MuharremEROL yazdı:Arkadaşlar! Gün birlik günüdür, bunun farkına çirkin bir savaş sonunda sağ kalan birkaç bilyon bireykenmi varacağız. Bu söylediğim kimine komik gelebilir yada saçmaladığımı düşüne bilir, hatta salak bile diye bilirsiniz. Deyin onu da dersiniz bu zamana kadar kimler neler dedi de salak dendi arkasından. İlerici dendi, gerici dendi, hayal perest, ukala, cahil dendi. Ama nedense o konuşanlar salak olan cahil olan adamın haklı olduğunu anladığında yani iş işten geçtiğinde sus pus olup, tekrar o anki gündemde onlara göre salak! cahil olan adamlara yüklendiler ve tabi tekarar o cahillerin haklılığında sustular. Bu bölye süre geldi böyle devam ediyor ve bizlerde yani Türkiye Cumhuriyeti Devletinin genç bireylerinin, birlik olmak yerine laçka, ciddi işler yapmak yerine şebekleşmesi yüzünden devam edecek...
Uzun bir girişe rağmen karar verememişsin! Salak mısın, cahil misin, şebek misin?
Arkadaşlarım, abilerim. Son 50 yılına bakın şu ülkenizin! Hep kavgaya tutuşturup, sonra ayırır gibi yapıp ağzımıza ağzımıza vurmadılarmı. Neden onların istediğini yapıyor söylediklerine karşı çıksakta boyun eğiyoruz. Şimdi Banu hanımın yazdığı konuya dönersek, kısa konuşmaya çalışacağım.
Seksist misin? Abla yok mu zannediyorsun burada! Dinliyoruz!
Anayasa mahkemesinin ve danıştayın hak! larını alacağından bahsediyor ve aldığı taktirde neler o lacağını söylüyor. Hanım efendi doğru da söylüyor ama kısmen, çünkü anayasa mahkemesi başkanı yada danıştay başkanı tövbe aşa ilah değil, allah değil. Onlar hiç hata yapmamış ve yapmayacak gibi sanki sıfır hatasız, kusursuz gibi neden gösteriliyor.
Kim gösteriyormuş? Anayasa Mahkemesi'nin hukukçu olmayan IBDA-C'li başkanını kastediyorsun, değil mi:
http://www.guncelmeydan.com/pano/hasim-kilic-in-ibda-c-baglantisi-t15065.htmlYoksa şu "Anayasa Mahkemesi'nin kararını takmayın" diyen Fetullah'in jöleli oğlanı Osmancan'ı mı hatırlatmak istedin?
Hatasız olsalar hiç toplantı odasında kurşunlanır mıydı Danıştay üyeleri, değil mi..?
Nerden çıkartıyorsun bunu deme bana arkadaşım. Kürt açılımında hepimiz milliyetçi olduk, kırant dink öldüğünde ermeni, ergenekonda avukat olduk
Kendi adına konuş! Güncel Meydan'da "hepsi ermeni" olan yoktur. Vatanseverlik bizim fıtratımızdandır. Birileri yem atınca bir şeyci olanlardan olmadık hamdoldun!
TBMM kavgalarında başkanı olduk meclisin, şimdi Devletle danıştay arsında evetçi hayırcımı olmalıyız. Yoksa düzgün araştırıp kararımızı o şekildemi vermeliyiz. Şimdi yargıtayı neden savunuyoruz, sanki bu zamana kadar bütün kararları doğru almış gibi. yada ak parti hükümetini sevmiyoruz ve ak parti hükümeti o kurumun, yada bir takım kurumların yetkilerini kısatlayacak anayasa paketi açıkladı diyemi? Hani diyorlar ya ak parti hükümeti yaşadı, öyle olacak, böyle olacak, şukadar güçlenecek, bu kadar güçlenecek, e dostlarım lütfen şu güzel gözlerinizi bu gibi yazılardan ayırmayın ki bir şeyler öğrenin. Ama kafanızı boşaltarak, ön yargılarınızdan sıyrılarak yapın bunu.
Hoşgörü kelebeği gibisin mübarek

Gel kelebek gel, gel de oku Yargıtay'ın, Danıştay'ın yetkileri neden kısıtlanmak, bu kurumlar neden ele geçirilmek isteniyormuş:
http://www.guncelmeydan.com/pano/selim-kotil-neden-hayir-demeliyiz-t26117.htmlAk parti ilalebet hükümet olmayacak...
Çalış genç arkadaşım, geç başımıza sen yönet Ülkemizi. E senin anne ve baban getirmedimi akp yi, bende seni getiriyim Ülkenin başına.
İyi ya, uyuyan anneni babanı uyandıracaksın. Müslüman sandığımız bu adamlar haramzâde çıktı, ülkemizi kurtaralım diyeceksin! Tıkla ve açılan yazıyı yedi göbek sülalene dağıt, dağıt ki gaflet uykusundan uyansınlar:
Allah Cezanızı Versin!..
İSLAMCILIĞIN cıcığını çıkarttınız, Allah belânızı versin!.. Ben çoğunuzun o eski mücahitlik günlerini bilirim, ne nutuklar atıyor, mangallarda kül bırakmıyordunuz. Sonra mücahitlik postunu çıkardınız müteahhit oldunuz.
Müslümansan, hangi meşreb ve mezhepten olursan ol, mutlaka doğru ve dürüst olmak zorundasın. Siz yıllar var ki, doğruluk şişesini taşa vurup paramparça ettiniz. Allah bin kere belânızı versin!
Namaz kılıyor, günde onlarca defa Allah'tan sirat-ı müstaqime (doğru yola) kılavuzlamasını lisan ile niyaz ediyorsunuz ve hayatta tam tersini yapıyorsunuz.
Bre uğursuzlar!..
İslam'da devlet ve belediye bütçelerini hortumlamak var mıdır?
Rüşvet almak var mıdır?
Haram yemek var mıdır?
Her türlü emanete hıyanet etmek var mıdır?
Yalan söylemek, halkı aldatmak var mıdır?
Arsa ve arazileri yapılaşmaya açarak, binalara fazla kat çıkma izni sağlayarak haram komisyonlar almak var mıdır?
İhalelere fesat karıştırmak var mıdır?
Haram yollarla süper zengin olmak var mıdır?
Size beddua ediyorum. Allah belanızı versin!.. İki yakanız bir araya gelmesin!.. Haram servetlerinizi huzur içinde yiyemeyin emi!..
Müslümanların yüzünü kara çıkarttınız... Başınız belâdan kurtulmasın.
Mehmet Şevket Eygi, 7 Ağustos, 2010,
http://www.milligazete.com.tr/makale/dini-ve-namusu-olanlar-kazanamaz-172811.htmTamam 24 madde de hoşuma gitmeyen bir kaç madde yok değil var, ama bu yüzden hayır denmez. Özelleşitmelere girmeyeceğim bile, saatlerce süren yazılar yazmak zorunda kalmak istemiyorum. Birazcık at gözlüklerimizi çıkartıp bakarsak ülkemize, bir çok şeyin güzelleştiğini anlar ve görürsünüz.
Sadece Güncel Meydan'da, ABD, AKP, PKK ortaklarının evet dediği anayasa değişikliği üzerine onlarca yazı varken, âlimler âlimi üstad-ı azamın uzun yazmasına ne hacet. Dediğin gibi, at gözlüklerini çıkartman geçmişinin de, geleceğinin de hayrına olacaktır. Ülke savaşın eşiğindedir. Bu körlüğün dermanı bol bol okumaktır.
Kavgayı her kişi yapar, uzlaşmak, birlik olmak er kişinin işidir. Herkez gibi olmamanız dileklerimle. Saygılar...
Biz kavga etmeyiz, börtü, böcek, örümcekle uğraşmayız. Pek uğramazlar da zaten. Kimseye benzemeyiz.
bu sohbeti sidik yarışına çevirmemek için banu hanımın yazdıklarındaki yanlış olanları söylemedim ve yazdığınız şey çok komiğime gitti çünkü yazdığım konunun en başını okuyup ta anlamamışsın

neyse
Banu AVAR yazdı:Küresel sermayenin sırtlanlarının TOPRAKLARIMIZA; MADENLERİMİZE, SUYUMUZA elkoymaya KANUNEN hak kazanmasına HAYIR demektir.…
Şu anda yasa dışı olarak ülkemizde faaliyet gösteren 350 yabancı maden şirketinin, tüm doğal kaynaklarımızı, suyumuzu, borumuzu, petrolümüzü ve neyimiz varsa hepsini YASAL OLARAK talan etmesine HAYIR demektir!
ne yani yasal olmadan yapmalrı çok doğruymuş gibi ve bunlara göz yummuyormuşuz gibi yasal olarak yapmalarımı suç
Ve Tanrı Muharrem'i yarattı. Yorum yapmadan önce okuduğunu anlamaya çalış.
Banu AVAR yazdı:Tüm memurların, hükümet tarafından kurulan bir komisyonun oyuncağı haline gelmesine, dilencileştirilmesine, 9000 iş günü çalışıp, ölünce emekli olmaya HAYIR demektir.
bu banu hanımın tamamen şahsi düşüncesidir düzenlenen ana yasa paketinde bunun önünü açacak hiç bir madde bulunmamaktadır
Muhakkak öyledir. Zaten 2009-2010 kışında Ankara'nın ayazında coplanan, suya dökülen, aylarca sokakta süründürülen, 4C kölelik yasasına mahkûm edilen TEKEL işçilerini de Banu AVAR rüyâsında görmüştür.
Banu AVAR yazdı:Meralarımızın, hazine arazilerimizin yabancılara tahsis edilmesine HAYIR demektir.
madem öyle 30 senelik anayasamızda gelen bir baba yiğit bunu değiştirseydi
Ne işleri olur, seninkiler gibi peşkeş çekmekle meşgûldü hepsi. Gerçi
Amerika'nın
Kurduğu
Parti gibi sınır topraklarımızı İsrail'e peşkeşe hazır soysuzu da görülmedi.
Banu AVAR yazdı:Paran kadar sağlık’ politikasına, eczanelerin yok edilmesine HAYIR demektir
eczaneler para kazanamıyoruz diye kapatmadılarmı kepenklerini ilaçlar çok ucuzladı para kazanamıyoruz demedilermi ( dolaylı yollada olsa) onca hastayı kepenk önlerinde bekletmedilermi?
Anladım, Zapsugillerdensin sen. Peynir-ekmek ya ilaç, zebil gibi heryerde, ama en cok Zapsugillerde
http://www.guncelmeydan.com/pano/esbaskan-erdogan-in-danismani-zapsu-ilac-krali-olma-yolunda-t17929.htmlBanu AVAR yazdı:Tarım ve hayvancılığın yok edilmesine HAYIR demektir.
akp hükümetinin iktidar olduğu son 2 yılda tarım %30 büyüdü
Hem de nasıl, bir büyüdü ki, dikkat balon patlayacak yakında. Büyüdüğü için mi, mercimeğin, buğdayın dışarıdan? Tohumun bile İsrail'den tohumun! Sığırın yok ulan, sığırın, onu bile dışarıdan getiriyorsun. Çiftçin aç, çiftçin toprağını kredi alabilmek için yabancı bankalara ipoteğe veriyor , çiftçinin anası ağlıyor. Ama çiftçi de kim, anasını da alıp gitmeli netekim!
Banu AVAR yazdı:Danıştay tarafından satışı durdurulan, şeker fabrikalarının, tarım çiftliklerinin YASAL OLARAK satışının önünün açılmasına HAYIR demektir...
evet çünkü yarı özelleştirilern türktelekomun şu anda ülkenin en ileri gelen firması olması zorunuza gitti sanırım ki şeker fabrikaları bari böyle kalsın diyorsunuz 30 sene anam babam 30 senedir nerdeydiniz! de fabrika olarak kurulan tesisler atıl olmaktan çıkmadılar
Senin baban mı kurmuştu bu tesisleri? Telekom 3 yıllık kârına, 3 yıllık taksitle Hariri üzerinden ingiliz istihbaratına peşkeş çekilirken sen neredeydin veled! Şeker fabrikalarının kapatılmasına, ABD'nin GDO'lu mısırından üretilmiş şekerin kursağından geçmesine bu kadar mı heveslisin!
Banu AVAR yazdı:Genetiği değiştirilmiş ürünleri sofranıza iteleyen küresel şirketlere HAYIR demektir..
anayasa değişikliği TSE yada gıda entitüsünü fes etmiyor kaldrmıyor bu gibi gıdaların denetimi yine aynı şekilde olacak boşa laf kalabalığı
Burada gereksiz bir kalabalığın olduğu kesin. Yazımı bitireyim, olmayacak! GDO'ları serbest bırakmak için atılan taklaları, dönen oyunları tetikçi TARAF'ta, Fetoş'un paçavralarında pek anlatmıyorlar anlaşılan.
Banu AVAR yazdı:HAYIR demek,
Türk ordusunun Paralı askere dönüştürülme projesine HAYIR demektir..
Aksine orduyu denetim altına alıp bu ve bunun gibi oluşumları engellemeyi ön görüyor yeni anayasa paketi
Denetim mi diyorlar sizin oralarda SS birliklerine: h
ttp://www.guncelmeydan.com/pano/turk-ordusunu-tasfiye-girisimi-tayyip-ss-birlikleri-kuruyor-t25980.htmlBanu AVAR yazdı:Güvenlik güçlerinin elini kolunu bağlayan AB uyum yasalarına HAYIR demektir.
suç oranlarında yıllardır türkiyenin gerisinde kalmış ab ülkeleri neden güvenlik güçlerinin elini kolunu bağlasın ki ne yani lise statüsünde polis olmuş memur amcam beni sırf kumaş pantolon ve gömlek giyip taksimde yürüyorum diye yarım saat içinde 4 kere gbt ye tutması ve bir suçluymuşum gibi oramı buramı çekiştirim her yerimi ellemesi doğrumu kaç kişi biliyor bu ülkede sana kimlik soran polisten kimlik isteye bileceğini bir arkadaşım biliyordu 20 saat nezarette kaldı eğer böyle güvenlik güçlerin arsa elini kolunu değil direk kafasını bağlayacaksın!
Tüm zirvalar sonunda ortaya çıkan gerçek, hiçbir bilgi olmadan papağanlıkta önde gitme yarışı sarmış işbirlikçileri! Sözde AB uyum yasaları ile eli kolu bağlanan sınır güçlerini görmez, farkında mısınız eşkıyayı hiç görmez bu SİVİLceler.
Banu AVAR yazdı:ABD ile istihbarat paylaşımına HAYIR demektir.
istihbarat! ne yani abd ye savaş açıyoruz biz diye gizli bir istihbarat bilgisini başbakan mı arayıp obamaya söylecek

ne yani
Ne yazdığını kendin anladın mı? Komik olmaya çalışıyorsun, ama onu dahi beceremiyorsun.
Banu AVAR yazdı:100 yıldır Batının elinde oyuncak olan tarikatlara, etnik ırkçı bölücülük yapan odaklara HAYIR demektir
yahu demogoji yapmış resmen 100 yıldır zaten böyle olduğunu söylüyor sonra bu anayasa değişmezse böyle olmayacağınımı savunuyor saçmalığa bakarmısın
Şaklabanlar için özel yazmasını rica edeceğim sevgili Banu AVAR'dan: 100 yıldır aynı oyun oynanıyor ve AKP ile, anayasa değişikliği ile Son Perde sergileniyor. Özerklik naraları bir taraftan, eşkıya ile el ele veren Fetullah Örgütü bir taraftan "Sevr bir barış projesidir" diyor!
Banu AVAR yazdı:Abdullah Öcalan, Kandil ve BDP, referandumu boykot’ görüntüsü altında “evet” propagandası yapmaktadır.
nasıl olacağını anlamadım hep hayır diye pankartlar açacaklar ( binimum fotoğraf ve video kayıt vardır bdp halk toğlantılarında) hemde evet diyecekler tamam olabilir onlardan herşey beklenir ama benim ilkokul mezunu kürt amcam bunu düşünmez ne yazıkki!
Zekâ fışkırıyor! Sen günlük gazete filân okumakla işe başlasan... BDP'nin en fazla oy aldığı şehirlerde en fazla "evet"in çıktığını araştırsan, PKK'nın "referanduma evet"e çomak sokmamak için sözde "ateşkes"inden haberdar olsan, İmralı'nın "evet" dediğini izlesen. Sonra gelsen aile hayatını anlatsan..
he noktalama işaretlerine uymadığım için de kusura bakmayın böyle alt üst bi yazıyı okumak zor olsa gerek ama anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az saygılar....
Bakarız! Burası Türkçe yazılan bir forumdur, ukalâların cirit attığı gayrıciddi bir yer değildir. Forum kurallarını okudum, kabullendim dedin üye olurken! Biz Ramazan davulunu çıkardık arşivlerden sağır kulaklara duyurabilmek için, ama NATO mermer NATO kafalara o bile yeterli gelmiyor!
:D hahahahah komik
akşam akşam iyi güldüm bilmiyor ya millet sallayın bakalım ne kadar abarta bileceksiniz benim sizin için söylediğim sözleri bana silah olarak kullanmanız ayrıca garip ve şu da var ki asıl cahillik ne dir biliyormusun soruya soruyla cevap vermektir gereksiz olarak gördüğün şey bana vereceğin cevaplar değil yazmış olduğun cevaptır arkadaşlar saygılar
Burada şaklabanlık tavan yapıyor.
Yazı boyunca düşündüm, girişte sayılanlardan hangisisin diye. Şebek olmadığın açık. Kendi anlattığına kendi gülen yetersizin birisin ne yazık ki.