Zaman: Pzr Tem 06, 2025 18:40

News News of Bige AKSOY

Site map of Bige AKSOY » Dizin : Bige AKSOY

Dikkat Dikkat! ATATÜRK’ü Söküp Attılar...

Bir insanın hayırlı bir insan olup olmadığının en büyük göstergesi, vefa ve minnet duygusudur.

İçinde bu duyguları bulundurmayan bir insan, her an kutsal değerlerine ihanet edip, tabiri caizse kazançları uğruna en yakınındakileri bile satılığa çıkarabilir.

Bugün ülkemizdeki vatansız kalplerin, inşa ettikleri karanlık yoldaki en büyük engel; Atatürk ve onun ortaya koyduğu milli değerlerdir. Bu iki yüce sevgi de, ancak zamanla ve uyuştura uyuştura yok edilebilir.

Aranızda hatırlayanlar vardır. Geçen yıl ilköğretim kitaplarındaki tüm Atatürk ...
Read more : Dikkat Dikkat! ATATÜRK’ü Söküp Attılar... | Görüntüleme : 2365 | Yanıtlar : 3

Vardiya Bizde, Hepimizde!

Ey sen!
Türkiye’yi karanlığa sürüklemeyi boynuna borç bilen Amerikan uşağı, bil ki artık Vardiya bizde.
Bil ki, bu millet zannettiğin kadar koyun değil.
Bil ki, sen ne denli o sevgiyi yok etmeye çalışsan da, Atatürk’ün mezarıyla bile baş edemeyeceksin ve ne kadar uğraşırsan uğraş, Atamızın önünde eğmekten kurtaramayacaksın o zavallı başını.
Vakit artık, aydınlanma vakti!
Vakit, tekrar dik durma vakti!
Vakit, oyununu bozma vakti!
Vardiya şimdi bizde ve bir Silivri yetmez bizi yok etmene…

...
Read more : Vardiya Bizde, Hepimizde! | Görüntüleme : 1695 | Yanıtlar : 4

Kimi Ayyıldızına Vurgun Kimi Direğin Meftunu

Bir pazar kurulmuş Türkiye’de
Satıcılar belli, alıcılar perde arkasında…
Tüm azmışların ağzından oluk oluk sular akıyor…
Mertlik, erkeklik sadece deyim olarak kalmış. Kendini satmak, tabiri caizse moda…
Bu dönemde ağzı olan konuşmuyor sadece, kalemi olan her şuursuz da pervasızca yazı yazıyor.
Ne uğruna olduğu meçhul, çünkü paranın bile bir yere kadar çekiciliği vardır hayata.
Neden mi yazıyorum bunca cümleyi?
Sadece kendimi rahatlatmak için!
Okusunlar da kendilerine gelsinler diye bir derdim yok; çünkü yüreğini iki kuruşa ...
Read more : Kimi Ayyıldızına Vurgun Kimi Direğin Meftunu | Görüntüleme : 3450 | Yanıtlar : 0

Az Kaldı Türkiyem Kandili Söndürüp Ampûlü Takacaklar Bize

“Alo! Kandil mi?”
“Evet, sen kimsin?”
“Yabancı değilim BOP’ una kurban!”
“Ooo söyle kardeşim.”
“Ya bizim milletin biraz gazı var da…”
“Eee…”
“Sizin oraların havası bunlara iyi geliyor. Tabi biz ‘Ramazanda misafirlik olmaz, bayramdan sonrayı bekleyin’ dedik ama nafile, eğer sizin için sakıncası yoksa ve ananızgiller de müsaitse birkaç günlüğüne size gelmek isteriz.”
“Yahu ne demek! Her zaman bekleriz. Karadan mı, havadan mı geleceksiniz? Siz yeter ki onu deyin hele.”
“Kurban, büyük ağabeyimiz ‘kara ...
Read more : Az Kaldı Türkiyem Kandili Söndürüp Ampûlü Takacaklar Bize | Görüntüleme : 1450 | Yanıtlar : 4

Bu Yazı Vatan Hainlerine Sadakam Olsun

Utanmak
Sadece insana değil, hayvana bile verilen bir özellik…
Benim köpeğim bile utanmayı biliyor, bir kabahat işlediğinde, ortadan kaybolup odaya saklanıyor. Çok mecbur kalır da bana bakması gerekirse, gözlerini kaçırmaya çalışıyor. Yani kısaca köpekler bile yaptığından utanıyor.
Siz ki insanım diye gezenler…
Siz ki insan-ı mahlûkatız diye yeri göğü inletenler…
Bunca şehit verirken bu Vatan, hiç mi utanmazsınız kendinizden?
Bir ülkenin saflığını kullanırken, hiç mi gözlerini kaçırmazsınız aynalardan?
Ramazandan sonra yapacakları varmış. Bedelini ödeteceklermiş. ...
Read more : Bu Yazı Vatan Hainlerine Sadakam Olsun | Görüntüleme : 3974 | Yanıtlar : 4

Başınıza Anıtkabir Düşsün İnşallah!!!

Canım ülkemde bir hafta bile geçmiyor, müjdeli bir haber vermek için.
Mesela bu gün normal bir yazı yazayım, bu millet bu kadar müjdeyi kaldırmaz dedim ama olmadı.
Baktım normal yazılar bu aralar benden çıkmayacak, ben de kalemimden barış güvercini çıkarayım dedim.

Malum; hepiniz duymuşsunuzdur, Kemal Burkay tam 31 yıl sonra Başbakan Erdoğan’ın çağrısı üzerine ülkemize döndü.
Ne yalan söyleyeyim, ben de epeyce umutlandım.
Neredeyse oğulcuğunu bu ülkeye feda edemeyecek minik serçeyi bile sırf Kemal Burkay’ın ...
Read more : Başınıza Anıtkabir Düşsün İnşallah!!! | Görüntüleme : 1368 | Yanıtlar : 2

ORDU Karadeniz'de Bir Şehir

Hadi gözünüz aydın Türkiye, sonunda takdire şayan demokratlar oldunuz…

Komutanlar bile istifalarını, pardon emekliliklerini isteyip, demokratik haklarını sonuna kadar kullandılar…

Ne kadar mutlu günler değil mi? Bütün Avrupa bizi alkışlıyor…

Terör örgütlerinin internet sayfaları, bayram ilân etmiş durumda…

Şehitler var demeyin sakın, sonuçta Askerlik yan gelip yatma yeri değil öyle değil mi?
Varsın yan gelip yatmasınlar, yan yana yatıyorlar ya tabutlarıyla, birde üstüne cennet garanti, daha ne istiyorsunuz…

Bakın krizde teğet bile geçmeyecek, cari açık ...
Read more : ORDU Karadeniz'de Bir Şehir | Görüntüleme : 1582 | Yanıtlar : 1

Uykuya Hasret Kaldım Ne Olur Uyan Türkiyem

İçim o kadar sıkılıyor ki.
Evin içinde ki hiçbir alan, bana nefes aldıramıyor. Arada dışarıya atıyorum kendimi, bir nebze huzurlu iç çekmeye muhtaç, dolaşıyorum.
Nefes, sanki beni terk etmiş, o halde ben nasıl yaşıyorum…
Sürekli beynimi zorluyorum, kafamın içinde karıncalar dolaşır gibi. Hep aynı soruyu soruyorum kendime. NELER OLUYOR ÜLKEMDE…

Küçük prenseslerime dönüyor bakışlarım, bir anlık mutlu olurum diye onların sevgisine sığınıyorum.
Yine bildik kalp ağrısı başlıyor gönlümde, onlar için çok endişeleniyorum.

Tekrar bilgisayarımın başına ...
Read more : Uykuya Hasret Kaldım Ne Olur Uyan Türkiyem | Görüntüleme : 1552 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148749 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x