gönderen Ram » Pzr May 24, 2009 13:05
nahrug yazdı:Ram yazdı:orhunefe, haşerat da olsa, Bardakçı'ya iyi söz yapıştırdı. Cevap vermesi zor görünüyor. Ancak ilgili haşeratın örümcekliğinden vurursa bir şeyler elde edebilir.
nahrug yazdı:[quote="orhunefe"]Reha Oğuz Türkkan'ın katıldığı Teke TEk Özel paylaşılacak mı acaba?
BEN MAYISIN 11 DE BURAYA YAZDIM BU KONUYU ANCAK KİMSE İLGİLENMEDİ. SANIRIM PAYLAŞIM OLMAYACAK.
Geçen senenin mayıs ayının on birinde mi yazdınız¿?
HAYIR EFENDİ 2009'UN... 9 MAYISDA YAYINLANAN PROGRAMI EKLENMESİNİ 17 MAYISA KADAR BEKLEDİĞİM İÇİN BÖYLE SÖYLEDİM. CEVAP YAZMADAN ÖNCE BİR ÖNCEKİ SAYFAYI OKURSANIZ TARİHİ GÖRÜRSÜNÜZ. TABİKİ CEVAP OLSUN DİYE CEVAP VERMİYORSANIZ. EKLEME YAPAN TÜRK KAN' A SONSUZ TEŞEKKÜRLER..[/quote]
Yok efendi, ben ne zaman yazdığını gayet iyi biliyorum da, "babanın özel kayıtçısı mı var" şeklinde soru soruyorum sana. İzlence 10 Mayıs'ta yayınlanmış, 11 Mayıs'ta gecesinde sona ermiş, sabahında buraya yazmışsın. Beş gün beş asır gibi mi geldi, yoksa bizi özel kayıtçın mı sandın bilemiyorum, 16 Mayıs'ta yeniden yazmışsın.
Bir daha da bu üslûpta ve büyük harflerle yazma.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.
Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!