Kayıt edilmesini istediğiniz izlenceler

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

Re: Yaşar Nuri Öztürk - İSLAM ve İNSAN

İletigönderen Elveda » Cum May 15, 2009 15:09

kush yazdı:HYP Genel Başkanı Prof. Dr.Yaşar Nuri Öztürk'ün her Pazartesi günü saat 20.00 de Habertürk televizyonunda "İSLAM ve İNSAN" adlı programı yayınlanacaktır. Bu Programin düzenli olarak verilen izlenceler arasina koyarsaniz bunun faydali olacagina inaniyorum. :D
sevgilerimle

Kaynak

Katılıyorum, bu programı arşivleyebilirsem çok faydalı olur. Teşekkürler.
Kullanıcı küçük betizi
Elveda
Uzaklaştırıldı

İletiler: 55

İletigönderen Gökhan DEDE » Cum May 15, 2009 20:18

« kush » yazmış:
HYP Genel Başkanı Prof. Dr.Yaşar Nuri Öztürk'ün her Pazartesi günü saat 20.00 de Habertürk televizyonunda "İSLAM ve İNSAN" adlı programı yayınlanacaktır. Bu Programin düzenli olarak verilen izlenceler arasina koyarsaniz bunun faydali olacagina inaniyorum. Very Happy
sevgilerimle

Kaynak

Bence de bu program arşivlenmeli.
Seçenler ile seçilenlerin ortak ihaneti içindeyiz.
İyilerin, kötüler kadar cesur olmadığı bir toplumun sonundan şüphe edilir.
Gökhan Hasret DEDE
Kullanıcı küçük betizi
Gökhan DEDE
Üye
Üye

İletiler: 101

İletigönderen orhunefe » Cum May 15, 2009 21:02

Reha Oğuz Türkkan'ın katıldığı Teke TEk Özel paylaşılacak mı acaba?
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen dervishizir » Cum May 15, 2009 22:55

geçen günlerde kazım mirşan bir tv programına çıkmış önemli açıklamalar yapmış acaba bilenler hangi program olduğunu söyleyebilirmi belki bulabiliriz şimdiden teşekkürler
Kullanıcı küçük betizi
dervishizir
Üye
Üye

İletiler: 144

İletigönderen Otopsi » Cmt May 16, 2009 16:26

Bu akşam Tarihin arka odasında öyle sanıyorum Atatürk'ün samsuna çıkışı, Vahidettin, Kurtuluş savaşı gibi konular konuşulacak. Murat Bardakçı saçma sapan bir davranışla muhtemelen yine Vahdettin müdafaası yapacak olsada işe yarayacak kaliteli bilgiler edinilebileceği kanaatindeyim kayıt edilirse memnun olurum. Murat Bardakçı'nın bu konu ile ilgili düşüncelerinden hazzetmesemde özellikle ilgi alanıma girdiği için izlemek öyle sanıyorum faydalı olacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Otopsi
Üye
Üye

İletiler: 251

İletigönderen orhunefe » Cmt May 16, 2009 18:08

Otopsi yazdı:Bu akşam Tarihin arka odasında öyle sanıyorum Atatürk'ün samsuna çıkışı, Vahidettin, Kurtuluş savaşı gibi konular konuşulacak. Murat Bardakçı saçma sapan bir davranışla muhtemelen yine Vahdettin müdafaası yapacak olsada işe yarayacak kaliteli bilgiler edinilebileceği kanaatindeyim kayıt edilirse memnun olurum. Murat Bardakçı'nın bu konu ile ilgili düşüncelerinden hazzetmesemde özellikle ilgi alanıma girdiği için izlemek öyle sanıyorum faydalı olacaktır.

Ayrıca Murat Belge bu hafta Bardakçı'ya çok ağır hakaretler etti. Kesin cevap verecektir Bardakçı.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen nahrug » Cmt May 16, 2009 18:14

orhunefe yazdı:Reha Oğuz Türkkan'ın katıldığı Teke TEk Özel paylaşılacak mı acaba?

BEN MAYISIN 11 DE BURAYA YAZDIM BU KONUYU ANCAK KİMSE İLGİLENMEDİ. SANIRIM PAYLAŞIM OLMAYACAK.
Kullanıcı küçük betizi
nahrug
Üye
Üye

İletiler: 9

İletigönderen Ram » Cmt May 16, 2009 18:29

orhunefe, haşerat da olsa, Bardakçı'ya iyi söz yapıştırdı. Cevap vermesi zor görünüyor. Ancak ilgili haşeratın örümcekliğinden vurursa bir şeyler elde edebilir.

nahrug yazdı:
orhunefe yazdı:Reha Oğuz Türkkan'ın katıldığı Teke TEk Özel paylaşılacak mı acaba?

BEN MAYISIN 11 DE BURAYA YAZDIM BU KONUYU ANCAK KİMSE İLGİLENMEDİ. SANIRIM PAYLAŞIM OLMAYACAK.

Geçen senenin mayıs ayının on birinde mi yazdınız¿?
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Otopsi » Pzt May 18, 2009 13:00

Bu hafta yayınlanan Tekektek'in başlangıç kısımlarını izleyebildim sanıyorum ki kaliteli bir program oldu ve tarihimizi çarptıran bazı kişiliklerin iddialarını çürütecek bilgiler verildi umarım kayıt edilmiştir. Paylaşılırsa memnun olrum.
Kullanıcı küçük betizi
Otopsi
Üye
Üye

İletiler: 251

İletigönderen Ram » Pzt May 18, 2009 13:45

Otopsi, ben daha izlemedim. Fakat Kâzım KARABEKİR'in kızını davet ettiklerine göre, tarihî çarpıtmalardan daha öte, "Bardakçı" üstü kapalı olarak ya da dolaylı olarak yine insanların kafasında olumsuz bir ATATÜRK görüntüsü çizilmesini sağlayabilecek yorumlarda bulunacak diye düşünüyorum. İngliz istihbaratçı yüzbaşısının dandik ses kaydını çevirip çevirip soysuzun birini aklamak için döndürdüğüne göre, bu da mümkün.

Bu arada Bardakçı cevap veremedi haşerata. Haşeratın bilmem ne kitabında, bilmem ne hata bulmasıyla, haşeratın gösterdiği tepki sonucu yazdığı cevaplar bir noktada örtüşüyor, diğer noktalarda haşerata bir cevap veremedi.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Pzt May 18, 2009 13:55

Otopsi, kayit edildi, ilerideki günlerde paylasilacak.

Din tüccarlari istedikleri cevaplari alamadiklari icin pek sinirlendiler Timsal Karabekir'e.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Pzt May 18, 2009 14:25

Din tüccarları sinirlendiyse, Timsal KARABEKİR yönlendirmeye gelmemiş olmalı. Hani olur da Bardakçı patavatsız bir şekilde söz arasında yönlendirme yapmıştır diye düşünmüştüm.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Pzt May 18, 2009 14:31

Gelmedi. Hatta Bardakci tam tatmin olmamis olacak ki, Atatürk'e "kirgin" olup olmadigini sormadan edemedi. Timsal KARABEKIR, ATATÜRK'e ve Cumhuriyet'e olan saygisini ve sevgisini mükemmel dile getirdi (bence). "Babaniz yasasaydi, kellenizi ucururdu" diye e-postalar dahi geldi hanimefendiye. :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen kush » Sal May 19, 2009 13:23

ghdede yazdı:
« kush » yazmış:
HYP Genel Başkanı Prof. Dr.Yaşar Nuri Öztürk'ün her Pazartesi günü saat 20.00 de Habertürk televizyonunda "İSLAM ve İNSAN" adlı programı yayınlanacaktır. Bu Programin düzenli olarak verilen izlenceler arasina koyarsaniz bunun faydali olacagina inaniyorum. Very Happy
sevgilerimle

Kaynak

Bence de bu program arşivlenmeli.

of hoca efendi of. Bir türlü karar veremedi hangi kanalda ve hangi prog. altinda ve kiminle. Kendi sayfasindan anladigima göre en son durum bu.

DUYURU :

HYP Genel Başkanı Prof. Dr.Yaşar Nuri Öztürk'ün her Pazartesi saat 20.00-22.00 arası Habertürk TV'de Ayşe Özgün ile hazırladığı "HAYATIN İÇİNDEN" adlı programı izleyebilirsiniz.

:arrow: Istegimi yeniliyorum. Bu programmi da sabit eklenen Prog. arasina dahil ederseniz sevinnirim. :arrow:

TESEKKÜRLER

KAYNAK
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

şema darbesi

İletigönderen kush » Prş May 21, 2009 21:48

Ulusalkanal da yayinlanan "şema darbesi" adli belgeselli siteye yükleyecek biri var ise bizi cok mutlu edecektir. Belgeseli ikidir sadece sonunu görebildim. En son su an 21.05 saat 22:47 de. bakalim basini görmek de nasip olacak mi ;)
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x