Zaman: Prş Mar 19, 2026 5:23

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Turkcell Yönetim Kurulu'nun Aylık Maaşları: 100-250 Bin Euro

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Turkcell Genel Kurul tutanaklarını kaynak göstererek yönetim başkan ve üyelerinin maaşlarının ne kadar olduğunu açıkladı. Yavuzyılmaz, Yönetim Kurulu başkanının 250 bin, üyelerin ise 100 bin Euro huzur hakkı aldıklarını açıkladı. Yavuzyılmaz, "2010'da belirlenen bu tutar, bugüne kadar aynen devam" dedi.
Resim
CHP Zonguldak Milletvekili Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabından Turkcell Yönetim Kurulu tutanaklarını paylaştı. Yavuzyılmaz, yönetim kurulu başkanının 250 bin, üyelerin ise 100 bin Euro maaş aldıklarını açıklarken, “2010 yılında belirlenen ...
Read more : Turkcell Yönetim Kurulu'nun Aylık Maaşları: 100-250 Bin Euro | Görüntüleme : 2326 | Yanıtlar : 1

ATLILAR ATLILAR, ATLARI RÜZGÂR KANATLILAR! :twisted: Dr. Noyan UMRUK

ATLILAR ATLILAR, ATLARI RÜZGÂR KANATLILAR! :twisted:

Dr. Noyan UMRUK

*Bu yazı kadim süvari dostlarıma ithaf edilmiştir.

Bu gün bizleri ilk defa güneşe çıkardılar… Üçayaklı bir koşunun ilk ayağını bir süre izlemek için…

Ah, Şu Atlar…

Gurur ile tevazuu birleştiren estetik duruşları ile güzel ve asil emekçilerdir atlar…

Envai çeşit at vardır…

Örneğin; Ağır emekçiler… Heybetli vücutları ile topçeker atlar, kadanalar… Önlerindeki yem torbaları ile yüklerini kilometrelerce ...
Read more : ATLILAR ATLILAR, ATLARI RÜZGÂR KANATLILAR! :twisted: Dr. Noyan UMRUK | Görüntüleme : 2200 | Yanıtlar : 0

AK Parti ve MHP tarafından engellemişti: İBB yeni halk ekmek büfelerinin kurulmaya başlandığını duyurdu

15 aydır kurulmaları AKP ve MHP ittifakıyla engellenen halk ekmek büfeleri hakkında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesaplarından şöyle duyurdu: "Yeni Halk Ekmek büfeleri İstanbul'un birçok noktasında kurulmaya başladı. Yoksulluk haritasına göre tespit ettiğimiz noktalarda; şehit yakınları, gazi, engelli, dul ve yetim vatandaşlarımızın işleteceği şekilde İstanbullulara en sağlıklı ve ucuz ekmeği ulaştıracağız."
Resim
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kent genelinde yeni halk ekmek büfelerinin kurulmasına başladı. İstanbul’da 60 büfenin kurulumu için harekete geçildi. Bu sayı ...

Zam Sağanağı ve Kötü Yönetim - Selçuk Özdağ

Sağanak gibi zamlar, vergiler geliyor. Akaryakıta bir defa daha zam yapıldı. Çarşıya, pazara inilmiyor, her şey ateş pahası. Ekonomik olmayan, mahiyeti belirsiz ihalelerin, kötü yönetimin faturası millete kesiliyor.
Resim
Hatayı yapan yönetim, bedel ödeyen millet.
Üstelik onca krize, onca uyarıya rağmen iktidar yanlışta ısrar etmeye devam ediyor. Onun için bütün ekonomistler bizi daha kötü günlerin beklediğini söylüyorlar.

Daha kötüsü nasıl olur bilemiyorum, temennim daha iyiye gitmemiz, ülkeyi yönetenlerin akıllarını başlarına toplamalarıdır.

Bazıları AKP kongresinden bir ...
Read more : Zam Sağanağı ve Kötü Yönetim - Selçuk Özdağ | Görüntüleme : 2466 | Yanıtlar : 0

Bakanlık onayladı: Müzik korolarından 'TÜRK' ismi kaldırıldı!

Devlet madalyalarından Atatürk kabartmasının çıkartılması ve Andımız'ın yasaklanmasının ardından tepki çekecek yeni bir karara imza atıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığının onayıyla müzik korosu topluluklarından "Türk" ismi kaldırıldı.

Danıştay'ın Andımız'ı yasaklaması ve Devlet madalyalarından Atatürk kabartmasının çıkartılmasının ardından bu kez müzik korolarındaki "Türk" ismi kaldırıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un "olur" verdiği önergeyle birlikte 4 ildeki müzik korosu topluluğundan "Türk" ismi çıkartıldı.

Elazığ'daki Klasik Türk Müziği Korosu Müdürlüğü "Elazığ Kürsübaşı Müzik Topluluğu Müdürlüğü", Şanlıurfa'daki ...
Read more : Bakanlık onayladı: Müzik korolarından 'TÜRK' ismi kaldırıldı! | Görüntüleme : 2465 | Yanıtlar : 1

ABD şimdi de Montrö'yü zorluyor - 2018

Soğuk Savaş’ın sona ermesiyle birlikte Karadeniz’deki dengeler de değişti. Bu defa ABD başta olmak üzere Batılı devletler Montrö Boğazlar Sözleşmesi’nin sınırlarını zorlamaya başladılar - ABD'nin 85 Yıldır Tek girmediği Deniz Karadeniz Çünkü Montrö Anlaşmasına Takılıyor.
Resim
Son dönemde güney sınırımızda terör gruplarını açıkça silahlandırmaktan çekinmeyen ve bu konuda Türkiye'nin delillerle desteklenmiş itirazlarını ve taleplerini göz ardı eden Amerika Birleşik Devletleri (ABD), henüz bu sorunlar devam ederken, arada bir yaptığı gibi yine Karadeniz'de askeri varlık göstermek ...
Read more : ABD şimdi de Montrö'yü zorluyor - 2018 | Görüntüleme : 2889 | Yanıtlar : 9

Doğalgaz ve elektrikte patron az, vatandaş fazla ödedi

2020 yılının ikinci yarısında sanayicilerin kullandığı doğalgazın fiyatı yıllık bazda düşerken, vatandaşların kullandığı doğalgazın fiyatı yükseldi. Yıllık bazda elektrik birim fiyatı ise hem konutlarda hem sanayide arttı. Sanayicilerin kullandığı elektriğin birim fiyatı 2020 yılının ilk dönemine göre ise azaldı.
Resim
Türkiye genelinde 2020 yılının ikinci yarısında yıllık bazda, sanayi işletmelerinde kullanılan doğalgaz fiyatları yüzde 5.8 düşerken, aynı dönemde konutlarda kullanılan doğalgazın fiyatı 4.4 yükseldi.

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine göre, sanayide 2020 yılı ikinci dönem ...
Read more : Doğalgaz ve elektrikte patron az, vatandaş fazla ödedi | Görüntüleme : 2518 | Yanıtlar : 0

İçeride Daha Taze Hava Koronavirüsün Yayılmasını Azaltabilir

İçerideki bayat havayı dışarıdaki temiz hava ile değiştirmeye yardımcı olmak için kapınızı mümkün olduğu kadar açık tutun.

SARS-CoV-2 bulaşmasının büyük çoğunluğu , çoğunlukla koronavirüs içeren havadaki partiküllerin solunmasıyla iç mekanlarda meydana gelir . Ancak, Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerine göre, içeride olmanın yarattığı bariz risklere rağmen, vakalardaki son artışların çoğunu küçük ev toplantıları yönlendiriyor .

Virüsün bir evde yayılmasını önlemenin en iyi yolu, virüs bulaşmış kişileri uzak tutmaktır. Ancak , vakaların tahminen yüzde 40'ı asemptomatik ...
Read more : İçeride Daha Taze Hava Koronavirüsün Yayılmasını Azaltabilir | Görüntüleme : 2763 | Yanıtlar : 1

Borsa İstanbul’da yönetim kurulu üyeleri kendi ücretlerine yüzde 33 zam yaptı: 24 bin TL’ye yükseldi

Borsa İstanbul'da aralarında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un da olduğu yönetim kurulu üyeleri, kendi huzur hakkı ücretlerine yüzde 33 zam yaptı ve yeni ücret 24 bin TL'ye yükseldi. Doç. Dr. Murat Batı, bu ücretin vergisinin de Borsa İstanbul tarafından ödenmesinin hukuksuz olduğunu belirtti.
Resim
Borsa İstanbul A.Ş.'nin 2020 faaliyet yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, dün yapıldı.

Yönetim kuruluna seçilen yeni üyeler, Işınsu Kestelli, Ahmed Ali Al-Hammadi ve Korkmaz Ergun oldu. Hakan Atilla'dan boşalan genel ...

Millet Bahçesi'nde bedava kek yiyeceğiz, çay içeceğiz, yuvarlanacağız.

Kenarda köşede altınınız varsa bozdurun, bu büro personeli arkadaşa verin.
Ekonomiye katkısı olsun.
Öyle yastık altında durmasın, işe yarasın..!
Millet Bahçesi'nde bedava kek yiyeceğiz, çay içeceğiz, yuvarlanacağız.
Büro pesoneli, kapalı odalarda ter içinde çalışacaklar.
Üzülüyorum çocuklara..!
lüks Mekanlarda eziyor parayı... ötekiler kollara bilezik, daire, dükkan almaktan başka bişi bilmiyor.. Yanındayım yiğidim..
Bunlar Sefa sürerken Götündeki donu bile borçla alan dangalAKlar da “Götüyün kılıyız” diye şarkı söylesinler!
Lan kıytırık vekil kalemi böyle para kazanıyorsa baştakilerin kazancını ...
Read more : Millet Bahçesi'nde bedava kek yiyeceğiz, çay içeceğiz, yuvarlanacağız. | Görüntüleme : 3525 | Yanıtlar : 3

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148824 ileti • Toplam 46385 başlık • Toplam 25117 üye

x