Sabah sabah babam aradı...
Canım çok sıkkın.
*
- Boyun bosun devrilsin...
- Hayırdır babacım?
- Babacım mabacım deme bana... Bu yaşa geldin bi pırlantacı açamadın!
- E sen de başbakan olamadın!
- Terbiyesiz herif! Boşuna mı okuttuk...
- Valla hiç kusura bakma babacım, ben sana dedim beni imam hatibe gönder diye, sen tuttun Atatürk Lisesine gönderdin, geleceğimle oynadın... Yoksa ben de istemezdim böyle olmamı.
- Ananız şımartıyor zaten sizi...
- E anamı ...
News of Gazete Köşe Yazarları
Efendim Alman yargısının yüzyılın en büyük bağış soygunu dediği Deniz Feneri davası orada sonuçlandı ama Türkiyedeki Deniz Feneri ile ortak çalışmışlar, olay AKP iktidarıyla bağlantılı ve asıl failler Türkiyede şeklinde görüş bildirdikleri davanın Türkiye ayağına hâlâ sıra gelmedi.
Erkistan vahim günler yaşıyordu. Kurulduğu günden bu yana, hiç bu kadar iç ve dış tehditle karşı karşıya kalmamıştı. Âdeta dört bir yanından kuşatılmış gibiydi. Kuzeyde ve kuzeydoğuda eski düşman vardı. Yirmi yıl kadar önce dağılma sürecinden geçen eski düşman yeniden toparlanıyor ve kuzeydoğudan tekrar bir tehdit oluşturmaya başlıyordu. Doğudaki ezeli düşman ise Erkistanı sıcak karnından vurabilirdi. Güney komşulardan biri karışık idi. Erkistan için tehdit oluşturan da işte tam bu karışıklıktı. Çünkü karışıklığın ortaya çıkardığı bir ...
Bazı haberleri görmezden geldiklerinden.. Yok saydıklarından söz etmeyeceğim..