Zaman: Cum Ağu 29, 2025 23:49

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

Evet'ler bu projeye hizmet olacak! / Arslan BULUT

Evet'ler bu projeye hizmet olacak!

Türkiye'nin, parlamenter demokrasi yerine, başkanlık sistemi ile yönetilmesi tartışılabilirdi! 16 Nisan'da "evet" veya "hayır" diyeceğimiz Anayasa değişikliği ise başkanlık değil, diktatörlük sistemidir. Maddeler tek tek incelenirse aklı olan herkes bu gerçeği görür!

O halde Türk Milleti'nin istikbalini, "Türk demiyorum, tek millet diyorum" diyebilen bir kişinin ellerine bırakacak bir proje neden hazırlandı?

* * *

Sebepler sadece bir tane değil. Fakat en önemlisini paylaşmak istiyorum.

Biliyorsunuz, AKP iktidarı, Türkiye-Suriye sınır boyunca ...
Read more : Evet'ler bu projeye hizmet olacak! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 3426 | Yanıtlar : 0

Hitler, Almanları nasıl kandırdı? / Arslan BULUT

Hitler, Almanları nasıl kandırdı?

Millî Merkez Genel Sekreteri Haluk Dural, bilgisayar sunumu olarak "Jeopolitik ve Anayasa" adlı bir mini belgesel ve analiz hazırladı. Ben bu çalışmanın sadece bir bölümünü nakledebileceğim. Şaşıracaksınız!

* * *

Resim

Dural,  Hitler'in sloganlarını o dönemin afişlerini de fotoğraflı olarak göstererek hatırlatıyor:

-Ein volk, ein Reich, ein Führer! Gror Deutfchland!

Yani, tek millet, tek devlet, tek lider! Büyük Almanya!

-Ein volk, ein Führer, ein "Ja"

Yani, tek millet, tek lider, tek ...
Read more : Hitler, Almanları nasıl kandırdı? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 4081 | Yanıtlar : 0

MİT'in bombası ve Dişli'nin ifadesi! / Arslan BULUT

MİT'in bombası ve Dişli'nin ifadesi!

Başından beri iddiam şuydu: 15 Temmuz darbe girişimi, bütün yönleriyle aydınlatılırsa, 16 Nisan'da referanduma gitmeye gerek bile kalmaz!

Hâlâ aynı iddiadayım. Fakat herhalde bu düşüncemi her ortamda dile getiriyorum diye bazı dostlar çok rahatsız oldu! Öyle olsun! Gerçekler mutlaka ortaya çıkar...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "kontrollü darbe"den bahsedince, iktidar çevreleri de büyük tepki gösterdi. İyi de böyle bir kontrol yoksa neden bu kadar sert tepki gösteriyorlar?

Güler geçersiniz, değil ...
Read more : MİT'in bombası ve Dişli'nin ifadesi! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 3192 | Yanıtlar : 0

AKP adına itiraf: "Türk milletini tasfiye ediyoruz!" / Arslan BULUT

AKP adına itiraf: "Türk milletini tasfiye ediyoruz!"

Referandum sürecinde, belki de insanlık tarihinin "en kısa sürede en fazla yalan söylemek" rekoru kırıldı. Buna rağmen yalancılar da karşı tarafın yalan söylediğinden şikâyet ediyor. Çocukluklarından itibaren bir hayal dünyası içinde yaşayanlar, fantezileri ideoloji şeklini alınca, hedefe ulaşmak için her türlü kalıba girer ve artık göz göre göre yalan söyler.

"Göklerden gelen bir ses var" diye "Allah bizimle" diye propaganda yapanlar da var.

Yalanın en aşağılık olanını, Bakara ...
Read more : AKP adına itiraf: "Türk milletini tasfiye ediyoruz!" / Arslan BULUT | Görüntüleme : 4994 | Yanıtlar : 0

AKP, kuyu kazıyor ama! / Arslan BULUT

AKP, kuyu kazıyor ama!

Bazıları, rejim değişikliği girişimlerine ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli olan "Türk Milleti" kavramının yıpratılması veya etnik kimliklerden biri gibi gösterilmesiyle ilgili eleştirilerimizin, Tayyip Erdoğan'ın şahsına yönelik bir öfkeden kaynaklandığını iddia ediyor ve hiçbir ciddiyeti olmayan gerekçelerle savunma yapıyor! Haddini bilmeyenler, hakaret de ediyor!

Herkes kendi karakterine yakışanı yapar!

Benim kimseye kişisel bir öfkem yoktur! Korku, her insanın genetik yapısında vardır! Cesaret ise korkuyu yenmektir.

Biz kendimizi ölmüş sayarak yazıyoruz! Daha ötesi var ...
Read more : AKP, kuyu kazıyor ama! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1475 | Yanıtlar : 0

Bu deli saçması Anayasa projesi kimin? / Arslan BULUT

Bu deli saçması Anayasa projesi kimin?

AKP'nin bir ABD projesi olarak siyasi hayata atıldığı bütün dünyada ve Türkiye'de bilinmektedir. Hatta ABD, 1997 yılının haziran ayında, AKP iktidarının açılım söylemi ile bire bir örtüşen bir Türkiye raporu hazırlatmıştı. Graham Fuller ve Henri Barkey imzasını taşıyan raporda, "Bir değişim gerçekleştirmek için sivil politik liderler çok zayıf. Türkiye'de bu sorunu askeri olmayan yöntemle çözme cesaretini gösterecek lider yok" deniyor ve cesur bir lider bulunması gerektiği işleniyordu.

Aslında 2001 ...
Read more : Bu deli saçması Anayasa projesi kimin? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 3188 | Yanıtlar : 0

"Evet" çıkarılırsa neler olacak? / Arslan BULUT

"Evet" çıkarılırsa neler olacak?

Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'daki konuşmasında bir defa daha Anayasa'daki "Türk devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk'tür" maddesini tanımadığını ilân etti!

Bir ülkede Cumhurbaşkanı, milletin anayasal adını tanımıyorsa, o ülkede en büyük sorun budur!

Erdoğan, "Dikkat ediniz. Türk demiyoruz. Kürt demiyoruz. Laz, Boşnak, Roman demiyoruz. Hepsini birden içine alan bir ifade kullanıyoruz. 'Tek millet' diyoruz. 80 milyonuyla tek millet" dedi!

Buna karşılık Prof. Dr. Ümit Özdağ, "Evet diyen vatandaşlar! Erdoğan'ın 'tek ...
Read more : "Evet" çıkarılırsa neler olacak? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2229 | Yanıtlar : 0

Eyyy Türk vatandaşı! / Arslan BULUT

Eyyy Türk vatandaşı!

Doğrudan 'Türk vatandaşı'na hitap ediyorum! Çünkü Türk'ün aldatıldığını düşünüyorum!

Tayyip Erdoğan'ın Anayasa'daki "Türk vatandaşlığı" yerine "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı" kavramını yeniden gündeme getirmesi üzerine değerli yazar ve avukat Gülseren Aytaş, 2014 yılında yazdığı, ancak yayınlatma imkânı bulamadığı bir yazısını gönderdi.

Aytaş, o yazıda "Başbakan Erdoğan'ın söylem tarzına yapıcı muğlaklık deniliyor! Yıllardır ısrarla '36 etnik grup/unsur' söylemini kullanıyor. 'Türk, Kürt, Laz, Çerkes, Gürcü...' diye saymaya başlıyor, sayarken asla 'Rum, Ermeni, Musevi' demiyor ve 'Türk' ...
Read more : Eyyy Türk vatandaşı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2305 | Yanıtlar : 1

Amiral Bristol de "Türk demeyin" diyordu! / Arslan BULUT

Amiral Bristol de "Türk demeyin" diyordu!

Tayyip Erdoğan'ın gelişinden önce il ve ilçe millî eğitim müdürleri harekete geçiyor ve okullara resmi yazı yazarak derslerin azaltılmasını ve öğrencilerin gönderilecek otobüslerle miting alanına taşınmasını istiyor! Büyükçekmece, Avcılar ve son olarak Samsun-Çarşamba örneklerinde görüldüğü gibi...

Erdoğan, bu toplantılarda, mevcut Anayasa'daki tarafsızlık ilkesini çiğneyerek siyasi bir konuda propaganda yapıyor. Öğrenciler, dersin bir kenara bırakılıp dışarı çıkılmasından memnun oluyor ama mitinge gitmek tercihe bırakılırsa kimse gitmiyor! Veya Bilal Erdoğan'ın Manisa'daki ...
Read more : Amiral Bristol de "Türk demeyin" diyordu! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 3850 | Yanıtlar : 1

15 Temmuz'un "ortak" hedefi! / Arslan BULUT

15 Temmuz'un "ortak" hedefi!

Gazeteci Hakan Aygün'ün "15 Temmuz sırları" adlı kitabı çıkıyor. Tam bir kaynak niteliğinde olan kitapta, Aygün, konu ile ilgili bütün tartışmalarla birlikte; "15 Temmuz tiyatro muydu?", "15 Temmuz başarılı olsaydı Başbakan kim olacaktı?", "Ahmet Davutoğlu 15 Temmuz'da neden Konya'dan Ankara'ya askeri uçakla geldi?" "ABD darbeyi, Suriye'deki Kürt devletini kurmak, böylece Kürt koridorunu tamamlamak için mi tetikledi?", "15 Temmuz gecesi, MHP'lilere genel merkezden gönderilen ilk mesajda, neden 'sokağa çıkmayın, askere direnmeyin' denildi? ...
Read more : 15 Temmuz'un "ortak" hedefi! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1838 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148990 ileti • Toplam 46304 başlık • Toplam 25080 üye

x