Zaman: Prş Mar 19, 2026 19:31

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Otomotivde ÖTV oranlarına zam geldi

Motor silindir hacmi 1600 ile 2000 arasında olan araçlarda yüzde 60 olan ÖTV oranı yüzde 80'e çıktı. 2000 motor üstü araçlarda yüzde 100 ile yüzde 160 arasında olan ÖTV oranı yüzde 130 ile yüzde 220'ye çıkarıldı.
Resim
Otomotiv ÖTV'lerinde yeni düzenlemeler şöyle:

* 1600 motora kadar olan araçlarda ÖTV oranı aynı kaldı ancak matrah değişti.

* Özel tüketim vergisi matrahı 70 bin liraya kadar olan araçlarda matrah 85 bin liraya çıktı.

* ÖTV oranı yüzde ...
Read more : Otomotivde ÖTV oranlarına zam geldi | Görüntüleme : 1936 | Yanıtlar : 4

30 AĞUSTOS’U ve “ORDULAR İLK HEDEFİNİZ AKDENİZ… İLERİ!” DİREKTİFİNİN ANLAMINI İDRAK EDEBİLMEK … Dr. Noyan UMRUK

30 AĞUSTOS’U ve “ORDULAR İLK HEDEFİNİZ AKDENİZ… İLERİ!” DİREKTİFİNİN ANLAMINI İDRAK EDEBİLMEK … :?: :olmaz: :taz:
Dr. Noyan UMRUK

Ateşi ve ihaneti gördük
Dayandık her yanda,
dayandık İzmir’de, Aydın’da
Adana’da dayandık,
Dayandık, Urfa’da, Maraş’ta, Antep’te

Tarihte çok az lider, devlet adamı vardır, kararlı, gerçekçi ve aldığı kesin sonuçlarla tutarlılığını kanıtlamış olan ...

'Eline mikrofon alan sanatçı oluyor'

Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Hüner Coşkuner 30. sanat yılında yeni albümüyle müzik raflarındaki yerini aldı.
Resim
Yeni albümünüz ‘’Yeşilçam Klasikleri’’ hayırlı olsun. Kısaca albümden bahsedebilir misiniz? İlkokula giderken rahmetli ablamın bir pikabı vardı. Okuldan çıkar çıkmaz o pikaba koşardım. Ablamın 45’likleri vardı. O kırkbeşlikler benim her şeyimdi. Bir gün yapımcım bana böyle bir teklifle geldi ve ben bu teklifle hayatımın en büyük heyecanlarından birini yaşadım. ‘’Yeşilçam Klasikleri’’ albümü altı yüz eserin arasından seçilmiş, özel ...
Read more : 'Eline mikrofon alan sanatçı oluyor' | Görüntüleme : 2019 | Yanıtlar : 0

Maliye makaron ve yaprak sigara kağıdını anlık takibe alacak

Tütün mamulleri ve alkollü içkilerin üretimlerinin anlık görülerek takibinin sağlandığı Ürün İzleme Sistemi kapsamına, makaron ve yaprak sigara kağıdı da eklenecek.
Resim
Kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye yönelik çalışmalarını hızlandıran Gelir İdaresi Başkanlığı, tütün ürünleri ve alkollü içkiler sektörünü daha yakın takibe almak amacıyla bir tebliğ taslağı hazırladı. Bu düzenlemeyle sektöre yönelik tebliğ ve sirkülerler tek bir genel tebliğ çatısı altında toplanacak. Yapılacak düzenlemeyle tütün ürünleri ve alkollü içkiler alanındaki vergi kayıp ve kaçağının önüne geçilmesi ...
Read more : Maliye makaron ve yaprak sigara kağıdını anlık takibe alacak | Görüntüleme : 1874 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148824 ileti • Toplam 46385 başlık • Toplam 25117 üye

x