Zaman: Çrş Tem 09, 2025 3:36

News News of Gazete Köşe Yazarları

Site map of Gazete Köşe Yazarları » Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Davos özür heyetine mebus veren Bahçeli'den kurtulmaya...

Davos özür heyetine mebus veren Bahçeliden kurtulmaya çalışmak artık milli bir ibadettir!

Evet Devlet Bahçeli bir görev icra ediyor.
Ne midir o?
Bir tanesi küresel egemenlerin AKP’ye yüklediği misyonun Truva Atı ya da dolgu malzemesi olmaktır.
Dikkat edin AKP liderliği ne zaman sıkışsa Bahçeli Tayyip’in adeta Hızır Aleyhisselamı oluyor ve omuz veriyor.
Türkiye’nin son 7 yılındaki kritik seyirlerinde ve kavşaklarında hep Bahçeli’yi görürsünüz!

Özür heyetindeki MHP’li
AKP’yi iktidara getirmek için okyanus ötelerinde alınan erken ...
Read more : Davos özür heyetine mebus veren Bahçeli'den kurtulmaya... | Görüntüleme : 592 | Yanıtlar : 0

Osmanlı Halifesi Geri mi Döndü?

Osmanlı Halifesi Geri mi Döndü?

Mshari Al-ZaydiTürkiye'nin Ortadoğu'nun çamuruna yaptığı "Osmanlı" dönüşünün, yeni Ortadoğu'yu bölecek Türk fesine layık bir yer bulma hazırlığından başka hiçbir açıklaması yok.

Bu, en yakın öngörü. ASAM'dan Ortadoğu Uzmanı Serkan Taflıoğlu'nun açıklamasına göre Türkiye'nin Ortadoğu dosyalarıyla ilgili sıcak girişimleri, Ortadoğu'daki gelişmelerin önümüzdeki iki ya da üç yılda, büyük ölçüde ABD-İran arasındaki ilişkilerin niteliğine dayanacağına dair inancından ileri geliyor. Taflıoğlu'na göre Türkiye'nin bu konulara girmesi, Ankara'nın, konumuna ve çıkarlarına uygun olarak, bölgedeki ...
Read more : Osmanlı Halifesi Geri mi Döndü? | Görüntüleme : 681 | Yanıtlar : 0

Son Sultan...

“Davos Sultanı” Yavuz’a alkışlar kesilmedi... Kimileri “Ortadoğu’nun yeni Nâsır’ı” deseler de o kendisinin “Kasımpaşalı Tayyip” olarak görülmesinden yana...

Yazılanlara çizilenlere bakıyorum aman Tanrım!

Analar neler doğururmuş “dünya âlem” görsün!

Bizim dinci ve tarikatçı yalakalar, Soros’un Çocukları “liboş tayfa” birbirleriyle öyle bir yarışa girdiler sormayın. Veliefendi Hipodromu’ndayım sanki. Yarışseverlerin çığlıklarını duyar gibi oluyorum:

“Haydi bastır; kim tutar seni!”

Arap atlarıyla İngiliz atları “Başbakanlık Kupası” yarışında sanki... Kimin birinci olduğu belli değil... Fotofiniş bile işe yaramadı. ...
Read more : Son Sultan... | Görüntüleme : 693 | Yanıtlar : 0

El Atına Binen Tez İner...

El Atına Binen Tez İner...

Davos’tan önceki günlerde sesini yükseltemedi.

Davos’tan sonra birden değişti.

Yerel seçimlerde muhalefete hodri meydan diyemiyordu.

Önceki gün el kol hareketleri değişti. Ses tonu yükseldi. Avazı çıktığı kadar bağırıyor: Hodri meydannnn!

Önceki gün Ankara’da düzenlenen, halkı soyduğu kanıtlanan Melih Gökçek’i desteklemek amacıyla düzenlenen parti toplantısında, 2007 genel seçiminde olduğu gibi, muhalefete meydan okuyan bir RTE çıktı karşımıza.

Davos olayından sonra Müslüman Arap dünyasından ve içeride Müslüman halktan beklediğinden de öteye ...
Read more : El Atına Binen Tez İner... | Görüntüleme : 860 | Yanıtlar : 1

Ne yaptın Egemen

Ne yaptın Egemen

BİR çuval incir ancak bu kadar berbat edilebilirdi...

Bir karizma ancak bu kadar çizilebilirdi...

"Bin Onur Öymen" gelse, bini de dört koldan saldırıya geçse...

"Davos Fatih"ine bu kadar zarar veremezdi...

"Sekiz yüz Kadri Gürsel makalesi" bile bunu başaramazdı...

Ya da şöyle söyleyelim:

"Egemen gibi dostun olacağına / Onur Öymen gibi düşmanın olsun daha iyi..."

* * *

Efendim, olay şudur:

Son günlerde "Vakko bayiliği" meselesi yüzünden sıkışık günler geçiren...

Yeni Devlet Bakanımız ...
Read more : Ne yaptın Egemen | Görüntüleme : 600 | Yanıtlar : 0

Şamil Tayyare'nin Ergenekon Çıkmazı !

İbretlik bir yazı...

Ergenekon’daki tehlike

Genel siyaseti etkileme ihtimali hayli yüksek bir yerel seçim sürecine giriyoruz. Ağırlık noktamız siyasi gelişmeler olacak. O nedenle Ergenekon sürecini zorunlu haller dışında askıya almayı düşünüyorum.

Ancak, 12 Haziran 2007 günü başlayan Ergenekon soruşturmasının ulaştığı boyutu ve muhtemel tehlikeleri anlatmak, kısa bir özet yapmak elzem gözüküyor.

Şu anda ortada sadece bir iddianame var. İkinci ve üçüncü iddianame, henüz hazır değil. Her an operasyon beklentisi de mevcut. İlk iddianameye göre, ...
Read more : Şamil Tayyare'nin Ergenekon Çıkmazı ! | Görüntüleme : 727 | Yanıtlar : 1

Psikolog Leyla Navaro Hanımefendiye Açık Mektup

Resim

Mehmet Sevket Eygi
Psikolog Leyla Navaro Hanımefendiye Açık Mektup

Sayın hanımefendi... Le Monde gazetesinin internet sitesinde okudum, bir Yahudi vatandaş olarak şikayetçi imişsiniz, "Çok üzgünüm, tedirginim, korkuyorum" diyormuşsunuz.

Bendeniz gençliğimde antisemitizm yapmış bir kimseyim. Artık antisemit değilim, sadece İsraile ve Siyonizme karşıyım. Nice Yahudi tarihçi, filozof, düşünür, hattâ haham antisiyonist olabilirken, benim gibi bir Müslümanın da böyle olması yadırganacak ve şaşılacak bir şey değildir.

Antisemitizm ile antisiyonizmi birbirine kesinlikle karıştırmamak gerekir.

İsrael Shamiri bilirsiniz ...
Read more : Psikolog Leyla Navaro Hanımefendiye Açık Mektup | Görüntüleme : 1555 | Yanıtlar : 2

Davos coşkusu sırasında AKP

DAVOS Krizi sonrasında coşku seline kapılan, hatta bu sevinci biraz abartan AKP, birkaç günden beri Yedi milyon kişiye ulaştığı iddia edilen bir MAİL yüzünden üzülüyor.

Hakikaten bazı davranışlar dozunda bırakılmalı. Aksi halde sulandırılıyor, abartılıyor.

Bakın, Başbakan Erdoğan’ın zirvedeki tavrı sonrasında bazı Arap ülkelerinde büyük boy posterleri, resimli bardakları ve tabakları peynir-ekmek gibi satılıyor. Ardına besteler bile yapıldı, çarşı pazarlarda çalınıp söyleniyor.

Yani Arap halklarında gerçekten büyük sempati var. Gelin görün ki, aynı Arap ülkelerinin liderleri, ...
Read more : Davos coşkusu sırasında AKP | Görüntüleme : 592 | Yanıtlar : 1

ATATÜRK: "Evlerimizi Basıyorlar"

Resim

Bugünlerde nedense (!) Atatürk’ün bir anısını paylaşmak istiyorum.
Mustafa Kemal, tedavi için geldiği İzmir’de yeni vefat eden annesinin mezarı başında, duygulanarak bir dönemi anlatıyor.
Hâkimiyet-i Milliye Gazetesi bunu 29 Ocak 1923’te yazıyor:
Paşa Hazretleri validesinin kabri önünde büyük bir dindarâne huşu ve ulvi olduğu kadar metin bir üzüntüyle bir müddet sessiz ve suskun durmuşlar ve merhumenin ruhuna Fatiha okuduktan ve hazır bulunanlara hitaben hasbıhalden ve hatıraları canlandırdıktan sonra şu sözleri söylemişlerdir:

“HAYATA İLK ADIMI ...
Read more : ATATÜRK: "Evlerimizi Basıyorlar" | Görüntüleme : 635 | Yanıtlar : 3

Küfürbazıma mektup...

Küfürbazıma mektup...

NEDENSE bana en azından iki satır bir mesaj atacağını ben bir gün önceden bilirim.

Hani "içime doğdu" derler...

Yazımı yazarken, daha ilk satırda "yarın arar" derim.

Sağol, hiç de yanıltmazsın beni.

İşte dünkü mesajın "Bizim başbakanımıza laf söyleyen Yahudi çocuğu senin taaa..." şeklinde başlıyor.

*

Birincisi:

Yahudiler bana "üstün hizmet madalyası" vermediler, senin Başbakan'ına verdiler.

İkincisi:

"Başbakan'ımızın samimiyetine inanmayıp da onu eleştiren seni gidi o çoooo..."
diyorsun.

Samimiyet?...

Bak şimdi; Başbakan'ın Davos'ta söylediklerini ...
Read more : Küfürbazıma mektup... | Görüntüleme : 623 | Yanıtlar : 2

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148759 ileti • Toplam 46128 başlık • Toplam 25017 üye

x