Kayıt edilmesini istediğiniz izlenceler

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

İletigönderen Türk-Kan » Prş Nis 16, 2009 22:05

metinoktay, o saatte kimin mevlidi oldugunu bilmedigimiz bir "mevlid-i serif" yayinliyor karsi devrimin kanali TRT.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Cum Nis 17, 2009 0:53

bezgin, içeriği hakkında bilgi verirsen yakalamaya çalışırım. Farklı farklı yayınlanabiliyor.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen metinoktay » Cum Nis 17, 2009 2:34

Türk-Kan yazdı:metinoktay, o saatte kimin mevlidi oldugunu bilmedigimiz bir "mevlid-i serif" yayinliyor karsi devrimin kanali TRT.

Program biraz gecikmeli başladı kardeşim 23:05 gibi zaten beklediğim gibi bi program değildi Osman Pamukoğlu'na az bir süre verilmiş.Ama yinede olsun belli bir kitle tanımış oldu en azından.
Sevginin gücü,güce olan sevgiyi yendiğinde,dünya barışı tanıyacak.

Sri Chinmoy Ghose
Kullanıcı küçük betizi
metinoktay
Üye
Üye

İletiler: 15

İletigönderen sevdayelleri » Cmt Nis 18, 2009 13:18

Bugün saat 22'de baslayacak olan "Tarihin Arka Odasi" programini kayit edebilirseniz cok makbule gecer. Zira bu bölümde basta sözde Ermeni soykirimi olmak üzere cok önemli konulara (kapilarin acilmasi vs.) deginilecektir...
Ne günlere kaldik ey gazi hünkar... Esek vezir oldu, katir mühürdar...
Kullanıcı küçük betizi
sevdayelleri
Üye
Üye

İletiler: 100

İletigönderen Laçin » Pzr Nis 19, 2009 23:01

Aslında Tarihin Arka Odasını sürekli kayıt ederseniz çok çok iyi olur.

Herhalde son 6 programı izledim ve boş geçtiğine şimdiye kadar tanık olmadım. Yorumcular gereksiz diyaloglara girseler de diğer tarih programları gibi sadece diyaloğa dayalı bir program olmuyor.
Belgeyle konuşan az sayıdaki programlardan biri! Her hafta konuşulan konuya dair farklı tarihsel kişiliklerden belgeler, ses kayıtları, fotoğraflar yer yer de eski bestekarlardan, kimi zaman 17. yy, kimi zaman 18. yy, kimi zaman ise Cumhuriyet dönemine ait şarkıların da çalındığı eğlenceli bir tarih programı!
Kullanıcı küçük betizi
Laçin
Üye
Üye

İletiler: 80

İletigönderen sevdayelleri » Pzt Nis 20, 2009 7:13

[quote="Laçin"]Aslında Tarihin Arka Odasını sürekli kayıt ederseniz çok çok iyi olur.

Sözlerine aynen katiliyorum kardesim.

Uzun bir mesaj yazmak istedim. Yazdim ancak kisa kesmeyi uygun gördüm.

Murat Bardakci Türkiyede tarihi adeta "tarih diye birsey vardir" noktasina getiren, her pazar Hürriyetin alt sayfalarinda hepimizi heyecana sürükleyen, hakkini yemeye hakkimiz olmayan cok degerli bir tarihcimizdir. Ortayli ve Inalcik Hocalarimizla beraber ilk üc arasinda yer alan degerimizdir.

Daha önce de rica ettim, kaydedilsin diye, ama sitemizden menfi yaklasim gösterildi. Nihai takdir tabii ki de sitemizindir.

Ama bu programin her bölümünde, sesiyle yüregimizi titreten Yaprak mi desem, oradaki iki bilgisi inanilmaz ufku ile alteden Bardakci Hocamiz mi desem... Insanin ici gidiyor.

Keske eklense... 4-5 saatlik 7-8 kitap okuma programi :)
Ne günlere kaldik ey gazi hünkar... Esek vezir oldu, katir mühürdar...
Kullanıcı küçük betizi
sevdayelleri
Üye
Üye

İletiler: 100

İletigönderen Ram » Pzt Nis 20, 2009 7:50

Kayda değer bir bölümse kaydediyoruz zaten. Saçma sapan konuşmaların yaşandığı, babasının kızı örümceğin vatana ihanet kapsamındaki icraatlarını "sempatik!" bir şekilde savunmaya çabaladığı, seçilen konunun izlencenin süresini karşılayacak kadar geniş ve mühim olmaması, o kadar büyük ve dolayısıyla zahmet gerektiren izlenceyi kayda değmez hale getiriyor.

Fakat, mühim olan noktalar varsa, bunları aradan çıkarabiliriz. Meselâ şöyle bir konu açtım: http://www.guncelmeydan.com/forum/mahmu ... di-vt20308. html
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Laçin » Pzt Nis 20, 2009 9:43

Bu hafta da Talat Paşa'nın hanımının ses kayırtları ve bazı belgeler gösterildi ermeni olayları konusunda!

Programda çok gereksiz diyaloglar geçiyor. Ama bence değerini düşürmüyor. Çünkü Türkiyede "Tarih Dersleri" dışında seviyeli geçen bir tartışma ya da tarih programı görmedim ben! Bu ütr parogramların canlı olması ve mail yoluyla soru almaları işi daha da renklendiriyor.
Tabi şahsi görüştür. Kayıt edecek arkadaş uygun görmüyorsa söyleyecek bir şey yok!
Benim için mühim olan belgelerle konuşulması.
Aradaki değerli kareleri kesmek de kafidir. Bir de programda tambur eşliğinde bir bayan parça söylüyor. Bu kareleride çekersek işin kaymağı olur diye düşünüyorum. Bazen çok güzel besteler çalıyorlar.
Kullanıcı küçük betizi
Laçin
Üye
Üye

İletiler: 80

İletigönderen utku37 » Pzt Nis 20, 2009 19:55

18.05.2009 tarihin arka odası programını kaydeden kayıtlarını bulabilen var mıdır?
Kullanıcı küçük betizi
utku37
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen orhunefe » Sal Nis 21, 2009 17:16

Yalçın Küçük bu çarşamba saat 20:00'de CnnTürk kanalında Soner Yalçın'nın hazırladığı "Oradaydım" belgeselinin konuğu olacak. Kayıt edilme imkanı olursa birkez daha müteşekkir oluruz.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen canayder » Sal Nis 21, 2009 17:39

Ben de CNN Türk'teki Oradaydım programının çarşamba günü yayınlanacak olan bölümünü kayıt etmenizi istiyorum. Ayrıca sitede Ankara Rüzgarı'nın ART'de yayınlanan bütün bölümleri var, ancak Kanal Biz'e geçtiğinden beri galiba kayıt yapmıyorsunuz. O kayıtlara tekrar başlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler. :)
Kullanıcı küçük betizi
canayder
Üye
Üye

İletiler: 6

tarihin arka odası

İletigönderen mck1905 » Sal Nis 21, 2009 21:13

19.05.2009 tarihin arka odası programını kaydeden kayıtlarını bulabilen var mıdır?

Bu program kendini entel zanneden insanlara kapak olur. Bu programdan sonra kimse soykırımı savunamaz Her yönüyle muhteşem bir program oldu.... Lütfen yükleyin
Kullanıcı küçük betizi
mck1905
Üye
Üye

İletigönderen mck1905 » Sal Nis 21, 2009 21:58

19 04 2009 tarihin arka odası programının tamamını yayınlayabilirmisiniz? program çok güzel Ermeni meselesi hakkında belgelerle soykırımı çürütüyorlar kendini entel zannedenlere kapak olur bu programı izleyen soykırımı kanıtlayamaz
Kullanıcı küçük betizi
mck1905
Üye
Üye

İletigönderen Otopsi » Çrş Nis 22, 2009 7:25

Arı İnan'ın konuk olduğu son teketek programı kayıt edilebiledi mi?, birde neden artık Oktay Sinanoğlu'nun kum saati kayıt edilmiyor merak ediyorum?
Kullanıcı küçük betizi
Otopsi
Üye
Üye

İletiler: 251

İletigönderen Türk-Kan » Prş Nis 23, 2009 0:02

orhunefe yazdı:Yalçın Küçük bu çarşamba saat 20:00'de CnnTürk kanalında Soner Yalçın'nın hazırladığı "Oradaydım" belgeselinin konuğu olacak. Kayıt edilme imkanı olursa birkez daha müteşekkir oluruz.

Kayit edildi.

Otopsi yazdı:Arı İnan'ın konuk olduğu son teketek programı kayıt edilebiledi mi?, birde neden artık Oktay Sinanoğlu'nun kum saati kayıt edilmiyor merak ediyorum?

Teke Tek kayit edildi.

Oktay Sinanoglu'nun Kum Saati adli izlencenin yeni bölümü 19 Nisan'da yayinlandi. Gectigimiz haftalarda eski bölümlerin tekrarlari vardi. Yeni bölüm yakinda paylasilacak.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x