Ama helal olsun Fetullah'a

(Not: kazanmadigin paranin vergisini anlamadim Cetin. Ama dedigin gibi, dünyanin hic bir yerinde olmayan seyler Türkiye'de olabilir

Tsigalko yazdı:Çetin Taş, evet Kanaltürk.Unutmadım Ama ne bileyim Tuncay Özkan'ın gözüne bakdığımda samimiyet göremiyorum, o bakımdan es geçtim.Hani nasıl tayyip dini sömürüyorsa, bu da Atatürk'ü sömürüyor.Eski videolarına bi baksana youtube'den Özkan'nın.
Çetin, özveri, birlik olmazsa bu is zaten olmaz. O kizdigimiz Fetullahcilar kadar olamiyoruz demek ki. Elestirdiklerimiz kadar caliskan, dayanisma icinde, özverili olamiyorsak kizmaya da hakkimiz yok. Sözde, göstermelik milliyetcilik/ulusalcilik/vatanseverlik'ten öte birsey yok mu elle tutulan? Bu ülkenin "milli" sermayesi hic mi kalmadi?
Ben herşeye rağmen bu 2 ihtimale de inanmak istemiyorum ve Tuncay Özkan'ın da çok büyük hatalar yapmış bir vatansever olduğuna inanmak istiyorum.
Türk-Kan yazdı:...Ayrica Ram'a da katiliyorum. "Ne ABD ne AB, tam bagimsiz Türkiye" diyen bir kitlenin icinde olan birinin AB parasiyla AB taraftari bir programi yayinlamasi, benim icin samimiyetsizliginin göstergelerinden bir tanesiydi.
Özkan: Bedava verdim almadılar
Parti çalışmalarının bir ay içinde biteceğini söyleyen Özkan, satışı değerlendirdi.
Kanaltürk'ün eski sahibi Gazeteci Tuncay Özkan, parti kurma çalışmalarının bir ay içinde sona ereceğini belirtti ve ''Yeni bir TV kanalı kuruyorum'' dedi.
Özkan, Atatürkçü Düşünce Derneği Banaz Şubesinin davetlisi olarak geldiği Uşak'ın Banaz ilçesinde, Esnaf Odası Toplantı Salonu'nda konuşma yaptı.
Kanaltürk'ün satışının ardından aldığı paraları harcamak için Fransa'ya gittiğinin iddia edildiğini kaydeden Özkan, ''Ama hepinizin gördüğü gibi Fransa'da değil, Banaz'dayım. Paraları Banaz'da yemeğe geldim'' diye konuştu.
Kanaltürk'ü tamamen kendi parasıyla kurduğunu söyleyen Tuncay Özkan, şöyle devam etti:
''Maliye Bakanlığı müfettişleri, Kanaltürk'ü didik didik incelediler. 6 kez mali soruşturma geçirdim ama hiç bir şey bulamadılar. En sonunda biriken vergi, SSK borçları nedeniyle kanalı satmak zorunda kaldım. Satmadan önce büyük medya kuruluşlarına gidip, bedava onlara vermeyi teklif ettim ama kimse kabul etmedi. Bir televizyon ayda 1.5 milyon dolara dönüyor. Maliyeciler bize çay ve şeker satan bakkalın defterlerini bile incelediler.''
Özkan, Danıştay'ın yayının durdurulmasına ilişkin kararından bir gün önce satış işlemini gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Anlı şanlı bir sürü iş adamı var, onlara (bedava vereyim) dedim, kimse almadı, yapacak başka bir şey de kalmadı'' dedi.
Parayı aldıktan sonra dün itibariyle bütün borçlarını ve çalışanların maaşlarını ödediğini vurgulayan Özkan, 1.5 milyon dolar parasının kaldığını söyledi. Özkan, Kanaltürk çalışanlarının 3 yıl iş güvencesine sahip olduğunu, bu süre içinde kimsenin işten çıkarılmayacağını bildirdi.
Özkan, yeni kanalla ilgili çalışmaların sürdüğünü, bir hafta içerisinde ekranda olacaklarını belirterek, ''Kanalın ismi belli, ancak patent kurumuna başvurduğumuz için bugün açıklayamıyorum. Yarın açıklayacağım'' dedi.
Bir ay içerisinde yeni bir parti kuracağını ve kapı kapı dolaşıp oy isteyeceğini ifade eden Özkan, yaptırdığı otobüsle 100 gün süreyle Edirne'den Hakkari'ye bütün il ve ilçeleri gezeceğini kaydetti.
A.A.
Mısır'da 11 yıl kaldım fakat 11 saat daha kalsaydım artık çıldırırdım. Sana halisane bir fikrimi söyleyeyim mi?
İnsanlık da Türkiye'de, milliyetçilik de Türkiye'de, müslümanlık da Türkiye'de, hürriyetçilik de Türkiye'de
Eğer varsa Allah benim ömrümden alıp Mustafa Kemal'e versin
M. Akif Ersoy (Muhittin Nalbantoğlu'na yazılan bir mektuptan alıntı)
Gerçek Gündem - 23 Mayıs 2008
Tuncay Özkan'ın Enver Aysev'in programında verdiği mesajlar:
Bizim TV Pazartesi Günü yayında. Kanal Türk'ü alnımın teri ile kazandığım parayla kurdu. Kalan parayla da han alıp hamam almayacaığm. Bizim TV'ye harcayacağım.
Biz Kaç Kişiyiz Platformunda toplanan para toplam 150 milyar. Toplanmasına ve kampanyaya Ben baştan karşı çıktım. Yoksul insanlar canını verir. Amma insanlar zorda. Geçim sıkıntısı çekiyor.
Ne parası toplayacağım. O zaman cami önünde para toplayan bezirganlardan ne farlım olurdu.
Hakkımda 1300 suç duyurusu var. 300 dava açıldı. 6 dava sonuçlandı. 200 dava RTÜK tarafından açıldı.
DOĞAN GRUBUNA SATTIM
Kanal Türk'ü sattıktan sonra dahil hiç bir şahıs ve kurum 'satma borçları yapılandıralım' demedi.
Doğan Grubuna sattım. Rekabet Kurulu onay vermedi.
Kanal Türk 76 milyon dolar hacme ulaştı. Evine 8 ay ekmek parası bulamayan çalışanlarla direndim.
Kanal Türkü değerinin çok altında verdim. Tıkandığım için verdim. Mehmet Sevigen şahit.
CHP İLE TİCARİ İLİŞKİYİ ÇARPITIYORLAR
CHP ile ilgili ticari ilişkiyi çarpıtanlar, ahlaksızdır. şerefsizdir. AKP medyasının 9 triliyon alması ahlaksızlık değil mi? CHP'den en az pay alan kanal Kanal Türktür. Önce fatura yok dediler. Sonra biri kesilmiş diğeri kesilmemiş dediler. Ahlaksız ve iffetsiz ilan ettim. 13 saatlik belgeseldir. Arşiv ve görüntü satın alması yapıldı. 4 milyon dolarlık ilşikim oldu. CHP 32 triliyon harcadı. Hürriyet ne aldı bu kampanyadan. İş yaptım para aldım. Gerisi yalandır.
Biz Kanal Türk'ü 13.5 milyon dolar ile kurdum. Doğan ve Çukurova Grubundan aldığım ve kazandığım parayla kurdu. Kamu ile hiçbir ilişkim olmadı. 6 kez mali soruşturma geçirdim. Matbaacı çocuğuyum. Bahçedeki eriklerin hesabını verdim.
CHP ile organik bir bağımız yoktur. CHP Kanal Türk ile ilgili çok saygın açıklamalar yaptı. CHP ile kanal Türk arasında bir ilişki yoktur. CHP bizim düşmanımız değildir. Düşmanımız yobazlıktır. AKPnin yobazlarına karşıyız. Hırsızlar düzenine karşı mücadele edeceğiz.
KANALTÜRK İNSANLARIN SESİ OLDU
Bu ülkenin aç ve açıkta kalmasın istiyoruz. Faşizme karşı omuz omuza olacağız.
Psikolojik tepki verdim. İçimden geleni bazen tutamıyorum. Haksızlıklara karşı sessiz kalamıyorum. Biz Kaç Lirayız denmeyi niye hak ettim? Bu ülkenin yurttaşlarına kaç lirasınız demek ahlaki mi? Kanal Türk o insanların sesi oldu. O kadar.
O mitinglerin sahibi katılanlardır. Sivil toplum kuruluşlarıdır. Yarışta kimin önde olduğu değildir.
12 Eylül Faşizmini yaşadım. Niye darbeci olayım? O mitiglere katılan anneler, bacılar, insanlar darbeci mi? O mitigler derviş sabrıyla düzenlendi. Türkan Hocayı kim engelleyebilir.
İslam kimliğimdir. Lailahe illallah diyenlerdeniz. Kimseyle kavgamız yok.
Mine Kırıkkanat ile yapılan program bir AB projedir. 74 bin dolarlık projedir. Programın başında da AB projesi olduğu ilan edildi. Kıymetli yazar ve bilim adamları vardı.
Her kim Tüncay Özkan, Mine Kırıkkanat ve Süheyl Batumun 74 bin EURO için fikirlerini değiştirdiğini düşünürse bunu diyenin aklından şüphe etmek lazım.
Çok yalnız kaldığımı hissettim. Ortak akıldan koptuğunuz zaman yalnızlık dışında başka bir şey bulmuyorsunuz. Arkamda en az 20 milyon insan var.
AKPye kimse oy vermeyecek. Karanlıkta kaybolacak.
Mitinglerde sadece CHP değil SP, DYP, DSP, DYPliler de vardı.
TEK AŞKIMIZ TÜRKİYE'DİR
Kanalı sattığım için siyasi geleceğini de sattı iddialarına katılmıyorum. Tarih başarı için kırılma dönemleri yaşar. Karizması çizildi, yok oldu diyenler var. Başımın tacıdır bu değerlendirmeler. Kavgamız Türkiye içindir. Kendi adıma bir şey istemiyorum. Kötü bir şey yapmadım. Tek aşkımız Türkiyedir.
Biz Kaç Kişiyize küfrettiler. Türk insanı yalnızdır. Sebze kasası ile yapılan tuvaletli evde yaşayan insanlar var. Kavgamız Türkiyenin iktidarıdır.
Vergi ve SSK borçlarımızı yatırmadık. Cumhuriyet mitiglerine yatırdık. Başımıza gelen bu yüzden geldi. Herkes üzerine düşeni yaptı. Biz de yaptık. ADD de yaptı. Kasasındakileri harcadı. 4 milyon insanı taşıdık.
Biz diyoruz ki Türkiye baştan başa yaratılsın. Siyaset anlayışımız budur. Sanayi ve tarım kentleri kuralım. 120 milyar dolar harcandı İstanbulda. İstanbulu 7 milyonluk kent yapmak lazım. İstanbulu deprem olmayan yerlere taşımak lazım. 4 yeni kent kurmak lazım. Hızlı tren ile ulaşım sağlanmalı. Bunu da 120 milyar dolarla yapmak mümkün.
ERDOĞAN, 30 DOLAR MİLYARDERİ YARATTI
Tayip Erdoğan ile Radikalde Vay Tayip Vay başlığı ile aramız bozuldu. Kalpazanlık suçlaması ile ilgili haberdi bu. Benim için Çankırı meydanında rejimin cazgırı dedi. 30 yeni dolar milyarderi yarattı AKP. Oysa bu borçlanma ile Türkiye yeniden inşa edilebilirdi. Olmadı. Yeni zenginler yaratıldı.
Türk medyası bir bataklıktır. Magazin ile soslanıyor. Hiç kimse sizin dışınızda beni konuşmaya çağırmadı. Korkuyorlar. Haber Türk nerede? Faşizm var. İlanlarımızı kestiler.
Herkesi çağırın. Başbakan dahil. Kim olursa olsun. İzliyorlar. Telefonları dinliyorlar. Konuşalım. Ekrem Dumanlı, Şamil Tayyar, Nuh Gönültaş, Ahmet Hakan. Kim gelirse gelsin? Ama bir kişiyi özellikle istiyorum. Recep Tayip Erdoğanı istiyorum.
BU HAREKET İKTİDAR OLACAK
Birlikte yılmadan Mustafa Kemalin sanca sıkı sarılın. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz diyoruz ki dirimiz değil ölümüz Mustafa Kemalin sancağını bırakırsak namerdiz. Bu hareket iktidar olacak.
Biz diyoruz ki Türkiye baştan başa yaratılsın. Siyaset anlayışımız budur. Sanayi ve tarım kentleri kuralım. 120 milyar dolar harcandı İstanbulda. İstanbulu 7 milyonluk kent yapmak lazım. İstanbulu deprem olmayan yerlere taşımak lazım. 4 yeni kent kurmak lazım. Hızlı tren ile ulaşım sağlanmalı. Bunu da 120 milyar dolarla yapmak mümkün.
Tayip Erdoğan ile Radikalde Vay Tayip Vay başlığı ile aramız bozuldu. Kalpazanlık suçlaması ile ilgili haberdi bu. Benim için Çankırı meydanında rejimin cazgırı dedi. 30 yeni dolar milyarderi yarattı AKP. Oysa bu borçlanma ile Türkiye yeniden inşa edilebilirdi. Olmadı. Yeni zenginler yaratıldı.
TÜRK MEDYASI BİR BATAKLIKTIR
Magazin ile soslanıyor. Hiç kimse sizin dışınızda beni konuşmaya çağırmadı. Korkuyorlar. Haber Türk nerede? Faşizm var. İlanlarımızı kestiler.
Herkesi çağırın. Başbakan dahil. Kim olursa olsun. İzliyorlar. Telefonları dinliyorlar. Konuşalım. Ekrem Dumanlı, Şamil Tayyar, Nuh Gönültaş, Ahmet Hakan. Kim gelirse gelsin? Ama bir kişiyi özellikle istiyorum. Recep Tayip Erdoğanı istiyorum.
Birlikte yılmadan Mustafa Kemalin sanca sıkı sarılın. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz diyoruz ki dirimiz değil ölümüz Mustafa Kemalin sancağını bırakırsak namerdiz. Bu hareket iktidar olacak.
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk