Kayıt edilmesini istediğiniz izlenceler

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

İletigönderen sessiz sedasız » Prş Nis 23, 2009 20:24

aradım ama bulamadım varsa da meşgul ettiğim için özür dilerim.Atatürk'ü Rutkay Aziz'in oynadığı Kurtuluş isimli diziler halinde uzun bir belgesel vardı.ufaklıklara izletmek oldukça yararlı olur diye düşündüm.bu sebepten ötürü bilgisayarda olması gereken bir belgesel.o belgeseli sitemizden temin etmek mümkün müdür acaba ? yardımcı olursanız sevinirim.herkese kolay gelsin
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen eros714 » Cum Nis 24, 2009 18:06

canayder yazdı:Ayrıca sitede Ankara Rüzgarı'nın ART'de yayınlanan bütün bölümleri var, ancak Kanal Biz'e geçtiğinden beri galiba kayıt yapmıyorsunuz. O kayıtlara tekrar başlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler. :)

Ben de Ankara Rüzgarının kayıt edilmesini istiyorum..
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletiler: 121

İletigönderen himone » Pzr Nis 26, 2009 21:09

merhaba trt-2 deki "önce şiir vardı" programını bulabilir misiniz? Ve birde 25 nisan 2009 aykırı sorular programını yayınlayabilir misiniz?( konu K. Marks idi)
Kullanıcı küçük betizi
himone
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen tegafüle » Çrş Nis 29, 2009 16:55

Aykırı sorularda karl marks anlatılmıştı .tarih 25 nisan 2009 sanırım .markstan ergenekona kadar gelindi .güzel bi program olmuştur.aykırı soruların kayıtları sanırım 2008 de son bulmuş.gerçi yeni tanıştım sitenizle belki ben göremedim .bilemedim .buarada tebrikte ederim çok güzel bir site .teşekkürler meği geçen herkese.
Kullanıcı küçük betizi
tegafüle
Üye
Üye

İletiler: 11

İletigönderen Türk-Kan » Prş Nis 30, 2009 15:22

sessiz sedasız, bahsettigin belgesel sitemizde vardi sanki... Ama ilk bakista ben de göremedim :?

tegafüle, 25 Nisan tarihli Aykiri Sorular kaydedildi. Ilerideki günlerde paylasilacaktir. Son bölümün haricinde kayit edilen her izlence paylasilmistir, baska bölümleri elimizde mevcut degildir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen sessiz sedasız » Prş Nis 30, 2009 15:59

tamam abla ben bir daha bakayım sağolasın
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen Otopsi » Cmt May 02, 2009 16:34

Reklamlarında gördüğüm kadarıyla bu gece Tarihin Arka Odası'nda Masonluk konusunu enine boyuna incelenecek Normal şartlarda Tarihin Arka Odası Tarih meraklıları hariç çok kimsenin ilgisini çekmesede üzerinde bu kadar çok komplo teorisi dolaşan bir konuyu birde Murat Bardakçı ve Erhan Afyoncu'nun bakış açısından incelemenin yararlı olacağı görüşündeyim. bu akşamki program oldukça ilgi çekici görünüyor, kayıt edilebilirse sevinirim.
Kullanıcı küçük betizi
Otopsi
Üye
Üye

İletiler: 251

İletigönderen namık » Cmt May 02, 2009 19:13

Yarın 23:15 te zeitgeist (zamanın ruhu) tartışılıcak skyturk'te kaydederseniz çok çok makbule geçer....
Kullanıcı küçük betizi
namık
Üye
Üye

İletiler: 11

04.MAYIS 2009 şimdiki zaman programı

İletigönderen kaan atakan » Pzr May 03, 2009 23:43

lütfen bu videoya çok ihtiyacım var.
04.MAYIS 2009 şimdiki zaman programı
Kullanıcı küçük betizi
kaan atakan
Üye
Üye

İletiler: 6

İletigönderen Türk-Kan » Pzr May 03, 2009 23:46

kaan atakan, izlencenin tarihi 3 Mayis, ve henüz hâlâ sürüyor. :) Kayit ediliyor, biraz sabretmeniz gerekecek.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen orhunefe » Sal May 05, 2009 15:47

Önemli değildi...
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen bozkurtlar diyari » Sal May 05, 2009 16:26

Merhabalar arkadaslar
sizden bir ricam var 03.05.2009 aksam saat 22.00 baslamis olan zeitgeist (zamanın ruhu) yayinlandi
eger kayit ederseniz cok sevinirim.
Tesekkürler
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen orhunefe » Cum May 08, 2009 10:05

Yalçın Küçük bugün saat 14:00'te Ulusal Kanal'da olacakmış. Kayıt edilmesi mümkün olabilir mi acaba?
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen Türk-Kan » Cum May 08, 2009 10:25

bozkurtlar diyari yazdı:Merhabalar arkadaslar
sizden bir ricam var 03.05.2009 aksam saat 22.00 baslamis olan zeitgeist (zamanın ruhu) yayinlandi
eger kayit ederseniz cok sevinirim.
Tesekkürler

Bahsi gecen izlence, Erol Bilbilik'in konuk oldugu Simdiki Zaman
Bu aksam paylasilir.

orhunefe yazdı:Yalçın Küçük bugün saat 14:00'te Ulusal Kanal'da olacakmış. Kayıt edilmesi mümkün olabilir mi acaba?

orhunefe, "Neler Oluyor" izlencesi düzenli paylasiliyor, kayit edilecektir.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

BANU AVAR'LA DÜNYA DÜZENİ

İletigönderen muhammed yusuf » Cum May 08, 2009 10:27

SELAM ARKADAŞLAR 3 GÜN OLDU DAHA BANU AVAR HANIMIN SON PROGRAMINI GÖREMEDİK GÜNCEL MEYDANDA.DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ.İYİ ÇALIŞMALAR

Tamami büyük harflerden olusan iletiler forum kurallarina aykiridir, lütfen dikkate aliniz.

Carsamba aksami yayinlandi izlence, su an ise cuma sabahi.. Nasil 3 gün oldu yahu? :) Biraz sabir. Banu AVAR'i hepimiz dört gözle bekliyoruz.
Kullanıcı küçük betizi
muhammed yusuf
Üye
Üye

İletiler: 4

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x