İzmir'de ırkçı terörizme geçit yok!

Genel & Güncel Konular

İzmir'de ırkçı terörizme geçit yok!

İletigönderen bezgin » Pzt Kas 23, 2009 16:00

İzmir'de meydan savaşı yaşandı

Üçyol'da DTP'lilerle halk arasında taşlı ve sopalı çıkan olayda, dördü polis 11 kişi yaralandı. Çok sayıda otomobil ve belediye otobüsünün de camı kırıldı DTP Genel Başkanı Ahmet Türk'ün İzmir'de partililerle buluşmasına Üçyol semtinde çıkan olaylar damgasını vurdu. Çeşitli ilçelerden konvoylar halinde gelen DTP'liler ile vatandaşlar arasında taşlı ve sopalı kavga çıktı. Emniyet yetkililerinin müdahale ettiği olaylarda, dördü polis memuru 11 kişi yaralandı, çok sayıda araç da hasar gördü. Yaralananlar arasında Yeni Asır muhabiri Tolga Tekin de bulunuyor. Ayağına atılan taştan yaralanan Tekin, hastanede ayakta tedavi edildi, ayrıca başına taş gelen bir kişinin de hastanede müşaade altında tutulduğu belirtildi.
Çıkan olaylarda çok sayıda otomobil ve belediye otobüsünün de camları karıldı.

SLOGAN ATTILAR
Üçyol Kavşağı'nda toplanan vatandaşlar, konvoydakilere tepki göstererek, "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" şeklinde slogan attı ve İstiklal Marşı okudu. Bu sırada bazı vatandaşların konvoydakilerin üzerine yürümesi üzerine, polis havaya ateş açtı. Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, "Herşey vatan için" diye slogan atan vatandaşlara, "Lütfen vatan için dağılın" dedi.

Bu arada olayların olduğu yere MHP Karabağlar İlçe Teşkilatı'nın üyeleri de gelerek slogan attı. Olay yerine gelen MHP İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu ise, "Partimiz bu provakasyonlara alet olmayacaktır ve problemlerin çaresini TBMM'de iktidar olarak arayacaktır. Kimse faydacı, fırsatçı bakış açısıyla teşkilat mensuplarımızı kışkırtmaya kalkmasın. Bu olay sözde açılımın İzmir'de yarattığı krizdir. Herkes ders almalı. Türkiye çok büyüktür, ucuz ve küçük adamların tezgahına düşmeyecektir" diye konuştu. Bu arada apartmanlara dev Türk bayrakları asılırken, vatandaşlar bir süre yolu trafiğe kapattı. Öte yandan, olayları yatıştırmaya çalışan emniyet yetkilileri, Halilrıfatpaşa yolundan sahile doğru yürümek isteyen vatandaşlara izin vermedi.

PKK Bayraklariyla Sehir Turu

Tayyiban Ülkeyi Bu Hale Getirdi, Bayram Etsin

Irkci teröristler bize "fasist" demisler, kendileri fasizmin aga babasidir. Yillardir yapmadiklari siddet eylemi, cinayet, yaralama kalmadi. Bu Türkiye düsmani, terörizm destekcilerine her yerde müdahele farzdir. Izmir'i kadin-erkek omuz omuza savunan hemserilerimin mübarek ellerinden öperim.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

Re: Izmir'de irkci terörizme gecit yok!

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzt Kas 23, 2009 16:18

Polisin tutumunu kiniyorum,birak kardesim halkimiz yapacagini
iyi bilir teröristleri korumada neyin nesi.
Serefsizler bundan böyle ellerini kollarini salrayarak yasayamasin.
Paylasim icin tesekkürler.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen maydonos » Pzt Kas 23, 2009 16:46

Chp gitsin konvoy yapsinda gorelim Diyarbakir'da :!: car car oten Mehepe ye bir sey yapmazlar zaten kardeslik sarkilari soyler, hatta hatta kolkola girip lorke oynarlar bu iki irkci parti. Bu sunu gosteriyor Kurtler Turkiyeyi isgal ediyor. Bizde seyrediyoruz. Bu guruh Irakta da bunu yapti. tanri askina okuyun su Irakin yakin tarihini.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen İL-BARS » Pzt Kas 23, 2009 17:12

Terörist itlere haddlerini bildiren İzmir'li vatandaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. Akp döneminde azıtıp meydanı boş bulan it sürüsü hakettikleri cevapları alacaklar ! :Bu ülkede iktidar ya da hükümet, düzeni sağlamaktan aciz ise hiç kimse korkmasın, Türk Milleti bunu sağlamaya muktedirdir.

İzmir, nasıl ki tarihte Yunan Ordusu'nun denize dökülmesine şahit olmuşsa, Yunan Ordusundan Türk Düşmanlığı hususunda hiçbir farkı olmayan teröristler ve onların yardakçısı akp'ye de aynı şekilde mezar olacaktır.

Türkiye'yi kimse bölemez !
Kullanıcı küçük betizi
İL-BARS
Üye
Üye

İletiler: 135

İletigönderen mikail86 » Pzt Kas 23, 2009 17:57

O pkk bayraklarıyla gezenleri sucsuz gibi gosteren korkak yayın kurulusları Türkiye'nin bir daha ne halde olduğunu göstermiştir. pkk dağdan meclise sonrada yanımıza kadar geldi. Tepkiyi mecliste vermeye beklersek vay halimize :!: İçinizdeki türk olma duyusunu gizlemeyin, kendinizi kullandırtmayın, tepkinizi koyun. Ne mutlu TÜRKÜM diyene lafını bir kez daha hatırlatmak ister iyi günler dilerim. UYAN TURKİYE!!!!
Kullanıcı küçük betizi
mikail86
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen ulusalcı » Pzt Kas 23, 2009 18:35

1) kürtlerin bu 'suni galibiyet sarhoslugunu' arastirmak gerek.
2) Kesin, her sarhoslugun ardindan 'ayıklık' gelir.

Istilaya tepki gösteren vatandaslarimzi kutlarim.
Kullanıcı küçük betizi
ulusalcı
Üye
Üye

İletiler: 93

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Kas 23, 2009 18:44

Ahmet Türk'ten Şok Tehdit!

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, İzmir'de dün yaşanan olaylarla ilgili "Eğer bu şekilde devam ederse sadece İzmir'le kalmaz diğer kentlere de sıçrar. O zaman üzüntü verir ve zorlayıcı bir durum olur'' diye konuştu.

DTP'YE KARŞI PLANLI BİR SALDIRI YÜRÜTÜLÜYOR
Doğan haber Ajansı Muhabiri´nin dün İzmir´de yaşananlarla ilgili sorularını yanıtlayan Ahmet Türk, partisine karşı belirli bir kesimin planlı bir saldırı yürüttüğünü önesürdü. Olayları önlemede polisin de yetersiz kaldığını iddia eden Türk, "Böyle bir süreçte adeta hazırlıklı bir saldırıyı maruz kalmamız, milliyetçi, ırkçı, sivil faşistlerin bu ülkedeki sorunların çözümünü engellemeye yönelik güçlü bir direniş ortaya koyduklarını gösteriyor. Böyle bir mantığın aslında Türkiye'nin ne barışa ne kardeşliğe ne de demokrasinin gelişmesine katkısı var.

Bu ortam tamamen Türkiye'yi kaosa sürüklemektedir. Bin yıldır kardeş olarak yaşan Türk-Kültür halkını karşı karşıya getirmeye çalışan bir provakosyondur, eylemdir. Biz, barıştan demokrasiden rahatsız değiliz. Ama bunun böyle bilinmesi gerekiyor ki böyle bir yaklaşım bizi zorlamaz, biz yine dolaşıp düşüncelerimizi aktaracağız. Ama şimdi bunu yaptığınız zaman diğer yerlerde de farklı hassasiyetler olabileceğini, yani orada çalışma yapacak siyasi partilerin de bu sefer farklı durumlarla karşı karşıya kalabileceğini anlamamız gerekiyor. Bin yıldır birlikte yaşayan halkın kardeşliğini herkesin görmesi ona göre tedbirler alması gerekir. Ben bugün buraya geldim. Binlerce kişi beni karşıladı. Binlerce insan bizimle yürüyor. Sayın Baykal, sayın Bahçeli bir yerlere gittiği zaman o konvoyları da bulamayacaklar. Orada daha büyük kaos, gerginlik ortaya çıkacak. Bütün bunların hesaplanması gerekir'' dedi.

POLİS OLAYLARA SEYİRCİ KALDI
İzmir'de yaşanan olaylarda polisin seyirci kaldığını ileri süren Türk, "Tahrikkar bir tutum sergilediler. Müdürlerinden talimat almadıkları için engel olmamışlar. DTP olduğu için mi bu vurdum duymazlık? Bunlar doğru değil. Gittiğim her yerlerde, gezdiğim her yerde 'provokasyona gelmeyin. Biz meselemezi ikna ederek, anlatarak ortaya koyacağız' diyorum. Eğer bu şekilde devam ederse sadece İzmir'le kalmaz diğer kentlere de sıçrar. O zaman üzüntü verir ve zorlayıcı bir durum olur'' diye konuştu.

Türk, yemeğin ardından DTP Muş Milletvekili Sırrı Sakık ile birlikte partililerle buluşmak üzere Manisa'ya geçti.

http://www.internetajans.com/default.asp?NID=85564
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen maydonos » Pzt Kas 23, 2009 18:56

Iste bu :!: baklayi islatmamis dahi ben batiya gelirim; ama siz doguya gelerseniz benim teroristlerim ve devletin f tipi size gununuzu gosterir.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Re: İzmir'de ırkçı terörizme geçit yok!

İletigönderen segmen » Pzt Kas 23, 2009 21:23

güzel Izmir'imize selam olsun. Darisi uykudaki Anadolu'ya...
Kullanıcı küçük betizi
segmen
Üye
Üye

İletiler: 15

İletigönderen yigitler » Pzt Kas 23, 2009 21:47

Keske tum Turkiye vatandaslari Izmirliler gibi gercek vatansever olsa, ve bu AKP hukumetine kinlerini kusabilse.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen Yargan Kam » Pzt Kas 23, 2009 22:13

Bugün, Konak'taki gittiğim kursun öğle tatilinde, yediğim kumanyamın sonrasında çay + sigara yaparken fark ettim kalabalığı.

Önce anlayamadım, heryer çevik kuvvet kaynıyordu.

Çayım bitti ve caddeden, aralarından geçtim iyice incelemek için ve sadece 'Yaşasın Halkların Kardeşliği' pankartını gördüm.

Uzun saçlarım, bıyığım ile sakalım ve ay yıldız kolyem ile meğersem tedirginlik yaratmışım farkında değildim :D

1-2 yere uğradıktan sonra yine oradan geçerken, ki bu sefer aralarından değildi, yüksek bir ses yükseldi ''Hepimiz Kürdüz, Hepimiz DTP'liyiz'' diye...

Hah dedim, anlaşıldı bunların derdi dedim =) Ahmad Kürd'lü... pardon Türk'lü olayı protesto ediyorlar(mış)...

İçimden bağırmak geldi onlara ama tabii yapamazdım.

Onlara Kürdi SS subayları diye bağırmak istedim!

Kürdlerin MHP'sisiniz diye bağırmak istedim!

Ayrımcılık yapıyorsunuz ve utanmadan halkların kardeşliği diyorsunuz diye bağırmak istedim!

Bizler kardeşiz diye sizlerin haklarını savunan onlarca Türk'e ihanet ettiniz ve halen daha da ediyorsunuz diye bağırmak istedim!

Ama bağıramazdım...

O gibileri perde arkasından savunan ve kışkırtan bir yönetimin gazabına uğrayabilirdi uğruna çırpındığım geleceğim...

Sevgi ile...
...Umut Samimiyettir...

Resim ''Üze Tenri Basmasar, Asra Yir Telinmeser''
''Yukarıda Gökyüzü Çökmedikçe, Aşağıda Yer Delinmedikçe''

...Cumhuriyet Fazilettir.
Kullanıcı küçük betizi
Yargan Kam
Üye
Üye

İletiler: 199

İletigönderen bezgin » Pzt Kas 23, 2009 22:34

Allah hepimize sabir versin, bunlar adami katil eder.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen cumhuriyet_fedaisi » Sal Kas 24, 2009 1:31

Bir Izmirli olarak gurur duydum. Bu terorizme karsi olan duyarlilik umarim Turkiyenin her yerine bir ates gibi yayilir. Adamlarin ne kadar serefsiz oldugunu son vidyo zaten gosteriyor. O arabayi Polis durdurmustur umarim.
Başı dik Devlet, onurlu Millet.
Kullanıcı küçük betizi
cumhuriyet_fedaisi
Üye
Üye

İletiler: 27

İletigönderen FahrettinAltay » Sal Kas 24, 2009 15:34

Bir kac ay evel Izmirde, Erdogani universitede konusturmadik, bagirip protesto ettik... etti bir.
Gecen hafta Amerikan Isgalci kuvvetleri sehir sokaklarimizda cirit attirmadik, gordugumuz yerde tasladik, yumurtaladik, hatta bazilerini dovduk akillansinlar diye... etti iki...

Simdi DTP teroristlere gecit vermedik, onlari tasladik, haddini bildirdik, bu vatan satilik degildir, sizin gibileri bu kardesligi bolemez dedik.... etti uc...

Korkarim bundan sonraki Gazeteci Hasan Tahsini gururlandiracak sekilde olacaktir.

Haydi Turkiye, sizler ne yaptiniz?
Bayraklari Bayrak yapan, ustundeki kandir, Toprak ugruna olen varsa VATANDIR
Kullanıcı küçük betizi
FahrettinAltay
Üye
Üye

İletiler: 81

İletigönderen cumhuriyet_fedaisi » Çrş Kas 25, 2009 1:18

O serefsiz şöför tutuklandi

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDak ... 1.2009&b=O sofor tutuklandi&KategoriID=15
Başı dik Devlet, onurlu Millet.
Kullanıcı küçük betizi
cumhuriyet_fedaisi
Üye
Üye

İletiler: 27

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 konuk

x