Kanaltürk’ü Bugün aldı

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Sal May 13, 2008 22:51

Çetin, özveri, birlik olmazsa bu is zaten olmaz. O kizdigimiz Fetullahcilar kadar olamiyoruz demek ki. Elestirdiklerimiz kadar caliskan, dayanisma icinde, özverili olamiyorsak kizmaya da hakkimiz yok. Sözde, göstermelik milliyetcilik/ulusalcilik/vatanseverlik'ten öte birsey yok mu elle tutulan? Bu ülkenin "milli" sermayesi hic mi kalmadi? Yoksa güven sorunu mu Tuncay Özkan'in yasadigi? Ben sahsen güvenmiyorum. Hele ki bu olaydan sonra :)
Ama helal olsun Fetullah'a :artis:

(Not: kazanmadigin paranin vergisini anlamadim Cetin. Ama dedigin gibi, dünyanin hic bir yerinde olmayan seyler Türkiye'de olabilir :) Ama benim bildigim, sirket gelir ve giderlerine göre bilancosunu cikartir ve elde ettigi kazanca göre vergisini öder.)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Tsigalko » Sal May 13, 2008 23:01

Bu insanın gözüne bakdığımda samimiyet göremiyordum.
Yeniçağ kapatıldı dedik maddi nedenle, çünkü kanalın reklam geliri yok vs vs
Ama ben Kanaltürk'ü Yeniçağ ile aynı kefeye koyamam.Bütün başlıca markaların gösterildiği bir kanaldır.Türk-Kan'ın söylediği gibi 1 milyon dolarlık reklamdan kesilecek ücret bellidir 180 bin dolar.
Hadi diyelim maddi dar boğazdasın ey Özkan yılan dediğin, dediğimiz o şerefsizin basın organından başka bulamadın mı?Hani Çalık için haklı nağralar atıyorsun ya.
Daha önceden de söylediğim gibi;
Tsigalko yazdı:Çetin Taş, evet Kanaltürk.Unutmadım Ama ne bileyim Tuncay Özkan'ın gözüne bakdığımda samimiyet göremiyorum, o bakımdan es geçtim.Hani nasıl tayyip dini sömürüyorsa, bu da Atatürk'ü sömürüyor.Eski videolarına bi baksana youtube'den Özkan'nın.
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Ram » Sal May 13, 2008 23:47

Tuncay Özkan, İsmet'e köpek dedi, bağırdı-çağırdı ve birçok kişiyi inandırdı. Bravo! diyorum...

Birkaç hafta önceye kadar, "Kanal Kapatılıyor" diye toplanan paraların ne işe yaradığını da kimse sormuyor.

Bugüne kadar kendi yapılanmasını, kendi kendine önder ilân edip (bkz: Amerikan Anayasası ve Amerika'nın kendi kendini dünyanın tek lideri ilân etmesi) ve "Ne ABD, ne AB! Tam bağımsız Türkiye" sloganları attırıp -bunca haysiyetsiz gelişmeye rağmen- "onurlu AB üyeliği" safsatasını milletin aklına sokmadın mı¿? Cumhuriyet mitingleri adı altında, Soros'tan para alan çeşitli STK'ların bu mitinglerdeki varlığını kimse sorgulamayır. Yine bu mitinglerde, katılımcıların bir kısmının (çeşitli kişi, kuruluş ve kümelerin) dışlanmasının sebeb-i hikmetini kimse sormuyor. Yine bu mitinglerden birkaçında, Mustafa Kemâl ATATÜRK'ün kendi tabiriyle "dalkavukluk" dediği söylemlerin yapılmasına kimse ses çıkarmıyor. Yine bu mitinglerden birinde, alenen Mustafa Kemâl ATATÜRK'e "peygamber" yakıştırması yapılmasının ve çokça alkış toplaması hoş gösteriliyor. Verilen büyük sözler tutulmuyor, eylemler bir türlü gerçekleşmiyor. (Misâl; Çankaya'nın önünde yatmalar, Meclis önü eylemleri, vesaire...) İçi boş, kahvehane konuşmaları ısrarla devam ettiriliyor ve bu da bilimsel bakış açısını tamamen köreltiyor. Tuncay Özkan'ın cep telefonu aracılığıyla gönderdiği ve devamlı tekrarlanan garip bir ağızla yazılmış sahte vatan kurtarma çağrıları... İlhan Selçuk gözaltına alınmadan, Ergenekon safsatasından bahsettin mi¿? Salt Akapeye saldırmakla kendi kanalını kör kuyuya atmadın mı¿?

Yok yahu bunlar saymakla bitmez, ciddiyim sayacaklarımla katlanır bunlar. Özetle, satışa gelene kadar...

Satışa gelelim. Madem mali zorluğu var ve 8 aydır aç çalışanın var, o zaman;

1-Neden televizyonu açık bir şekilde satışa çıkarmadın¿? Böylece neden taliplerini çoğaltma girişiminde bulunmadın¿?
2-Bilmiyor muydun 8 aydır bu televizyonun "eninde-sonunda" satışa mahkûm olduğunu¿?
3-Biliyorsan ne diye habire yardım parası topladın milletten¿?
4-Bu paraları yediğini düşünmek istemiyorum fakat, nereye gitti bu paralar ya da ne işe yaradı¿?
5-Aradan araya, kanalı alanları neden güzelledin¿? Kanalı alan kurumun başındakinin, Fetullah'ın 2 numaralı adamı olduğunun üzerini mi örtüyorsun¿?

Kimse bana bakıdan maskıdan söz etmesin. Bugün en çok baskı alan iki kanal hâlâ yaktadır. Bir diğeri "onurlu bir şekilde" kapanmıştır.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Çetin Taş » Çrş May 14, 2008 9:57

Çetin, özveri, birlik olmazsa bu is zaten olmaz. O kizdigimiz Fetullahcilar kadar olamiyoruz demek ki. Elestirdiklerimiz kadar caliskan, dayanisma icinde, özverili olamiyorsak kizmaya da hakkimiz yok. Sözde, göstermelik milliyetcilik/ulusalcilik/vatanseverlik'ten öte birsey yok mu elle tutulan? Bu ülkenin "milli" sermayesi hic mi kalmadi?

Kesinlikle katılıyorum Türkan.O adamlarda ki birlik ve beraberlik ruhu bizlerde(bizim özelimizi kastetmiyorum,bizler gibi düşünen insanları kastediyorum)kesinlikle yok.Milli sermaye de demek ki kalmamış.Çünkü her sene umhuriyet gazetesi ile ilgili ''iflas etti,battı,satılıyor''haberleri çıkar.Yahu bir tane milliyetçi,Atatürkçü iş adamı yok mu bu memlekette gidip de ''kardeşim nedir sorununuz,ne yapmak gerekiyor,nasıl yardımcı olabilirim?"diyebilecek?
Türkan.
Benim bildiğim kadarı ile(ve muhasebe müdiremin de bana anlattığı kadarıyla)Türkiye'deki ticari kurum veya kuruluşun giderleri özetle şunlardır:
-SSK Primleri
-Bu primlerden kaynaklanan gelir vergisi(yani çalışanın varsa muhakkak ödemen gereken bir vergi)
-Damga vergisi(yine bunun da kazançla alakası yok)
-KDV(sözkonusu KANALTÜRK için reklam gelirlerinden kaynaklanan KDV tabi ki)
-İşletme giderleri(elektrik,su,telefon,doğal gaz,vs.)(netice de bunlar da ödenmediğinde nasıl katlanarak büyüdüğünü bilirim)
-Kurum geçici vergisi
-Kurumun araçları var ise motorlu taşıtlar vergisi
-Özel aidatlar,üyelik giderleri(burada KANALTÜRK için konuşursak abone olduğu haber aktaran ajanslar,üyesi bulundukları basın yayın kuruluşları,vs.)
Görüleceği üzere KANALTÜRK özelinden konuşursak oluşan borcun son yazdığım seçenek hariç hepsi kaynaklı olabileceği anlaşılıyor.Tsigalko kardeşim.Mevzunun sadece kazançtan kesilecek 18%'lik KDV olmadığını bu tablo ile anlattım.

Ram kardeşim.Yanlış anlaşılmak istemem.Ben burada Tuncay Özkan'ın geçmişte yaptıklarını savunur durumda olmak istemem.Ben sadece KANALTÜRK satışını anlayabildiğimi düşünüyorum çünkü işin içinde ve başında olan onlar ve yaşadıkları sıkıntıyı da en iyi onlar bilir.Çünkü bu kanalın satışı konusunda eğer duruma bu şekilde yaklaşmazsak 2 ihtimal vardır:
-Ya Tuncay Özkan bir sahtekardır ve sadece parayı düşünüyor,bunca zamandır yaptığı her şeyi para için yaptı(ki açıklanan satış rakamı 25 milon Dolar ve bunun 20 milyon Doları borçlara gidecek)
-ya da Tuncay Özkan Fettullah Gülen ile birlikte hareket etti.Önce kendilerine karşı görüşteki insanlar için bir cazibe merkezi yarattılar.Sonra bu merkezi kullanarak insanları Cumhuriyet mitinglerine yönelttiler.Daha sonra bu mitinglerin etkisini o mitinglere gelen insanların düşüncelerini sulandırıp ''ya CHP,ya MHP''noktasına getirdiler ve bu insanların önemli bir kısmının küsmesini sağladılar.En sonunda da BKK hareketi adı altında 1 milyon 300 bine yakın kişinin ad-soyad-telefon-adres-meslek bilgilerini alarak FİŞLEME yaptılar.

Ben herşeye rağmen bu 2 ihtimale de inanmak istemiyorum ve Tuncay Özkan'ın da çok büyük hatalar yapmış bir vatansever olduğuna inanmak istiyorum.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Tsigalko » Çrş May 14, 2008 14:18

Çetin Taş, tabi ki bir işletmenin sadece KDV gideri yok.Ufak şirket sahibi olarak çok iyi biliyorum ama, sende bende biliyoruz ki bu turdun çeşitli yerlerinde yapdığı mitinglerde büyük rant sağladı.Bizkaçkişiyiz harekitinden biliyorum çevremde ki insanlardan deli para topladı.Herşeyi geçelim bir arşiv hazırlamak için , sadece CHP'den 2.000.000$ aldı gönül ister ki sadece senin dediğin gibi mecburiyet olsun ama değil.
Ben herşeye rağmen bu 2 ihtimale de inanmak istemiyorum ve Tuncay Özkan'ın da çok büyük hatalar yapmış bir vatansever olduğuna inanmak istiyorum.

Diyorsun ama bu temelliden öteye gitmeyecek.Tayyip nasıl ALLAH'ı dini sömürmüşse bu insanda Atatüek'ü milliyetciliği sömürüyordu şimdi kendini deşifre etti ve...
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen erenay » Çrş May 14, 2008 16:36

Türk-Kan yazdı:...Ayrica Ram'a da katiliyorum. "Ne ABD ne AB, tam bagimsiz Türkiye" diyen bir kitlenin icinde olan birinin AB parasiyla AB taraftari bir programi yayinlamasi, benim icin samimiyetsizliginin göstergelerinden bir tanesiydi.

Kiosk programını hiç izleyemedim ama bu görüşlere katılmıyorum. Önemli olan milli değerlere sahip çıkak ve bilimi, bilimsel düşünceyi rehber edinmektir. Mine Kırıkkanat sayıları bir elin parmaklarını geçmeyen kaliteli muhalif yazarlarımızdan biridir.
AB üyeliğinin Türkiye için faydalı olacağı görüşündedir ama körü körüne AB'ci değildir. Örneğin AB'nin bölücülük faaliyetlerinin de farkındadır ve bu konularda da bilgilendirici yazılar yazmıştır. Nasıl insanların "ulusalcı", "AB karşıtı", "darbeci" vs. diye damgalanmalarına karşıysak, sırf AB hakkında olumlu düşündüğü için insanları dışlayamayız. Körü körüne AB uşağı olup AB karşısında iki büklüm durmak başka şey, onurunu, milli çıkarlarını gözeterek AB ilişkilerinde dik durmak başka şey.

Tuncay Özkan da bana göre lider vasıfları bulundurmayan ve bana fazla sempatik gelmeyen birisidir ama sonuçta elindeki imkanlarla bu hükümete karşı ve milli değerlerimizi yıpratan bütün unsurlara karşı elinden geldiğince mücadele etmiş, muhalefet etmiş bir insandır.
Kullanıcı küçük betizi
erenay
Üye
Üye

İletiler: 68

İletigönderen erenay » Prş May 15, 2008 16:25

Özkan: Bedava verdim almadılar
Parti çalışmalarının bir ay içinde biteceğini söyleyen Özkan, satışı değerlendirdi.

Kanaltürk'ün eski sahibi Gazeteci Tuncay Özkan, parti kurma çalışmalarının bir ay içinde sona ereceğini belirtti ve ''Yeni bir TV kanalı kuruyorum'' dedi.

Özkan, Atatürkçü Düşünce Derneği Banaz Şubesinin davetlisi olarak geldiği Uşak'ın Banaz ilçesinde, Esnaf Odası Toplantı Salonu'nda konuşma yaptı.

Kanaltürk'ün satışının ardından aldığı paraları harcamak için Fransa'ya gittiğinin iddia edildiğini kaydeden Özkan, ''Ama hepinizin gördüğü gibi Fransa'da değil, Banaz'dayım. Paraları Banaz'da yemeğe geldim'' diye konuştu.

Kanaltürk'ü tamamen kendi parasıyla kurduğunu söyleyen Tuncay Özkan, şöyle devam etti:

''Maliye Bakanlığı müfettişleri, Kanaltürk'ü didik didik incelediler. 6 kez mali soruşturma geçirdim ama hiç bir şey bulamadılar. En sonunda biriken vergi, SSK borçları nedeniyle kanalı satmak zorunda kaldım. Satmadan önce büyük medya kuruluşlarına gidip, bedava onlara vermeyi teklif ettim ama kimse kabul etmedi. Bir televizyon ayda 1.5 milyon dolara dönüyor. Maliyeciler bize çay ve şeker satan bakkalın defterlerini bile incelediler.''

Özkan, Danıştay'ın yayının durdurulmasına ilişkin kararından bir gün önce satış işlemini gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Anlı şanlı bir sürü iş adamı var, onlara (bedava vereyim) dedim, kimse almadı, yapacak başka bir şey de kalmadı'' dedi.

Parayı aldıktan sonra dün itibariyle bütün borçlarını ve çalışanların maaşlarını ödediğini vurgulayan Özkan, 1.5 milyon dolar parasının kaldığını söyledi. Özkan, Kanaltürk çalışanlarının 3 yıl iş güvencesine sahip olduğunu, bu süre içinde kimsenin işten çıkarılmayacağını bildirdi.

Özkan, yeni kanalla ilgili çalışmaların sürdüğünü, bir hafta içerisinde ekranda olacaklarını belirterek, ''Kanalın ismi belli, ancak patent kurumuna başvurduğumuz için bugün açıklayamıyorum. Yarın açıklayacağım'' dedi.

Bir ay içerisinde yeni bir parti kuracağını ve kapı kapı dolaşıp oy isteyeceğini ifade eden Özkan, yaptırdığı otobüsle 100 gün süreyle Edirne'den Hakkari'ye bütün il ve ilçeleri gezeceğini kaydetti.

A.A.
"...Mısır'da 11 yıl kaldım fakat 11 saat daha kalsaydım artık çıldırırdım. Sana halisane bir fikrimi söyleyeyim mi?
İnsanlık da Türkiye'de, milliyetçilik de Türkiye'de, müslümanlık da Türkiye'de, hürriyetçilik de Türkiye'de
Eğer varsa Allah benim ömrümden alıp Mustafa Kemal'e versin"
M. Akif Ersoy (Muhittin Nalbantoğlu'na yazılan bir mektuptan alıntı)
Kullanıcı küçük betizi
erenay
Üye
Üye

İletiler: 68

İletigönderen Çetin Taş » Prş May 15, 2008 18:40

Mısır'da 11 yıl kaldım fakat 11 saat daha kalsaydım artık çıldırırdım. Sana halisane bir fikrimi söyleyeyim mi?
İnsanlık da Türkiye'de, milliyetçilik de Türkiye'de, müslümanlık da Türkiye'de, hürriyetçilik de Türkiye'de
Eğer varsa Allah benim ömrümden alıp Mustafa Kemal'e versin
M. Akif Ersoy (Muhittin Nalbantoğlu'na yazılan bir mektuptan alıntı)

Çok doğru.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen ceviz ağacı » Cmt May 17, 2008 17:07

aydın doğanın artığından ne beklenebilir,gerçek yüzünü gösterdi işte,beyler bu adam satılıktı zaten,kendi satılıktı,kanalını sahte fikirlerini satmış çok mu..hiç şaşırmadım,satılıklar çabuk çabuk ortaya çıksada böylece bizde ayıklamaya fazla zaman harcamasak :)
Kullanıcı küçük betizi
ceviz ağacı
Üye
Üye

İletiler: 0

İletigönderen altinkopru » Cum May 23, 2008 22:13

Gerçek Gündem - 23 Mayıs 2008

Tuncay Özkan'ın Enver Aysev'in programında verdiği mesajlar:

Bizim TV Pazartesi Günü yayında. Kanal Türk'ü alnımın teri ile kazandığım parayla kurdu. Kalan parayla da han alıp hamam almayacaığm. Bizim TV'ye harcayacağım.

Biz Kaç Kişiyiz Platformunda toplanan para toplam 150 milyar. Toplanmasına ve kampanyaya Ben baştan karşı çıktım. Yoksul insanlar canını verir. Amma insanlar zorda. Geçim sıkıntısı çekiyor.

Ne parası toplayacağım. O zaman cami önünde para toplayan bezirganlardan ne farlım olurdu.

Hakkımda 1300 suç duyurusu var. 300 dava açıldı. 6 dava sonuçlandı. 200 dava RTÜK tarafından açıldı.

DOĞAN GRUBUNA SATTIM

Kanal Türk'ü sattıktan sonra dahil hiç bir şahıs ve kurum 'satma borçları yapılandıralım' demedi.

Doğan Grubuna sattım. Rekabet Kurulu onay vermedi.

Kanal Türk 76 milyon dolar hacme ulaştı. Evine 8 ay ekmek parası bulamayan çalışanlarla direndim.

Kanal Türkü değerinin çok altında verdim. Tıkandığım için verdim. Mehmet Sevigen şahit.

CHP İLE TİCARİ İLİŞKİYİ ÇARPITIYORLAR

CHP ile ilgili ticari ilişkiyi çarpıtanlar, ahlaksızdır. şerefsizdir. AKP medyasının 9 triliyon alması ahlaksızlık değil mi? CHP'den en az pay alan kanal Kanal Türktür. Önce fatura yok dediler. Sonra biri kesilmiş diğeri kesilmemiş dediler. Ahlaksız ve iffetsiz ilan ettim. 13 saatlik belgeseldir. Arşiv ve görüntü satın alması yapıldı. 4 milyon dolarlık ilşikim oldu. CHP 32 triliyon harcadı. Hürriyet ne aldı bu kampanyadan. İş yaptım para aldım. Gerisi yalandır.

Biz Kanal Türk'ü 13.5 milyon dolar ile kurdum. Doğan ve Çukurova Grubundan aldığım ve kazandığım parayla kurdu. Kamu ile hiçbir ilişkim olmadı. 6 kez mali soruşturma geçirdim. Matbaacı çocuğuyum. Bahçedeki eriklerin hesabını verdim.

CHP ile organik bir bağımız yoktur. CHP Kanal Türk ile ilgili çok saygın açıklamalar yaptı. CHP ile kanal Türk arasında bir ilişki yoktur. CHP bizim düşmanımız değildir. Düşmanımız yobazlıktır. AKP’nin yobazlarına karşıyız. Hırsızlar düzenine karşı mücadele edeceğiz.

KANALTÜRK İNSANLARIN SESİ OLDU

Bu ülkenin aç ve açıkta kalmasın istiyoruz. Faşizme karşı omuz omuza olacağız.

Psikolojik tepki verdim. İçimden geleni bazen tutamıyorum. Haksızlıklara karşı sessiz kalamıyorum. Biz Kaç Lirayız denmeyi niye hak ettim? Bu ülkenin yurttaşlarına kaç lirasınız demek ahlaki mi? Kanal Türk o insanların sesi oldu. O kadar.

O mitinglerin sahibi katılanlardır. Sivil toplum kuruluşlarıdır. Yarışta kimin önde olduğu değildir.

12 Eylül Faşizmini yaşadım. Niye darbeci olayım? O mitiglere katılan anneler, bacılar, insanlar darbeci mi? O mitigler derviş sabrıyla düzenlendi. Türkan Hocayı kim engelleyebilir.

İslam kimliğimdir. Lailahe illallah diyenlerdeniz. Kimseyle kavgamız yok.

Mine Kırıkkanat ile yapılan program bir AB projedir. 74 bin dolarlık projedir. Programın başında da AB projesi olduğu ilan edildi. Kıymetli yazar ve bilim adamları vardı.

Her kim Tüncay Özkan, Mine Kırıkkanat ve Süheyl Batum’un 74 bin EURO için fikirlerini değiştirdiğini düşünürse bunu diyenin aklından şüphe etmek lazım.

Çok yalnız kaldığımı hissettim. Ortak akıldan koptuğunuz zaman yalnızlık dışında başka bir şey bulmuyorsunuz. Arkamda en az 20 milyon insan var.

AKP’ye kimse oy vermeyecek. Karanlıkta kaybolacak.

Mitinglerde sadece CHP değil SP, DYP, DSP, DYP’liler de vardı.

TEK AŞKIMIZ TÜRKİYE'DİR

Kanalı sattığım için siyasi geleceğini de sattı iddialarına katılmıyorum. Tarih başarı için kırılma dönemleri yaşar. Karizması çizildi, yok oldu diyenler var. Başımın tacıdır bu değerlendirmeler. Kavgamız Türkiye içindir. Kendi adıma bir şey istemiyorum. Kötü bir şey yapmadım. Tek aşkımız Türkiyedir.

Biz Kaç Kişiyize küfrettiler. Türk insanı yalnızdır. Sebze kasası ile yapılan tuvaletli evde yaşayan insanlar var. Kavgamız Türkiye’nin iktidarıdır.

Vergi ve SSK borçlarımızı yatırmadık. Cumhuriyet mitiglerine yatırdık. Başımıza gelen bu yüzden geldi. Herkes üzerine düşeni yaptı. Biz de yaptık. ADD de yaptı. Kasasındakileri harcadı. 4 milyon insanı taşıdık.

Biz diyoruz ki Türkiye baştan başa yaratılsın. Siyaset anlayışımız budur. Sanayi ve tarım kentleri kuralım. 120 milyar dolar harcandı İstanbul’da. İstanbul’u 7 milyonluk kent yapmak lazım. İstanbul’u deprem olmayan yerlere taşımak lazım. 4 yeni kent kurmak lazım. Hızlı tren ile ulaşım sağlanmalı. Bunu da 120 milyar dolarla yapmak mümkün.

ERDOĞAN, 30 DOLAR MİLYARDERİ YARATTI

Tayip Erdoğan ile Radikal’de Vay Tayip Vay başlığı ile aramız bozuldu. Kalpazanlık suçlaması ile ilgili haberdi bu. Benim için Çankırı meydanında ‘rejimin cazgırı’ dedi. 30 yeni dolar milyarderi yarattı AKP. Oysa bu borçlanma ile Türkiye yeniden inşa edilebilirdi. Olmadı. Yeni zenginler yaratıldı.

Türk medyası bir bataklıktır. Magazin ile soslanıyor. Hiç kimse sizin dışınızda beni konuşmaya çağırmadı. Korkuyorlar. Haber Türk nerede? Faşizm var. İlanlarımızı kestiler.

Herkesi çağırın. Başbakan dahil. Kim olursa olsun. İzliyorlar. Telefonları dinliyorlar. Konuşalım. Ekrem Dumanlı, Şamil Tayyar, Nuh Gönültaş, Ahmet Hakan. Kim gelirse gelsin? Ama bir kişiyi özellikle istiyorum. Recep Tayip Erdoğanı istiyorum.

BU HAREKET İKTİDAR OLACAK

Birlikte yılmadan Mustafa Kemal’in sanca sıkı sarılın. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz diyoruz ki dirimiz değil ölümüz Mustafa Kemal’in sancağını bırakırsak namerdiz. Bu hareket iktidar olacak.

Biz diyoruz ki Türkiye baştan başa yaratılsın. Siyaset anlayışımız budur. Sanayi ve tarım kentleri kuralım. 120 milyar dolar harcandı İstanbul’da. İstanbul’u 7 milyonluk kent yapmak lazım. İstanbul’u deprem olmayan yerlere taşımak lazım. 4 yeni kent kurmak lazım. Hızlı tren ile ulaşım sağlanmalı. Bunu da 120 milyar dolarla yapmak mümkün.

Tayip Erdoğan ile Radikal’de Vay Tayip Vay başlığı ile aramız bozuldu. Kalpazanlık suçlaması ile ilgili haberdi bu. Benim için Çankırı meydanında ‘rejimin cazgırı’ dedi. 30 yeni dolar milyarderi yarattı AKP. Oysa bu borçlanma ile Türkiye yeniden inşa edilebilirdi. Olmadı. Yeni zenginler yaratıldı.

TÜRK MEDYASI BİR BATAKLIKTIR

Magazin ile soslanıyor. Hiç kimse sizin dışınızda beni konuşmaya çağırmadı. Korkuyorlar. Haber Türk nerede? Faşizm var. İlanlarımızı kestiler.

Herkesi çağırın. Başbakan dahil. Kim olursa olsun. İzliyorlar. Telefonları dinliyorlar. Konuşalım. Ekrem Dumanlı, Şamil Tayyar, Nuh Gönültaş, Ahmet Hakan. Kim gelirse gelsin? Ama bir kişiyi özellikle istiyorum. Recep Tayip Erdoğanı istiyorum.

Birlikte yılmadan Mustafa Kemal’in sanca sıkı sarılın. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz diyoruz ki dirimiz değil ölümüz Mustafa Kemal’in sancağını bırakırsak namerdiz. Bu hareket iktidar olacak.

http://www.gercekgundem.com/?p=133608
...Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır.
Genç, �Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir� diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Onu hapse atacaklar. Diyecek ki, �Ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.�
İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği.
Kullanıcı küçük betizi
altinkopru
Üye
Üye

İletiler: 77

İletigönderen Ram » Cmt May 24, 2008 8:06

O kadar çene yapmış, bir tane cevap yok. Verdiği cevaplar, hep düşman diye tabir ettiği tarafa olmuş. Üzülme Tuncay, seni sevenler yanında kalır. Fakat bu işler, sevgiyle olmuyor. İnsanların bilgiye ihtiyacı vardır, kuru sloganlara insanlar doydu artık...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen tuba » Cmt May 24, 2008 13:10

Programi ben de baştan sona izledim ve T.Ö'nın asıl önemli soruya cevap vermesini beklerken daha da bir hayal kırıklığına uğradım:

1. Enver Aysever, bir kaç kez soru şeklinde tırnak içinde yineledi "Koza-Fethullah bağlantısını" fakat T.Ö. bu soruyu adeta duymazdan geldi ve hiç yorum yapmadı!!!! Programda satış bölümünü anlatırken de "Akın Bey" ifadesini pek bir saygı dolu söyleyip durdu.....Şimdi bu kişi pazartesi günü Kanal Biz'i yayına soktuktan sonra Fethullah aleyhinde atıp tutarken biz onu nasıl samimi bulacağız Allah aşkına...

2. Çok daha öncesinden Kanaltürk'ün dışardan çok talibi olduğunu söyledi: Murdoch ve Azeri televizyonları gibi..Üstelik bu kanallar, Kanaltürk'e asıl değerinin de (13 milyon dolar) çok çok üstünde teklif getirmişler (125 milyon dolar gibi) ama zamanında o kabul etmemiş....Bence son aşamada "Akın Bey'e" satmak yerine hiç yoktan Azeri kanallarıyla görüşebilirdi tekrardan -madem içerde alıcı bulunamamış....

3. Son olarak da çok önemli birşey dikkatimi çekti...ben T.Ö.'yü çok eskiden bir gazeteci olarak yaptığı programları izlerken en azından samimi bulurdum...bir de dün baktım da benim tanıdığım T.Ö. gitmiş yerine samimiyetsiz, rol yapan ve tıpki bizim malum politikacılarımız gibi konuşan bir adam gelmiş...iki saniyede bir "Bakın" demeler, kaş göz oynatmalar, bir takım tripler....BKK hakındaki görüşleri de çok içi boş ve fazla hayalperest geldi. Ben kendisinin bile bunları inanarak söylediğini düşünmüyorum...

...Ben en azından kendi adıma noktayı koydum şimdilik: T.Ö. hareketi de bitmiştir!!!
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen Türk-Kan » Cmt May 24, 2008 13:30

tuba, ben de izledim, hatta "ibret alinmasi" icin kaydettim ve paylasima sunacagim.
Sanirim Adana'dan baglanmisti, Veteriner Hekim Ümit Bey duygularimi dile getirdi, "samimiyetinize inanmiyorum Tuncay Bey" diyerek. Konusmasinin basinda Ümit Bey Ugur Mumcu'nun dizelerini okurken, TÖ'nin "benim yazim" yorumu bir baska komikti.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Cmt May 24, 2008 13:47

Tayyip'in, Hikmet hı-YÂR'ın dizinin dibine çökmesine küfreden Tuncay ÖZKAN
Duruyordu bir zamanlar Fetullah hocaefendinin huzurunda el pençe divan
Geçmişe girdik, buna da mazi derler amma, izlemeyenler izlesin heman

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen ihsanerden » Cmt May 24, 2008 15:36

babamin bir lafi geldi aklimia"fakir dostuna gulum dese diken gibi batar, zengin buyuk tuvaletini yapsa kokmaz, gaz cikarsa badisaba esiyor derler"derdi.ozkana boyle olmus galiba paraciklar tatli gelmis olmali..yada ozkan misyonunu tamamladi diyemi dusunuldu.at izi it izi birbirine karismis yine...cook ince konular iyi arastirimali bence...akinanin olmamasida soru isareti bence?sonucta asil uzman o idi baklalari agizdan alacak ama yoktu...bide biz kac kisiyize katilanlari soylerken ip toplulugundan hic bahsetmedi neden acaba?ama tum gruplari saydi..
Kullanıcı küçük betizi
ihsanerden
Üye
Üye

İletiler: 113

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x