zafercem yazdı:Türk-Kan, ne kadar havadan konuşuyorsun farkında mısın?
Maksadin benimle polemige girmekse, önceden bildir, ona göre bir uslûp kullanayim sana karsi!
zafercem yazdı:Ne diyorsun CHP'nin yaptıkları ve yapamadıkları sanırım listen bir hayli uzun. Peki o listeyi sadece CHP için mi değerlendiriyorsun?
Bildigim kadari ile mevzumuz CHP! Diger partileri ayri ayri degerlendirebiliriz!
zafercem yazdı:Tekrar söylüyorum %20 ile mi dediklerini yapacak.
O zaman oturup düsünecek CHP, oy oraninin neden %20'lerde kaldigini!
zafercem yazdı:Bugün CHP'yi çarşaf yüzünden eleştiriyoruz. Peki kendimizi niye eleştirmiyoruz? CHP'nin bu hale düşmesinde bizim hiç mi payımız yok? Her seçim öncesinde Deniz Baykal'ı yiyip bitiriyoruz. Bunu görenler CHP'ye kuşkuyla bakmazlar mı?
Bunu da oturup düsünecek olan ben degil, Baykal'dir!
zafercem yazdı:CHP'nin yaptıklarını hangi parti yapabilir? Hem de %20 oyla. Sözümona milliyetçilerden niye ses gelmiyor.
Tekrar: Bildigim kadari ile mevzumuz CHP! Diger partileri ayri ayri degerlendirebiliriz!
zafercem yazdı:CHP'nin yaptıklarını niye görmüyorsunuz? CHP'ye bir desteği çok görüyorsunuz ancak lafa gelince her şeyi CHP'den bekliyorsunuz. Bunu hangi mantık kabul edebilir?
Dogru yaptiklarina yanlis mi demisiz? Acik acik, anti-emperyalist oldugunu, tam bagimsizlikci oldugunu deklare etmedigi ve bu dogrultuda bir siyaset izlemedigi sürece o Alti Ok'u parti ambleminde tasimayi haketmiyor, bence!
zafercem yazdı:Tayyip'i bu ülkenin başına Baykal değil YSK bela etti. Tabiki onun da bu süreçte hatası var. Ancak niye sadece ona yükleniyorsunuz?
Muhtar olamayacak adamin secilebilmesi icin Anayasa degisikligini de YSK mi yapti?

13 Aralık 2002: TBMM'de AKP ve CHP'nin oylarıyla Anayasa'nın 76. maddesi değişiyor. Erdoğan'ın siyasal yasağı kalkıyor. Ona seçilme yolu açılıyor.
19 Aralık 2002: Cumhurbaşkanı Sezer bu değişikliği veto ediyor.
20 Aralık 2002: Baykal Biz bu değişikliğin arkasındayız' diyerek, Sezer'in vetosunu eleştiriyor.
26 Aralık 2002: TBMM, yine CHP ve AKP oylarıyla aynı Anayasa değişikliğini, referanduma gitmeyi önleyecek çoğunlukla kabul ediyor. Erdoğan artık milletvekili seçilebilir.
17 Mart 2003: Baykal Tokat'ta konuşuyor: Erdoğan'ı biz Başbakan yaptık!..'
zafercem yazdı:Bu ülkenin çakma milliyetçilere ihtiyacı yok. Gerçeği varken onu başka yerde aramak boş iş. Bilmem anlatabildim mi?
Anlatamadin!
zafercem yazdı:Türkiye'de değil Patagonya'da bile yaşasam oyum CHP'nin. Çünkü ben önce ilkelere, sonra adaya bakarım. İlkelerime en yakın parti de Cumhuriyet Halk Partisi. Türk-Kan anladın mı?
O tamamen senin sahsi tercihin zafercem, anladin mi?!!!
zafercem yazdı:Şunu da söyleyeyim ben Baykalcı değilim ama mevcut siyasi parti liderlerinin hiçbiri onun tırnağı bile olamaz. Sağlam duruşsa Baykal'da var (bazı hatalarına rağmen), öbür efelerden niye ses gelmiyor? Niye, niye, niye...
2. Tekrar: Bildigim kadari ile mevzumuz CHP! Diger partileri ayri ayri degerlendirebiliriz!
SON!