Zaman: Pzr Tem 06, 2025 12:18

News News of Dr. Noyan UMRUK

Site map of Dr. Noyan UMRUK » Dizin : Dr. Noyan UMRUK

BİR BİLENDEN İYİCE KIZIŞAN KAYIKÇI KAVGASI...

TAYYİP ERDOĞAN'IN STAR GAZETESİ ÜZERİNDEN YAPTIĞI ÇIKIŞA YANIT, TARAF GAZETESİNİN POLİS AKADEMİSİ KÖKENLİ FETHULLAHÇI KÖŞE YAZARI EMRE USLU'DAN GELDİ. BU ADAM POLİS 0LARAK ÖGRENİM İÇİN BİR ŞEKİLDE ABD'YE GÖNDERİLİP,"HASTAYIM, UÇAĞA BİNEMİYORUM" MAZERETİ İLE ALINAN RAPORLARLA 7-8 YILINI ABD'DE GEÇİRDİĞİ İDDİA EDİLEN ADAM...DOLAYISI İLE İÇİNDEN ÇIKTIĞI CENAHI VE İNTİSAB ETTİĞİ CENAHI ÇOK İYİ BİLDİĞİ SÖYLENEBİLİR...KUŞKUSUZ OKYANUS ÖTESİ TALİMAT UYARINCA ETEĞİNDEKİ TAŞLARI BÖYLESİNE HIRSLA ORTAYA DÖKMESİ ORTALIĞIN İYİCE KIZIŞTIĞININ GÖSTERGESİ...BÜYÜK VE EĞLENCELİ SÜRPRİZLER BEKLENMELİ... ...
Read more : BİR BİLENDEN İYİCE KIZIŞAN KAYIKÇI KAVGASI... | Görüntüleme : 559 | Yanıtlar : 0

PAZAR'LIK: YALANDAN KİM ÖLMÜŞ...

İndirİndirİndirİndirYALANDAN KİM ÖLMÜŞ.docxÇevrimiçi göster
Slayt gösterisi göster (4)Tümünü zip olarak indir

Subject: MUHTEŞEM GENÇLERRRR.....muhakkak izleyin

http://vimeo.com/67931380

YALANDAN KİM ÖLMÜŞ… :dans: :olmaz:

Dr. Noyan UMRUK

Yalandan kimse ölmez, ama insanın yüzü kızarır. Bunda o da yok… Gözümüzün içine baka baka, utanmadan, sıkılmadan, bağıra, çağıra yalan söylüyor…

Ar damarı çatlamış …

Utanmazlıklar o dereceye varmış ...
Read more : PAZAR'LIK: YALANDAN KİM ÖLMÜŞ... | Görüntüleme : 678 | Yanıtlar : 0

PAZAR'LIK: YALANDAN KİM ÖLMÜŞ...

İndirİndirİndirİndirYALANDAN KİM ÖLMÜŞ.docxÇevrimiçi göster
Slayt gösterisi göster (4)Tümünü zip olarak indir

Subject: MUHTEŞEM GENÇLERRRR.....muhakkak izleyin

http://vimeo.com/67931380

YALANDAN KİM ÖLMÜŞ… :dans: :olmaz:

Dr. Noyan UMRUK

Yalandan kimse ölmez, ama insanın yüzü kızarır. Bunda o da yok… Gözümüzün içine baka baka, utanmadan, sıkılmadan, bağıra, çağıra yalan söylüyor…

Ar damarı çatlamış …

Utanmazlıklar o dereceye varmış ...
Read more : PAZAR'LIK: YALANDAN KİM ÖLMÜŞ... | Görüntüleme : 488 | Yanıtlar : 0

Türkiyemin Güzelim Öfkelileri

TÜRKİYE’NİN GÜZELİM ÖFKELİLERİ... :serefe: :alkis: :turkiye: Dr.Noyan UMRUK

Ağaçlara bakıp, ormanı unutarak "Taksim-Gezi Parkı Öfke Şölenini" değerlendirmek ne mümkün... Aslında bu şölen, sokaktaki insanı, etik ve insani değerleri, adaleti hiçe sayarak dünyaya kendi çıkarlarına göre zorbalıkla yön ve şekil vermekte olan küresel oligark ve işbirlikçilerine karşı esen rüzgarların Türkiye versiyonu... Öyle ...
Read more : Türkiyemin Güzelim Öfkelileri | Görüntüleme : 675 | Yanıtlar : 0

KİFAYETSİZ MUHTERİS...

KİFAYETSİZ MUHTERİS… :taz: Dr. Noyan UMRUK

Başarılı olmak, “hırs” la eşanlı başka meziyetlere de bağlı... Yeteneklerinin sınırının ayırdında olmak, tevazu, hoşgörü, empati, diğergamlık, vicdan vb.hasletleri de içeren bir psiko-kültürel birikime sahip olmak başarı’nın olmazsa olmaz koşulları …Bu dengede hırs ihtirasa dönüşürse hüsran kaçınılmaz...

Sınırda kişilik bozukluğu (borderline personality disorder)
Tabii, psikiyatr ve psikologlar daha iyi bilirler. Ama okumalarımdan anladığım kadarı ile kendilerini dünyanın merkezi görecek derecede kişilik ...
Read more : KİFAYETSİZ MUHTERİS... | Görüntüleme : 775 | Yanıtlar : 0

NAZIM'I ANARKEN GÜNEŞİ İÇMEK...

NAZIMIN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ VE YAŞAMAKTA OLDUKLARIMIZ MÜNASEBETİ İLE... :turkiye:

GÜNEŞİ İÇENLERİN TÜRKÜSÜ :alkis:

Bu bir türkü: toprak çanaklarda güneşi içenlerin türküsü!

Bu bir örgü: alev bir saç örgüsü kıvranıyor;

kanlı, kızıl bir meşale gibi yanıyor

esmer alınlarında bakır ayakları çıplak kahramanların!

Ben de gördüm o kahramanları,ben de sardım o örgüyü,

ben de onlarla güneşe giden köprüden geçtim!

Ben de ...
Read more : NAZIM'I ANARKEN GÜNEŞİ İÇMEK... | Görüntüleme : 739 | Yanıtlar : 0

ÜÇÜNCÜ ŞANS DAİMA SON ŞANSTIR...(Banu H. ve Erhan B.in yazı ve tartışmaları ile ilgili)

BİR YURTSEVER MANİFESTO... :turkiye:

Dr. Noyan UMRUK :taz:

7 gün önce ağaçların, yeşilin korunması amacı ile piknik tarzında başlayan pasifist eylem, güvenlik güçlerinin akıl almaz şiddetteki müdahalesiyle süratle bütün yurda, kitlesel boyutlara ulaşarak yayıldı. İki ağaç kesildi; millet dirildi...

Yayılmanın sürati, sürekli horlanan, küçük düşürülen, eğiliminlerine değer verilmeyen, değerleriyle alay edilen, ötekileştirilen, medyanın, yargının, demokratik kitle örgütlerinin ihanetine uğramış ...

KURBAN OLSUNLAR "KAFASI KIYAK GENÇLERE"...

KURBAN OLSUNLAR “KAFASI KIYAK GENÇLERE”... :islik:

Dr. Noyan UMRUK

Genç dediğin adamın kafası biraz “kıyak” olmalı zaten ...Saçmalama özgürlüğü olmalı... Doğrularda, gerçeklerde buluşabilmek için... Düşünmek, sorgulamak, eleştirmek, yaratmak için...

Bunun içkiyle, miçkiyle alakası yok. İçki- miçki bahane...Senin sorunun düşünen, sorgulayan, sosyalleşen, giderek bir araya gelen her yaştan gençlerle...Onlara tahammülün yok. Onları DDT ile kurutulacak tahtakuruları gibi görüyorsun. Tahtakurularının nesli tükendi; ama , Onların nesli tükenmiyor bir türlü... ...
Read more : KURBAN OLSUNLAR "KAFASI KIYAK GENÇLERE"... | Görüntüleme : 740 | Yanıtlar : 0

26 MAYIS 1960: MANZARA-İ UMUMİYE

26 MAYIS 1960: MANZARA-İ UMUMİYE… :turkiye:

Dr.Noyan UMRUK

Yarın 27 Mayıs… 68 kuşağının “Anayasa ve Özgürlük Bayramı”… :hosgeldin:

Sosyal bilimlerde bir altın kural var: Her olgu, kendi “zaman”, “zemin”, “mekan” boyutları içinde el alınmaz ise, suya, şaşkın ördek misali kıçın kıçın girmek mümkün.

Varlık nedenine ihanet…

“İleri demokratlıkta” kimseleri beğenmeyen şaşkın liberaller 26 Mayıs 1960 günü herkesin mutlu, özgür, ...
Read more : 26 MAYIS 1960: MANZARA-İ UMUMİYE | Görüntüleme : 1306 | Yanıtlar : 2

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148747 ileti • Toplam 46119 başlık • Toplam 25016 üye

x