yerine ben bunu bunu yaptım beni takdir edeceksiniz tavrındasınız, çiğsiniz!
İnsan tanımadığı birine karşı bile saygılı olur, sizde saygı diye birşey göremiyorum en azından yazdıklarınızda!, ki siz HM yi meşhur ettiğinizi söyleyecek kadar tavana vurdurmuşsunuz egonuzu, Allah affetsin diyeceğim.
Siz biz demişsiniz, kavram karmaşası mı bilerek mi yazdınız bilemedim.
Hayrullah Mahmud Özgür mail zincirine belirli kişilere yazar! yazılarını paylaşan dağıtan bloglar gruplar kuran biz okuyucuları ve sevenleriyiz. Kendisinin çok kişi tarafından okunmak gibi bi derdi tasası yok! Okuyan okuması gereken zaten okuyor, adı üzerinde yüksek siyaset ligi ne yazıyor. Yazdıklarını anlayan anlayabilen zaten topa girer yorumunu yapar ya da açısını alır, kimi de sizin gibi, neyin ne olduğunu bilmeden, ki kendisi emeğinizi takdir ediyor, mevcut yazıları bir yerde toplama görevini edinmişsiniz ne hoş.. Fakat yazıları bir araya toplayıp yayınlamayı gereğinden fazla bir cesaretmiş gibi göstermeniz sizi daha küçük düşürmüyormu?
Zaten mevcut yayınlananlar belirli yerlerde varlar! olmayan birşeyi mi döktünüz de haberimiz yok, yayınlayın bir kaç cd de izleyelim keyifle bilgilenelim o halde!
Sizin şahsınıza değil dillendirdiğiniz düşünce muhattap, onca yazılan sorular varken siz ortaya atlayıp bayraktarlık görevini üstlendiniz şimdi de çırpınıyorsunuz!
Mühim olan aynı dili konuşmak değil aynı duyguları paylaşmaktır diyor defalarca kendisi fakat gördüğüm kadarı ile sizin ne diliniz ne de duygunuz bu dava ile yakından uzaktan benzeşmiyor örtüşmüyor.
İlk yorumumda söylediğim gibi bence yazılımınızı kontorl ediniz ettiriniz...
Ya da biraz geri çekilin baştan sona okuyun, HM bir tarafa vurdu ses sizden geldi niye böyle oldu bir düşünün...
Kahpe bizans filminde m.ali erbilin canlandırdığı karakter gibi acımadıkiii acımadıkiii demeye devam edecekseniz de buyrun...
Tarık ATAN
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Şub 13, 2013 13:55

FSY ve Açık İstihbarat hakkında neden suçlayıcı imalarda bulunuyorsunuz diye bir soru sordum HMÖ ise soruya cevap vermekle kalmadı aynı zamanda soruyu sorana da çeşitli suçlamalarda bulundu. Açık İstihbarat'ı ve HMÖ'yü hemen hemen her gün takip ederim. Takip ettiğim kaynakları sorgulamaya hakkım var herhalde.

HMÖ beni onun bunun çocuğu vatan hainlerinden yana taraf olmakla itham etti. Buna delirmeyim de ne yapayım?

Her sorduğumuz soruya şüpheyle bakmaktan vazgeçsin. Acaba bu soruyu soran kişi acep kimdendir diye düşünmekten vazgeçsin.

Onu onca kişiye önerdim ama bu saldırgan üslubunu görünce doğrusu pişman olmaya başladım.

Ona 2 sene evvel ileti atmıştım o zaman da bana şüpheyle yaklaşmıştı. İnsanları anlamak yerine sürekli bir şeylerden şüphe etme eğiliminde.

İnsanları anlamak için hep empati yaparım ama karşımdaki kişi beni anlamak için empati yapmazsa -onun gibi- ben de haliyle ona göre davranırım.

Bu konuda Kahpe Bizans'ın figüranlarıyla muhattap olmak istemem. Yorumlarıma keşke kendini bilmez saygısız avukatlar yerine HMÖ cevap verse.
Namık KEMAL:

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen tarikatan » Çrş Şub 13, 2013 14:28

Bakmak ve görmek, okuduğunu anlamak çok önemli!
Satır atlarsanız, fıkrayı biliyor olmalısınız tekrara gerek yok!
HM size cevap verdi.
Siz ve sizin gibi düşünenler için açık seçik yazdı.
Okuduğunuzu anlamakta, analiz etmekte zorlanıyorsunuz herhalde!
Ağız ile beyin arasındaki bağlantı kopmuş!
FYŞ'in avukatlığını yaparken bana HM'nin avukatlığını yapma diyorsunuz!
Komik!
Mevlana der ki, "Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar iyi anlaşırlar!"
Anlaşılan biz sizinle sadece aynı dili konuşuyoruz, duygular ortak olmadığı için de çatışıyoruz!
Aynı duyguları paylaşıyor olsaydık, üslubunuz bu olmazdı!
Haldı ki, HM size "ördek" demedi!
Yazılar ortada!
Yazıyı, analizi üreten siz değilsiniz ama ahkam kesmekte sınır tanımıyorsunuz!
Bırakın bu tür boş lakırdıları açık seçik adınızla yazın; düşüncelerinizi okurlar paylaşın, halkı aydınlatın, önünüzdeki engel ne?!
HM'nin ne dediğini anlamak isteyen anlamış!
Mesut Dinler'in yorumu ortada!
Hayırlı iş'ler hayırlı paylaşımlar, kolay gelsin.
Tarık Atan
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Şub 13, 2013 15:05

Öncelikle HMÖ'nün cümle tarzıyla yorum yapmayın, orijinal olun orijinal.

Okuduğuğumu gayet iyi anlıyorum da ne yazık ki benim yorumumu okuyup da anlamıyorsunuz.

"Saygun konusunda yanlış düşünüyorsunuz" deseydi anlardım da benim duruşumu sorgulayarak yanlış yaptı. Alt tarafı FSY hakkında dolayısıyla Açık İstihbarat hakkında neden öyle düşünüyorsunuz dedim kendisi ise soruma cevap vermeyi yeterli bulmayıp nedendir bilinmez bana çeşitli suçlamalarda bulunmayı tercih etti.

Gerçek ismim ya da kullanıcı adım olan Oğuz Kağan'ı kullanmamın sizin açınzıdan sakıncası ne?

Üslubum için kendinizi sorgulayın. Önce yazdıklarınıza bakın.

HMÖ her gelen soruya ya da eleştiriye de acaba bu da onlardan mı (Gökçek, Çiçek, Feto, Gül) diye düşünmekten vazgeçsin. Buradaki mücadelem ortadadır. Tüm iyi niyetimle bir soru sordum sadece.

Bu arada Hacivatlık yapmaktan vazgeçin.
Namık KEMAL:

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen tarikatan » Çrş Şub 13, 2013 15:31

Yazı üslubunuzda "histeri nöbeti" izleri var! Dikkat çekmek istedim. Sizin kadar okumuş değilim. Daha sakin bir şekilde duygularınızı aktarabilirsiniz. Hiçbir soruya cevap vermiyorsunuz. Ama sizden anladığım şudur: HM'den hoşlanmıyorsunuz. Verdiği mücadele ile ilgili değilsiniz! Sorular ortada, cevaplar da! neyin çekişmesi içindesiniz. Hacivatlık? HM'nin yazdıkları dışında ben de bir şey söylemiyorum. Siz gerçekten siz misiniz? Bu defa da cevabımı yatay yazdım, bir dahaki sefere dikey anlatırım. Nokta. HM'nin yazdığı gibi oldu.
Tarık Atan
Kullanıcı küçük betizi
tarikatan
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x