Kanal B'de yayinlanan Gozlem Programini,Kanal Biz'de yayinlanan ve Emin Colasan'in sunacagi Ankara Ruzgari'ni
yuklemenizi diliyorum.butun arkadaslara kolay gelsin,Saygilar Sevgiler!---TANHU---
eros714 yazdı:canayder yazdı:Ayrıca sitede Ankara Rüzgarı'nın ART'de yayınlanan bütün bölümleri var, ancak Kanal Biz'e geçtiğinden beri galiba kayıt yapmıyorsunuz. O kayıtlara tekrar başlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Ben de Ankara Rüzgarının kayıt edilmesini istiyorum..
galactus yazdı:[b]arkadaşlar Ankara Rüzgarı'nın 10mayıs tarihli olan programını kayded,ip burada yayınlayabilir misiniz?[/b]
nahrug yazdı:10 MAYIS 2009 TARİHLİ TEKE TEK ÖZEL PROGRAMININ EKLENMESİ HEPİMİZ İÇİN FAYDALI OLACAKTIR. KONUK OLARAK ORD. PROF. REHA OĞUZ TÜRKKAN VARDI. MUHTEŞEM BİLGİLER VERDİ TARİH HAKKINDA. BU KONUDA LÜTFEN YARDIMCI OLUN.
Türk-Kan yazdı:bozkurtlar diyari yazdı:Merhabalar arkadaslar
sizden bir ricam var 03.05.2009 aksam saat 22.00 baslamis olan zeitgeist (zamanın ruhu) yayinlandi
eger kayit ederseniz cok sevinirim.
Tesekkürler
Bahsi gecen izlence, Erol Bilbilik'in konuk oldugu Simdiki Zaman
Bu aksam paylasilir.orhunefe yazdı:Yalçın Küçük bugün saat 14:00'te Ulusal Kanal'da olacakmış. Kayıt edilmesi mümkün olabilir mi acaba?
orhunefe, "Neler Oluyor" izlencesi düzenli paylasiliyor, kayit edilecektir.
meyikocak yazdı:zeitgeist yayınlancak mı?Türk-Kan yazdı:bozkurtlar diyari yazdı:Merhabalar arkadaslar
sizden bir ricam var 03.05.2009 aksam saat 22.00 baslamis olan zeitgeist (zamanın ruhu) yayinlandi
eger kayit ederseniz cok sevinirim.
Tesekkürler
Bahsi gecen izlence, Erol Bilbilik'in konuk oldugu Simdiki Zaman
Bu aksam paylasilir.orhunefe yazdı:Yalçın Küçük bugün saat 14:00'te Ulusal Kanal'da olacakmış. Kayıt edilmesi mümkün olabilir mi acaba?
orhunefe, "Neler Oluyor" izlencesi düzenli paylasiliyor, kayit edilecektir.
Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk