Mansur YAVAŞ

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 22, 2009 16:51

Son kez cevap verecegim zafercem, sIkIldim cünkü:

zafercem yazdı:Türk-Kan, ne kadar havadan konuşuyorsun farkında mısın?

Maksadin benimle polemige girmekse, önceden bildir, ona göre bir uslûp kullanayim sana karsi!

zafercem yazdı:Ne diyorsun CHP'nin yaptıkları ve yapamadıkları sanırım listen bir hayli uzun. Peki o listeyi sadece CHP için mi değerlendiriyorsun?

Bildigim kadari ile mevzumuz CHP! Diger partileri ayri ayri degerlendirebiliriz!

zafercem yazdı:Tekrar söylüyorum %20 ile mi dediklerini yapacak.

O zaman oturup düsünecek CHP, oy oraninin neden %20'lerde kaldigini!

zafercem yazdı:Bugün CHP'yi çarşaf yüzünden eleştiriyoruz. Peki kendimizi niye eleştirmiyoruz? CHP'nin bu hale düşmesinde bizim hiç mi payımız yok? Her seçim öncesinde Deniz Baykal'ı yiyip bitiriyoruz. Bunu görenler CHP'ye kuşkuyla bakmazlar mı?

Bunu da oturup düsünecek olan ben degil, Baykal'dir!

zafercem yazdı:CHP'nin yaptıklarını hangi parti yapabilir? Hem de %20 oyla. Sözümona milliyetçilerden niye ses gelmiyor.

Tekrar: Bildigim kadari ile mevzumuz CHP! Diger partileri ayri ayri degerlendirebiliriz!

zafercem yazdı:CHP'nin yaptıklarını niye görmüyorsunuz? CHP'ye bir desteği çok görüyorsunuz ancak lafa gelince her şeyi CHP'den bekliyorsunuz. Bunu hangi mantık kabul edebilir?

Dogru yaptiklarina yanlis mi demisiz? Acik acik, anti-emperyalist oldugunu, tam bagimsizlikci oldugunu deklare etmedigi ve bu dogrultuda bir siyaset izlemedigi sürece o Alti Ok'u parti ambleminde tasimayi haketmiyor, bence!

zafercem yazdı:Tayyip'i bu ülkenin başına Baykal değil YSK bela etti. Tabiki onun da bu süreçte hatası var. Ancak niye sadece ona yükleniyorsunuz?

Muhtar olamayacak adamin secilebilmesi icin Anayasa degisikligini de YSK mi yapti? :shock:

13 Aralık 2002: TBMM'de AKP ve CHP'nin oylarıyla Anayasa'nın 76. maddesi değişiyor. Erdoğan'ın siyasal yasağı kalkıyor. Ona seçilme yolu açılıyor.

19 Aralık 2002: Cumhurbaşkanı Sezer bu değişikliği veto ediyor.

20 Aralık 2002: Baykal ‘Biz bu değişikliğin arkasındayız' diyerek, Sezer'in vetosunu eleştiriyor.

26 Aralık 2002: TBMM, yine CHP ve AKP oylarıyla aynı Anayasa değişikliğini, referanduma gitmeyi önleyecek çoğunlukla kabul ediyor. Erdoğan artık milletvekili seçilebilir.

17 Mart 2003: Baykal Tokat'ta konuşuyor: ‘Erdoğan'ı biz Başbakan yaptık!..'

zafercem yazdı:Bu ülkenin çakma milliyetçilere ihtiyacı yok. Gerçeği varken onu başka yerde aramak boş iş. Bilmem anlatabildim mi?

Anlatamadin!

zafercem yazdı:Türkiye'de değil Patagonya'da bile yaşasam oyum CHP'nin. Çünkü ben önce ilkelere, sonra adaya bakarım. İlkelerime en yakın parti de Cumhuriyet Halk Partisi. Türk-Kan anladın mı?

O tamamen senin sahsi tercihin zafercem, anladin mi?!!!

zafercem yazdı:Şunu da söyleyeyim ben Baykalcı değilim ama mevcut siyasi parti liderlerinin hiçbiri onun tırnağı bile olamaz. Sağlam duruşsa Baykal'da var (bazı hatalarına rağmen), öbür efelerden niye ses gelmiyor? Niye, niye, niye...

2. Tekrar: Bildigim kadari ile mevzumuz CHP! Diger partileri ayri ayri degerlendirebiliriz!

SON!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen mukanorkan » Pzr Mar 22, 2009 16:52

2007 seçimleri öncesi Deniz Baykal'a bir gazeteci programınızda IMF ile çalışacak mısınz diye sordu Deniz Baykal evet dedi. IMF ile yola devam eden AKP ile CHP nin arasında ne fark var?
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen kaye » Pzr Mar 22, 2009 20:47

zafercem yazdı:Murat Karayalçın %38-40, Melih Gökçek %32-33, Mansur Yavaş %21-22, diğerleri %5-8. Sonuç bu olacak. Medyadaki yönlendirmeli anketlere fazla itibar etmeyin.

Zafercem, bu rakamlar temennin mi, takdirin mi veya bir şeylere güvenerek mi yazdın! Eğer herhangi bir dayanağın varsa bunu bilmek isterim..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Mar 22, 2009 21:08

kaye yazdı:
zafercem yazdı:Murat Karayalçın %38-40, Melih Gökçek %32-33, Mansur Yavaş %21-22, diğerleri %5-8. Sonuç bu olacak. Medyadaki yönlendirmeli anketlere fazla itibar etmeyin.

Zafercem, bu rakamlar temennin mi, takdirin mi veya bir şeylere güvenerek mi yazdın! Eğer herhangi bir dayanağın varsa bunu bilmek isterim..

Temenni değil verilere dayanan tahmin. İlk sayfada 2004'e ait rakamları verdim, sonra Ankara'da CHP'nin seçmeniyle barışması ve iyi bir hava yakalaması, bir de buna Melih Gökçek'in yıpranması ve Ankaralılara yeter artık dedirtmesi ile rakamlar benim dediğime geliyor. Gerçi Murat Karayalçın %42-43 oy bekliyor ancak bu zor. Çünkü Mansur Yavaş faktörü bunu engelliyor.

Yine de burası Türkiye, her türlü yönlendirmeye, şaşırtmaya, kandırmaya açık. Örnek Ergenekon tertibi.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Urumchi » Pzt Mar 23, 2009 2:50

Arkadaslar , insallah dediginiz dogrudur ama unutmayin ki , Melih Gokcek'in sabit bir oyu var , kuran'a el bastirip dagittigi sozde yardimlardan gelen bu oylar asla azalmaz . Mesela Mansur Yavas solun adayi olsa bence alip gotururdu . Malesef Karayalcin , son derece yanlis bir secim kim ne derse desin .. Solu birlestigini soyluyorlar, ama sol zaten CHP , onun disinda ki partilerin oyu %1 ( DSP'yi saymazsak ), . Sagdan gelecek tepki oylarida Mansur yavas'a kayacak belli oldu o yuzden , Gokcek acik ara goturecek, gonul istemesede , Mesela Istanbul yerine, CHP Kilicdaroglunu koysa sansi yuksekti ama yapacak bir sey yok artik ...

Bence Gokcek RTE'yi bile korkuttu , adam olene kadar kalmaya kararli ...

:(:(:(
Ama bilmedikleri bir şey var! Güneşin neden bu kadar parlak olduğunu hâlâ bilemiyor bilim adamları! Rüzgarın meteorolojinin konusu olduğunu sanıyor bu adamlar, rüzgarın Tanrı'nın soluğu nefesi olduğunu unutmuş, bu adamlar! O kaskatı, sert, çelik silahlarıyla, hala iyilikten, adaletten bahseden Allah'ın çocuklarını ve Allah'ı öldürmeye yemin etmişler! Yer, gök, doğu, batı, uygarlıkları, bilim adamları... Görecekler, ilahiler mi deliyor bu gök kubbeleri, atom bombaları mı?
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen creative » Pzt Mar 23, 2009 10:18

melih'e oyumu verecektim. Mansur Yavaş'ı tanımadığım zaman söylediğim bir sözdü. Mansur Yavaş'ı izledik, dinledik bunun üstüne melih ankaraspor Trabzonspor maçı biletini 35TL yapınca Mansur Yavaş'a oy vermem kesinleşti :mrgreen: tabi bu sadece benim fikrim değil o maça gitmek isteyipde bir hafta kendine lazım olacak ve belkide burada öğrencilik hayatında önemli bir pay olan 35TL yi gökcek'e söve söve veren diğer arkadaşlarında fikri :D

Nihat Genç art tv'deki bir programında MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın kazancağını söyleyen bir videosu
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen KaraHan » Pzt Mar 23, 2009 12:42

Mansur Yavas kazanacak :))
Kullanıcı küçük betizi
KaraHan
Üye
Üye

İletiler: 49

İletigönderen kaye » Pzt Mar 23, 2009 14:14

creative yazdı:melih'e oyumu verecektim. Mansur Yavaş'ı tanımadığım zaman söylediğim bir sözdü. Mansur Yavaş'ı izledik, dinledik bunun üstüne melih ankaraspor Trabzonspor maçı biletini 35TL yapınca Mansur Yavaş'a oy vermem kesinleşti :mrgreen: tabi bu sadece benim fikrim değil o maça gitmek isteyipde bir hafta kendine lazım olacak ve belkide burada öğrencilik hayatında önemli bir pay olan 35TL yi gökcek'e söve söve veren diğer arkadaşlarında fikri :D

Hayır ben şimdi şunu anlayamadım:

İmzasına;
"TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR"

yazan birisi gidip te nasıl melih'e oy verecektim diyor!!! Üstelik kazara maç bileti fiyatı düşseymiş, melih gene başkanlığı kazanacakmış!!!

Bence bu oranlardan Karayalçın'dan biraz alıp, Mansur'a biraz eklemek gerekir diye düşünüyorum.
Bu durumda da üçü de yanyana geliyor neredeyse, kazanan kişi kıl payı kazanmış gibi olacak. Bu yüzden üçünden herhangi birinin kazanması benim için hayal kırıklığı olmayacak ama üzüntü olabilir tabii..
Ben istemiyor değilim elbette üçkağıtçıların kazanmamasını, ama bakalım bu sefer Ankara halkı neyi reva görecek!!

zafercem yazdı:Temenni değil verilere dayanan tahmin. İlk sayfada 2004'e ait rakamları verdim, sonra Ankara'da CHP'nin seçmeniyle barışması ve iyi bir hava yakalaması, bir de buna Melih Gökçek'in yıpranması ve Ankaralılara yeter artık dedirtmesi ile rakamlar benim dediğime geliyor. Gerçi Murat Karayalçın %42-43 oy bekliyor ancak bu zor. Çünkü Mansur Yavaş faktörü bunu engelliyor.
Yine de burası Türkiye, her türlü yönlendirmeye, şaşırtmaya, kandırmaya açık. Örnek Ergenekon tertibi.

Mansur, Karayalçın'ı engelliyorsa eğer, Karayalçın yatsın kalksın Mansur'a dua etsin, Mansur asıl Melih'i engelliyor..
Eğer Karayalçın kazanırsa, Mansur'a hem Karayalçın hem de Ankara halkı çok şey borçlu olacak..
Mansur kazanırsa, kimseye bir borcu olmayacak, tamamen kendi başarısı.
Melih kazanırsa, Ankara halkı daha da çok borçlanacak..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletigönderen creative » Pzt Mar 23, 2009 18:55

kaye yazdı:
creative yazdı:melih'e oyumu verecektim. Mansur Yavaş'ı tanımadığım zaman söylediğim bir sözdü. Mansur Yavaş'ı izledik, dinledik bunun üstüne melih ankaraspor Trabzonspor maçı biletini 35TL yapınca Mansur Yavaş'a oy vermem kesinleşti :mrgreen: tabi bu sadece benim fikrim değil o maça gitmek isteyipde bir hafta kendine lazım olacak ve belkide burada öğrencilik hayatında önemli bir pay olan 35TL yi gökcek'e söve söve veren diğer arkadaşlarında fikri :D

İmzasına;
"TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR"

yazan birisi gidip te nasıl melih'e oy verecektim diyor!!! Üstelik kazara maç bileti fiyatı düşseymiş, melih gene başkanlığı kazanacakmış!!!

o zamanlarda MHP'nin adayını tanımıyordum ve sırf karayalçın kazanmasın diye melih'e oy atacaktım akp'ye değil. tabi doğal olarak oy akp ye gidecekti ama adaya bakıyorduk... ama işler tamamen değişti. kuvvetli bir aday çıkınca fikirlerde değişti.
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Mar 23, 2009 19:00

creative, inanamiyorum sana... Baska herhangi birisi olsa belki anlayacagim ama Türk siyasetinin en igrenc, pacalarindan yolsuzluk akan, Mossad'in destekledigi, iki yüzlü birine oy vermeyi nasil düsünebilirsin? Karsisindaki tek aday Karayalcin olsa bile..
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen kaye » Pzt Mar 23, 2009 19:05

creative yazdı:o zamanlarda MHP'nin adayını tanımıyordum ve sırf karayalçın kazanmasın diye melih'e oy atacaktım akp'ye değil. tabi doğal olarak oy akp ye gidecekti ama adaya bakıyorduk... ama işler tamamen değişti. kuvvetli bir aday çıkınca fikirlerde değişti.

Adaya bakarak oy atmanız çok güzel, Gökçek'te süper bir aday zaten!!
Tabi oyunuzu akp yede atmış olmuyorsunuz Gökçek'e vererek!!
Gökçek'te Karayalçın'dan çooooooooooookkkkkkkk daha iyi!!!

İnşallah sizin gibi oy verecekler çoğunluktadır Ankara'da!!!

..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletigönderen Urumchi » Pzt Mar 23, 2009 19:05

creative yazdı:
kaye yazdı:

İmzasına;
"TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR"

o zamanlarda MHP'nin adayını tanımıyordum ve sırf karayalçın kazanmasın diye melih'e oy atacaktım akp'ye değil. tabi doğal olarak oy akp ye gidecekti ama adaya bakıyorduk... ama işler tamamen değişti. kuvvetli bir aday çıkınca fikirlerde değişti.

Gercekten creative bir yaklasim :)
Ama bilmedikleri bir şey var! Güneşin neden bu kadar parlak olduğunu hâlâ bilemiyor bilim adamları! Rüzgarın meteorolojinin konusu olduğunu sanıyor bu adamlar, rüzgarın Tanrı'nın soluğu nefesi olduğunu unutmuş, bu adamlar! O kaskatı, sert, çelik silahlarıyla, hala iyilikten, adaletten bahseden Allah'ın çocuklarını ve Allah'ı öldürmeye yemin etmişler! Yer, gök, doğu, batı, uygarlıkları, bilim adamları... Görecekler, ilahiler mi deliyor bu gök kubbeleri, atom bombaları mı?
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Mar 23, 2009 19:13

Arkadaşlar.Mansur Yavaş'ın Melih Gökçek'ten ziyade Karayalçın'dan oy aldığına inanıyorum.Ve ne yazık ki Karayalçın ve Yavaş arasındaki çekişme İ.Melih'e yarayacak diye üzülüyorum.

Artık şu Nihat Genç konusunu kapatsak diyorum.Herkesin düşüncesine saygım sonsuz ama bu vatandaşımızın bu kadar ilgiyi hak edecek bir seviyeye geldiğine inanmıyorum.Daha çok hem de pek çok fırın ekmek yemesi gerekiyor Bihat Genç'in.Üstelik her ne olursa olsun,en kötü Karayalçın'a bile İ.Melih'i tercih eden insanın ciddi bir dinlenmeye ihtiyacı var diye düşünüyorum.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen mukanorkan » Pzt Mar 23, 2009 19:46

Mansur Yavaş'ın geçmişine bakın geçmişi Karayalçın'dan da temiz Melih'ten de yaptığı bir iş var Beypazarı bence Ankaranın en iç açıcı ilçesi artık Ankara halkının farklı olduğunu göstermesi gerek. Karayalçın başkanlık yaptığı dönemide biliriz onun da Melih'ten bir farkı yok onun kadar yapsaydı anlaşılırdı. Yani arkadaşlar Melih'te Murat'ta ikiside bana öcü gibi geliyor Allah Ankara halkını bunlardan korusun.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen maydonos » Pzt Mar 23, 2009 20:22

Iste simdi yok Mansur Yok Murat tartismasi.Iki parti otursaydi deseydiki simdi akp ye karsi birleselim, once vatan deselerdi.Donusumlu olarak baskanlik yapsalardi.Ortak projeler uretebilselerdi.Ama olur mu?Turkiye de parti cikarlari hem vatan topragindan hemde halkin cikarlarindan ve hizmetinden onde gelir degil mi? :?:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Diğer Görüntüler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x