gönderen Türk-Kan » Pzr Mar 22, 2009 15:34
zafercem, CHP'nin yapmasi gereken ve yapmadiklari ile ilgili liste, emin ol cok daha uzun. Cesitli basliklarda bunu defalarca dile getirdik. Bugün hâlâ AB'ye rest cekemeyen, "onurlu AB üyeligi"nden bahseden (her ne demekse), sacmasapan laiklik anlayisi sergileyen, Tayyip'i bu ülkenin basina bela eden bir parti benim tercihim olamaz.
Türkiye'de yasiyor olsaydim, yerel secimlerde oyumu partiye degil adaya göre verirdim. Ankara icin Mansur Yavas'in gönlümden gectigini de belirttim bu baslikta. Bu il il degisir. Senin tabirinle, ne kadar dürüst, güvenilir aday, o kadar köfte.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.
Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.