Kayıt edilmesini istediğiniz izlenceler

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

İletigönderen nahrug » Pzr May 24, 2009 3:31

Ram yazdı:orhunefe, haşerat da olsa, Bardakçı'ya iyi söz yapıştırdı. Cevap vermesi zor görünüyor. Ancak ilgili haşeratın örümcekliğinden vurursa bir şeyler elde edebilir.

nahrug yazdı:
orhunefe yazdı:Reha Oğuz Türkkan'ın katıldığı Teke TEk Özel paylaşılacak mı acaba?

BEN MAYISIN 11 DE BURAYA YAZDIM BU KONUYU ANCAK KİMSE İLGİLENMEDİ. SANIRIM PAYLAŞIM OLMAYACAK.

Geçen senenin mayıs ayının on birinde mi yazdınız¿?

HAYIR EFENDİ 2009'UN... 9 MAYISDA YAYINLANAN PROGRAMI EKLENMESİNİ 17 MAYISA KADAR BEKLEDİĞİM İÇİN BÖYLE SÖYLEDİM. CEVAP YAZMADAN ÖNCE BİR ÖNCEKİ SAYFAYI OKURSANIZ TARİHİ GÖRÜRSÜNÜZ. TABİKİ CEVAP OLSUN DİYE CEVAP VERMİYORSANIZ. EKLEME YAPAN TÜRK KAN' A SONSUZ TEŞEKKÜRLER..
Kullanıcı küçük betizi
nahrug
Üye
Üye

İletiler: 9

İletigönderen Ram » Pzr May 24, 2009 13:05

nahrug yazdı:
Ram yazdı:orhunefe, haşerat da olsa, Bardakçı'ya iyi söz yapıştırdı. Cevap vermesi zor görünüyor. Ancak ilgili haşeratın örümcekliğinden vurursa bir şeyler elde edebilir.

nahrug yazdı:[quote="orhunefe"]Reha Oğuz Türkkan'ın katıldığı Teke TEk Özel paylaşılacak mı acaba?

BEN MAYISIN 11 DE BURAYA YAZDIM BU KONUYU ANCAK KİMSE İLGİLENMEDİ. SANIRIM PAYLAŞIM OLMAYACAK.

HAYIR EFENDİ 2009'UN... 9 MAYISDA YAYINLANAN PROGRAMI EKLENMESİNİ 17 MAYISA KADAR BEKLEDİĞİM İÇİN BÖYLE SÖYLEDİM. CEVAP YAZMADAN ÖNCE BİR ÖNCEKİ SAYFAYI OKURSANIZ TARİHİ GÖRÜRSÜNÜZ. TABİKİ CEVAP OLSUN DİYE CEVAP VERMİYORSANIZ. EKLEME YAPAN TÜRK KAN' A SONSUZ TEŞEKKÜRLER..[/quote]

Yok efendi, ben ne zaman yazdığını gayet iyi biliyorum da, "babanın özel kayıtçısı mı var" şeklinde soru soruyorum sana. İzlence 10 Mayıs'ta yayınlanmış, 11 Mayıs'ta gecesinde sona ermiş, sabahında buraya yazmışsın. Beş gün beş asır gibi mi geldi, yoksa bizi özel kayıtçın mı sandın bilemiyorum, 16 Mayıs'ta yeniden yazmışsın.

Bir daha da bu üslûpta ve büyük harflerle yazma.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Re: şema darbesi

İletigönderen Türk-Kan » Pzr May 24, 2009 13:21

kush yazdı:Habertürk Program 11/05/2009

Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk 11 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00 de Habertürk kanalında Cem Öğretir'in sunduğu programın konuğu olacaktır.
Kayit edip de paylasabilecek bir arkadas cikarsa sevinirim.

:arrow: http://www.guncelmeydan.com/forum/hayat ... 20885.html

kush yazdı:Ulusalkanal da yayinlanan "şema darbesi" adli belgeselli siteye yükleyecek biri var ise bizi cok mutlu edecektir. Belgeseli ikidir sadece sonunu görebildim. En son su an 21.05 saat 22:47 de. bakalim basini görmek de nasip olacak mi ;)

Türk-Kan yazdı:Dördüncü bölüm "Şema Darbesi" eklenmiştir.

:arrow: http://www.guncelmeydan.com/forum/fetul ... 14598.html
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: şema darbesi

İletigönderen kush » Pzr May 24, 2009 14:37

Türk-Kan yazdı:
kush yazdı:Habertürk Program 11/05/2009

Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk 11 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00 de Habertürk kanalında Cem Öğretir'in sunduğu programın konuğu olacaktır.
Kayit edip de paylasabilecek bir arkadas cikarsa sevinirim.

:arrow: http://www.guncelmeydan.com/forum/hayat ... 20885.html

kush yazdı:Ulusalkanal da yayinlanan "şema darbesi" adli belgeselli siteye yükleyecek biri var ise bizi cok mutlu edecektir. Belgeseli ikidir sadece sonunu görebildim. En son su an 21.05 saat 22:47 de. bakalim basini görmek de nasip olacak mi ;)

Türk-Kan yazdı:Dördüncü bölüm "Şema Darbesi" eklenmiştir.

:arrow: http://www.guncelmeydan.com/forum/fetul ... 14598.html

Tessekkürler Türk-Kan ;)
Gözden kacirmisim demek. Sagol var ol
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen nahrug » Pzr May 24, 2009 20:51

Ram yazdı:Yok efendi, ben ne zaman yazdığını gayet iyi biliyorum da, "babanın özel kayıtçısı mı var" şeklinde soru soruyorum sana. İzlence 10 Mayıs'ta yayınlanmış, 11 Mayıs'ta gecesinde sona ermiş, sabahında buraya yazmışsın. Beş gün beş asır gibi mi geldi, yoksa bizi özel kayıtçın mı sandın bilemiyorum, 16 Mayıs'ta yeniden yazmışsın.

Bir daha da bu üslûpta ve büyük harflerle yazma.

nahrug yazdı:1. mesajım:10 MAYIS 2009 TARİHLİ TEKE TEK ÖZEL PROGRAMININ EKLENMESİ HEPİMİZ İÇİN FAYDALI OLACAKTIR. KONUK OLARAK ORD. PROF. REHA OĞUZ TÜRKKAN VARDI. MUHTEŞEM BİLGİLER VERDİ TARİH HAKKINDA. BU KONUDA LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

2. mesajım:BEN MAYISIN 11 DE BURAYA YAZDIM BU KONUYU ANCAK KİMSE İLGİLENMEDİ. SANIRIM PAYLAŞIM OLMAYACAK.

yazdığım 2 mesaj bunlar. bunların hangisinde emir eden bir hitap şekli yada ricadan farklı bişey var. ya türkçeyi bilmiyorsun, ya çok gerginsin yada sen babanın özel kayıtçılarına (senin tabirinle) bu şekilde hitap ediyorsun.

büyük harf konusunda, eğer site kurallarına aykırı bir şey yaptıysam özür dilerim. ancak üslup konusunda asıl ben sizi uyarırım.
Kullanıcı küçük betizi
nahrug
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Pzr May 24, 2009 21:34

İllâki emir kipinin olması gerekmez. Çok kolay bir şey yapılıyormuş gibi, keyfimiz ne zaman isterse o zaman görüntü yüklüyormuşuz gibi, beş gün geçmiş "ben yazdım ilgilenen olmadı" diyorsun.

Yazdığım şu, bir şeyler anlatmaya çalışan cevap:
Karşılık verdiğin ukalaca cevap da bu:
    HAYIR EFENDİ 2009'UN... 9 MAYISDA YAYINLANAN PROGRAMI EKLENMESİNİ 17 MAYISA KADAR BEKLEDİĞİM İÇİN BÖYLE SÖYLEDİM. CEVAP YAZMADAN ÖNCE BİR ÖNCEKİ SAYFAYI OKURSANIZ TARİHİ GÖRÜRSÜNÜZ. TABİKİ CEVAP OLSUN DİYE CEVAP VERMİYORSANIZ. EKLEME YAPAN TÜRK KAN' A SONSUZ TEŞEKKÜRLER..

Türkçeyi çok iyi biliyorum, bence sen biraz Türkçe öğrenmelisin, yararı olur. Ayrıca tüm kuralları okumanı öneririm.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen nahrug » Pzr May 24, 2009 21:49

bir kere kayıt edilsin diye talepte bulunmuşum, bir kere de arkadaşın talebine nacizene yorumumu yazmışım. çok ısrarcı olmamışım, sürekli mesajlar yazıp kayıt talebinde bulunmamışım, ve haketmediğim şekilde ters bi cevap almışım. (gecen senenin mayıs ayındamı diye....) verdiğim cevapta ukalalıktan değil, senin ters mesajına karşı verdiğim bir tepkiydir.
bu olay bir yarışa girecek böyle giderse. en iyisi uzatmamak. yanlış anladığımı ve yanlış anlaşıldığımı düşünerek bu konuyu burda kapatmak istiyorum.
Kullanıcı küçük betizi
nahrug
Üye
Üye

İletigönderen Otopsi » Pzt May 25, 2009 15:55

Cuma akşamı Ceviz Kabuğu'ndan önce Lale Şıvgın'ın konuğu Justin Mccharty'di program kayıt edilebildi mi? Art'de düzenli olarak geçen alt yazılarıda bugün Lale şıvgın'ın sunduğu beyin fırtınası programına tarihçi Andrew Mayo (Sanıyorum Mango olacak yanlış yazılmış) konuş olacakmış, kendisinin Atatürk üzerine belli kısımlarını beğenmesemde kaliteli sayılabilecek bir kitabı var. Porgram kayıt edilirse memnun olurum. saat 21'de.
Kullanıcı küçük betizi
Otopsi
Üye
Üye

İletiler: 251

İletigönderen serijp » Pzt May 25, 2009 17:53

teketek programini mumkunse ekleyebilirmisiniz
Kullanıcı küçük betizi
serijp
Üye
Üye

Fetih ve Fatih

İletigönderen Galiyev » Cum May 29, 2009 21:23

Arkadaşlar yarın 30 mayısta Tarihin arka Odasında fatih ve istanbulun fethi var.Bağlantısı rapid parçaları olarak verilirse çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim
Kullanıcı küçük betizi
Galiyev
Üye
Üye

İletiler: 7

Son Buluşma

İletigönderen Demo-X-Race-Y » Cmt May 30, 2009 4:35

Yurtdışında bulunan benim gibi arkadaşlar için Son Buluşma'yı RIP'leyip yüklemeniz mümkün müdür?
Bu söylediklerim hakikat olduğu gün, senden ve bütün medeni beşeriyetten dileğim şudur: Beni hatırlayınız.
K. Atatürk
Kullanıcı küçük betizi
Demo-X-Race-Y
Üye
Üye

İletiler: 71

İletigönderen Otopsi » Cum Haz 05, 2009 14:55

Geçtiğimiz Pazar günü Ses ver Türkiye programına Turgut Özakman konuk olmuştu izleyemedim bugün 20:00de artde tekrar yayınlanıyor maalesef yine izleyemeyeceğim kaydedilip paylaşılırsa memnun olurum. Birde geçen hafta yayınlanan Ceviz Kabuğu ilgi çekiciydi hatta bu sebepten ötürü Hulki Cevizoğlu video kayıt cihazlarınızı hazırlayın dedi umarım kayıt edilmiştir, şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı küçük betizi
Otopsi
Üye
Üye

İletiler: 251

İletigönderen supermanizm » Cum Haz 05, 2009 16:38

Merhabalar,

Bir gazeteci olarak bilmenizi istiyorum ki sevgili site yöneticim ya da yöneticilerim müthişsiniz.. Bu siteyi tavsiye etmediğim sanırım çok az kişi kalmıştır.. Onlar da uzun zamandır görüşmediğim ya da görüşemediklerimden ibaret..
O yuzden öncelikle tekrar böyle bir siteyi hayata geçirip bizlere hediye ettiğiniz için teşekkür ediyorum.. Çünkü hakikaten bu en azından benim için bir hediye boyutunda..

Şimdi sizden ricam yeni başlayan ve Haberturk'te yayınlanan Yaşar Nuri Öztürk ile Ayşe Özgün'ün yeraldığı Hayatın İçinden programının da bu kayıtlar arasına dahil edilmesi..

Şimdiden teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.. Bir gazeteci olarak katkıda bulunma imkanım da oluşursa sitenize dair elimden geleni yapacagımdan şüpheniz olmasın..
Görüşmek üzere..
Kullanıcı küçük betizi
supermanizm
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 39

İletigönderen kush » Cmt Haz 06, 2009 2:20

supermanizm yazdı:Merhabalar,

Bir gazeteci olarak bilmenizi istiyorum ki sevgili site yöneticim ya da yöneticilerim müthişsiniz.. Bu siteyi tavsiye etmediğim sanırım çok az kişi kalmıştır.. Onlar da uzun zamandır görüşmediğim ya da görüşemediklerimden ibaret..
O yuzden öncelikle tekrar böyle bir siteyi hayata geçirip bizlere hediye ettiğiniz için teşekkür ediyorum.. Çünkü hakikaten bu en azından benim için bir hediye boyutunda..

Şimdi sizden ricam yeni başlayan ve Haberturk'te yayınlanan Yaşar Nuri Öztürk ile Ayşe Özgün'ün yeraldığı Hayatın İçinden programının da bu kayıtlar arasına dahil edilmesi..

Şimdiden teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.. Bir gazeteci olarak katkıda bulunma imkanım da oluşursa sitenize dair elimden geleni yapacagımdan şüpheniz olmasın..
Görüşmek üzere..

bilmem ki bu linkler simdilik isini görür mü Gazeteci kardes ? ;)

http://www.guncelmeydan.com/forum/hayat ... 21022.html
http://www.guncelmeydan.com/forum/hayat ... 20885.html
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen MansurSah » Cmt Haz 06, 2009 7:28

30 Mayıs'ta, Veryansın yayımlandı mı, kaydedildi mi acaba?
Çok teşekkürler.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ