Mansur YAVAŞ

Mansur YAVAŞ

İletigönderen kaye » Cmt Mar 21, 2009 11:30

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı - Beypazarı Belediye Başkanı

Mansur YAVAŞ

Görüntüyü İndir
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen İlteriş » Cmt Mar 21, 2009 11:53

Beypazarini gezip gormus bir vatandas olarak, su videoda anlatilanlar icin eksigi yok fazlasi var diyebilirim. Gercekten caliskan bir insana benziyor, buyuksehirin de altindan kalkabilecegini dusunuyorum. Ankara'da olsaydim Bahceli'ye ragmen kendisine oy verebilirdim. Adam el attigi yeri Turk Kulturu ile beziyor, insallah secilir de Ankara, ozellikle Ulus su anki berbat goruntusunden kurtulur. Melih Gokcegin rant kazandirma amacli, ihtiyaclarla ilgisiz ve zevksiz insaatlariyla da bu sehir daha fazla kirletilmemis olur. Ozellikle Genclik Parkina da Mansur Yavas'in elinin degmesi lazim, uhucular, sapiklar kol geziyor, ortadaki havuz yeni canlilar ureten yesil bir genetik corbaya donmus:-) Gercekten secilirse Ankara'ya bu guzellikleri yasatabilir, destekliyorum kendisini (Bahceliye ve genel olarak MHP'ye ragmen).
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen mukanorkan » Cmt Mar 21, 2009 15:31

Gençlik parkı 1 yıldır kapalı yenileme çalışmaları var ama ne zaman biteceği belli değil. Ankarada oturuyorum gönlümden geçen Mansur Yavaş, Bahçeliye rağmen oyumu vereceğim zira başka adam yok. Ola ki seçimlerde hile yapılmaz ise Mansur Yavaş kazanır.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen Urumchi » Cmt Mar 21, 2009 17:55

Gonlumuzden Mansur Yavas geciyor ama Malesef anketlerde Melih Gokcek %49 gorunuyor hala . Insallah anketler yanilir ve Ankaramiz bu beladan kurtulur ...
Ama bilmedikleri bir şey var! Güneşin neden bu kadar parlak olduğunu hâlâ bilemiyor bilim adamları! Rüzgarın meteorolojinin konusu olduğunu sanıyor bu adamlar, rüzgarın Tanrı'nın soluğu nefesi olduğunu unutmuş, bu adamlar! O kaskatı, sert, çelik silahlarıyla, hala iyilikten, adaletten bahseden Allah'ın çocuklarını ve Allah'ı öldürmeye yemin etmişler! Yer, gök, doğu, batı, uygarlıkları, bilim adamları... Görecekler, ilahiler mi deliyor bu gök kubbeleri, atom bombaları mı?
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen mukanorkan » Pzr Mar 22, 2009 13:38

urumchi anketlerin çoğu aldatmaca, MHP nin yaptığı anketlerde de Mansur Yavaş önde
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Mar 22, 2009 13:52

Murat Karayalçın %38-40, Melih Gökçek %32-33, Mansur Yavaş %21-22, diğerleri %5-8. Sonuç bu olacak. Medyadaki yönlendirmeli anketlere fazla itibar etmeyin.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 22, 2009 13:55

zafercem, malûm mu oldu? :mrgreen: Acikcasi benim de gönlüm Mansur'dan yana :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Urumchi » Pzr Mar 22, 2009 14:14

Insallah , Ankara'yi Melih Gokcekten kurtaralimda gerisi gelir ...
Herseyden gectim , Kavakliderde ki o genis kaldirimlari mahvetti ;Ankara'nin en guzel yerini bitirdi ... Sirf Cankaya ona oy vermiyor diye !!!!
Ama bilmedikleri bir şey var! Güneşin neden bu kadar parlak olduğunu hâlâ bilemiyor bilim adamları! Rüzgarın meteorolojinin konusu olduğunu sanıyor bu adamlar, rüzgarın Tanrı'nın soluğu nefesi olduğunu unutmuş, bu adamlar! O kaskatı, sert, çelik silahlarıyla, hala iyilikten, adaletten bahseden Allah'ın çocuklarını ve Allah'ı öldürmeye yemin etmişler! Yer, gök, doğu, batı, uygarlıkları, bilim adamları... Görecekler, ilahiler mi deliyor bu gök kubbeleri, atom bombaları mı?
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen mukanorkan » Pzr Mar 22, 2009 14:32

Ankarayı mehvettiyle kalmayıp Ankaraspor 1. lige çıktıktan sonra amatör kulupleride mahvetti.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Mar 22, 2009 14:32

Türk-Kan, ben de senin gibi sapına kadar CHP'liyim tabiki kendi adayımıza destek vereceğiz. Seninle aynı düşüncede olmak ne güzel bir duygu. :alkis:

Bak sana bazı rakamlar vereceğim...
Ankara Büyükşehir 2004 yerel seçim sonuçları; CHP %13, SHP %21 ve bunlara kızıpta sandığa gitmeyen 100 binler. Rakam da aşağı yukarı benim dediğime geliyor. Ankara işçi, memur kenti CHP'nin alması zor olmaz.

Not: Tahminler tutmazsa bu yazı kendi kendini imha edecektir. :)
Namık KEMAL:

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 22, 2009 14:46

zafercem, benim CHP'li oldugumu nereden cikardin (hem de "sapina kadar")? :honk:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen İlteriş » Pzr Mar 22, 2009 14:49

Gokcek olmasin da hangisi olursa olsun. Kirli siyaset adamin pacalarindan akiyor. Ankara'ya hic yakismiyor.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Mar 22, 2009 15:12

Türk-Kan, başka parti var da ben mi göremiyorum?

İnsaların küçümsediği ve eleştirdiği CHP mevcut partilerin tümünü cebinden çıkarır. Örnek CHP'nin 2003 Mart tezkeresindeki dik duruşu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri, laiklik tavrı, Ergenekon tertibinden gözaltına alınanlara verilen destek ve şu an aklıma gelmeyen birçok şey. Bunları hangi parti yapabildi ya da yapmaya cesaret edebildi? Milliyetçilik, vatanseverlik sadece sözle değil böyle icraatla olur. Bilmem anlatabildim mi? Onun için tabiki CHP diyorum.

Bu milletide anlamıyorum. Hem CHP'ye destek vermez hem de herşeyi CHP'den bekler. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Peki sen oy kullanabilsen hangi kriterlere göre oy kullanırsın? Senin bir adayın var mı?
Namık KEMAL:

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 22, 2009 15:34

zafercem, CHP'nin yapmasi gereken ve yapmadiklari ile ilgili liste, emin ol cok daha uzun. Cesitli basliklarda bunu defalarca dile getirdik. Bugün hâlâ AB'ye rest cekemeyen, "onurlu AB üyeligi"nden bahseden (her ne demekse), sacmasapan laiklik anlayisi sergileyen, Tayyip'i bu ülkenin basina bela eden bir parti benim tercihim olamaz.

Türkiye'de yasiyor olsaydim, yerel secimlerde oyumu partiye degil adaya göre verirdim. Ankara icin Mansur Yavas'in gönlümden gectigini de belirttim bu baslikta. Bu il il degisir. Senin tabirinle, ne kadar dürüst, güvenilir aday, o kadar köfte.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Mar 22, 2009 16:30

Türk-Kan, ne kadar havadan konuşuyorsun farkında mısın? Ne diyorsun CHP'nin yaptıkları ve yapamadıkları sanırım listen bir hayli uzun. Peki o listeyi sadece CHP için mi değerlendiriyorsun? Tekrar söylüyorum %20 ile mi dediklerini yapacak. Bugün CHP'yi çarşaf yüzünden eleştiriyoruz. Peki kendimizi niye eleştirmiyoruz? CHP'nin bu hale düşmesinde bizim hiç mi payımız yok? Her seçim öncesinde Deniz Baykal'ı yiyip bitiriyoruz. Bunu görenler CHP'ye kuşkuyla bakmazlar mı? CHP'nin yaptıklarını hangi parti yapabilir? Hem de %20 oyla. Sözümona milliyetçilerden niye ses gelmiyor. CHP'nin yaptıklarını niye görmüyorsunuz? CHP'ye bir desteği çok görüyorsunuz ancak lafa gelince her şeyi CHP'den bekliyorsunuz. Bunu hangi mantık kabul edebilir?

Tayyip'i bu ülkenin başına Baykal değil YSK bela etti. Tabiki onun da bu süreçte hatası var. Ancak niye sadece ona yükleniyorsunuz?

Bu ülkenin çakma milliyetçilere ihtiyacı yok. Gerçeği varken onu başka yerde aramak boş iş. Bilmem anlatabildim mi?

Türkiye'de değil Patagonya'da bile yaşasam oyum CHP'nin. Çünkü ben önce ilkelere, sonra adaya bakarım. İlkelerime en yakın parti de Cumhuriyet Halk Partisi. Türk-Kan anladın mı?

Şunu da söyleyeyim ben Baykalcı değilim ama mevcut siyasi parti liderlerinin hiçbiri onun tırnağı bile olamaz. Sağlam duruşsa Baykal'da var (bazı hatalarına rağmen), öbür efelerden niye ses gelmiyor? Niye, niye, niye...

Tekrar söylüyorum ne kadar köfte o kadar ekmek.
Namık KEMAL:

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

Sonraki

Şu dizine dön: Diğer Görüntüler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x