Zaman: Prş Mar 12, 2026 0:01

News News of Gazete Köşe Yazarları

Site map of Gazete Köşe Yazarları » Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Eskisehir'de Tayiban Tezgahi

Olay vahim ama gerçek

BUGÜN baştan aşağı gerçek olan bir olayı anlatacağım.

Türkiye'nin nasıl ve hangi kafalar tarafından yönetildiğini ortaya koyması bakımından vahim bir olay.

Bir Anadolu iline bir emniyet müdürü atanmış.

Müdür, yaptığı operasyonlarla tanınan, bilinen bir isim.

Kente gelip makamına oturmuş, personeliyle tanışmış, sonra başta vali olmak üzere kentin yöneticilerine ziyaretler yapmış.

Belediye başkanına ziyareti çok ilginç geçmiş.

Belediye Başkanı hoşbeşten sonra yeni emniyet müdürüne şöyle demiş:

“Siz istihbaratçısınız. Ama size bir ...
Read more : Eskisehir'de Tayiban Tezgahi | Görüntüleme : 622 | Yanıtlar : 0

Maziye bak!.. - Hulki CEVİZOĞLU

Maziye bak!..

Yıl 1933. Dünyaca ünlü bilim insanı Prof. Albert Einstein, Atatürk Türkiye’sinden “yardım” istiyor!..
Bakınız Başbakana (İ. İnönü) yazdığı mektupta nasıl hitap ediyor:
“Ben, sadık hizmetkârınız Prof. Albert Einstein,
Ekselansları,
... Almanya’dan 40 profesörle doktorun bilimsel ve tıbbi çalışmalarına Türkiye’de devam etmelerine izin vermeniz için başvuruda bulunmayı ekselânslarınızdan rica ediyorum.
... Bu ilim adamları, bir yıl müddetle, hükümetinizin talimatları doğrultusunda kurumlarınızın herhangi birinde, hiçbir karşılık beklemeden çalışmayı arzu etmektedirler.
... hükümetinizin talebi kabul etmesi ...
Read more : Maziye bak!.. - Hulki CEVİZOĞLU | Görüntüleme : 639 | Yanıtlar : 0

AKP'nin İsrail ile imzaladığı Konya ve Şanlıurfa projeleri!

AKP'nin İsrail ile imzaladığı Konya ve Şanlıurfa projeleri!

Mehmet Ali Kışlalı, “Bölgeyi çok iyi tanıyan bir Amerikalı meslektaşın genel durum hakkındaki özet değerlendirmesi”ni yazdı:
“Obama Türk-İsrail gerginliğinden şikâyetçi değil. Kaygılanmaz. O da İsrail’e baskıya çalışıyor. Türkiye, İsrail için çok önemli. İsrail, ilişkilerin tam bozulmasına izin vermez. Türk Silahlı Kuvvetleri de siviller ne yaparsa yapsın, kendileri de çeşitli vesilede düş kırıklığına uğrasalar da İsrail ile ilişkilerini bozmaz. Bunun dışında şimdi olup bitenler, yanıltıcı gösterilerden ibarettir.”
Biz ...
Read more : AKP'nin İsrail ile imzaladığı Konya ve Şanlıurfa projeleri! | Görüntüleme : 716 | Yanıtlar : 0

Mahmur'dan abim gelmiş!

Mahmur'dan abim gelmiş!

Ah cigerim! Ben senin pişman olabilme ihtimalini sevebilirdim ama “Degilim lü lü lü lü!” dedin.

Ben senin, dağlarda 14 yıldır patates soyup, dereden su taşımış olabilme, askere, polise, bebeğe tetik çekmemiş olabilme ihtimalini de sevebilirdim ama,

2008 yılında yakalanan 9 bin 200 kilo eroin, 9 bin 400 kilo esrar, 569 kilo afyon, 100 kilo kokainin, paketlenmesinde bile çalışmadın mı be cigerim?

Ah cigerim, ah bana hiç benzemez kardeşim!

Ben senin ‘Barış Bilmemnesi’ ...
Read more : Mahmur'dan abim gelmiş! | Görüntüleme : 803 | Yanıtlar : 0

"Ölçülü" Olalım, "Uyuyan Dev"i Uyandırmayalım!

"Ölçülü" Olalım, "Uyuyan Dev"i Uyandırmayalım!

DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna 31 Temmuz 2009'da Tunceli'de Kültür ve Doğa Festivali'nde şöyle konuşuyordu:

«Kürt sorunun muhatabı Kürtler, DTP, PKK ve Sayın Öcalan'dır. Yoksa çözemezsiniz. Hak mücadelesi verenlere terörist derseniz barış dili olmaz. Şiddet dili olur. Artık herkes kendini Kürtlerin yerine koymalı empati yapmalıdır.» (Milliyet, 31.7.2009)

Bundan yaklaşık iki ay sonra, 20 Eylül 2009'da da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayram mesajında şunları söyledi:

Birbirimizi anlamak için de önce dinlemeliyiz. ...
Read more : "Ölçülü" Olalım, "Uyuyan Dev"i Uyandırmayalım! | Görüntüleme : 543 | Yanıtlar : 0

PKK açılımının ardında, İsrail'in "Mezopotamya Projesi" var!

PKK açılımının ardında, İsrail'in "Mezopotamya Projesi" var!

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ağustos ayında, Irak, Suriye gezisine çıkmadan önce “İki ülke arasında güçlü bir stratejik işbirliğinin ortaya çıkması, ortak bölge olan Mezopotamya Havzası ve Orta Doğu’yu refah ve istikrar alanı haline dönüştürecektir. Bu bizim vizyonumuzdur” demişti. “Mezopotamya Havzası” konusuna biz ART’deki programımızda dikkat çekmiş ve eski Amerikan Büyükelçisi Pearson’un “Erzurum’dan Bağdat’a kadar uzanan bölge tek bir ekonomik bölge olacak” sözünü ve ayrıca Barzani’nin İnternet sitesinde, “Bu ...
Read more : PKK açılımının ardında, İsrail'in "Mezopotamya Projesi" var! | Görüntüleme : 637 | Yanıtlar : 0

Gazeteci Yazar, Muhalefet Bakar!

Cüneyt Arcayürek
23 Ekim 2009

Habur’da yaşanan olaylar; iktidarın yargıyı siyasallaştırdığını ve bu doğrultuda İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın Demokratik Toplum (Kürt) Partisi aracılığıyla Kandil’e güvenceler verdiğini doğruladı.

Terörist giysileriyle (ve tabii ağzıyla) teslim
olmaya değil, açılım sürecindeki tıkanmayı açmak için döndüklerini öne sürdüler.

İmralı’dan ve Kandil’den aldıkları talimat gereği ne pişmanlık yasasını tanıdılar ne de PKK’den koptuklarını söylediler.

TC hükümeti güvencesiyle tutuklanmayacaklarını ve TC yasalarına göre sorguya çekilmeyeceklerini bilerek dağdan indiler.

Bu kadar cüretkâr olmalarını, ...
Read more : Gazeteci Yazar, Muhalefet Bakar! | Görüntüleme : 612 | Yanıtlar : 1

Her Şehit için 5 Dtp'li Öldürülsün!.. | Işın Erşen

http://www.boluekspres.com/yazar_img/759019.jpg

TÜRK, İŞTE KARŞINDA DÜŞMANIN

İşte size son birkaç günün gazete başlıkları:

Diyarbakır Lice’de mayın patladı. 1 astsubay şehit, 3 er yaralı.

Beytüşşebep’da iftar vakti köylerine giden 12 köy korucusu öldürüldü.

Van’ın Başkale ilçesinde askeri birliğe roketatarlı saldırı, 1 asker şehit.

Şırnak’ın Namaz dağı bölgesinde mayın patladı, 1 uzman çavuş şehit.

Şırnak’ın Gabar dağı bölgesinde pusu, 13 asker şehit

Bunlar, son bir hafta veya on gün içinde bizim gazetelerde tesadüfen rastladıklarımız.

Araştırsak, hiç ...
Read more : Her Şehit için 5 Dtp'li Öldürülsün!.. | Işın Erşen | Görüntüleme : 2127 | Yanıtlar : 11

Doğan Medya'nın İhanet Açılımcıları: Kan mı dökülsün?

Bunun yerine kan mı dökülsün? (Ya davul zurna, ya kan yani)

Bazı çevreler, son günlerde yaşananları büyük bir felaket, PKK’nın ülkeyi teslim alması gibi görüyor. Ben ise, aynı sahneleri PKK’nın kendi toplumu karşısında prestijini fazla kaybetmeden teslim olma sürecini başlattığı şeklinde yorumluyorum. Bir süre için aşırılıkları bıraksak, çok daha kolay düzlüğe çıkabileceğiz.

Son günlerde yaşananlar bazı çevreleri çok rahatsız ediyor.

Türkiye’nin felakete doğru yol aldığını, PKK’nın ülkeyi teslim aldığını, zafer gösterileri yaptıklarını ileri ...
Read more : Doğan Medya'nın İhanet Açılımcıları: Kan mı dökülsün? | Görüntüleme : 842 | Yanıtlar : 5

Şehitlerimizin Kanını İçenler

Şehitlerimizin Kanını İçenler

Aylardır Başbakan Erdoğan’dan, “açılımın içini doldurmasını” isteyen muhalefet, “PKK şovu” üzerine “açılım küpü”nün çoktan dolup da taşmaya başladığını görünce, “Teslim olmaya değil, teslim almaya geldiler… PKK, AKP’yi teslim aldı” diye tepki gösterdi. Bir kere “teslim alma veya teslim olma”da zorlama vardır. Siz günlerdir yaşadıklarımızda hiç bir “zorlama” emaresi gördünüz mü? Her şey gönüllü, güle-oynaya, memnuniyet içinde gidiyor… İkinci yanlış şu; PKK, hatta ağa babaları, kişileri, kurumları, hatta tüm devleti teslim alabilir veya ...
Read more : Şehitlerimizin Kanını İçenler | Görüntüleme : 664 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148849 ileti • Toplam 46379 başlık • Toplam 25120 üye

x